Σελίδα 9 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 281

Θέμα: Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Ανοιχτή Συζήτηση - Ιδέες - Πληροφορίες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ρε χαμένε άντρα

εγώ τον δέχομαι τον αντίλογο αλλα σε εμένα τι θα ωφελήσει ρε;

Κι επειδή βιάζεσαι και δεν διαβάζεις καλά αυτά που γράφω , εγώ ΔΕΝ ειπα οτι πειράζει που η ΕΥΘΥΤΑ είναι εταιρία αλλά ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο, οτι πρέπει και η δικιά σας κίνησηνα είναι κάτι ανάλογο.

(δεν έχεις φάει για μεσημέρι ε; )

Εγώ δεν διαβάζω καλά ή εσύ διπλωμάτη μου αλλοιώνεις έντεχνα τα όσα λέγονται;;;; Ε; Ταλλευράνδε μου εσύ!
    Όταν το ρώτησα για την ΕΥΘΥΤΑ ΔΕΝ το είχες πει ότι το γράφεις για την πρόταση, να κάνουμε κάτι αντίστοιχο!!! Δες τα ποστ σου, το πρώτο και μετά το άλλο. Πάει αυτό.
    Τι εννοείς λέγοντας τι θα ωφελήσει εσένα; Ρε... Μέτερνιχ!!! Που να ξέρω εγώ τι θ αωφελήσει; Μπορεί και πάρα πολλά μπορεί και τίποτα. Εγώ πιστεύω ότι αν γίνει μία διαρκής προσπάθεια με βάθος χρόνου ε όλο και κάτι θα αποφέρει.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Μα κρίνω μόνο εξ' όσων διαβάζω εδω (btw το πάσχα εδω μέσα αναφέρθηκε - ψάξτο).

Άρα:

α) Δεν είναι πλήρη αυτά που διαβάζω - κακώς

σωστα...θα επρεπε να ποσταρω μετα απο καθε 4ωρη συναντηση τους διαλογους 4 ωρων...:hypnotize

μαλλον δεν εχει γινει αντιληπτο οτι το θρεντ δεν υποκαθιστα τις συναντησεις...αν ητανε ετσι ηλια οι συναντησεις δεν θα γινονταν.απλα εδω μεσα ενημερωνουμε για τις επομενες κινησεις.μπορειτε ολοι να κρινετε θετικα η αρνητικα.σε καθε περιπτωση συμμετεχετε.απλα κρινοντας χωρις να εχετε παρεβρεθει σε συναντηση ποτε...να ξερετε οτι η κριση σας δεν ειναι απολυτα σωστη.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    σωστα...θα επρεπε να ποσταρω μετα απο καθε 4ωρη συναντηση τους διαλογους 4 ωρων...:hypnotize

μαλλον δεν εχει γινει αντιληπτο οτι το θρεντ δεν υποκαθιστα τις συναντησεις...αν ητανε ετσι ηλια οι συναντησεις δεν θα γινονταν.απλα εδω μεσα ενημερωνουμε για τις επομενες κινησεις.μπορειτε ολοι να κρινετε θετικα η αρνητικα.σε καθε περιπτωση συμμετεχετε.απλα κρινοντας χωρις να εχετε παρεβρεθει σε συναντηση ποτε...να ξερετε οτι η κριση σας δεν ειναι απολυτα σωστη.
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Γιώργο μου οτι αν θέλετε να υπάρχει ενημερωση πρέπει το ζουμί* της κάθε συνάντησης να μπαίνει εδώ

*το ζουμί που αφορά το εν λόγω θέμα και όχι οι δωρεές στον Αγ. Ανδρέα

Αλλιώς το θρεντ αυτό ως "ανοχτή συζήτηση - ιδέες - πληροφορίες" δεν έχει νόημα. Ανοίξτε ένα άλλο που θα έχει μόνο το πρόγραμμα των συναντήσεων

Απλα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αλλιώς το θρεντ αυτό ως "ανοχτή συζήτηση - ιδέες - πληροφορίες" δεν έχει νόημα. Ανοίξτε ένα άλλο που θα έχει μόνο το πρόγραμμα των συναντήσεων
    εχμ...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Γιώργο μου οτι αν θέλετε να υπάρχει ενημερωση πρέπει το ζουμί* της κάθε συνάντησης να μπαίνει εδώ

*το ζουμί που αφορά το εν λόγω θέμα και όχι οι δωρεές στον Αγ. Ανδρέα

Απλα

+1

προσωπικα...το ζουμι βαζω (νομιζω τουλαχιστον).αν εχεις αλλη αποψη...ευχαριστως να την ακουσω.
    θεωρω οτι για να γινει μια κινηση που να εχει συνεχεια και διαρκεια ηλια (και οχι να κανουμε κατι για να πουμε οτι το καναμε) χρειαζεται χρονο.ψαχνουμε να δουμε πως θα σταθουμε και παραλληλα οργανωνουμε καποιες κινησεις απο μονοι μας.την αποψη της νομικης υποστασης που εξεφρασες την ακουσα.αλλα επειδη ειναι τελευταια επιλογη για μενα θα σε παραπεμψω εδω:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    και στη τελική αν το θες και αλλιώς είπαμε πρώτα να εξαντλήσουμε τις ήδη όποιες υπάρχουσες δομές και κινήσεις ως μέσο επικοινωνίας και ενεργειών και αν σε καμιά από αυτές δεν υπάρξει κοινή συνισταμένη (που εν μέρει υπάρχει σε αρκετές περιπτώσεις) τότε θα συνεχιστεί το θέμα σε ίσως πιο τυπικές συστάσεις μορφών και διαδικασιών... μέχρι τότε όμως βολιδοσκοπούνται προθέσεις και ενέργειες των λεσχών ή μη, εταιριών ή μη, σωματείων ή μη, παρεών ή μη ώστε να υπάρχει εν μέρει η εφαρμογή της ρήσης ... "η ισχύς εν τη ενώση... "

κ μενα μου φαινετε λιγο κανη η υπαρξη του θρεντ.

η κινηση δεν εχει σχεση με το μοτο.γρ, δεν υπαρχει συντονισμος με μελη εκτος αθηνας (δλδ συμμετεχουν στο σχεδιασμο κινησεων ΜΟΝΟΝ οσοι συμμετεχουν στις συναντησεις-ισως κ λογικο) αρα δε βλεπω ουσιαστικο νοημα υπαρξης αυτο του θρεαντ εφοσον υπαρχει το αλλο με τη σουμα των κινησεων.

πιστευω οτι πρεπει να κανετε τις βασικες κινησεις οσοι συμμετεχετε στις συναντησεις κ εαν χρειαστειτε το πληθος των μελων του μοτο.γρ ποσταρετε κ λετε πως θα μπορουσαμε (οι υπολοιποι εκτος συναντησεων) να βοηθησουμε εφοσον εχουμε δειξει ενα καποιο ενδιαφερον για την κινηση.

φιλικα
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Δε καταλαβαινω γιατι το μισος κ ο αλληλοσπαραγμος..

Το να μοιραστουν φυλλαδια στην εξοδο του πασχα, ηταν κατι που το ειπα εγω.
    Θεωρησα οτι ηταν μια προταση που αξιζε τον κοπο κ αν θελετε σας το αιτιολογω.

Δε διεκδικησα το αλαθητο, αλλωστε προτασεις κανουμε εδω μεσα.

Δυστυχως η αποσταση αλλα κ η τελειως διαφορετικη νοοτροπια που υπαρχει στο μερος που δραστηριοποιουμαι, το μονο που μου επιτρεπουν ειναι να παιρνω ιδεες για να δω που κ πως θα μπορεσουν να υλοποιηθουν κ στην Κυπρο.

Στο νησι αυτη την περιοδο, συνεχιζονται καποιες επαφες με τα υπουργεια μεταφορων κ δημοσιας ταξης, ετσι ωστε να αρθουν καποιες τροποποιησεις στην νομοθεσια που αφορουν βελτιωσεις κ "βελτιωσεις"*.

Στα σκαρια ειναι κ οι αδειες για την δημιουργια πιστας, μεσω της οποιας θα μπορεσουν να ξεκινησουν κ οι σχολες ασφαλους οδηγησης κτλ.

Δυστυχως στον κυκλο ειναι μεγαλυτερη η αναγκη δημιουργιας της πιστας κ η αλλαγη της νομοθεσιας για τα "φτιαγμενα", απο την αναγκη για βελτιωση της κυκλοφοριακης αγωγης....

Αυτο που ελπιζουμε ειναι μεσα απο καποιες διαδικασιες, να επισημοποιηθει ο συμβουλευτικος ρολος κ λογος των επισημων κ σοβαρων λεσχων, ετσι ωστε στο [αμεσο ελπιζω] μελλον να προχωρησουμε σε ποιο ουσιαστικα πραγματα που ισως σωσουν κ καποιες ζωες....

* με βαση τις αρκετα μπερδεμενες καινουργιες διαταξεις, ακομα κ η τοποθετηση "αγωνιστικης" εξατμισης, μπορει να οδηγησει σε βαρυτατα προστιμα, ακομα κ κατασχεση του οχηματος. Γινεται λοιπον μια προσπαθεια για να ξεχωρισουν αυτοι που βαζουν στα οχηματα τους πιστοποιημενα εξαρτηματα, απο αυτους που κοβουν κ ραβουν αμαξωματα, η βαζουν μηχανες απο busa σε παπακια....

@καπετανιο... εισαι σιγουρος οτι δεν θελεις να συμετασχεις/βοηθησεις;

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    κ μενα μου φαινετε λιγο κανη η υπαρξη του θρεντ.

η κινηση δεν εχει σχεση με το μοτο.γρ, δεν υπαρχει συντονισμος με μελη εκτος αθηνας (δλδ συμμετεχουν στο σχεδιασμο κινησεων ΜΟΝΟΝ οσοι συμμετεχουν στις συναντησεις-ισως κ λογικο) αρα δε βλεπω ουσιαστικο νοημα υπαρξης αυτο του θρεαντ εφοσον υπαρχει το αλλο με τη σουμα των κινησεων.

πιστευω οτι πρεπει να κανετε τις βασικες κινησεις οσοι συμμετεχετε στις συναντησεις κ εαν χρειαστειτε το πληθος των μελων του μοτο.γρ ποσταρετε κ λετε πως θα μπορουσαμε (οι υπολοιποι εκτος συναντησεων) να βοηθησουμε εφοσον εχουμε δειξει ενα καποιο ενδιαφερον για την κινηση.

φιλικα
    το θρεντ υπαρχει για να πεις εσυ μια λαμπρη ιδεα (και καθε εσυ) η για να επισημανεις καποιο λαθος στην οποιαδηποτε κινηση (οπως για παραδειγμα πολυ σωστα ειχε πει ο zireus για το 2ο φυλλαδιο της κοπα καμπανια που εχει παρθει απο την αγγλικη καμπανια για ασφαλεια στους δρομους.)

το θρεντ υπαρχει για να πεις εσυ μια λαμπρη ιδεα (και καθε εσυ) η για να επισημανεις καποιο λαθος στην οποιαδηποτε κινηση (οπως για παραδειγμα πολυ σωστα ειχε πει ο zireus για το 2ο φυλλαδιο της κοπα καμπανια που εχει παρθει απο την αγγλικη καμπανια για ασφαλεια στους δρομους.)

καπως ετσι ξεκινησε.......σε καποια φαση το χασαμε κ ειναι στο :a017:
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    καπως ετσι ξεκινησε.......σε καποια φαση το χασαμε κ ειναι στο :a017:
    δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι τετοιο...

ο καθενας λεει την γνωμη του ... κ ο καθενας με τον τροπο του ...

κανουμε οτι μπορουμε , οτι πιστευουμε καλυτερο ..ισως κανουμε κ λαθος κινησεις...
    καποια στιγμη ολα οσα εχουν ειπωθει εδω θα χρειαστουν ...

οποιος θελει μπορει να (μας) τα πει κ απο κοντα , ειναι πιο αμεσο πιστευω...

Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Μπήκα μέσα τώρα από το πρωί και βλέπω μια μανούρα και κάτι γενικώς που δε μου αρέσει..

Δύο περίπου σελίδες ποστ ΑΣΧΕΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ !!!ΛΕΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ??ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ??ΑΝ Η ΕΥΘΥΤΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ??ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??
    ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ!!

ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ..και πραγματικά στεναχωριέμαι..

Αυτό που λέω εγώ προσωπικά είναι ότι ξεκινάμε από κάπου και κάνουμε σιγά σιγά κάποια βήματα που ίσως οδηγήσουν σε κάτι ..με την συμμετοχή του κόσμου ..

Μπορεί και το όλο θέμα να καταλήξει σε αποτυχία-το δέχομαι ευχαρίστως - αρκεί να πω ότι προσπάθησα όσο μπορούσα να κάνω κάτι -ΕΓΩ Ο ΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ-

Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά - και εδώ σας εκλιπαρώ - μην πετάγεστε σαν την πούτσα για να πέιτε την μαλακία σας ατεκμηρίωτα και ίσα για να λεμε κάτι ..αν έχετε κάτι να πείτε σαν ιδέα καλώς - αλλιώς υπάρχουν και τα πμ..αν δεν συμφωνείτε με κάτι πάλι καλώς -ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ-

Αυτά γι την ώρα - θα σας δω κάτω στις 9:00

Υ.Γ.
    Κανένας δεν είπε ότι θα βγει κόσμος στους δρόμους να μοιράζει φυλλάδια στους διερχόμενους οδηγούς του Πάσχα - ότι αποφασίζετε γίνεται μέσω κοινής συμφωνίας..

Αν πραγματικά θέλετε να μάθετε τι λέμε και για ποιόν λόγο γίνεται αυτό που γίνεται σηκώστε το κώλο σας από το κουτί και κατεβείτε κάτω..

Φιλικά

Άκης

ευδοκιμισε η συναντηση μας με την Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!

πηγαμε την κυριακη στο συνεδριο για τα 10 χρονια της Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α.δεν ειχε πολυ κοσμο αλλα καλο κοσμο!ενδεικτικα ητανε εκει ο ιαβερης,εκπροσωπος απο το audi club,εκπροσωπος απο το transalp club και αυτα τα λεω για να παρετε μια ιδεα.
    μπηκαμε λοιπον μεσα και καποια στιγμη ζητησαμε να μιλησουμε.ειπαμε ποιοι ειμαστε και τι προσπαθουμε να κανουμε, δειξαμε τα διαφορα φυλαδια,φλαιερς και εκφρασαμε τους στοχους μας.δεδομενου του οτι και αυτοι καπως ετσι ξεκινησανε ενθουσιαστηκανε απο τις προσπαθειες μας και τις κινησεις μας.η προταση τους ητανε να μπουμε στην Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α. και να αναλαβουμε εντελως αυτονομα το κομματι της μοτοσυκλετας!ενω αυτοι θα μας παρειχαν οποιαδηποτε καλυψη θα χρειαζομασταν απο νομικης πλευρας.εμεις (επειδη ειναι γνωστο οτι δεν θελουμε να γινουμε λεσχη,δηλαδη να ειμαστε πανω απο καποιον η κατω απο καποιον) αντιπροτειναμε σε πρωτη φαση να συνεργαστουμε παραλληλα.δλδ οποια κινηση θα γινει απο μερους τους θα ενημερωθουμε και θα τους πλαισιωσουμε και απο τη μερια μας οτι κινηση κανουμε, τους ενημερωνουμε και βοηθανε οπως μπορουνε.η προταση μας εγινε δεκτη και ετσι εχουμε εναν συμμαχο στη προσπαθεια μας.

τα υπολοιπα απο κοντα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    τα υπολοιπα απο κοντα.

ακριβως..

Σημερα , Πεμπτη 8 Μαρτιου γυρω στις 8:00 με 8:30 θα εχουμε ακομη μια συναντηση .

Εχουμε αρκετα νεα να συζητησουμε , καθως κ καποιες ενεργεις που εχουν ηδη δρομολογηθει ...

Περιμενουμε οποιον θελει να δει , ακουσει , προτεινει...

Φυσικα οπως καθε φορα , θα ειναι μαζι μας κ η CopaCampagnia.

Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

ΔΕΛΕΑΡ ΣΗΜΕΡΑ

Σημερα , Πεμπτη 8 Μαρτιου γυρω στις 8:00 με 8:30 θα εχουμε ακομη μια συναντηση .

Εχουμε αρκετα νεα να συζητησουμε , καθως κ καποιες ενεργεις που εχουν ηδη δρομολογηθει ...

Περιμενουμε οποιον θελει να δει , ακουσει , προτεινει...

Σελίδα 9 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Αρχίσαμε να ασχολούμαστε...
    από TROOPER στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2007, 11:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF