Θα το δωσουμε τελικα στα βαζελια που εχουν αρχισει το γλυψιμο ρε .....
Η να το παλεψουμε μπας και δωσουμε λιγο ελπιδα σε αυτους που εβγαλαν μεγαλη γλωσσα φετος ????![]()
![]()
Δεν ξερω...![]()
Τι λες εσυ ????
![]()
Η να το παλεψουμε μπας και δωσουμε λιγο ελπιδα σε αυτους που εβγαλαν μεγαλη γλωσσα φετος ????![]()
![]()
Δεν ξερω...![]()
Τι λες εσυ ????
![]()
Ο καιρός αυριο στα πεδινά θα είναι νεφελώδης και στα Β ΒΑ θα βρέξει...
![]()
![]()
τωρα με προβληματισες....:a34:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
![]()
Δεν ξερω...![]()
Τι λες εσυ ????
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τωρα με προβληματισες....:a34:
![]()
![]()
Με εχουν προβληματισει και οι δυο !!!![]()
Να βγαλουμε τους μεν... ( που για δευτερη χρονια αμα θα μεινουν εκτος θα γκρεμισουν την καινουργια μαντρα στην Παιανεια )
Να βγαλουμε τους δε... ( θα μας τα πρηζουν παλι απο Σεπτεμβριο και θα τους εχουμε παλι στην κλαψα)![]()
Κατι διλιματα που εχουμε και εμεις οι γαυροι ρε φιλε !!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
ρε συ εδω οι αλλοι βλεπουνε διπλα!!!!
εχτες που ηρθε ο χουρμαδορ δελεαρ (καλα μλκ μονο βαζελος θα μπορουσε να ειναι!!!!απο φατσα ρε!!!) μου ελεγε για διπλο την κυριακη και το εβλεπα στα ματια του οτι το πιστευε!!!!!!
μιλαμε πλεον ζουνε με ονειροξεις !!!!!!!!!!!
εγω παντως λεω οτι πρεπει να τους εχουμε.........εκει που πρεπει!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα παράπονά μου στη ζωή είναι 2!
Που ειμαι φάλτσος και δεν μπορώ να τραγουδησω και που είμαι σκράπας από ποδόσφαιρό και δεν μπορώ να μπώ στις διαμάχες!![]()
![]()
![]()
Γι αυτό....
ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΛΑΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Άντε συνεχίστε, δε ξαναμπαινω να σας τη χαλάσω! Έτσι κι αλλιώς πόσοι είστε? Εσείς οι δύο απ ότι φαίνεται! Θα στείλω και πμ στον Έλ Χυμαδιό να μήν μπεί!
![]()
TROOPER
μου ελεγε για διπλο την κυριακη και το εβλεπα στα ματια του οτι το πιστευε!!!!!!
Ναι ρε γμτ... Και ειναι και καλο παιδι !!!![]()
Α ρε φουστη μου ..... Αυτα τα πονοψυχα μας εχουν φαει....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα το σκεφτω κι αλλο και θα σου απαντησω εντος των ημερων !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι ρε συ...χρονο εχουμε μεχρι την κυριακη αλλωστε...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
TROOPER
Ναι ρε γμτ... Και ειναι και καλο παιδι !!!![]()
Α ρε φουστη μου ..... Αυτα τα πονοψυχα μας εχουν φαει....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα το σκεφτω κι αλλο και θα σου απαντησω εντος των ημερων !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αντε...μπες και εσυ στις διαμαχες....με το δεξι ε!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
Τα παράπονά μου στη ζωή είναι 2!
Που ειμαι φάλτσος και δεν μπορώ να τραγουδησω και που είμαι σκράπας από ποδόσφαιρό και δεν μπορώ να μπώ στις διαμάχες!![]()
![]()
![]()
Γι αυτό....
ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΛΑΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕ!!!
![]()
![]()
Άντε συνεχίστε, δε ξαναμπαινω να σας τη χαλάσω! Έτσι κι αλλιώς πόσοι είστε? Εσείς οι δύο απ ότι φαίνεται! Θα στείλω και πμ στον Έλ Χυμαδιό να μήν μπεί!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αντε...μπες και εσυ στις διαμαχες....με το δεξι ε!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a37:
Το σιγουρο οτι ειτε ο ΠΑΟ ειτε η ΑΕΚ συμμετεχει στο προσεχες ch - l , αλλος ειναι που θα βγει πρωτος απο την διοργανωση...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
![]()
![]()
Με εχουν προβληματισει και οι δυο !!!![]()
Να βγαλουμε τους μεν... ( που για δευτερη χρονια αμα θα μεινουν εκτος θα γκρεμισουν την καινουργια μαντρα στην Παιανεια )
Να βγαλουμε τους δε... ( θα μας τα πρηζουν παλι απο Σεπτεμβριο και θα τους εχουμε παλι στην κλαψα)![]()
Κατι διλιματα που εχουμε και εμεις οι γαυροι ρε φιλε !!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Συνεχιζω ...
Μου αρεσουν οι προβληματισμοι που σας απασχολουν...
Εχετε το μεγαλυτερο(σχεδον αποκλειστικο) μεριδιο ευθυνης για το γεγονος οτι βγαζουμε μονο δυο ομαδες στο ch - l και μας την λετε και απο πανω....
ουστ ρε!
Χάσει κερδίσει ο Παο την Κυριακή η δικέφαλες δεν βλέπουνε ομίλους του chl..
ρε συ , φυσιογνωμιες βαση ομαδας δεν ηξερα οτι παιζουν...μονο βαση IQ...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε συ εδω οι αλλοι βλεπουνε διπλα!!!!
εχτες που ηρθε ο χουρμαδορ δελεαρ (καλα μλκ μονο βαζελος θα μπορουσε να ειναι!!!!απο φατσα ρε!!!) μου ελεγε για διπλο την κυριακη και το εβλεπα στα ματια του οτι το πιστευε!!!!!!
μιλαμε πλεον ζουνε με ονειροξεις !!!!!!!!!!!
εγω παντως λεω οτι πρεπει να τους εχουμε.........εκει που πρεπει!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
τεσπα ,το εψαξα και κατεληξα στην πιο συνηθη φυσιογνωμια γαυρου...
![]()
Εγώ κορίτσια λέω να μάς πετάξετε έξω και εμάς και τον ΠΑΟ,για να μπορούμε ήσυχα να σάς απολαμβάνουμε και στην φετινή ευρωπαϊκή σας πορεία.
Αντε ρε , χαλάλι σας και τα αρνιά που σφάξατε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]