Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: Ενδιαφέρον...περί Pohypnol και Progesterex

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Ενδιαφέρον...περί Pohypnol και Progesterex

Προσοχή!!!! Μια γυναίκα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης αρπάχτηκε από 5 άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με τις εκθέσεις του νοσοκομείου και της αστυνομίας, την βίασαν πρίν την παρατήσουν.
    Ανίκανη να θυμηθεί τα γεγονότα του βραδιού.
    Δοκιμές αργότερα επιβεβαίωσαν τους επαναλαμβανόμενους βιασμούς μαζί με ίχνη Pohypnol στο αίμα της και Progesterex,( το οποίο είναι ουσιαστικά ένα μικρό χάπι αποστείρωσης).
    Το φάρμακο χρησιμοποιείται από βιαστές στα πάρτι για να βιάζουν και
    να αποστειρώνουν τα θύματά τους. Το Progesterex είναι διαθέσιμο στους κτηνιάτρους για να αποστειρώνουν τα ζώα.
    Υπάρχει η φήμη ότι το Progesterex, χρησιμοποιείται μαζί με Rohypnol, ως φάρμακα βιασμών.
    Με το Rohypnol, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να το
    ρίξουν στο ποτό του κοριτσιού. Το επόμενο πρωί, το κορίτσι δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα
    απ' οσα πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη νύχτα.
    Το Progesterex, που διαλύεται στα ποτά εξίσου εύκολα, είναι τέτοιο που το
    θύμα δεν συλλαμβάνει από τον βιασμό και ο βιαστής δεν ανησυχεί μη τυχόν και κανει
    τεστ πατρότητας που να τον αναγνωρίζει μήνες αργότερα...
    Τα αποτελέσματα του φαρμάκου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ - είναι ΜΟΝΙΜΑ!!!
    Το Progesterex σχεδιάστηκε για να αποστειρώνει τα άλογα.
    Οποιοδήποτε γυναίκα το παρει ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ.
    Οι δραστες μπορούν να πάρουν το φάρμακο αυτό από τον καθένα που είναι σε
    κτηνιατρική σχολή ή σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο. Είναι πολυ εύκολο, και με
    το Progesterex πρόκειται να γίνει έξαρση του σ' ολα τα πανεπιστήμια.
    Πιστέψτε το ή όχι, υπάρχουν ακόμα και sites στο internet λέγοντας στους
    ανθρώπους πώς να το χρησιμοποιήσουν. Παρακαλώ διαβιβάστε αυτό σε οποιοδήποτε
    ξέρετε, ειδικά στα κορίτσια. Να είστε προσεκτικοί όταν είστε έξω και να μην
    αφήνετε το ποτό σας αφύλακτο.

Τα παραπάνω είναι (μεταξύ άλλων) τα λεγόμενα rape drugs. Ωστόσο, διαβάστε κι αυτό το άρθρο σύμφωνα με το οποίο "Drug rape myth exposed as study reveals binge drinking is to blame".
    Ρωτώντας πας στην πόλη

Το blog μου

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Στειρωνει, οχι αποστειρωνει.

Και εχω την αμυδρη εντυπωση οτι ειναι ουρμπαν μιθ.
    Θα μας πει ο σακις407 τι σημαινει αυτο...
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

ακουγα τις συμβουλες της καλης γιαγιας μου κ της μανας μου μαζι.....

"προσεχε μη σου ριξου χασισι στο ποτο σε αυτα τα μπαρακια που πας" !!!!

στην αρχη επερνα μπυρα ... απο μπουκαλι......safe!!

μετα επερνα κ ποτακι αλλα ειμουν τυχερος κ την γλυτωνα!

καποιες φορες εγινα τοσο κομματια που εχανα κ ξαναβρισκα αλλου το ποτο μου

μια-δυο φορες ειπια κ απο ξενα ποτηρια .......!!

μηπως ειμαι πολυ τυχερος????

το ειχα ακουσει παλιοτερα, νομιζω κ απο τις ειδησεις!

περα απο τη πλακα τωρα, ειναι τραγικο εαν υπαρχουν τετοιοι ΚΑΦΡΟΙ!

ρε φιλε στη τελικη τραβα στη μανταμ πεπη κ διαλεξε το καλυτερο κοριτσι να ξεκ@υλωσεις ρε πουστη μου!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    ακουγα τις συμβουλες της καλης γιαγιας μου κ της μανας μου μαζι.....

"προσεχε μη σου ριξου χασισι στο ποτο σε αυτα τα μπαρακια που πας" !!!!

στην αρχη επερνα μπυρα ... απο μπουκαλι......safe!!

μετα επερνα κ ποτακι αλλα ειμουν τυχερος κ την γλυτωνα!

καποιες φορες εγινα τοσο κομματια που εχανα κ ξαναβρισκα αλλου το ποτο μου

μια-δυο φορες ειπια κ απο ξενα ποτηρια .......!!

μηπως ειμαι πολυ τυχερος????τα θυμάσε όλα???

το ειχα ακουσει παλιοτερα, νομιζω κ απο τις ειδησεις!

περα απο τη πλακα τωρα, ειναι τραγικο εαν υπαρχουν τετοιοι ΚΑΦΡΟΙ!

ρε φιλε στη τελικη τραβα στη μανταμ πεπη κ διαλεξε το καλυτερο κοριτσι να ξεκ@υλωσεις ρε πουστη μου!

δεν θέλουν να ξεκ@υλόσουν Να κάνουν κακό θέλουν

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Αλλο παλι και τουτο.Δεν το ειχα ξανακουσει.Εναν πρεπει να πιασεις και να τον βαλεις κατω μεχρι που ο @@@@ του να γινει σαν κουβας.Να δεις,το ξανακανει?
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ninja636
    Τα παραπάνω είναι (μεταξύ άλλων) τα λεγόμενα rape drugs. Ωστόσο, διαβάστε κι αυτό το άρθρο σύμφωνα με το οποίο "Drug rape myth exposed as study reveals binge drinking is to blame".
    Στην Βρετανια ισως δεν εχει χρησιμοποιηθει. Μην ξεχναμε οτι στην Ευρωπη ειναι νομιμο ( συνταγογραφειται για την αυπνια). Στην Αμερικη, οπου κανεις ομως δεν αμφιβαλλει την χρηση του ως rape drug, ειναι παρανομο (ισως το εχετε ακουσει ως 'Roofies')

Προσωπικα δεν θεωρω το θεμα 'urban myth'.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
    Στην Βρετανια ισως δεν εχει χρησιμοποιηθει. Μην ξεχναμε οτι στην Ευρωπη ειναι νομιμο ( συνταγογραφειται για την αυπνια). Στην Αμερικη, οπου κανεις ομως δεν αμφιβαλλει την χρηση του ως rape drug, ειναι παρανομο (ισως το εχετε ακουσει ως 'Roofies')

Προσωπικα δεν θεωρω το θεμα 'urban myth'.
    H άποψή μου είναι ότι στο θέμα έχουν δοθεί πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι έχει στην πραγματικότητα όπως φαίνεται κι από την Βρετανική έστω μελέτη που παρέθεσα πριν. Όπως πάντα, τα media κιτρινίζουν ασύστολα σε κάτι τέτοια θέματα.

Όσον αφορά στο Progesterex και τα chain letters αυτό το φάρμακο απλώς... δεν υπάρχει! Δες, π.χ., εδώ. Πρόκειται περί urban myth.

Ρωτώντας πας στην πόλη

Το blog μου

οσον αφορα το rohypnol (oxi pohypnol), φυσικα και δεν ειναι urban myth, οντως ειναι απο τα λεγομενα "rape drugs" αλλα... ειναι πολυ παλια ιστορια, σχεδον 10ετιας πλεον. Ηταν "μοδα" που ξεκινησε απο US κι εφτασε λιγο και UK. Οπως πολυ σωστα ανεφερε ηδη καποιος, το αλκοολ παραμενει το δημοφιλεστερο "date rape drug of choice", με μεγαλη διαφορα.

Οσον αφορα το αρχικο ποστ, ΕΛΕΟΣ! Το χω παρει αμετρητες φορες τα τελευταια 5-6 χρονια, σε διαφορες παραλλαγες και γλωσσες. Ειναι προφανως μουφα κι απ οτι θυμαμαι, το Progesterex δεν υφισταται καν ως σκευασμα!

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    H άποψή μου είναι ότι στο θέμα έχουν δοθεί πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι έχει στην πραγματικότητα όπως φαίνεται κι από την Βρετανική έστω μελέτη που παρέθεσα πριν. Όπως πάντα, τα media κιτρινίζουν ασύστολα σε κάτι τέτοια θέματα.
    Εντωμεταξύ όποιος έχει ζήσει έστω και λίγο στην αγγλία δεν απορεί γιατί εκεί πέρα έχει και καλά έξαρση το φαινόμενο.Οι αγγλίδες γίνονται ΤΟΣΟ στουπί που δεν θυμούνται τίποτα μετά..
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans
    Και για να προβοκάρω την κουβέντα.... πως θυμάται η άλλη ότι την βιάσαν αφού δεν θυμάται τίποτα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
    Εντωμεταξύ όποιος έχει ζήσει έστω και λίγο στην αγγλία δεν απορεί γιατί εκεί πέρα έχει και καλά έξαρση το φαινόμενο.Οι αγγλίδες γίνονται ΤΟΣΟ στουπί που δεν θυμούνται τίποτα μετά..
    Δεν έχω πάει ποτέ στην Αγγλία, αλλά ακριβώς αυτό ακούω από όλους όσοι έχουν πάει. Κάθε Παρασκευή, μετά τη δουλειά, βγαίνουν έξω με σκοπό να γίνουν χάλια εντελώς. Απωθημένα μάλλον...
    Ρωτώντας πας στην πόλη

Το blog μου

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Το ποτό στην αγγλία είναι τεράστιο πρόβλημα.Και υπόψιν δεν ήμουν κάνενας κολλημένος ελληναράς που έκανα παρέα μόνο με έλληνες και έβριζα τους άγγλους.Απεναντίας η παρέα μου άγγλοι ήταν.Πίνουν πάρα πολύ και ποτέ δεν κάθονται κάπου σε μπαρ αν δεν έχουν ποτό.Κοινώς τελειώνει η μπύρα?Αμέσως σε δεύτερη κλπ.Άσε που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που κάνουν το λεγόμενο liquid lunch.Μια χούφτα φυστίκια και 3 μπύρες για φαγητό..Λιγότεροι σαφώς από παλιά αλλά υπάρχουν ακόμα.
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Παλαιό μέλος

Όσον αφορά στο Progesterex και τα chain letters αυτό το φάρμακο απλώς... δεν υπάρχει! Δες, π.χ., εδώ. Πρόκειται περί urban myth.

Δεν αναφερθηκα στο Progesterex αλλα στο αρθρο που αφορα τα Roofies.

Οσο για τις μελετες..οι πιο πολλες μελετες χρηματοδοτουνται απο εταιριες...συχνα φαρμακοβιομηχανιες. Ποιος μου λεει οτι καποια εταιρια δεν χρηματοδοτησε την συγκεκριμενη ερευνα ετσι ωστε να εχει το συγκεκριμενο αποτελεσμα ( και ετσι ωστε το φαρμακο να παραμεινει legal στο UK).

Πριν 1-2 χρονια υπηρξε ερευνα που ελεγε οτι τα γαλακτοκομικα προιοντα βοηθουν στην απωλεια βαρους ΠΟΛΥ. Στην πορεια αποδειχθηκε οτι την συγκεκριμενη ερευνα χρηματοδοτησαν ισχυρες γαλακτοβιομηχανες της Αμερικης και το ολο ζητημα σταματησε εκει.

Υ.Γ. Οι αγγλοι πινουν...οι αγγλιδες πινουν ισως πολυ περισσοτερο.

Παρόμοια θέματα

1. Περί λίπανσης και καθαρισμού ο λόγος.....
    από xtapodias στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2006, 01:34
  2. περι ουσιων και περι ελενχων.
    από stavrogin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2006, 18:37
  3. περί βιβλίων και συγγραφής
    από cityfly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2005, 00:42
  4. Περι Καμερών και Μπλόκων