Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 63

Θέμα: ΕΙΔΑΤΕ ΕΤ3 ΧΘΕΣ?

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ

Re: Re: ΕΙΔΑΤΕ ΕΤ3 ΧΘΕΣ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    για πες ρε καπετανιο που ειναι το αστειο να κλασουμε στο γελιο και εμεις
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    εχουμε ηδη μια στς σερρες με πρωτοβουλια δημοτικη.εκτος αν οι σερρες δεν ειναι ελλαδα

Με προδιαγραφες Φ1 λεω ντε. Οχι απλη πιστα.

Και θα με βολευε καλυτερα να ειναι καπου εδω κοντα.

Re: Re: Re: ΕΙΔΑΤΕ ΕΤ3 ΧΘΕΣ?

για πες ρε καπετανιο που ειναι το αστειο να κλασουμε στο γελιο και εμεις
    Ευχαρίστως (το αν θα κλάσετε ή όχι είναι δικό σας θέμα... :wacko: )

α) Ζήτησε συνεργασία με μοντσα και μιλάνο... μμμμ, φαντάζομαι οι άνθρωποι εκεί θα τρέχουν σαν παλαβοί να υλοποιήσουν τη συνεργασία που ζήτησε ο "κύριος νομάρχης" (κατα τον ποιητή).

Αυτό ειναι για γέλια για μένα... αλλά αν θες να σοβαρευτούμε θα έπρεπε να μας πει κάποιες λεπτομέρειες και όχι απλά να πετάει πυροτεχνήματα (προϋπόθεση να υπήρχε ένας δημοσιογράφος που να ξέρει ΤΙ να τον ρωτήσει , πχ "τι εννοείτε "συνεργασία", γίνετε πιο συγκεκριμένος" κλπ κλπ... )

β) το "θα είναι προδιαγραφών F1" (αυτονόητο για μένα - ούτε καν θα έπρεπε να το αναφέρουμε, ή κάνεις πίστα f1 ή πίστα καρτ) αλλα "δεν μας απασχολεί ακόμα αγώνας τέτοιου επιπέδου", αυτό κι αν είναι για γέλια...

η αλεπού και τα κρεμαστάρια....

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

το ειδα και εγω

Απ'οτι φανηκε χθες ο μονος που φανηκε οτι εχει ασχοληθει με αυτη την επενδυση σε βαθος ηταν ο νομαρχης Πατρων.Ανεπτυξε μια δυνατη επιχειρηματολογια περι κατασκευης πιστας στην πατρα γνωριζοντας τα σταδια ωστε να ειναι ωριμη η επενδυση κατα την δημοπρατηση και εδωσε και εμφαση στην βιωσιμοτητα αυτης σε βαθος χρονου.
    Ολοι οι αλλοι ηταν σαν μαθητουδια και κρεμονταν απο τα χειλη του νομαρχη.
    Δεν ειδα τον αντιλογο του Ψωμιαδη.

Εμενα ομως αλλο με προβληματισε.

Η αφιξη μεγαλου αριθμου τουριστων και η δυνατοτητα εξυπηρετησης τους απο την υποδομη της Πατρας. Για να μην μιλησω για τον κερδοσκοπο ελληνα μαγαζατορα.
    In Thrust We Trust

Turn To Burn

Re: Re: Re: Re: ΕΙΔΑΤΕ ΕΤ3 ΧΘΕΣ?

Ευχαρίστως (το αν θα κλάσετε ή όχι είναι δικό σας θέμα... :wacko: )

α) Ζήτησε συνεργασία με μοντσα και μιλάνο... μμμμ, φαντάζομαι οι άνθρωποι εκεί θα τρέχουν σαν παλαβοί να υλοποιήσουν τη συνεργασία που ζήτησε ο "κύριος νομάρχης" (κατα τον ποιητή).

Αυτό ειναι για γέλια για μένα... αλλά αν θες να σοβαρευτούμε θα έπρεπε να μας πει κάποιες λεπτομέρειες και όχι απλά να πετάει πυροτεχνήματα (προϋπόθεση να υπήρχε ένας δημοσιογράφος που να ξέρει ΤΙ να τον ρωτήσει , πχ "τι εννοείτε "συνεργασία", γίνετε πιο συγκεκριμένος" κλπ κλπ... )

β) το "θα είναι προδιαγραφών F1" (αυτονόητο για μένα - ούτε καν θα έπρεπε να το αναφέρουμε, ή κάνεις πίστα f1 ή πίστα καρτ) αλλα "δεν μας απασχολεί ακόμα αγώνας τέτοιου επιπέδου", αυτό κι αν είναι για γέλια...

η αλεπού και τα κρεμαστάρια....

α)ο ανθρωπος ειπε οτι ηρθε σε συνεργασια με τους αντιστοιχους ανθρωπους "νομαρχες" η οπως αλλιως λεγονται.δεν βλεπω κατι παραλογο σ'αυτο.οσο για το ειδους συνεργασια μιλησε για ιταλικη τραπεζα που θα δανεισει το ολο επιχειρημα.

β)το οτι δεν μας απασχολει ακομα αγωνας f1 ειναι λογικο γιατι ειναι πολλα τα λεφτα και δεν υπαρχει κερδος αμεσο.ετσι λοιπον σαν πρωτος στοχος θα ειναι να γινει αποσβεση της πιστας και μετα να κοιταξουν να δωσουν λεφτα και για την f1 η οποια θελει και ξενοδοχεια κτλ και 15 εκατομυρια ευρω.
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Re: Re: Re: Re: Re: ΕΙΔΑΤΕ ΕΤ3 ΧΘΕΣ?

........
    whatever...

επέτρεψέ μου να συνεχίσω να γελάω με τις γραφικές ελληνικές προσπάθειες δημιουργίας πίστας

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    ολοι μοιριστηκαν το χρημα και τρεχουν να προλαβουν φιλε μου

το χρημα που εχασαν ισως?

γιατι αναφερθηκαν πως οι κινησεις για πιστα εγιναν μολις εφτιαξε πιστα η Τουρκια , μεχρι τοτε οι τουρκοι ερχονταν στις Σερρες..
    ακουσα ακομα πως ο Νομαρχης/δημαρχος δεν θυμαμαι , εφτιαξε την πιστα στις σερρες κ μετα εχασε τις εκλογες γιατι αντι να -οπως υποστηριζαν οι κατοικοι - να φτιαξουν δρομους κκλπ , εφτιαξαν την πιστα..ομως οταν ειδαν αργοτερα την εξελιξη της περιοχης...αλλαξαν γνωμη..
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto
    Εγώ δυστυχώς δεν είδα την εκπομπή αλλά με αυτά που διάβασα μου δημιουργήθηκε μια απορία.

Ξέρουμε καθόλου αν η πίστα στις Σέρρες είναι κερδοφόρα σαν επιχείρηση?

Και με αυτό δεν εννοώ απλά να βγάζει τα έξοδα της αλλά και αν θα αποσβέσει σε βάθος χρόνου τα έξοδα κατασκευής.
    Δρομερός και τριάθλιος....

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από karamoto
    Εγώ δυστυχώς δεν είδα την εκπομπή αλλά με αυτά που διάβασα μου δημιουργήθηκε μια απορία.

Και με αυτό δεν εννοώ απλά να βγάζει τα έξοδα της αλλά και αν θα αποσβέσει σε βάθος χρόνου τα έξοδα κατασκευής.
    Δεν μας ενδιαφερει εμεις πιστα θελουμε.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΕΙΔΑΤΕ ΕΤ3 ΧΘΕΣ?

whatever...

επέτρεψέ μου να συνεχίσω να γελάω με τις γραφικές ελληνικές προσπάθειες δημιουργίας πίστας

οκ αν γινουν ομως αυτες οι προσπαθειες πραγματικοτητα θα ηθελα να μπεις εδω και να πεις εσυ ποσο γραφικος εισαι.γιατι και με τον δημαρχο των σερρων γελουσαν ολοι αλλα τωρα περιμενουμε τον ολυμπιο ποτε θα του γκαβλωσει να μας βαλει μεσα.
    επισης τωρα ξυπνησαν τα γυφτακια στις σερρες και καταλαβανε ποσο ψωμι τρωνε απο την πιστα και τον εκλεξανε ξανα.που πηγαινες πριν δεκα χρονια στα ξενοδοχεια και σου μιλουσαν στα βουλγαρικα γιατι δεν πιστευαν οτι υπαρχει ελληνας που θα παει να μεινει εκει και μετα σου λεγανε και πως και ηρθατε εδω πανω απο Λαρισα?
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από karamoto

φιλε αυτη τη στιγμη η πιστα ειναι κλεισμενη μεχρι τον μαιο απο λεσχες.αυτο νομιζω λεει πολλα.
    επεισης αναφερθηκε χθες οτι ο τουρισμος των σερρων εχει ανεβει παρα πολυ.αλλα εμας τι μας νοιαζει ας γινουν οι πιστες και ας μπουνε μεσα οι επιχειρηματιες
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Δεν μας ενδιαφερει εμεις πιστα θελουμε.
    Εγώ πάλι ρωτάω για να δω τι πίστα χρειαζόμαστε.

Σίγουρα δεν χρειαζόμαστε πίστες που δεν μπορούν να συντηρηθούν οικονομικά.
    Δρομερός και τριάθλιος....

φιλε αυτη τη στιγμη η πιστα ειναι κλεισμενη μεχρι τον μαιο απο λεσχες.αυτο νομιζω λεει πολλα.
    επεισης αναφερθηκε χθες οτι ο τουρισμος των σερρων εχει ανεβει παρα πολυ.αλλα εμας τι μας νοιαζει ας γινουν οι πιστες και ας μπουνε μεσα οι επιχειρηματιες

Κώστα εγώ είχα πάει πριν τις δημοτικές εκλογές στο Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε μια συγκέντρωση της Μοτοσυκλετιστικής Ένωσης Λάρισας της οποίας πρόεδρος είναι ο Μεσσής.Ήταν καλεσμένος ο Διατσίδης.Το θέμα που συζητήθηκε ήταν η κατασκευή ενός αυτοκινητοδρομίου (όχι πίστας προδιαγραφών F1) και ο Τζανακούλης που ήταν παρών στην συζήτηση δεσμεύθηκε (είτε επανεκλεγεί όπως και έγινε,είτε όχι) να προχωρήσει τις διαδικασίες κατασκευής αυτοκινητοδρομίου στην περιοχή της Τερψιθέας.Μέχρι τώρα δεν βλέπω να γίνεται τίποτα και ούτε έχω διαβάσει κάτι.Ό,τι λέγεται προεκλογικά παύει να ισχύει μετεκλογικά.Την επόμενη φορά που θα περάσω από τον Μεσσή θα τον ρωτήσω ΜΠΑΣ και έγινε τίποτα αλλά το κόβω πολύ χλωμό.Άντε να δούμε...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    κ γω το βλεπα.

ας κανουνε κ ας μην ερθει φ1.καλυτερα σε ολα αυτα τα μερη που λενε να γινουν πιστες του στυλ των σερρων.

να αναπτυχθει το αθλημα.

να αρχισουν να πηγαινουν παιδια εκει.

εχουμε wrc αλλα απ οτι ξερω δν γεμιζουν με κοσμο οι ειδικες.κ παγκοσμια σμ κ εντουρο ερχονται αλλα παλι τα ιδια.

καλυτερα να στησουμε εθνικα δικα μας πρωταθληματα που να εχουν συμμετοχες κ θα φερνουν κοσμο, παρα μια φορα το χρονο φ1.

Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Κώστα εγώ είχα πάει πριν τις δημοτικές εκλογές στο Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε μια συγκέντρωση της Μοτοσυκλετιστικής Ένωσης Λάρισας της οποίας πρόεδρος είναι ο Μεσσής.Ήταν καλεσμένος ο Διατσίδης.Το θέμα που συζητήθηκε ήταν η κατασκευή ενός αυτοκινητοδρομίου (όχι πίστας προδιαγραφών F1) και ο Τζανακούλης που ήταν παρών στην συζήτηση δεσμεύθηκε (είτε επανεκλεγεί όπως και έγινε,είτε όχι) να προχωρήσει τις διαδικασίες κατασκευής αυτοκινητοδρομίου στην περιοχή της Τερψιθέας.Μέχρι τώρα δεν βλέπω να γίνεται τίποτα και ούτε έχω διαβάσει κάτι.Ό,τι λέγεται προεκλογικά παύει να ισχύει μετεκλογικά.Την επόμενη φορά που θα περάσω από τον Μεσσή θα τον ρωτήσω ΜΠΑΣ και έγινε τίποτα αλλά το κόβω πολύ χλωμό.Άντε να δούμε...
    δυστυχως στην Λαρισα τα πραγματα για τον μηχανοκινητο αθλητισμο ειναι σε πρωτογονη κατασταση.σαν χωριατες που ειμαστε οι πιστα για εντουρο στους γονους και η πιστα στην ελλασονα μια χαρα ειναι.
    αντε και στο κουλουρι.αλλωστε μοτοσυκλετιστες ειμαστε ελαχιστοι μιας και στο buzios θελει τουτουτ η κατασταση
    ποιον μεσση να ρωτησεις που οταν εγιναν αγωνες μοταρντ εδω τους ειχε διοργανωσει η λεσχη καβαλας η εδεσσας
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2005, 13:27
  2. ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΡΑ ΧΘΕΣ?
    από XTMPAM στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2005, 14:05
  3. Oι αγώνες MotoGP στην ΕΤ3
    από Wizard13 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 32