Το CBR το βρίσκω πολύ ομορφο και σύνγχρονο design αλλα γούστα ειναι αυτα!εξήσου πολυ ομορφο το R1!!!![]()
Το CBR το βρίσκω πολύ ομορφο και σύνγχρονο design αλλα γούστα ειναι αυτα!εξήσου πολυ ομορφο το R1!!!![]()
Το δικο μου cbr1000rr με akrapovic ολοκληρη, PCIII, φιλτρο αερα DNA , flapper mod εχει 161,7 ιππους.
ΚΕΡΝΑΩ ΤΣΑΓΑΚΙ ΟΠΟΙΟ R1 ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΙΝΑΕΙ.
Στα R1 2004 κερναω και με το παλιο μου 954.
:rotflmao: CBR 1000 / 954 τσαγακι στο R1..... :rotflmao: :rotflmao:
Ζητησα απο τους moderators να το στειλουν στα "ανεκδοτα"
Να παρω τοτε και εγω ενα CBR.....ειναι και φθηνοτερο.......
:rotflmao:
ΩΡΑΙΑ...
Ο ΜΙΣΤΕΡ 1 ΜΗΝΥΜΑΤΑ,ΚΑΙ Ο ΜΙΣΤΕΡ 5 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ...
ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΖΑΖΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΟΒΑΡΑ...![]()
![]()
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΦΡΟ....."ΡΕ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΥΡΠΟΛΗΣΕΙ !!!":rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΡΕ ΖΑΖΟΥ,ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΚΑΙΖΕΡ ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ !!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΥΝΑΒΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ
αφου τα εχετε τοσο μεγαλα εσεις με τα CBR, να βαλετε βελκρο και ξυστρες στα αρχιδια να μη τριφτουν στο δρομο οταν στριβετε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε παιδια το ορκιζομαι δεν εχω πιει τιποτις.......απλα με επνιγε το δικιο με αυτα που διαβασα απο τους νεουπες και τραβηξα μερικες ρουφηξιες για να παει κατω.....Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ΩΡΑΙΑ...
Ο ΜΙΣΤΕΡ 1 ΜΗΝΥΜΑΤΑ,ΚΑΙ Ο ΜΙΣΤΕΡ 5 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ...
ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΖΑΖΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΟΒΑΡΑ...![]()
![]()
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΦΡΟ....."ΡΕ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΥΡΠΟΛΗΣΕΙ !!!":rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΡΕ ΖΑΖΟΥ,ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΚΑΙΖΕΡ ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ !!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αντε καλημερα![]()
Μιλαω παντα για το τετρακοσαρι και για αγωνες dragster με τους οποιους ασχολουμε αρκετα χρονια και η εμπειρια μου ειναι οτι το R1 κανει σουζες ακομη και με τριτη το ιδιο και το zx10 (το πανελληνιο ρεκορ στην κατηγορια νορμαλ το εχει ενα 954 με χρονο 9,652). Τα R1 δεν μπορουν να κατεβουν το 9,9 και μιλαω για μηχανακια με αφτερμαρκετ εξατμισεις power commander φλατζες λεπτες και οδηγους της βουτας. Επισης για οποιον εχει αμφιβολιες φετος λενε οτι θα γινουν 2 αγωνες dragster στην νοτια Ελλαδα μπορει να παρει R1 του και να ερθει να δοκιμασει.
Για στροφιλικι ειναι θεμα οδηγου και οχι μηχανης. Για οσους πατε Επιδαυρο και Μπραλο ισως να ξερετε ενα κοκκινο vfr800 που περναει πολλα 1000αρια και 600αρια σουπερσπορτ. Αν εχετε διαφωνια το συζηταμε.
Επισης zazou σου προτεινω να παρεις ενα cbr1000rr για να δεις την γραμμικοτητα στην αποδοση, την ποιοτητα και την φιλικοτητα στην καθημερινη χρηση. Πιστευω οτι το χοντα ειναι πιο καλο για χρηση στους ελληνικους δρομους. Για την πιστα και για λιγους πυροβολημενους ισως ειναι το γιαμαχα η το καβασακι.
Αυτα......
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VFR781
Για στροφιλικι ειναι θεμα οδηγου και οχι μηχανης. Για οσους πατε Επιδαυρο και Μπραλο ισως να ξερετε ενα κοκκινο vfr800 που περναει πολλα 1000αρια και 600αρια σουπερσπορτ.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΤΑΘΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχα ζητω οι βεφες!!!
Εννοειται οτι δεν ειμαι εγω Αρη!
Αρχικά δημιουργήθηκε από VFR781
Μιλαω παντα για το τετρακοσαρι και για αγωνες dragster με τους οποιους ασχολουμε αρκετα χρονια και η εμπειρια μου ειναι οτι το R1 κανει σουζες ακομη και με τριτη το ιδιο και το zx10 (το πανελληνιο ρεκορ στην κατηγορια νορμαλ το εχει ενα 954 με χρονο 9,652). Τα R1 δεν μπορουν να κατεβουν το 9,9 και μιλαω για μηχανακια με αφτερμαρκετ εξατμισεις power commander φλατζες λεπτες και οδηγους της βουτας. Επισης για οποιον εχει αμφιβολιες φετος λενε οτι θα γινουν 2 αγωνες dragster στην νοτια Ελλαδα μπορει να παρει R1 του και να ερθει να δοκιμασει.
Για στροφιλικι ειναι θεμα οδηγου και οχι μηχανης. Για οσους πατε Επιδαυρο και Μπραλο ισως να ξερετε ενα κοκκινο vfr800 που περναει πολλα 1000αρια και 600αρια σουπερσπορτ. Αν εχετε διαφωνια το συζηταμε.
Επισης zazou σου προτεινω να παρεις ενα cbr1000rr για να δεις την γραμμικοτητα στην αποδοση, την ποιοτητα και την φιλικοτητα στην καθημερινη χρηση. Πιστευω οτι το χοντα ειναι πιο καλο για χρηση στους ελληνικους δρομους. Για την πιστα και για λιγους πυροβολημενους ισως ειναι το γιαμαχα η το καβασακι.
Αυτα......
Το CBR το οδηγησα στα στροφιλικια της Ναυπακτου για αρκετη ωρα και οντως ειναι φιλικοτατο και μου αρεσε. Το R1 ομως ειναι σε αλλο κοσμο σε οτι αφορα τα στροφιλικια.
Τα 400-αρια, τελικες κλπ με αφηνουν αδιαφορο - περισσοτερο με ενδιαφερουν τα συγκριτικα σε ρεπριζ με 4-5-6η ταχυτητα απο τις 8.000 οπου εχω δει το R1 να λιωνει 954, Fazer 1000 (κοντο γραναζωμα) R1 2003 & GSXR 1000 K4.
Η κοντρα των φαναριων -χικ- ειναι βαρετη και εκει ειναι θεμα οδηγου περισσοτερο απο τα υπολοιπα....
Εχω οδηγησει R1 2004 για καμια 10αρια χιλιομετρα. Συμφωνω οτι ειναι πιο στημενο για στροφες απο το cbr. Ειναι σκληροτερο και πιο απολυτο.
Μπορεις να ανοιξεις το γκαζι γερα μεσα στην στροφη με το R1?
Επισης αυτο που πατατηρησα και με χαλασε πολυ ηταν οτι το γυρω στις 7000 στροφες το R1 εχει τρυπα και η δυναμη απο εκει και πανω ειναι πολυ αποτομη και κατα την γνωμη μου μη αξιοποιησημη σε στροφιλικι.