Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 86

Θέμα: ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΛΕΕΙ????

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ωραια καταληξε φιλοσοφική η συζήτηση, με προτροπες να αγοραζουμε "εξυπνα" (γιατι ως γνωστόν... ολοι οι αλλοι ειναι βλακες εκτός απο εμας... και αγοραζουν μοτοσυκλετες με κριτήριο τις φωνες ΟΟΟΟοοοο κτλ)

το οτι σε ολη την ευρωπη το Ζ εχει σαρρωσει στις πωλησεις ειναι και αυτο αποδειξη οτι ΚΑΙ στην ευρωπη ειναι βλακες οι καταναλωτες!

και φυσικα σημερα εμαθα οτι τα Ζ ειναι ανασφαλη... γιατι οι ιδιοκτητες τους βελτιωνουν τις αναρτησεις ! παλι καλα που δεν εμαθες οτι εγω βελτιωσα και τα φρενα και αλλα μερη της μοτο ...γιατι μπορει αυριο να γινει και καμια ανακληση στο μοντελο!

εμαθα και οτι τα παπια πρεπει να πεθανουν για να κυκλοφορουν ολοι με εντουρο μηχανες στην ασφαλτο (δε διευκρινιστικε αν πρεπει να εχουμε και "τακουνατα" λαστιχα ή τα "ημι" ειναι αρκετα για να σε πανε Καλαμακι-Φαληρο παντα με ασφαλεια)

αυτα τα αλλα απο αυριο ...

stefane ξερεις δεν ειμαστε ολοι οι ασχετοι ΑΣΧΕΤΟΙ! σορυ που στο λεω αλλα σταματα να γραφεις ανακριβιες!!!

αμα θες να πεις μια σεβαστη απο εμενα αποψη για τα Ζ ... πρεπει η προταση σου να ξεκινα καπως ετσι "χθες εκανα μια βολτα 20' με ενα Ζ750 και διαπίστωσα κτλ κτλ"

και παλι μπορει καποιος να αμφισβητήσει την υποκειμενική σου αποψη αλλα τουλαχιστον δε θα γελαει με τα γραφόμενα σου!!!(εγω γελασα!)

συγνωμη που εγινα αποτομος αλλα αμα πιστευεις οτι ενα Ζ δεν ειναι ασφαλες... σορυ αλλα δε μπορω παρα να σε ειρωνευτω!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Τι να κάνω την άξιζα την ειρωνία.
    Οκ λοιπόν.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ Ζ ΤΑ FAIZER ΤΑ ΧΤΖ ΤΑ FMX (να με συχωρέσετε αν ξέχασα κανένα)

ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ 2

αμα αυτο καταλαβες.... οκ!

Ε είπαμε δεν είμαι και ο πιό έξυπνος.
    Ειδικά επειδή ισχυρίζομαι οτι πρέπει να γκρινιάζουμε όλοι μαζί οταν μας πουλάνε μηχανάκια με "οικονομικές" αναρτήσεις φρένα πλαίσια.

Ρε συ Στεφανε, καταλαβε ενα πραγμα ρε παλικαρι μου: ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!!!!!

ΔΕΝ το λεω γιατι εχω Ζ, αλλα γιατι δεν καταλαβαινεις αυτο που σου λενε ΟΛΟΙ!

Θες κορυφαιο στησιμο με Ohlins και δικτυωτα πλαισια; Παρε Ducati. Αλλα που σαι; Με το αζημιωτο ετσι;;

Δεν μπορει να χτυπας τους κατασκευαστες για εκπτωσεις σε αναρτησεις κλπ τη στιγμη που εχουν ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ εκπτωση και στην τιμη!!!

Το Ζ ειναι ΠΟΛΥ φτηνο για τοσο μεγαλη μηχανη. Δεν καταλαβαινεις απο ΠΟΥ κοψανε; ΠΩΣ θα επεφτε το κοστος τοσο ωστε να το παιρνεις (το 750) στα 7 χιλιαρικα καινουργιο; Απο τα λιγοτερα αυτοκολλητα, τα διαφορετικα φωτα, η τα διαφορετικα πλαστικα;

ΔΕΝ σου κανει αυτο που παρεχει; ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
    Δωσε κατι παραπανω κ ανεβα σε κατι καλυτερο.

Νίκος
    Open Horizons

Αντίστοιχη έκπτωση?
    Διαφωνώ εντελώς.
    Πληρώνω παρα τρίχα ένα αυτοκίνητο.
    Μην ακούω χαζα.
    Θα γκρινιάζω συνέχεια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Το Ζ είναι πολύ τίμιο για τα λεφτά του.Ο αδερφός μου το έχει και είναι άριστο.

Αλλο το να MHN ΕΧΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ (λογο κοστους)

Και αλλο ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΣ

ΑΝΑΣΦΑΛΕΣ TO z ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ .&_

ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ Ο ROSSI ΕΙΤΕ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗΣ

I REST MY CASE οποιος καταλαβε καταλαβε ...

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Αντίστοιχη έκπτωση?
    Διαφωνώ εντελώς.
    Πληρώνω παρα τρίχα ένα αυτοκίνητο.
    Μην ακούω χαζα.
    Θα γκρινιάζω συνέχεια.
    to xr 650 r το ειχα δει καπου 9000 ευρω!
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    to xr 650 r το ειχα δει καπου 9000 ευρω!
    Να το χαίρονται.

beer drinker Το avatar του/της nakedorange
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    [B]
    1)Η λέξη κλειδί είναι αγώνες.
    Για αγώνες το Ζ δεν νομίζω.
    Σωματείο αθλητικό βέβαια μπορεί να είναι και ο σύλλογος ταβλαδόρων Κρανέας.
    Για εκεί το Ζ είναι μια χαρά.
    Καφενείο (οχι καφετέρεια, εκεί θέλει Ευρωπαικό για να σταθείς) ταβλάκι και καμιά μπυρίτσα.

2)Δεν έχω τίποτα με το Ζ και ούτε με κανένα μηχανάκι ούτε καν το δικό μου.
    Απλά θα ήθελα να υπάρχει κάποιο μηχανάκι που να έχει μικρό βάρος ικανό κινητήρα και ικανοποιητικό επίπεδο ασφάλειας ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ το πρωί χωρίς να κάνω τεράστιους συμβιβασμούς.

3)ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ Ζ ΤΑ FAIZER ΤΑ ΧΤΖ ΤΑ FMX (να με συχωρέσετε αν ξέχασα κανένα)

ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ 2

Φιλτατε Στεφανε,γυρνοντας απο την κοντινη αντιπροσωπια της yamaha (αφου αγορασα καθ υποδειξη και προτροπη σου το δευτερο fazer) πηγα κατευθειαν στο καφενειο (οχι καφετερια)για ταβλι και μπυρα...

Εκει (στο καφενειο ντε) εγω και πολλοι μαλακες ακομη με z,xtz,fmx ειχαμε σαν θεμα συζητησης το πως θα ανταποδωσουμε το καλο που μας εκανες..

Σκεφτηκαμε λοιπον για το πηγαινε ελα στη δουλεια σου (τι δουλεια ειπαμε οτι κανεις? συντηρητης στην πιστα της Valencia μαλλον..) και αφου ολα τα αλλα μηχανακια ειναι του κο(ω)λου να σου προτεινουμε το εν λογω μηχανακι..(μικρο βαρος,ικανοποιητικο κινητηρα,ικανοποιητικο επιπεδο ασφαλειας.. το πας και στους αγωνες!!)

λιγο ακριβουτσικο για μας (80000$) αλλα σε ενδειξη ευγνωσυνης πουλησαμε τα δευτερα μας μοτερακια (αλλωστε για το καφενειο ταχαμε..) και στο παραγγειλαμε..

..να του βαλεις μονο φωτακια και φλασακια..(ειδες οι καραγκιοζηδες για το κολοκοστος παιζουν με την ασφαλεια αυτου που μας ανοιξε τα ματια..)

υ.γ αν δεν μεινεις ικανοποιημενος απο θεμα ασφαλειας αρχηγε,πες το μας εγκαιρως για να δουμε κατι σε LEOPARD..(λιγο βαρυ αλλα παντα αξιοπιστο!)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	08.jpg 
Προβολές:	66 
Μέγεθος:	55,7 KB 
ID:	80121

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
    Εκει (στο καφενειο ντε) εγω και πολλοι μαλακες ακομη με z,xtz,fmx ειχαμε σαν θεμα συζητησης το πως θα ανταποδωσουμε το καλο που μας εκανες..: [/B]
    Όλοι απο το καφενείο ξεκινήσαμε. Αλλά υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε περιφεριακά απο ευρωπαϊκά και japan. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι τα japan είναι αναξιόπιστα... Δώστε στο φίλο κάποιες γνώμες και μην τον μπερδεύεται με τα καφενία...

Κακά τα ψέματα κανένα z δεν έχει την αίσθηση ενός monster...

και κανένα monster δεν έχει (ευτυχώς για μένα) την αίσθηση του z...

ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΕΓΩ

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ :hypnotize

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Όλοι απο το καφενείο ξεκινήσαμε. Αλλά υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε περιφεριακά απο ευρωπαϊκά και japan. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι τα japan είναι αναξιόπιστα... Δώστε στο φίλο κάποιες γνώμες και μην τον μπερδεύεται με τα καφενία...
    κακά τα ψέματα κανένα z δεν έχει την αίσθηση ενός monster...
    και κανένα monster δεν έχει (ευτυχώς για μένα) την αίσθηση του z...
    εχεις καβαλησει ολα τα Ζ ή μιλας για τα "μαμα"????

(το Ζ μου δε το αλλαζω με κανενα Monster..... και μη βιαστεις να πεις οτι δε τα ξερω ....γιατι εχω κανει τεστ Ride s4r, s2r, 620 σε ducati weekend...)

Για πες μας λοιπόν ρε idi για το Ζ ΣΟΥ, γιατί ίσως έτσι μπορέσω να εξηγήσω τι εννοώ.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να δούμε λίγο και τα χρώματα;
    από Respect στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2007, 21:45
  2. Άντε να δουλέψει λίγο και το Rct...
    από gerodim στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 15:42
  3. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ
    από γεροπιτσιρικος στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 10:34
  4. Παραλίγο να την πατήσω...και να με πατήσει!
    από jtoros στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2004, 13:03
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 16:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ