Εγώ δεν είδα να τους βγήκε κανένας στη στροφή..Τα μηχανάκια βγήκαν στο απέναντι..(και δεν καταλαβαίνω γιατί..δεν φαίνεται να έχουν πολλά χλμ )
Εγώ δεν είδα να τους βγήκε κανένας στη στροφή..Τα μηχανάκια βγήκαν στο απέναντι..(και δεν καταλαβαίνω γιατί..δεν φαίνεται να έχουν πολλά χλμ )
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Αυτό είναι το σχόλιο του αναβάτη της πίσω μηχανής:
" frezas1 (3 days ago)
oxi, to allo oxima poy fenetai einai ena fortigaki sto idio reyma me emas poy anebainei. "
Μάλλον τους είχαν κλείσει και τα 2 ρεύματα...
Ναι οι γραμμες ηταν ιδανικες!:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από gemara
" frezas1 (3 days ago)
oxi, to allo oxima poy fenetai einai ena fortigaki sto idio reyma me emas poy anebainei. "
Αρχικά δημιουργήθηκε από gemara
" frezas1 (3 days ago)
δεν πηγαινανε κοματια πως σκατα βγηκανε ετσι στο αντιθετο??
οσο για τον αι-γιαννη οποιος εχει παει ξερει οτι τα χιλιομετρα που εχουν τα παλικαρακια ειναι πολλα!!!
καλα δεν ειδαμε και κατι καινουργιο...αυτο που μου αρεσε απο ολα ηταν οτι ολα αυτα γινονται σε ελενχομενες συνθηκες.....χαχαχαχαχα
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται
Alania einai ta paidia ante na blepoume kana oreo video me elines oxi mono ksenous.
εσυ απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι αυτοι δεν ξερουν να οδηγουν ρε φιλε????????????Αρχικά δημιουργήθηκε από dreamer_19
Απαραδεκτοι.. Εντελως λαθος γραμμες και μπλοκαρε ο πισω τροχος συνεχεια!! Πρωτα να μαθουν να οδηγουν και μετα να βγουν στον δρομο.. Χαροι!!![]()
οπως ειπε και ο κατανας περαν του οτι ειναι αγωνιζομενοι οι τυποι ξερουν την διαδρομη σαν την παλαμη μιας και ειναι απο κει!!!!!!!
ο τυπος με το ducati ειναι ο μιμικος πρωταθλητης στους νεους αμα δεν ξερει να οδηγει αυτος πηγαινε δειξτου εσυ αμα ειναι να μαθει!!!!!!!
ΥΓ.σιγουρα ειναι επικυνδυνο αυτο που κανουν αλλα τουλαχιστον το εχουν δεν πειραματιζονται!!!!
σκεψου οτι καποιοι προσπαθουν να πανε ετσι χωρις να γνψριζουν τα στοιχειωδη απο οδηγηση!!!!!!!
Ωραία όλα αυτά, αλλά έχω κάτι φωτογραφίες από κάτι χεράδες σαν και αυτούς, (δεν υπονοώ ότι δεν ξέρουν να οδηγάνε, απεναντίας πάνε πιο γρήγορα απ' όσο πάω εγώ στον ύπνο μου) που δείχνουν πως γίνονται μετά το πέσιμο και δεν ζουν για να ανεβάσουν το βίντεο στο γιουτιούμπ.
Δεν τις ανεβάζω εδώ γιατί είναι φρικιαστικές. Όποιος θέλει ας στείλει ένα πμ να του δώσω ένα λινκ.
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Ο τυπας με την Ducati μ...αμαει και πολυ ασχημα μαλιστα.Ο τυπος με την καμερα στα 2 πρωτα βιντεακια φαινεται οτι προσπαθει να ακολουθησει ton πρωτο με πολλα λαθη γι'αυτο και τα συνεχη μπλοκαρισματα.Στο τριτο ολες τις μαγκιες τις κανει αυτος που οδηγαει το Ducati.(ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΑΝΤΩΣ).Ολα καλα αλλα παντα υπαρχει ο μ@λ@κ@ς οδηγος καρου που θα κανει την κοτσανα.Γι'αυτο φιλοι ΚΑΝΓΚΟΥΡΑΔΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ.Υπαρχουν παντα τα track days για το ξεχαρμανιασμα.
![]()
![]()
:a19: :a19: στον τυπα με την Ducati