Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 79

Θέμα: AΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Kawasaki for life... Το avatar του/της Brolas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tassosrr
    giati re file den aksizan ta vfr??
    den aksizan ta fireblade???
    i mipos denh aksizoun kai ta rr????

(oxi oti den aksizoun ta moto ton allon eterion)

ase mas re file.....

Όπως προείπα η honda έχει μεγάλη τεχνογνωσία όμως με ενοχλεί που δεν την βγάζει στην παραγωγή...οι μοτοσυκλέτες που ανέφερες τις σέβομαι και αξίζουν...πρέπει να παραδεχτείς όμως ότι η honda θα μπορούσε να τις είχε κάνει κορυφαίες και όχι απλώς σεβαστές...( ???ηρέμησε...κουβέντα κάνουμε...αν σε πρόσβαλλα ζητώ συγγνώμη.αυτή είναι η αποψή μου.)
    Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...

Εγώ πάντως Yamaha αγόρασα για τα πάντα και για πάντα.

Για τα υπόλοιπα......
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

σαρδελες με μελι.... Το avatar του/της tassosrr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
    Όπως προείπα η honda έχει μεγάλη τεχνογνωσία όμως με ενοχλεί που δεν την βγάζει στην παραγωγή...οι μοτοσυκλέτες που ανέφερες τις σέβομαι και αξίζουν...πρέπει να παραδεχτείς όμως ότι η honda θα μπορούσε να τις είχε κάνει κορυφαίες και όχι απλώς σεβαστές...( ???ηρέμησε...κουβέντα κάνουμε...αν σε πρόσβαλλα ζητώ συγγνώμη.αυτή είναι η αποψή μου.)

e den mpoerei na bgalei stin paragogi tin texnognosia pou exei stous agones me tin mia....

.....siga siga!!! kai oxi mono i honda alla kai kathe honda!

(plaka mou kaneis??fisika kai den prosblithika.....koubenta kanoume kai epeidi exo kairo na mpo stis diamaxes katalabeneis...
    ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
    ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ.............

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre

Για τα υπόλοιπα......

e.... leo kai ego....

...tha mpei den tha mpei.....!

ti thes?
    ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
    ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ.............

Νέο μέλος

Για τα υπόλοιπα......

YAMAHA ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑ

Kawasaki for life... Το avatar του/της Brolas
    e den mpoerei na bgalei stin paragogi tin texnognosia pou exei stous agones me tin mia....

.....siga siga!!! kai oxi mono i honda alla kai kathe honda!

(plaka mou kaneis??fisika kai den prosblithika.....koubenta kanoume kai epeidi exo kairo na mpo stis diamaxes katalabeneis...
    Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    χοντα και μοτο τζι πι ............

εχει να ριξει κατι κηδειες ο ιταλος φετος ........ εφυγε ο πεφτε ......

οσο για αξιοπιστια χοντα δεν υπαρχει παιδια αυτο
    ρωτηστε και τους 120 κατασκευαστες εεεε αγοραστες των cbf250

πατε να δειτε τι σπιταρονες εχει ο σαρακακης που χρεωνει 60 ευρω μανετα για astrea........

το μονο που σωζει την χοντα ειναι η σειρα των cbr ........

κουβεντα κανουμε .........

για να απαντησω στο θρεντ

αυτη την στιγμη θα κοιταγα αξιοπιστια μοντελου ως προς βλαβες και εταιρειας ως προς αντιμετωπηση και οχι επιδοσεις επειδη δεν εχω πολλα λεφτα

οταν ομως θα εχω λεφτα πρωτα ο Θεος και θα εχω μαθει και 5 πραγματα παραπανω στην οδηγηση τοτε θα κοιτω μονο επιδοσεις και εμφανιση
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

e.... leo kai ego....

...tha mpei den tha mpei.....!

ti thes?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sineder
    YAMAHA ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑ

Ρε παιδιά τι να πω.....ντάξει.....μεταξύ σοβαρού κι αστείου, ώρες ώρες μπορεί να είμαι ανυπόφορος με τις απόψεις για τις μάρκες και τα ρέστα....αλλά τι θέλετε, να σας λέω κάθε φορά τις ιστορίες των άλλων για διάφορα "μαστόρια" ή για τα προεισαγωγής που κλαίνε τα λεφτά τους ή μήπως για τους χοντάκιδες που πάνε σαν κότες διότι επίσημη αντιπροσωπία γιόκ....και ποιός θα συντηρήσει το V-tech ή τα λοιπά 4κύλινδρα, παρόλο που ενδεχομένος να γ@μάει στους αγώνες αλλά από δίκτυο....και σοβαρούς μηχανικούς...διότι τα μαστόρια πλέον είναι παρελθόν έτσι...

Εσείς έχετε την εντύπωση για το κόλλημά μου τα λέω.

Δεν λέω ψέματα. Μεταφέρω αυτά που βλέπω κι ακούω από ανθρώπους με μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα. Αλλά δεν γίνεται κάθε φορά να εξιστορώ κι από ένα περιστατικό....

Μα είναι δυνατόν?

Δηλαδή τώρα να πούμε και τα πράγματα με το όνομά τους βεβαίως βεβαίως.....έχω άδικο ρε παιδιά?

Ή μήπως το άλλο. Να σας λέω και για τις ιδιαιτερότητες ιδιοκτητών σε όλες τις μάρκες που να ζητάνε τον ήλιο με τα άστρα για να αντικατασταθεί οτιδήποτε εντός-εκτός (δεν έχει σημασία) εγγύησης ή για το τι ακούγεται στο μοτέρ (και πάλι ανεξαρτήτος μάρκας). Τι να λέμε τώρα....όταν ζούμε σε αυταπάτες και σαν άτομα η χώρα μετά τι θα είναι...στρουθοκάμηλος. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Ρε παιδιά τι να πω.....ντάξει.....μεταξύ σοβαρού κι αστείου, ώρες ώρες μπορεί να είμαι ανυπόφορος με τις απόψεις για τις μάρκες και τα ρέστα....αλλά τι θέλετε, να σας λέω κάθε φορά τις ιστορίες των άλλων για διάφορα "μαστόρια" ή για τα προεισαγωγής που κλαίνε τα λεφτά τους ή μήπως για τους χοντάκιδες που πάνε σαν κότες διότι επίσημη αντιπροσωπία γιόκ....και ποιός θα συντηρήσει το V-tech ή τα λοιπά 4κύλινδρα, παρόλο που ενδεχομένος να γ@μάει στους αγώνες αλλά από δίκτυο....και σοβαρούς μηχανικούς...διότι τα μαστόρια πλέον είναι παρελθόν έτσι...

Εσείς έχετε την εντύπωση για το κόλλημά μου τα λέω.

Δεν λέω ψέματα. Μεταφέρω αυτά που βλέπω κι ακούω από ανθρώπους με μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα. Αλλά δεν γίνεται κάθε φορά να εξιστορώ κι από ένα περιστατικό....

Μα είναι δυνατόν?

Δηλαδή τώρα να πούμε και τα πράγματα με το όνομά τους βεβαίως βεβαίως.....έχω άδικο ρε παιδιά?

Ή μήπως το άλλο. Να σας λέω και για τις ιδιαιτερότητες ιδιοκτητών σε όλες τις μάρκες που να ζητάνε τον ήλιο με τα άστρα για να αντικατασταθεί οτιδήποτε εντός-εκτός (δεν έχει σημασία) εγγύησης ή για το τι ακούγεται στο μοτέρ (και πάλι ανεξαρτήτος μάρκας). Τι να λέμε τώρα....όταν ζούμε σε αυταπάτες και σαν άτομα η χώρα μετά τι θα είναι...στρουθοκάμηλος. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

oxouuuuu......

......giati mou to girises sto sobaro tora kai me xalases?????

pali pou giname honda vs kawa vs yamaha tsoup pas kai sobarebeis!!

aman....

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
    ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ.............

Νέο μέλος
    TO ΠΡΩΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ XL250R TOY 1984.ME TO ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ(ΤΟ 1993)ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΠΙΕΛΑ ΠΙΣΤΟΝΙ ΕΛΑΤΗΡΙΑ.ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΚΟΜΑ!!!!

ΟΛΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ 24 ΧΡΟΝΩΝ!!!!(ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΡΙΞΩ ΦΡΑΓΚΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ)

analogos pos einai to mixanaki....
    ...ean thelei poli ftiaksimo gia na to anakataskeuaseis opos thes asto kalitera min sou paei kai o koukos aidoni kai exeis pali palio!

esi ksereis!
    ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
    ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ.............

Νέο μέλος

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικό.jpg 
Προβολές:	46 
Μέγεθος:	32,5 KB 
ID:	79816

ti apotelesma thes esi......

...meriko souloupoma i oso parei??

giati pernei pola.....an dinei pola kai i tsepi sou e!
    ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
    ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ.............

Νέο μέλος
    DOT '81

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	eik.jpg 
Προβολές:	45 
Μέγεθος:	18,2 KB 
ID:	79817

Νέο μέλος
    ΜΙΑ ΚΑΔΕΝΑ(ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΓΩ)ΚΑΙ ΣΟΥΛΟΥΠΩΜΑ ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ(ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Μ@ΥΝΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ).

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF