Σελίδα 9 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 273

Θέμα: Αντε ρε βαζελοι............

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Ευχαριστως να μιλησουμε ... :smilea:

Μα λειπει μια ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ !!!
    εγω παλι επειδη μου αρεσει το σκληρο (οχι αντιαθλητικο) παιχνιδι αυτο δεν θα το εδινα.
    επισης αν θελεις να μιλησουμε για τετοια πραγματα να θυμισω τη σκηνη που τον οκκα τον παει κωλοφεραντζα ο λεοντιου αν θυμαμαι καλα,ο οκκας δεν πεφτει και η μπαλα βγαινει για κορνερ και ο εποπτης δινει αουτ.ποσες φορες ρωτησε εκει ο οκκας <<να πεσω????>>.αν επεφτε και δινοτανε πεναλτυ παλι για παραγκες δεν θα μιλαγαμε τωρα???

και τελος να σου θυμισω οτι αυτο που εσυ βλεπεις 20 φορες σε ριπλει, αργη κινηση και απο διαφορες καμερες ο διαιτητης δεν το βλεπει.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hornetakias
    Εγω λυπαμαι τον Λεμονή....

Παλι θα τον απολυσουνε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εγω παλι επειδη μου αρεσει
    .....................

ΔΕΝ αρχισα εγω τις μ@λ@κιες ...

..........................
    και οσο για τους βαζελους του φορουμ....γιατι δεν μιλατε τωρα για διαιτησιες???ξεχασε ο κοκκαλης το πορτοφολι σπιτι χτες???

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    To ότι κερδίσαμε ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι η διαιτησία δεν σας στήριξε .........
    Απλά είσασταν τόσο κουτσοί που ούτε έτσι ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ !!!!!!!

Το πεναλτάκι ήταν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ και δεν δώθηκε ..........

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios

Ρε δεν πατε να αρχισετε καριερα στο μπαλετο λεω εγω !!

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ:rotflmao: :rotflmao: ΑΞΙΟΣ!! ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ!!!

Α΄ΡΕ ΒΑΖΕΛΟΙ

ρε κωστα στη φαση αυτη ο παπ κανει πριμαντονισμους.

ερχεται η μπαλα και εχει πλατη στο τερμα.πει να γυρισει νιωθει καποιον απο πισω του και πανω στο γυρισμα...ας πεσω μπας και το παρω.δεν θεωρω οτι ειναι πεναλτυ.οπως και να χει κερδισατε φετος εντος (με αυτογκολ) εκτος (με πασα δωρο).οπως ειπε και ο σπορακιας...τσαμπα μαγκες.
    παντως ειλικρινα δεν χαλαστηκα κιολας.ναι θα ηθελα να κερδισω (και επρεπε να κερδισω με την εικονα του ματς) αλλα εχασα δικαιοτατα και ο μονος που φταιει για αυτο ειναι η ομαδα μου και κανενας αλλος.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ρε τι εχετε παθει ?

ρε TRUMPET , στην φαση που περιγραφεις ηταν ο Μορις με τον Οκκα...και ηταν ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ επιθετικο φαουλ...δυο φορες περασαν τα δρεπανια-ποδια του χασογκολη εκατοστα απο τα ποδια του Μορις...και φωναζε μετα ο αληταρας ''να πεσω?'' ..πεσε και ψοφα ρε μαλακα , τι μας το λες?

Ο Κασναφερης δεν νομιζω οτι εδωσε δικαιωμα ουτε σε εμας ουτε σε εσας , εκτος απο την φαση του πεναλτυ που επρεπε να σφυριχτει 100% .....αντε να δεχτω οτι δεν το ειδε ως οφειλε λογω οπτικης γωνιας που ειχε στην φαση...

Και εν πασει περιπτωση δεν καταλαβαινω που ειδατε την αγωνιστικη υπεροχη σας...εισασταν γηπεδουχοι αλλα αναποτελεσματικοι , ειμασταν φιλοξενουμενοι και αποτελεσματικοι...οι διαφορες στον τροπο του παιχνιδιου ειναι πιστευω αντιληπτες απο ολους ...φυσικα και παιξαμε αμυνα με αντεπιθεσεις , οπως και εσεις φυσικα παιξατε πιο ανοικτα...δεν σας βγηκε , μας βγηκε ...τι το κουραζετε τωρα??...παρουσιαζετε μια εικονα παιχνιδιου εντελως διαστρεβλωμενη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ρε τι εχετε παθει ?

ρε TRUMPET , στην φαση που περιγραφεις ηταν ο Μορις με τον Οκκα...και ηταν ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ επιθετικο φαουλ...δυο φορες περασαν τα δρεπανια-ποδια του χασογκολη εκατοστα απο τα ποδια του Μορις...και φωναζε μετα ο αληταρας ''να πεσω?'' ..πεσε και ψοφα ρε μαλακα , τι μας το λες?

Ο Κασναφερης δεν νομιζω οτι εδωσε δικαιωμα ουτε σε εμας ουτε σε εσας , εκτος απο την φαση του πεναλτυ που επρεπε να σφυριχτει 100% .....αντε να δεχτω οτι δεν το ειδε ως οφειλε λογω οπτικης γωνιας που ειχε στην φαση...

Και εν πασει περιπτωση δεν καταλαβαινω που ειδατε την αγωνιστικη υπεροχη σας...εισασταν γηπεδουχοι αλλα αναποτελεσματικοι , ειμασταν φιλοξενουμενοι και αποτελεσματικοι...οι διαφορες στον τροπο του παιχνιδιου ειναι πιστευω αντιληπτες απο ολους ...φυσικα και παιξαμε αμυνα με αντεπιθεσεις , οπως και εσεις φυσικα παιξατε πιο ανοικτα...δεν σας βγηκε , μας βγηκε ...τι το κουραζετε τωρα??...παρουσιαζετε μια εικονα παιχνιδιου εντελως διαστρεβλωμενη...

διαστρεβλωσα την εικονα του ματς?????

δες τις ευκαιριες μου και δες τις ευκαιριες σου!!!
    δες τελικη κατοχη μπαλας!!!
    πες μας ποσες φορες εβρισες την ομαδα σου με την παρουσια που ειχε.

για το πεναλτυ η αποψη μου γραφτηκε πιο πανω.

σωστο με τον μορις ητανε ο οκκας και ελεοοοοοοοος οτι θες...οχι και επιθετικο...κατανταει γελοιοτητα ρε.

στο μονο που συμφωνω ειναι στο πεσε και ψοφα που λες για τον οκκα...

Ο Παναθηναϊκός ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα μπορούσε να νικήσει και ΤΟ ΕΚΑΝΕ !!!!!!!!!!!
    Βασίστικε στην ταχύτητα των επιθετικών του και έπαιζε με μακρυνές σέντρες και αντεπιθέσεις.
    Δεν παρατηρήσατε τι έκανε ο Νίνης με το που έπαιρνε την μπάλλα ;;;; ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕΝΤΡΑ !!!! Λες ξαφνικά να απέκτησε αλλεργία στη μπάλλα και την κλώτσαγε για να τη διώξει γρήγορα ;;;;;;;
    Λογικό λοιπόν να κάνει λιγότερες φάσεις, αλλά ΤΕΛΙΚΑ δεν μετράει πόσες φάσεις κάνεις ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΑΝ τις αξιοποιείς !!!!!!!
    Η γενική εικόνα λοιπόν του παιχνιδιού δείχνει υπεροχή του γαύρου, ΑΛΛΑ πλασματική υπεροχή και όχι ουσίας !!!!!
    Τα ΝΤΕΡΜΠΥ πας για να ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ και όχι για το ΘΕΑΜΑ !!!!!
    Απλά λοιπόν ο Παναθηναϊκός ήταν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΣ !!!!!!
    Το πέναλτι ίσως δεν το είδες από σωστή κάμερα ΑΛΛΑ ο Ανατολάκης παίρνει καθαρά το πόδι του Παπαδόπουλου και αυτό είναι 100% πέναλτι και δεν επιδέχεται ερμηνείες ..........

Ο Παναθηναϊκός ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα μπορούσε να νικήσει και ΤΟ ΕΚΑΝΕ !!!!!!!!!!!
    Βασίστικε στην ταχύτητα των επιθετικών του και έπαιζε με μακρυνές σέντρες και αντεπιθέσεις.
    Δεν παρατηρήσατε τι έκανε ο Νίνης με το που έπαιρνε την μπάλλα ;;;; ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕΝΤΡΑ !!!! Λες ξαφνικά να απέκτησε αλλεργία στη μπάλλα και την κλώτσαγε για να τη διώξει γρήγορα ;;;;;;;
    Λογικό λοιπόν να κάνει λιγότερες φάσεις, αλλά ΤΕΛΙΚΑ δεν μετράει πόσες φάσεις κάνεις ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΑΝ τις αξιοποιείς !!!!!!!
    Η γενική εικόνα λοιπόν του παιχνιδιού δείχνει υπεροχή του γαύρου, ΑΛΛΑ πλασματική υπεροχή και όχι ουσίας !!!!!
    Τα ΝΤΕΡΜΠΥ πας για να ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ και όχι για το ΘΕΑΜΑ !!!!!
    Απλά λοιπόν ο Παναθηναϊκός ήταν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΣ !!!!!!
    Το πέναλτι ίσως δεν το είδες από σωστή κάμερα ΑΛΛΑ ο Ανατολάκης παίρνει καθαρά το πόδι του Παπαδόπουλου και αυτό είναι 100% πέναλτι και δεν επιδέχεται ερμηνείες ..........
    ναι ρε παιδακι μου αυτο λεω και εγω...

οταν παιζεις ετσι ειναι εμφανες οτι η ομαδα σου δεν ειναι ισαξια με τον αντιπαλο!αρα ταμπουρωθηκες πισω και προσπαθησες με αντεπιθεσεις.αυτο ομως δεν ειναι ποδοσφαιρο αλλα τα μηλα.αρα εχτες εγινε ενα παιχνιδι που η μια ομαδα επαιζε ποδοσφαιρο και η αλλη τα μηλα και κερδισε η ομαδα που επαιζε τα μηλα.μπραβο στην ομαδα που επαιζε τα μηλα.ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ!!! αλλα εδω για ποδοσφαιρο δεν μιλαμε???λεω εγω τωρα.
    απλα ρε παιδια ο ολυμπιακος εχει την καλυτερη ομαδα στην ελλαδα αυτη τη στιγμη τουλαχιστον και ετυχε να χασει απο μια πιο αδυναμη ομαδα.slow the much oil (σιγα τον πολυελαιο).

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    ......................
    αυτο ομως δεν ειναι ποδοσφαιρο αλλα τα μηλα.αρα εχτες εγινε ενα παιχνιδι που η μια ομαδα επαιζε ποδοσφαιρο και η αλλη τα μηλα και κερδισε η ομαδα που επαιζε τα μηλα.μπραβο στην ομαδα που επαιζε τα μηλα.
    ......................

Επειδη μας τα 'κανες "μηλα", δεν μας λες ...

Ο Γαυρος με την ΑΕΚ, ΜΕΣΑ στο Καραϊσκακης, τι επαιζε ???

Τα "μουσμουλα"?
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Eσύ πες το όπως θες,εγώ το λέω τακτική..Ο Παο περίμενε το γαύρο,δεν τον περιοριόρισε ο γάυρος στο μισό γήπεδο..Κι όσο για την υπεροχή,ανούσια (όπως είπεκι ο αρχαίος).
    Και μην ξεχνάς οτι εκτός του οτι παίζεις εκτός έδρας,ο Παο παίζει όλο το φλεβάρη Τετάρτη Κυριακή..
    Ο Πάο έκλεψε μάγκικα το ματς..Σε φυστίκωσε..τέλος..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

ναι ρε παιδακι μου αυτο λεω και εγω...

οταν παιζεις ετσι ειναι εμφανες οτι η ομαδα σου δεν ειναι ισαξια με τον αντιπαλο!αρα ταμπουρωθηκες πισω και προσπαθησες με αντεπιθεσεις.αυτο ομως δεν ειναι ποδοσφαιρο αλλα τα μηλα.αρα εχτες εγινε ενα παιχνιδι που η μια ομαδα επαιζε ποδοσφαιρο και η αλλη τα μηλα και κερδισε η ομαδα που επαιζε τα μηλα.μπραβο στην ομαδα που επαιζε τα μηλα.ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ!!! αλλα εδω για ποδοσφαιρο δεν μιλαμε???λεω εγω τωρα.
    απλα ρε παιδια ο ολυμπιακος εχει την καλυτερη ομαδα στην ελλαδα αυτη τη στιγμη τουλαχιστον και ετυχε να χασει απο μια πιο αδυναμη ομαδα.slow the much oil (σιγα τον πολυελαιο).
    Οταν ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να κερδίσεις μια ομάδα που έπαιζε μήλα ............
    Πήγαινε να παίξεις πεντόβολα !!!!!!!!
    Μπορεί να μην σ' αρεσει το σύστημα του ΠΑΟ αλλά στην περίπτωσή σας ΑΠΕΔΩΣΕ !!!!!!!
    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ σαν γεγονός σημαίνει ότι ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΙ. Είσαστε οι θεαματικότεροι .................
    Σαν το CIRCO MEDRANO !!!!!!!!!!!!!
    :rotflmao: :rotflmao:

Τα Π.Μ. σου ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    TROOPIE , οταν εννοω οτι λετε οτι γουσταρετε εννοω αυτο:

Οκτω ευκαιριες εσεις σε ολο το ματς , οι δυο απο τραγικα λαθη δικα μας...σε αυτο σημειο τους εβρισα ασχημα , αφου ρωτας να μαθεις ποτε και γιατι εβρισα την ομαδα μου.

Πεντε ευκαιριες εμεις , μια απο λαθος δικο σας (χωραει συζητηση για το ποσο λαθος η ανικανοτητα του Ανατολακη ειναι...) οπου και προηλθε το γκολ...το πεναλτυ το μετραω κακως σαν ευκαιρια...επερεπε να το μετραω σαν γκολ...

τωρα που βλεπεις εσυ την ποδοσφαιρικη ανωτεροτητα σας , απορω...εκτος και αν χρησιμοποιεις σαν κριτηριο την κατοχη της μπαλας...το οποιο δεν λεει τιποτα απο μονο του ...εχεις την μπαλα και τι την κανεις??!!

Και το ειπαμε αλλα δεν λετε να το καταλαβετε .... παιξαμε οπως επρεπε να παιξουμε...ντερμπυ ειναι και μαλιστα περα απο το γοητρο , εμεις παιζαμε και την εξοδο στην Ευρωπη...αν χρειαζοταν να βαλουμε γκολ απο μιση ευκαιρια σε ολο το παιχνιδι παλι θα παραδεχομουν τον ΠΑΟ....σκοπος ειναι η νικη στα ντερμπυ και το ξερετε καλα ολοι σας πως οι ισορροπιες ειναι πολυ λεπτες...αν εσενα σου θυμισε το παιχνιδι AJAX - ΠΑΟ , εμενα ο χθεσινος ΠΑΟ μου θυμισε την Εθνικη στο Εuro...και το ποσο ειχαν μανουριασει τοτε ολοι με την παρτη μας ...καταστροφικο ποδοσφαιρο , κοτες , τυχεροι κ.τ.λ.- κ.τ.λ....μπορει το γκολ να μην ειχε μπει ποτε , αλλα πιστευεις απο αυτα που ειδες χθες οτι το ειχατε ανα πασα στιγμη το γκολ??...δεν νομιζω...

Σελίδα 9 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αντε ρε
    από peterTHErider στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2009, 21:18
  2. ΘΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΙΜΑ? ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΓΑΙΝΕ!!!
    από tasos21 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2007, 11:39
  3. αντε ρε
    από b_bong12 στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2006, 18:10
  4. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:14
  5. Μην κάνετε σαν μαλάκες ρε....
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 5