Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 143

Θέμα: Πειρατεία λεωφορείου των ΚΤΕΛ !!

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από viki
    Γεια σου κατ' αρχήν.....

και γεια σου κατά τέλος....

χωρίς επιχειρήματα και δικαιολογίες του κώλου μην ξανασχολιάσεις απόψεις μου!!

Άντε πάλι

γεια σου και εσένα
    Το μοναδικό σχόλιο- απορία που αφορά εσένα και καθαρά εσένα, είναι αυτό

Βίκυ δεν ξέρω τι εμπειρίες έχεις, ούτε πόσο χρονών είσαι, αλλά σχεδόν σε όλα, είσαι λάθος πληροφορημένη

Όλα τα υπόλοιπα, έχουν άλλους και πολύ συγκεκριμένους αποδέκτες, που δεν έχουν καμία σχέση με εσένα και αν είχες παρακολουθήσει τι γίνεται εδώ μέσα και όχι μόνο σε αυτό το ποστ, θα καταλάβαινες, σε ποιους λασπολόγους αναφέρομαι
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Δεν ξέρω τώρα αν θα έπρεπε να βάλω ή ................

Είναι κρίμα που απληροφόρητα κόσμος και κοσμάκης διαμορφώνει απόψεις χωρίς να μπορεί μετά καν να τις υποστηρίξει με σοβαρά επιχειρήματα και όχι πια με την κοινότυπη καραμέλα του "μας πήραν τις δουλειές", "είναι εγκληματίες".... έλεος πια!
    Εγκληματικότητα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρξει.
    Δεν μπορούμε να τους βάζουμε όλους στην ίδια κατσαρόλα, υπάρχουν αρκετά είδη ανθρώπων, είτε είναι μετανάστες είτε είναι έλληνες... και οι έλληνες υπήρξαν μετανάστες κάποτε...

Καμιά χώρα δεν έχασε την "εθνική της ταυτότητα" εισάγοντας μετανάστες,
    "έξω οι ξένοι" συνεχώς ακούγεται και γράφεται....
    "έξω οι τουρίστες" λοιπόν.....
    και στο κάτω κάτω οι τουρίστες έρχονται 2 μήνες το χρόνο αφήνουν ψιλοδίφραγκα και φεύγουν ενώ οι μετανάστες πληρώνουν και τις συντάξεις των γιαγιάδων και παππούδων αυτής της χώρας που έχει πήξει στην τρίτη ηλικία.... έχουμε κατανήσει χώρα τρίτης ηλικίας....

το πιο δαπανηρό σύστημα πλέον είναι το σύστημα ασφάλισης και συνταξιοδότησης, ενώ της παιδείας και της οδικής ασφάλειας κλπ είναι τα πιο μίζερα... και δεν ακούω συχνά 80χρονους να σκοτώνονται στους δρόμους μας αλλά νέα παιδιά (πρόσφατα γεγονότα γαμώτο).....

λοιπόν αν θέλετε δεχτείτε το... δυστυχώς ή ευτυχώς, όσες χώρες δέχτηκαν μετανάστες με σωστή πολιτική στοχεύοντας στο οικονομικό μέλλον δεν έχασαν (Αυστραλία, Αμερική...) και επειδή αυτοί ήταν και κόπανοι και τους ιθαγενείς τους έθαψαν , εμείς τουλάχιστον ως έλληνες ξέρουμε ότι όσοι και να έρθουν δεν πρόκειται να "θαφτούμε" αυτό είναι το σίγουρο.... ας δούμε λοιπόν πως μπορούμε να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη εκμεταλλευόμενοι τους μετανάστες και αυτοί εμάς για να ζήσουν πιο ανθρώπινα, το έχουν το δικαίωμα, είναι άνθρωποι

όπως το δικαίωμα το είχαμε και εμείς πέρνοντας το καράβι για αυστραλίες κλπ , και η δική μας εγκληματικότητα είχε ανθίσει κάποια εποχή στο εξωτερικό....

.... προσωπικές απόψεις....
    .... προσωπικές απόψεις λοιπόν....

Είναι άλλο 2.000.000 αλλοδαποί σε 10.000.000 Έλληνες και άλλο 4.000.000 αλλοδαποί σε μία χώρα 40 ή 60.000.000 κατοίκων.

Νομίζω όποια σύγκριση με την Αυστραλία, την Αμερική και άλλες χώρες του εξωτερικού είναι άστοχη.

Όσο για το ποιοι είναι εγκληματίες... άστο καλύτερα.... όλοι έχουμε τα βιώματα και τις απόψεις μας. Ας μη συγκρίνουμε τους Έλληνες μετανάστες με τους Αλβανούς...

Επειδή μιλάς για πληροφόρηση και σοβαρά επιχειρήματα... πόση συναναστροφή έχεις αλήθεια με τους λογής λογής αλλοδαπούς; Έχεις δει ποτέ με τα μάτια σου πόση διαφορά έχει ένας τυχαίος Ινδός εργάτης εργοταξίου με οποιονδήποτε τυχαίο Αλβανό εργάτη εργοταξίου; Πώς συμπεριφέρεται ο ένας και πώς ο άλλος;

Σίγουρα δεν τους βάζουμε όλους στην ίδια κατσαρόλα, αλλά άμα η κατσαρόλα κολλήσει και πιάσει ο πάτος μούργα... θα πεις "κάηκε το φαγητό"...

Όσο για τα δίφραγκα που αφήνουν οι τουρίστες... είναι σίγουρα περισσότερα από τα λεφτά που ξοδεύουν οι αλλοδαποί πριν στείλουν τα υπόλοιπα που βγάζουν στις οικογένειες στις χώρες τους...

Και κάτι ακόμα που το άφησα για το τέλος γιατί με καίει...

Καταρχίν δεν κατάλαβα τι σχέση έχει η ασφάλιση με την παιδεία και τους δρόμους και το όλο θέμα.

Ωστόσο, τα λεφτά των ασφαλισμένων δεν χρησιμοποιούνται ούτε για τον ένα ούτε για τον άλλο σκοπό.

Κατάντια είναι να φτάσεις στην τρίτη ηλικία και να μην έχεις την ασφάλιση που πληρώνεις μια ζωή. Να μην έχεις τα φάρμακα που χρειάζεσαι και να μη σου δικαιολογούν ένα γιατρό να σε κοιτάξει. Αν έφτανα στο έσχατο σημείο να επιλέξω... θα διάλεγα την υγεία μου και αξιοπρεπή γεράματα... όχι δρόμους... τι θέλεις να πεις ότι καταντήσαμε χώρα τρίτης ηλικίας;;;
    Θάνος..

Να μια και εγώ . Μάλλον είναι σύμπτωμα τον καιρών να μη μπορείτε να ακούσετε την άλλη πλευρά και προσπαθείτε μερικοί μερικοί λέγω να εμβολιάσουν την άποψη τους στους άλλους.
    Η δημοκρατία είναι γνωστό ότι είναι το καλύτερο σύστημα ,ΟΤΑΝ βεβαίως βεβαίως το σέβονται όλοι,
    Όπως δηλαδή και εδώ μέσα, Σέβομαι όλες τις απόψεις ,τις διαβάζω ,κάνω την παρέμβαση μου και αυτό είναι όλο.
    Αν όμως αρχίζουν οι χαρακτηρισμοί τα μπινελίκια και η χολή ε ??? άνθρωπος είσαι φουντώσεις …σπας και Κανά κεφάλι ρε αδερφέ.

Λυπάμαι πραγματικά που υπάρχουν άνθρωποι σε αυτό το τόπο και δέχονται από κάθε αλλοδαπό ,να τους πηδάει να τους κλέβει ,να κάνουνε προπαγάνδα στα σχολεία για το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ , ΠΕΡΙ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ,ΠΕΡΙ ΠΕΡΙ …….. KAI NA ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΜΟΥ TO ΠΑΙΖΕΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, KAI ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΥΛΗ…

Ρε εσείς σας μιλάω από πολύ ευαίσθητη περιοχή και ξέρω πολύ καλά τι σας λέω, Βέβαια είναι επίσης γνωστό ότι εκεί κάτω έχετε ξενερώσει αρκετά με τα εθνικά ζητήματα γι αυτό τα βλέπετε και πολύ επιδερμικά ,δημοκρατικά ,κτλ.

Είμαι σε θέση λόγω επαγγέλματος να σας πω ότι προωθούνται oi Αλβανοί ,ρώσοι, κτλ σε όλα με επιδοτήσεις επαγγελματικές ,στεγαστικά με όρους που δεν δικαιούσαι εσύ αγαπητή δημοκράτισσα και δημοκράτη έλληνα ,προωθούνται σε όλες τις θέσεις αυτοί.

Τώρα αν το δέχεσαι εσύ καλώς …δεκτό. Αλλά είσαι άξιος της μοίρα σου.
    Μπες στο μέτρο και όταν σε κρατήσουν Κανά εικοσαωρο 2-3 Αλβανοί θα φωνάζω και εγώ …..μα άνθρωποι είναι και αυτοί.!!!!!
    Και κλείνω με το συμπέρασμα ότι θέλανε να μας κάνουν το σκουπιδαριό της Ευρώπης και το καταφέρανε γιαυτο δίνουνε και τόσα κίνητρα σε αυτους.
    Σέβομαι αυτούς που με σέβονται. Και όταν τους φιλοξενώ έχω απαιτήσεις !!!!!
    Σημ. Δεν είμαι xrisaygitis !!!!

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Thano και Dodok Edessa
    Δεν θα γράψω ότι συμφωνώ μαζί σας γιατί κινδυνεύετε σοβαρά να χαρακτηριστείτε ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
    Εγώ λοιπόν δηλώνω κκε
    Και να αναφέρω ότι οι καναλαρχες και οι υποτακτικοί τους, μεσω των εγκαθετων στα παραθυρα, ήδη άρχισαν την υπεράσπιση των αλβανών κακοποιιών

adam_tsouk οι φωτογραφίες αφού δεν υπάρχουν θύματα, είναι και ευρηματικές και εύστοχες

Μην μας πεις όμως από πιο site της αντέγραψες, γιατί θα χαρακτηρισθείς ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ

ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

otan sas leo na prosexete merika atoma...

exoun eksaplo8i i e8nikistes se pola forum mesa sto internet ke dialaloun ta idanika tous
    ke ine afti pou fernoun epixirimata ke ergazonte s8enara gia na petixoun ton skopo tous
    ke parousiazonte os fanatiki elines pou proaspizoun ta elinika simferonta ke propagandizoun ton patriotismo ke ka8e ti eliniko akoma ke ta greeklish maxonte

ke skopo me ola afta exoun tin sispirosi an8ropon giro apo tin saxlamara tous ton oloklirotismo

prosexte min akoute oti dipote exi sxesi me propagandes iper tou elinismou ke tou patriotismou

krivonte ala apo piso

esxos
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

ειμαι αλλου Το avatar του/της dimitris74

λοιπόν αν θέλετε δεχτείτε το... δυστυχώς ή ευτυχώς, όσες χώρες δέχτηκαν μετανάστες με σωστή πολιτική στοχεύοντας στο οικονομικό μέλλον δεν έχασαν (Αυστραλία, Αμερική...) και επειδή αυτοί ήταν και κόπανοι και τους ιθαγενείς τους έθαψαν , εμείς τουλάχιστον ως έλληνες ξέρουμε ότι όσοι και να έρθουν δεν πρόκειται να "θαφτούμε" αυτό είναι το σίγουρο.... ας δούμε λοιπόν πως μπορούμε να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη εκμεταλλευόμενοι τους μετανάστες και αυτοί εμάς για να ζήσουν πιο ανθρώπινα, το έχουν το δικαίωμα, είναι άνθρωποι

όπως το δικαίωμα το είχαμε και εμείς πέρνοντας το καράβι για αυστραλίες κλπ , και η δική μας εγκληματικότητα είχε ανθίσει κάποια εποχή στο εξωτερικό....

εισαι πολυ καλα πληροφορημενη τελικα....
    οι μεταναστες που πηγαν στην αμερικη, η μεταναστες που ανεστησαν την βιομηχανια της γερμανιας, που πηγαν στην αυστραλια πηγαν με ακριβως τους ιδιους ορους που ηρθαν οι αλβανοι στην ελλαδα....
    ειχαμε ακριβως την ιδια μεταναστευτικη πολιτικη, οτι εξετασεις περναγαν οι μεταναστες που πηγαιναν με το καραβακι στην αμερικη, τις καναμε και εμεις στα συνορα στην κακαβια που ερχοντουσαν, σταματαγαν εκει τους σφραγιζαμε τα διαβατηρια και μετα αφου επιαναν δουλεια γραφονταν στο ικα κλπ κλπ κλπ

το παιχνιδι χαθηκε το 93, τωρα ειναι ποια αργα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από NAVIGATOR
    Thano και Dodok Edessa
    Δεν θα γράψω ότι συμφωνώ μαζί σας γιατί κινδυνεύετε σοβαρά να χαρακτηριστείτε ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
    Εγώ λοιπόν δηλώνω κκε και συμφωνώ μαζί σας
    Και να αναφέρω ότι οι καναλαρχες και οι υποτακτικοί τους, μεσω των εγκαθετων στα παραθυρα, ήδη άρχισαν την υπεράσπιση των αλβανών κακοποιιών

adam_tsouk οι φωτογραφίες αφού δεν υπάρχουν θύματα, είναι και ευρηματικές και εύστοχες

Μην μας πεις όμως από πιο site της αντέγραψες, γιατί θα χαρακτηρισθείς ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ
    Ξέρεις τι μου θυμίζει ρε navigator ?? Εκείνες τις όμορφες (αδερφές ) που κατακρίνουν στις τηλεοπτικές εκπομπές οποίον έχει αντίθετη άποψη.
    Δεν με νοιάζει πως θα χαρακτηριστώ γιατί ξέρω ποιος είμαι και δεν έχω ανάγκη κανένα forum για να αποδείξω ποιος είμαι.
    Απλά τυγχάνει να έχουμε την ίδια τρέλα την μοτοσικλέτα.
    Γι αυτό σας γουστάρω .

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Είναι κρίμα που απληροφόρητα κόσμος και κοσμάκης διαμορφώνει απόψεις χωρίς να μπορεί μετά καν να τις υποστηρίξει με σοβαρά επιχειρήματα και όχι πια με την κοινότυπη καραμέλα του "μας πήραν τις δουλειές", "είναι εγκληματίες".... έλεος πια!
    Εγκληματικότητα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρξει.
    Δεν μπορούμε να τους βάζουμε όλους στην ίδια κατσαρόλα, υπάρχουν αρκετά είδη ανθρώπων, είτε είναι μετανάστες είτε είναι έλληνες... και οι έλληνες υπήρξαν μετανάστες κάποτε...

Καμιά χώρα δεν έχασε την "εθνική της ταυτότητα" εισάγοντας μετανάστες,
    "έξω οι ξένοι" συνεχώς ακούγεται και γράφεται....
    "έξω οι τουρίστες" λοιπόν.....
    και στο κάτω κάτω οι τουρίστες έρχονται 2 μήνες το χρόνο αφήνουν ψιλοδίφραγκα και φεύγουν ενώ οι μετανάστες πληρώνουν και τις συντάξεις των γιαγιάδων και παππούδων αυτής της χώρας που έχει πήξει στην τρίτη ηλικία.... έχουμε κατανήσει χώρα τρίτης ηλικίας....

το πιο δαπανηρό σύστημα πλέον είναι το σύστημα ασφάλισης και συνταξιοδότησης, ενώ της παιδείας και της οδικής ασφάλειας κλπ είναι τα πιο μίζερα... και δεν ακούω συχνά 80χρονους να σκοτώνονται στους δρόμους μας αλλά νέα παιδιά (πρόσφατα γεγονότα γαμώτο).....

δε πιστευω να υπαρχει καποιος που διαφωνει με τα παραπανω...

αλλα ειπε κανεις τιποτα για τους μεταναστες γενικα?

το θεμα ηταν οι κακοποιοι ...

ξενομανια σε επιασε και εσενα? ζητω οι ξενοι δε πα να ειναι κλεφτες βιαστες?

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    Ρε εσείς σας μιλάω από πολύ ευαίσθητη περιοχή και ξέρω πολύ καλά τι σας λέω, Βέβαια είναι επίσης γνωστό ότι εκεί κάτω έχετε ξενερώσει αρκετά με τα εθνικά ζητήματα γι αυτό τα βλέπετε και πολύ επιδερμικά ,δημοκρατικά ,κτλ.

δεν ειναι ετσι φιλε μου "εδω κατω"

ο κοσμακις εχει αγανακτησει με την κατασταση αυτη και ειναι θεμα χρονου να ξεσπασει

το κακο ειναι οτι ακραιες ομαδες βρησκουν προσφορο εδαφος να κανουν την προπαγανδα τους... και βρησκουν ολο και περισσοτερους να τους ακολουθησουν (φυσικο ειναι οσο το κρατος αδρανει και αφξνει τους ξενους εγκληματιες να κανουν οτι θελουν)

Μακάρι να έχω άδικο idi. Μακάρι !

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Το παιχνιδι ειναι στημενο και απο πριν Ξεπουλημενο !!

Απλα πραγματα ,

Δυστυχως βρισκονται 3.500.000(στοιχεια Π.Ο.Υ, Παγκοσμια Οργανωση Υγειας ) Αλλοδαποι στην Χωρα απο τους οποιους οι140.000 εργαζονται νομιμα και πληρωνουν εισφορες εκ των οποιων οι 100.000 εργαζονται 12ωρα και οι εισφορες προς ΙΚΑ και αλλα Ασφαλιστικα ταμεια αφορουν εισφορες Υμιαπασχολησης ...

Αλλωστε η μεγαλυτερη Π@π@ρια που εχει υπωθει ειναι η βοηθεια των Αλλοδαπων στα ταμεια για Συνταξεις κ.λ.π , αν ηθελαν πραγματικα να λυσουν το προβλημα των Ταμειων θα επρεπε να ειχαν ιδρυσει μια Ασφαλιστικη Τραπεζα η οποια θα διαχειριζοταν τα Αποθεματικα των Ταμειων και ταυτοχρονα θα λειτουργουσε ως καθετη τραπεζικη μοναδα ,, τοσο απλα ...

Το Ζητημα ειναι πως ειδαν εδω τα λαμογια τα δικα μας, φθηνα μεροκαματα και επεσαν με τα μουτρα καταστρεφοντας τα παντα και φυσικα καταστρεφοντας την οντοτητα αυτης της Χωρας ..

Αν ειχαν ακολουθησει Μεταναστευτικη οργανωμενη Πολιτικη δεν θα υπηρχε απολυτως κανενα προβλημα , αν δεν ειχε καταστραφει η Εργατικη νομοθεσια και ολοι οι Ανθρωποι Ελληνες και ξενοι βιωναν Εργατικη νομιμοτητα τοτε ουτε κανενας οποιαδηποτε φυλης δεν θα ειχε την δυνατοτητα να παρανομει και πολυ περισσοτερο να εγκληματει..

Εχουν βρει να κολπο να τσακωνομαστε μεταξυ μας και να αγνοουμε βασικες αρχες Δημοκρατιας ,να μας φταινε οι Ξενοι και να μην φταινε εκεινοι που τους εσυραν στην καινουργια ανευ δικαιωματων Ζωη τους , δημιουργωντας μεγαλο προβλημα και στους Ελληνες ..

Το Ζητουμενο κατα την γνωμη μου ειναι Φθηνα Μεροκαματα με οποιοδηποτε κοστος ,ακομα ουτε την Εθνικη Ανεξαρτησια δεν δισταζουν να παζαρεψουν προκειμενου να τα κονομησουν ....

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από NAVIGATOR
    [B]Thano και Dodok Edessa
    Εγώ λοιπόν δηλώνω κκε

ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ,ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΓΡΑΦΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΤΥΧΑ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ "ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ..

ΝΑΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑΤΙ WHO GIVES A SHIT...

MH ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ...

ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟ,ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ,ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ...

ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ,ΑΝ ΔΕΧΘΩ ΤΟ "ΑΚΟΥΣΟΝ ΜΕΝ" ΤΟΤΕ ΑΠΟΣΥΡΩ ΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΓΡΑΠΤΩΝ ΣΟΥ...

ΕΜΠΑΘΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΒΑΡΙΕΜΑΙ...
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από YPVS
    Το παιχνιδι ειναι στημενο και απο πριν Ξεπουλημενο !!

Απλα πραγματα ,

Δυστυχως βρισκονται 3.500.000(στοιχεια Π.Ο.Υ, Παγκοσμια Οργανωση Υγειας ) Αλλοδαποι στην Χωρα απο τους οποιους οι140.000 εργαζονται νομιμα και πληρωνουν εισφορες εκ των οποιων οι 100.000 εργαζονται 12ωρα και οι εισφορες προς ΙΚΑ και αλλα Ασφαλιστικα ταμεια αφορουν εισφορες Υμιαπασχολησης ...

Αλλωστε η μεγαλυτερη Π@π@ρια που εχει υπωθει ειναι η βοηθεια των Αλλοδαπων στα ταμεια για Συνταξεις κ.λ.π , αν ηθελαν πραγματικα να λυσουν το προβλημα των Ταμειων θα επρεπε να ειχαν ιδρυσει μια Ασφαλιστικη Τραπεζα η οποια θα διαχειριζοταν τα Αποθεματικα των Ταμειων και ταυτοχρονα θα λειτουργουσε ως καθετη τραπεζικη μοναδα ,, τοσο απλα ...

Το Ζητημα ειναι πως ειδαν εδω τα λαμογια τα δικα μας, φθηνα μεροκαματα και επεσαν με τα μουτρα καταστρεφοντας τα παντα και φυσικα καταστρεφοντας την οντοτητα αυτης της Χωρας ..

Αν ειχαν ακολουθησει Μεταναστευτικη οργανωμενη Πολιτικη δεν θα υπηρχε απολυτως κανενα προβλημα , αν δεν ειχε καταστραφει η Εργατικη νομοθεσια και ολοι οι Ανθρωποι Ελληνες και ξενοι βιωναν Εργατικη νομιμοτητα τοτε ουτε κανενας οποιαδηποτε φυλης δεν θα ειχε την δυνατοτητα να παρανομει και πολυ περισσοτερο να εγκληματει..

Εχουν βρει να κολπο να τσακωνομαστε μεταξυ μας και να αγνοουμε βασικες αρχες Δημοκρατιας ,να μας φταινε οι Ξενοι και να μην φταινε εκεινοι που τους εσυραν στην καινουργια ανευ δικαιωματων Ζωη τους , δημιουργωντας μεγαλο προβλημα και στους Ελληνες ..

Το Ζητουμενο κατα την γνωμη μου ειναι Φθηνα Μεροκαματα με οποιοδηποτε κοστος ,ακομα ουτε την Εθνικη Ανεξαρτησια δεν δισταζουν να παζαρεψουν προκειμενου να τα κονομησουν ....

ΤΟ 62 ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ???

ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΜΕ...

να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Νέο μέλος Το avatar του/της viki
    Πραγματικά με έχει κουράσει η εθνικιστική στάση του Έλληνα… Το μόνο που ξέρει είναι να υπερασπίζεται την εθνική του υπερηφάνεια με λόγια και λόγια και άλλα λόγια, άντε και με λίγα λόγια ακόμη… πατώντας συνεχώς στον Χρυσό αιώνα του Περικλή άντε και στην επανάσταση του 1821 (που μόνο επανάσταση δεν ήταν… αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα… βέβαια στο σχολείο μας μαθαίνουνε όλες τις αναλήθειες και είναι στο χέρι του καθενός κατά πόσο το ψάχνει όταν βγάλει τα μπέιμπι λίνα… μερικοί απ’ ότι φαίνεται μένουν με αυτά…)
    Και μιας και μιλάμε για πληροφόρηση: Ο πληθυσμός του «τρίτου κόσμου» αυξάνεται σταθερά, παρά την θνησιμότητα, σήμερα το 81% του παγκόσμιου πληθυσμού ζει στις φτωχιές χώρες του πλανήτη ενώ στον πλούσιο κόσμο πεθαίνουν περισσότεροι απ’ όσοι γεννιούνται… χώρες πλέον με «πληθυσμιακή φύρα». Σύμφωνα με έρευνα του ΟΗΕ μελετώντας το φαινόμενο αυτό αποδείχτηκε ότι το 2050 (σύντομα) η ευρωπαϊκή ήπειρος θα χάσει 90 εκατομμυριάκια κατοίκους. Και για την Ελλάδα συγκεκριμένα από 11 μύρια που είμαστε θα κατέβουμε στα 9,8… την έρευνα αυτή όμως δεν είδα κανέναν Παπαδάκη και Χαζονικολάου να την βγάζει θέμα… anyway… συνεχίζω… δεν μιλάμε για καθαρά στατιστικά στοιχεία πλέον αλλά για σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα… το οποίο έρχεται να απαντήσει φίλτατε (δεν θυμάμαι ποιος το είπε)… δένει στην απάντηση ότι σε λίγα χρόνια θα είμαστε χώρα γερόντων… και ποιος αγαπητέ θα δουλεύει για να πληρώνει συντάξεις;;; το ένα παιδί που θα κάνεις; Ή το κανένα;
    Για να μπορέσει η Ευρώπη το 2050 (εκτός αν σκέφτεστε ότι δεν σας ενδιαφέρει το τότε… και βλέπουμε τι θα γίνει… πάγια ελληνιστική θεωρία…) να έχει τον ίδιο πληθυσμό που έχει σήμερα θα πρέπει να διπλασιάσει την εισροή μεταναστών… και μην είστε κολλημένοι πια με τους αλβανούς … υπάρχουν και άλλοι μετανάστες… πιο έντιμοι και φιλότιμοι…
    Για την Ελλάδα αυτό σημαίνει ότι έχει ανάγκη από ένα μύριο μετανάστες ακόμη… σου λύθηκε το πρόβλημα φίλτατε;
    Το πρόβλημα δεν είναι οι μετανάστες… το πρόβλημα είναι οι άχρηστες κυβερνήσεις μας… τις οποίες εμείς επιλέγουμε κάθε φορά… γιατί αν εφαρμοστεί σωστή μεταναστευτική πολιτική που να στοχεύει μελλοντικά τότε θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για ποιότητα ζωής προς όλους! Και πρώτα για τους υπερήφανους Έλληνες που πέρα από την εθνική τους ταυτότητα και τον Χριστόδουλο δεν ξέρουν πού παν τα τέσσερα…
    Εσείς κύριοι που έχετε πάνω απ’ όλα την Ελλάδα και το DNA σας είναι ελληνικό; Που το αίμα σας είναι γνήσιο; Και πιστεύετε στην ανωτερότητα τούτης της φυλής μας, μήπως θα έπρεπε να είστε οι πρώτοι που θα έπρεπε να ενδιαφερθείτε για την κοινωνία που ζούμε και για τα παιδιά μας αργότερα;;;; τα παιδιά τα οποία είναι απληροφόρητα εντελώς και διδάσκονται ακόμη από κολλημένους καθηγητές (όχι όλοι) και βγαίνουν στην «Βουλή των Εφήβων» ζητώντας να μειωθούν οι ξένοι εργάτες!!! Γιατί δεν ζητάνε να κοπούν και οι συντάξεις των γιαγιάδων τους τότε??? Το ίδιο πράγμα είναι…
    Το χρήμα ρέει άφθονο από τα εργατικά χέρια των ξένων… πληρώνονται, μας πληρώνουν και πληρώνουν και τις οικογένειές τους στην ανάλογη πατρίδα, είναι λογικό, η εισροή χρημάτων από αυτούς στο ελληνικό κράτος είναι μεγαλύτερη όμως από αυτό που εξάγεται… αν συνέβαινε το αντίθετο αυτή τη στιγμή δεν θα υπήρχε ελληνική οικονομία… δεν θα υπήρχε αυστραλιανή… αμερικάνικη… γερμανική… και άλλες χώρες που δέχτηκαν μετανάστες…
    Ελληνο-αυστραλιανή συμφωνία μετανάστευσης 1952! Καθοριστική στην οικονομία της Αυστραλιανής ηπείρου… Από το 1952 υπάλληλοι της Διακρατικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Μετανάστευσης έρχονταν στην ελλάδα και παρότρυναν πολίτες να μεταναστεύσουν, υπέγραφαν ένα δίχρονο συμβόλαιο και έπαιρναν ένα συμβολικό επίδομα για δύο χρόνια, το αυστραλιανό κράτος αναλάμβανε τα έξοδα του ταξιδιού και τα έξοδα διαμονής σε ξενοδοχεία μέχρι να τελειώσει η διετία από την οποία και μετά ήταν «ελεύθεροι» πολίτες του κράτους να δημιουργήσουν δικές τους επιχειρήσεις ή οτιδήποτε ήθελαν να κάνουν… Επειδή η μαζική μετανάστευση άρχισε να γέρνει κατά της αυστραλίας με τεράστιους αριθμούς μεταναστών, δόθηκε τέλος με καινούργια νομοθετική μεταρρύθμιση το 1974 που περιόρισε την είσοδο και άρχισε να δέχεται πλέον εξειδικευμένους τεχνίτες και επιστήμονες! Επίσης για να σας σπάσει και λίγο ο εθνικιστικός σας τσαμπουκάς… το 1972 η πρώτη κυβέρνηση του Εργατικού Κόμματος εισήγαγε ως εθνική πολιτική τον Πολυπολιτισμό… οι ιδιαίτερες κουλτούρες των κατοίκων όχι απλά αναγνωρίζονταν ως ισότιμες αλλά θεωρούνταν και πηγή εμπλουτισμού της αυστραλιανής κουλτούρας!
    Αντιμετωπίζοντας έτσι την μεταναστευτική πολιτική όλοι είναι κερδισμένοι και κανένας δεν χρειάζεται να δυσανασχετεί… Βέβαια το 93 (που χάθηκε το παιχνίδι) δεν ήταν θέμα αλβανού, ήταν θέμα άχρηστων πολιτικών και καλοφαγάδων που δέχτηκαν τον οποιοδήποτε εγκληματία αλβανό μέσα στα σύνορα της ελλάδας, ήταν η τυφλή εισροή αποφυλακισμένων, ήταν το μη οργανωμένο σύστημα μεταναστευτικής πολιτικής, αλλά το παιχνίδι δεν χάνεται… το παιχνίδι φτιάχνεται…
    Δεν ξέρω αν απάντησα σε όλες τις μαλακίες… κουράστηκα κιόλας, αλλά και απ’ την άλλη σας βαρέθηκα γιατί μου είστε βαρετοί κολλημένοι χρυσαυγίτες χωρίς ταμπέλα καν. Επίσης έχω και δουλειά, επίσης δεν θα ξανασχοληθώ με το θέμα σας και όχι γιατί δεν θα ήθελα αλλά γιατί είναι επικίνδυνο για μένα να κάνω διάλογο με BrainKillers… μου καταστρέφουν τα κύτταρα του εγκεφάλου μου… και τα χρειάζομαι για να συνεχίσω να μπορώ να πληροφορούμαι και να ψάχνω όλα αυτά που δεν μου μάθανε στο σχολείο, όλα αυτά που θεωρούνται κατεστημένα και μου προσφέρονται να τα καταπιώ αμάσητα… ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!
    Βαρέθηκα τις μυθοπλασίες του θρησκευόμενου πατριώτη, υπάρχει τόση τροφή έξω από αυτό και δεν πρόκειται να κάτσω να πείσω κανέναν τυφλό, όποιος θέλει το ψάχνει, όποιος όχι… τουλάχιστον ας μην ασχολείται με εμένα γιατί απλά με καθυστερεί…

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    katarxin xriavgites exo kopanisi kat eksakolou8isi otan imoun mikroteros ke poli to efxaristi8ika ke makari na erxontousan oi koliti tou tote na tous dosoume alo ena ma8imataki ala den pirazi kapioi aloi 8a vre8oun na to kanoun ke simera.

episis to 8ema tis metanastefsis ine poli sovaro exi para poles plevres na to dis ala to mono sigouro ine oti afora an8ropous
    afti pou apokalite metanastes pou mpori na ine apo diafores files i akoma ke elines mesa stin idia tous tin patrida ine oloi an8ropoi

gia tous alvanous dite to kapos etsi:
    dite esas tous volemenous elines ksafnika na min exoun ta lefta sas aksia na min exete lefta na min iparxoun doulies na min iparxoun lefta sta tamia tou kratous

sas fenete diskolo gia dite merika krax pou exoun gini ana ton kosmo ke stin elada

gia rotiste tin gigia sas tin ilikiomeni mana sas pou kapote pigenan me ekatomiria na paroun mia fratzola psomi

tespa dite tous eftous sas kato apo afto to prisma
    ti 8a kanete 8a pate metanastes akoma ke stin giougkoslavia
    i tixeroi 8a ftasoun ameriki germania afstralia

ke ti 8a kanete eki
    8a sas stivaksoun mexri na sas entaksoun kapou sta organomena krati etsi ginete
    8a sas eksetasoun gia tixon provlimata igias ke ales ikanotites ke 8a sas dia8esoun stin kinonia afou sas katagrapsoun

edo den egine kati tetio oxi toulaxiston amesos
    ke kapioi minan paramelimenoi na periferonte san ta zoa xoris pronia xoris lefta

den 8a klepsoun gia na zisoun gia na fane gia na epiviosoun
    apo tin stigmi pou adiaforis ke tous petas san skilia pos 8a antidrasoun den exi simasia an ine morfomenoi epistimones otan pinane otan limoktonoun 8a klepsoun 8a skotosoun gia na fane na epiviosoun
    ke ego ke esis to idio 8a kaname
    ke san laos exoume antidrasi gia pio mikroteris simasias provlimata opos i pedia ke ala...

aftous tous an8ropous tous dextikame stin xora mas sto onoma tis an8ropistikis voi8ias ke tis sinadelfosis ton laon

ala otan to kratos kolisiargi gia ola ta 8emata pou aforoun tin kinonia mas gia zitimata ka8imerina ton elinon ke ine tetia i nootropia tou den mpori na ine efkinito gia teties periptosis metanastefsis opote to kratos dimiourgise terata ta opia tou epite8ikan
    giati apo tin stigmi pou tous dextikame prepi ke na tous peri8alpsoume ir8an edo kato apo poli singkekrimenes sin8ikes ke oxi san touristes
    otan anigoume ke emis i idioi tin porta mas se enan an8ropo prepi na mporoume na tou prosferoume alios profasizomaste kati ke anavaloume tin episkepsi tou giati 8a nio8oume asxima
    afta ine stixiodis kinisis an8ropias
    otan aniksame tis portes mas ke ipame mpate skili aleste
    afto ekana i skili

stin kriti an pate ke dite alvano 8a dite enan kalo an8ropo evgeni pou den sikoni kefali na sas kitaksi giati eki pefti ravdos ke i kritiki ine poli i8iki ke den ta sikonoun afta ala den 8a dite kanena na pinai i na limoktoni diladi tous dinoun doulia tous frontizoun ke kseroun oti meta apo afto an ise kakos se perimeni i ravdos
    akoma ke ektelesis alvanon exoun gini eki
    ine agria ta pragmata me tous kritikous
    ala an kakopiouse kapios tin kori mou tin idia tixi 8a ixe ke edo stin a8ina ta dikastiria ta varieme se teties periptosis
    afto ine ena alo 8ema omos

ala ti dixni akoma ke emis pou 8eoroumaste anoterou viotikou epipedou stin adikia to travame to maxeri

ke otan exoume ma8i na exoume tis doulies mas ta spitia mas
    tis anesis mas ta onira mas ke kapios mas ta perni den mporoume na zisoume xoris afta
    ke 8a misisoume to kratos tin kinonia pou mas ta pire
    ke 8a zilepsoume to kratos tin kinonia pou anti na mas voi8isi na ksanaxtisoume tin zoi mas adiafori akoma ke gia tous polites tis tous elines
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    ke osi 8elete na milise gia tous elines metanastes min kitate tora osoi exete prosvasi se amerikanikes efimerides tou 1945-50 pigenete na kitaksete posa kakopia stixia elines ixan silavi gia klepsies fonous ke ala sinafi

ke min milate gia afta pou vlepete simera

oi alvanoi zoun tin katoxi pou zisane oi elines to 1940 ke to koufo ine oti tin zoun mesa se mia xora me anesis plouto aplistia ke adiaforia

ke an to kratos adiafori gia ton elina ti exi na perimeni o alvanos

i epiviosi ine enstikto

arpakse na fas ke klepse na exis

ke afto ine gia ton opiodipote an8ropo i zoo

afiste tous san zoa ke 8a imaste aksioi tis tixis mas

ke mipos na tous dioksoume?

mipos na dioksoune ke olous tous elines apo ola ta krati pou exoun metanastefsi

mipos na gini kamia siraksi na tous skotosoume olous?
    na zisoume ligo kati apo ton mega aleksandro i to xitler?

o an8ropos apo opia fili ke na ine kouvalai mia politismiki aksia mesa tou genika ine kati iero ke den mporoume na to katargisoume
    logo fovou ke empa8ias mas

prosopika an ine na timorisoume kapious ego 8elo e8nikistes
    ke an kserete kanenan
    8a sas imoun evgnomon an mou ton ipodikniate
    to vromoskilo
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2004, 10:15
  2. Η ΨυΧολογια Των Χρωματων
    από KAS77 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2004, 09:30
  3. Ο ΑρΧοντασ Των ΔαΧτυλιδιων
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:19
  4. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2003, 16:05
  5. Καποιος καλος γνωστης των διχρονων scooter?
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2003, 16:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF