Το συγκεκριμενο ειναι ονειρο........ (αγοραζεις 2 R1 του 2004 με τα χρηματα που κανει και πας και μπουζουκια).
Αν μιλας για το αγωνηστικο τις φωτο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
παιδια τι λετε για αυτο το εργαλειο που περναει απο μπροστα σας εμενα παντως με συγκλονιζει!!!!!!!!!!!!!!!!
κ.α.ρ.ε.λ.ης![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε βλέπω οτι έχεις πολύ σωστές διαθέσεις .......
είσαι στον σωστό δρόμο......
καλως ήρθες και καλή διαμονή ....
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
τι εγινε ρε φιλε free rider απο τη ειδα στη σηζητηση ειπες πως ειμαι edurakias![]()
σηγουρα με την φωτογραφια που θα δεις θα αλλαξεις γνωμη αν και δεν μπορω να πω πως εχεις και αδικο γιατι μου αρεσουν και οι enduro
:rotflmao: τι λες λοιπον για την fazer <ακριβως ειδια εχω και εγω αλλα αν ακουσεις την ηλικια μου θα μηνεις με το στομα ανοιχτο!!!!!!!!!!!!
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
τι εγινε ρε φιλε free rider απο τη ειδα στη σηζητηση ειπες πως ειμαι edurakias![]()
σηγουρα με την φωτογραφια που θα δεις θα αλλαξεις γνωμη αν και δεν μπορω να πω πως εχεις και αδικο γιατι μου αρεσουν και οι enduro
:rotflmao: τι λες λοιπον για την fazer <ακριβως ειδια εχω και εγω αλλα αν ακουσεις την ηλικια μου θα μηνεις με το στομα ανοιχτο!!!!!!!!!!!!
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Φίλε ΚΑΡΕΛΙΣ…
Σε καλώ εδώ και τώρα να πάρεις θέση σταράτα και ξεκάθαρα….
Επιδεί μας έχεις μπερδέψει με τις διφορούμενες προτιμήσεις σου…κτμ ή καβα?
Είσαι στρητάς ή βρωμοεντουράς?
Και δεν τα μασάω εγώ αυτά ούτε πέφτω κάτω έτσι εύκολα…
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
ωραίο είναι αλλά πρέπει να έχει πιο πολύ σηκωμένο το πόδι οταν μπαίνει στο μπέρμ..
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
Λοιπόν :
Όρκος των στρητάδων….
Εγώ σαν καλός στρητάς ορκίζομαι να μην πατήσω το χώμα ποτέ και να μην ξεχαστώ και οδηγήσω μαζί με τίποτα αηδιαστικά αφρικανικά μάο μάο…
Επίσης δηλώνω γνωρίζοντας τις συνέπειες του νόμου ότι δεν έχω καμία σχέση με εντουράδες υποκείμενα όπως καφροτουίν, crs ποιος άλλος μας κάνει πλάκα….
Κάτσε να θυμηθώ α!!! και ντερις μότος….
Ορκίσου και άσε τα σάπια….
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
Λοιπόν :
Όρκος των στρητάδων….
Εγώ σαν καλός στρητάς ορκίζομαι να μην πατήσω το χώμα ποτέ και να μην ξεχαστώ και οδηγήσω μαζί με τίποτα αηδιαστικά αφρικανικά μάο μάο…
Επίσης δηλώνω γνωρίζοντας τις συνέπειες του νόμου ότι δεν έχω καμία σχέση με εντουράδες υποκείμενα όπως καφροτουίν, crs ποιος άλλος μας κάνει πλάκα….
Κάτσε να θυμηθώ α!!! και ντερις μότος….
Ορκίσου και άσε τα σάπια….
![]()
![]()
Εγω πάντως δεν θα πω σε κανέναν ότι σε είδα στο χώμα να τρέχεις πίσω από 2 onofάδες και μετά να λέτε της εμπειρίες σας τρώγοντας σοροπιαστά (παλιολούγγρες):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ase re ton psilo aftos ine pareksigimeni lesvia....Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Εγω πάντως δεν θα πω σε κανέναν ότι σε είδα στο χώμα να τρέχεις πίσω από 2 onofάδες και μετά να λέτε της εμπειρίες σας τρώγοντας σοροπιαστά (παλιολούγγρες):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Ναι…σύμφωνοι….Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ase re ton psilo aftos ine pareksigimeni lesvia....
αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κατά πόσο έχεις την ικανότητα να αστειευτείς χωρίς να προσβάλεις κάποιον και να συμμετέχεις σε ένα χαβαλέ….
ή απλά μπαίνεις εδώ μέσα για να εκτονώσεις την καταπιεσμένη επιθετικότητα που η αδυναμία της κοινωνικής θέσης που κατέχεις σου σωρεύει…..
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
"
ή απλά μπαίνεις εδώ μέσα για να εκτονώσεις την καταπιεσμένη επιθετικότητα που η αδυναμία της κοινωνικής θέσης που κατέχεις σου σωρεύει….."
πσσσσσσ!!!! τι ειπε ο ποιητης
psile simera exis ta nevra souΑρχικά δημιουργήθηκε από free rider
Ναι…σύμφωνοι….
αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κατά πόσο έχεις την ικανότητα να αστειευτείς χωρίς να προσβάλεις κάποιον και να συμμετέχεις σε ένα χαβαλέ….
ή απλά μπαίνεις εδώ μέσα για να εκτονώσεις την καταπιεσμένη επιθετικότητα που η αδυναμία της κοινωνικής θέσης που κατέχεις σου σωρεύει…..
![]()
den ise kala simera psile
exoune sfiksi ta galata simera psile
ke min me kanis na vro oles tis saxlamares pou exis grapsi kata kerous ke dixnoun peritrana tin ekgefaliki stenotita ke ton mikroastismo sou min po loumpen ke nomizis oti epidi ise psilos dikeouse na ta les ki apo psila
vres ti sou fteei proiniatika ke ektonosou se afto
ke ekana la8os gia to lesvia
ala kalitera apo afto ise ala telos panton...:rotflmao: :rotflmao:
ke an den sou aresi o xavales mou fae mono tis patates
Αφροτζιξ.kata tin nona druna