ΤΙ ΒΑΖΕΤΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ,ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Η ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ?ΘΑ ΘΥΣΙΑΖΑΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ?ΕΓΩ ΝΑΙ(ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ)![]()
![]()
ΤΙ ΒΑΖΕΤΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ,ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Η ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ?ΘΑ ΘΥΣΙΑΖΑΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ?ΕΓΩ ΝΑΙ(ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ)![]()
![]()
Σε μερικές ώρες το παρόν topic θα έχει μεταφερθεί στις διαμάχες,να μου το θυμηθείτε...
Fortis Fortuna Adiuvat
Πρώτα κοιτάω την αξιοπιστία...κ εφόσον δω τις επιλογές.. επιλέγω το καλύτερο κατά τα γούστα μου
επειδή θέλω να ασχολούμαι το δυνατόν λιγότερο με το μηχανάκη μου και να μην μου τρώει χρόνο πέραν της ευχαρίστησης που μου προσφέρει, θα πάρω αξιοπιστία πρώτα!!!
CALCULATOR ISLAND
Πάντα γούσταρα μια μηχανή με Χ επιδόσεις, που να μην ξέρω όταν ξεκινάω αν θα γυρίσω καβάλα ή με την οδική....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ξεκινάς κοιτώντας επιδόσεις,μετά κοιτάς αξιοπιστία,αρχίζεις και κοιτάς μάρκες,ψάχνεσαι με συγκριτικά,μπαίνεις σε φόρουμ και ρωτάς,ψάχνεις στο ίντερνετ,ρωτάς φίλους και γνωστούς,κάνεις και κανένα test-ride αλλά στο τέλος στο 90%(και βάλε) των περιπτώσεων παίρνεις αυτό που σου "μιλάει" και γουστάρεις ανεξαρτήτως όλων των άλλων προαναφερθέντων παραμέτρων![]()
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
μήπως θα πρέπει να γίνει το topic Αξιοπιστία ή Design?
Επιδόσεις έχουν πλέον όλοι (σχεδόν)!!
CALCULATOR ISLAND
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΑΛΛΙΩΣ
ΗΟΝDA Η ΥΑΜΑΗΑ Η KAWASAKI H..............?
HONDA KAI ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ!
(ΗΟΝDA OΛΟ ΠΡΟΣΟΝΤΑ)
Αρχικά δημιουργήθηκε από sineder
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΑΛΛΙΩΣ
ΗΟΝDA Η ΥΑΜΑΗΑ Η KAWASAKI H..............?
HONDA KAI ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ!
(ΗΟΝDA OΛΟ ΠΡΟΣΟΝΤΑ)
Ωχ ωχ ωχ, τα έλεγα εγώ...
Fortis Fortuna Adiuvat
ΠΡΙΝ ΤΟ ΤRANSALP EIXA ENA XR600 TOY 95.
TO MHXANAKI ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕ 5 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ.
(ΠΟΣΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ ΧΩΜΑΤΙΝΟ)
Αρχικά δημιουργήθηκε από sineder
![]()
και γιατι απαραιτητα να κανεις επιλογη απο τα παραπανω χαρακτιριστικα??
παρε KAWASAKI !!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Το πρωτο ειναι - Για ποια χρηση θελω την μηχανη - μετα ερχονται ολα τα αλλα.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
και γιατι απαραιτητα να κανεις επιλογη απο τα παραπανω χαρακτιριστικα??
παρε KAWASAKI !!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....