τελευταια ακουω πολυ συχνα για ενα παλιο αλλα καλο μηχανακο, σκετο οπλο, το samurai μηπως ξερει κανεις τιποτα για αυτο, εκτος του οτι ειναι 500 κυβικα κ διχρονο??![]()
![]()
![]()
τελευταια ακουω πολυ συχνα για ενα παλιο αλλα καλο μηχανακο, σκετο οπλο, το samurai μηπως ξερει κανεις τιποτα για αυτο, εκτος του οτι ειναι 500 κυβικα κ διχρονο??![]()
![]()
![]()
Oι μοτοσικλέτες είναι μόνο για όσους βλέπουν μόνο το μέλλον κ ξεχνάν το άσχημο παρελθόν, γι αυτό δεν έχουν όπισθεν!!
Πάρε κάτι που να φρενάρει και μην ψάχνεσε για τέτοια.![]()
Πάρε ένα απο τα, πως τα λένε. Α!! HONDA ' είναι καλά εργαλεία και δεν κάνουν πάνω απο μια (1) τρύπα στο κάρτερ.![]()
Παρεπιπτόντως υπάρχει ένα κατασχεμένο στην πόλη μου και το είδα. Δε λέει...![]()
Δεν ειχε φρενα και δεν εστριβε !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από XR_125L
![]()
![]()
![]()
dessertΝαι... Μαπα βρε παιδακι μου !!! Ειδες αυτη η kawa τι μαλακιες εβγαζε..........Παρεπιπτόντως υπάρχει ένα κατασχεμένο στην πόλη μου και το είδα. Δε λέει...
30 χρονια πριν.... :hypnotize![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
750 δίχρονο τρικύλινδροΑρχικά δημιουργήθηκε από XR_125L
![]()
![]()
![]()
& 500 & 350 !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
750 δίχρονο τρικύλινδρο
![]()
![]()
Ενώ τα υπόλοιπα της εποχής μαμιόντουσαν να ξύνουν τα κάρτερ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεν ειχε φρενα και δεν εστριβε !!!!![]()
![]()
PS: τι είναι το 'μηχανάκο'?![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Ε ... Ενταξει !! Μπορουσαν ομως να σταματησουνε !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ενώ τα υπόλοιπα της εποχής μαμιόντουσαν να ξύνουν τα κάρτερ.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μηπως κατι αντιστοιχο του παναντολο ??:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
κι εγώ κάτι τέτοιο υποψιάζομαι (αν και ως γνωστόν προτιμώ το νιουροφένο)Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Μηπως κατι αντιστοιχο του παναντολο ??:wacko:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Μηπως κατι αντιστοιχο του παναντολο ??:wacko:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ARXONTAS
Στην δευτερη φωτο δεν ειναι διχρονο αν δεν κανω λαθος(που μαλλον δε κανω..).εβγαινε και τετραχρονο σαμουράι?