Περαστικα σου φιλε .
Παντως το θεμα της αποζημιωσης μην το αφηνεις![]()
![]()
![]()
Περαστικα σου φιλε .
Παντως το θεμα της αποζημιωσης μην το αφηνεις![]()
![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!
![]()
Μολις ειδα και τις φωτο στο kawasaki-bikers.
Τι να πω κριμα ρε παλικαρια....
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
perastika sou file....kali anarosi kai perastika kai sto motori!!
pote na min sou ksanatixei!![]()
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ.............
εχω κανει κ εγω αυτη τη διαδρομη με bandit 400, κ εχασα κ εγω τον ελενχο σε 2-3 σημεια...
ο δρομος απο θεσ/νικη - καβαλα, ειναι σε πολλα σημεια μονο για ΜΧ μηχανες...
απειρες λακουβες σε ολο του σχεδον το μηκος....
Περαστικα να ειναι κ γρηγορη αναρωση!![]()
When You Dream, There Are No Rules,
People Can Fly, And Anything Can Happen.....
Σε τέτοιες φάσεις καλείς την τροχαία.Καταγράφει στο συμβάν και κινήσε εναντίον του δήμου/ΥΠΕΧΩΔΕ ανάλογα σε ποιόν ανήκει ο δρόμος.Θα αργήσεις σίγουρα αλλά τα λεφτά σου θα τα πάρεις..Συν ότι θα εκτόνωθείς βρίζοντάς τους χεχε.Σε ότι αφορά τον εξοπλίσμό αν έχεις καλό δικηγόρο έγινε και αυτό.Στα λέω απο πείρα(όχι δικία μου ευτυχώς).Πάντως και πάλι περαστικά φίλε
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
οχι ρε μαλακα!!!!!!!!!
ΠΕΡΣΑΤΙΚΑ !!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!!!!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Όπα ρε συ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από warlord
Παει το Μωρακι μου,παει το banditaki μου,Επεσα σημερα το πρωι σε λακουβα στην Εθνικη οδο Θεσ/νικη-καβαλα και εχασα τον ελενχο,ευτυχως ειχα μονο γυρο στα 100 και την πηδηξα με θλασεις στους καρπους και αχρηστευση ΟΛΟΥ του εξοπλισμου που φορουσα,σε 2 χερια εχω 6 δαχτιλα και κανεναν αντιχειρα σε χρηση,πολυ ζορι αλλα πραγματικα σας το λεω ειχα τυχη βουνο μιας και ο δρομος εκει ειναι σκετο γυαλοχαρτο
Κρανος,παντελονι,γαντια,μπουφαν ολα κομματια,τα βγαλανε τα λεφτα τους....
Αυριο αμα ειμαι καλυτερα θα βαλω φωτο για να δουν καποιοι εδω μεσα που χρειαζετε ολος αυτος ο εξοπλισμος που τοσο περιφρονουν την χρησιμοτητα του.....περαστικά και πάλι σιδερένιος.
Σε ποιό σημείο από Θεσσαλονίκη-Καβάλα έγινε το κακό?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Σε τέτοιες φάσεις καλείς την τροχαία.Καταγράφει στο συμβάν και κινήσε εναντίον του δήμου/ΥΠΕΧΩΔΕ ανάλογα σε ποιόν ανήκει ο δρόμος.Στο ρωτάω διότι αν έγινε μεταξύ Στρυμώνα-Περάμου την έκατσες. Από ότι γνωρίζω ο δρόμος ποτέ δεν δημοπρατήθηκε. Δεν παραδόθηκε ποτέ στη κυκλοφορία και κανένας δεν έκοψε κορδέλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από kost rider
περαστηκα σου μεγαλε!παντως εχω ακουσει περιπτωσεις που αν μπορεσεις να αποδειξεις οτι επεσες απο λακουβα(η αλλιως, ταφος)σε αποζημιωνει το κρατος.
τι σου λεω τωρα ε?![]()
Αλλά ο δρόμος είναι της κακιάς ώρας. Θέλει πολύ προσοχή εκεί. Συνέχεια συμβαίνουν διάφορα.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Περαστικα και σιδερενιος!!!!![]()
Ας ειναι το τελευταιο!!!![]()
![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Φίλε warlord, εκτιμώ ότι η αγορά του εξοπλισμού που φόραγες, πρέπει να ήταν η καλύτερη επένδυση που έχεις κάνει μέχρι στιγμής. Είδα το αριστερό καπάκι του κινητήρα σου και σκέφτηκα το γόνατό σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από warlord
Κρανος,παντελονι,γαντια,μπουφαν ολα κομματια,τα βγαλανε τα λεφτα τους....
Αυριο αμα ειμαι καλυτερα θα βαλω φωτο για να δουν καποιοι εδω μεσα που χρειαζετε ολος αυτος ο εξοπλισμος που τοσο περιφρονουν την χρησιμοτητα του.....
Μακάρι να είχα το μυαλό σου, όταν πριν από πολλά (21) χρόνια έφυγα (πετρέλαια στο δρόμο +90km/h) με το XLακι μου σε δεξιά στροφή φορώντας κοντομάνικο, σορτς και πεδιλάκι...
Να ξέρεις πόσο στεναχωριέμαι βλέποντας το καλοκαίρι τους πιτσιρικάδες με τα μαγιώ στα παπάκια ή στα Varadero και τις κοπελιτσες με το μπικίνι από πίσω, καθισμένες πάνω στις πετσέτες θαλάσσης...
Σιδερένιος.
Whatever it is, it's better in the wind
κριμα![]()
περαστικα σου
Oι μοτοσικλέτες είναι μόνο για όσους βλέπουν μόνο το μέλλον κ ξεχνάν το άσχημο παρελθόν, γι αυτό δεν έχουν όπισθεν!!
Ελα ρε Κωστα μλκ...πανω που την ειχες φτιαξει φιλε...
Αφου δεν επαθες εσυ κατι σοβαρο μην στεναχωριεσαι για τη μηχανη.
Περαστικα να ναι!
"Σε τέτοιες φάσεις καλείς την τροχαία.Καταγράφει στο συμβάν και κινήσε εναντίον του δήμου/ΥΠΕΧΩΔΕ ανάλογα σε ποιόν ανήκει ο δρόμος.Θα αργήσεις σίγουρα αλλά τα λεφτά σου θα τα πάρεις..Συν ότι θα εκτόνωθείς βρίζοντάς τους χεχε.Σε ότι αφορά τον εξοπλίσμό αν έχεις καλό δικηγόρο έγινε και αυτό.Στα λέω απο πείρα(όχι δικία μου ευτυχώς).Πάντως και πάλι περαστικά φίλε"
ο φιλος απο πανω εχει απολυτο δικιο..
να το κυνηγησεις το θεμα..οσο σε παιρνει,νομικη προστασια δεν εχεις?
τεσπα περαστικα..
![]()