ρε Τσουκαλα καταλαβαίνεις γιατι μιλαμε ή απλα ειδες φως και μπηκες ???
ρε Τσουκαλα καταλαβαίνεις γιατι μιλαμε ή απλα ειδες φως και μπηκες ???
λοιπό επειδή και γω έχω ασχοληθεί επαγγελματικά με ακίνητα και μάλιστα και με την λαμπερ σμιθ συμφωνώ σε όσα έγραψε ο αλχημιστής εκτός από:
μόνος σου είπες ότι το γήπεδο της ρεάλ είναι στο κέντρο(είχα πάει στην πεντάρα το 85)
δεν έχω κόλλημα προσωπικά με την φιλαδ. μπορεί η ερασιτ, εκεί να φτιάξει κλειστό, μουσείο, γραφεία του συλλόγου και λοιπά.
όμως το γήπεδο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
δεν είναι χαζοί στον παο που πάνε στο φιλέτο βοτανικό και ο οσφπ που είναι στο κέβτρο του πειραιά.
πρέπει να είναι προσβάσιμο από μμμ, αυτοκίνητο αλλά ταυτόχρονα να είναι εντός ή πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή ώστε να ταυτιστεί και να υπάρχει και έτοιμο κοινό τριγύρω. Κοινώς περιοχή γηπέδου αεκ.
όσο για τα ανω λιόσια όταν ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό, λύσουν την κόντρα τους οι δυο υπαουτγοί, φύγει η χωματερή (2 χωματερές) καθαρίσει ο τόπος και βρεθεί επενδυτής (που πολύ αμφιβάλλω) θα έχει γίνει ο γιος του κονέ μέλος των παλαιμάχων αεκ.
το γήπεδο μπορεί να γίνει σε έκταση σε ν ιωνία, γαλάτσι, μαρούσι και λοιπές περιοχές (ακόμα και σε άλλη περιοχή στη νφ) αρκεί κάποιος να πιέσει για εξεύρεση χώρου σε αυτές τις περιοχές
κοινώς όπως ο παο κρατά στη λεωφόρο χώρο για μουσείο κλπ. η διαφορά είναι ότι ο χώρος στη νφ ΑΝΗΚΕΙ στην αεκ ενώ η λεωφόρος είναι ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΗ (ανήκει στον δήμο)
δεν είμαι κατά του ντέμη ντε και καλά αλλά μην θεωρούμε και ότι είναι και αλάνθαστος. μαθαίνει ακόμα
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός