Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: Έκανα search και να η σούμα. Λάστιχα transalp

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos

Έκανα search και να η σούμα. Λάστιχα transalp

Ήρθε ο καιρός να αλλάξω λάστιχα στο Transalp.

Είδα ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα προτείνουν τα Michelin Anakee.

Επειδή όμως τα post που βρήκα πάνω στο θέμα είναι λίγο παλιά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε να προτείνετε κάτι καινούργιο που κυκλοφόρησε πρόσφατα και είναι άπαιχτο και είναι τρομερό και μαμεί και δέρνει και και και...

Επίσης, από όσο γνωρίζω, τα λάστιχα έχουν ημερομηνία παραγωγής. Αυτό φαίνεται πάνω στο λάστιχο? Αν βάλω τα λάστιχα μέσα στο Μάρτιο πιο είναι ένα εύλογο και λογικό όριο για την ημερομηνία παραγωγής? Πόσο 'φρέσκα' πρέπει να απαιτήσω να είναι? Μη μας βάλει ότι του έχει ξεμείνει στην αποθήκη....
    (Ατυχές) παράδειγμα: Αν πας αύριο (6/3) να αγοράσεις γάλα θες να λέει 5/3 πάνω και όχι 2/3...

Από τιμή γύρω στα 210Ε με τοποθέτηση να υπολογίζω?

Τέλος, αν κάποιος θα ήθελε να τσοντάρει κανά Ε ας στείλει ΠΜ

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: Έκανα search και να η σούμα. Λάστιχα transalp

Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
    ................
    Michelin Anakin.
    ...............

... Skywalker!

:rotflmao:

Μεχρι τωρα παντως δεν ξερω καποιο που να ξεπερναει τα "Anakee" ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Φτου γαμώτο να μην κάνω ένα googling αφού δεν θυμόμουν πως γράφονται :a24:

Για τα άλλα δύο θέματα (τιμή,ημερομηνία) ξέρεις κάτι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
    .......................
    Για τα άλλα δύο θέματα (τιμή,ημερομηνία) ξέρεις κάτι?

Παει καιρος απο τοτε που εβαζα "ασφαλτινα" λαστιχα, οποτε ΔΕΝ ξερω απο τιμες ...

Μεχρι εξι μηνες πιο πισω το ΠΟΛΥ, να κοιταξεις ... :smilea:

η διαρκεια ζωης του ελαστικου ειναι ΜΑΧ 5 ετη, σε κοβει κ το κτεο για λαστιχα μεγαλυτερα αυτης της ηλικιας.

παντως το ιδανικο ειναι να μην εχεις λαστιχα πανω της τριετιας.

αν αλλαζεις μια φορα το χρονο λαστιχα κοιτα μην παλιοτερα του 2005, αν κ νομιζω τα περισσοτερα που θα βρεις στην αγορα θα ειναι παραγωγης 2006 αν οχι 2007!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harlek
    Για την ημερομηνία υπάρχει ένα νούμερο στο πλάι, του τύπου 2405. Αυτό σημαίνει 24η βδομάδα του '05 παραγωγή. Πες στο λαστιχά να σου δείξει αυτό το νούμερο αν ανησυχείς για την παλαιότητα.

Όσο για το Anakee, απορώ πως τόσος κόσμος μπορεί να ανεχτεί ένα τόσο πλαδαρό και ασαφές λάστιχο. Τι να πω, ισως εγώ να ειμαι ο παράξενος....

Αρχικά δημιουργήθηκε από harlek
    .......................
    Όσο για το Anakee, απορώ πως τόσος κόσμος μπορεί να ανεχτεί ένα τόσο πλαδαρό και ασαφές λάστιχο.
    ......................

Πλακα μΕ κανεις ε?

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Για την ημερομηνία παραγωγής κοίτα την εικόνα παρακάτω..Οπως ειπώθηκε πιο πάνω συμβολίζεται με 4 ψηφία,τα δυο πρώτα για την εβδομάδα και τα άλλα δυο για το έτος παραγωγής..
    Ενα λάστιχο ΑΝ είναι αποθηκευμένο σωστά (σκιερό και όχι υγρό μέρος) και χρονιαρικο να είναι δεν έχει πρόβλημα..Αλλά εννοείται οτι ζητάς όσο πιο φρέσκο γίνεται..Αν αυτά που έχει στοκ δε σε ικανοποιούν ως προς την ημερομηνία παραγωγής,ζήτα να σου φέρουν πιο φρέσκα ή καλύτερη τιμή..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tyrepicturelarge.jpg 
Προβολές:	346 
Μέγεθος:	100,0 KB 
ID:	80116
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Πλακα μΕ κανεις ε?
    Καθόλου, δυστυχώς. Αλλά μάλλον γούστα είν' αυτά!

Καθόλου, δυστυχώς. Αλλά μάλλον γούστα είν' αυτά!

Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα "γουστου", μιας και μιλαμε για μετρησιμα μεγεθη ... :wacko:

Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα "γουστου", μιας και μιλαμε για μετρησιμα μεγεθη ... :wacko: [/B]
    Μετρήσιμα; Πως μετράς την αίσθηση της ακρίβειας ενός ελαστικού, την ταχύτητα που πέφτει μέσα στη στροφή, την πρόσφυσή του σε βρεγμένη ελληνική άσφαλτο.... Τι να σΕ πω, για μένα η συμπεριφορά ενός ελαστικού είναι πολύ δύσκολο να δοθεί ολοκληρωτικά με νούμερα...
    Βλέπω έχεις Africa, οπότε φοράς 140/80-17 πίσω και 90/90-21 μπροστά. Εγώ το Anakee το έχω δοκιμάσει σε 130/80-17 πίσω και 100/90-19 μπροστά. Το πίσω, κατά τη γνώμη μου, είναι αισχρό, το μπροστά ήταν OK. Πριν πεις ότι έπεσα σε ελαττωματικό πισινό, να σε ενημερώσω ότι άλλαξα 6 (!), γιατί τα 5 πρώτα είχαν στραβό σκελετό.
    Ίσως στη διάστασή σου τα πράγματα να είναι διαφορετικά και γι' αυτό σ' αρέσει, ίσως όμως τα λάστιχα να είναι όντως θέμα γούστου. Ένα μόνο πράγμα αναγνωρίζω στο Anakee, ότι επειδή είναι υπερβολικά μαλακό, ζεσταίνεται γρήγορα.

Tnx όλους για τις απαντήσεις και τον Λάμπρο για το σχηματακί

Μετρήσιμα; Πως μετράς την αίσθηση της ακρίβειας ενός ελαστικού, την ταχύτητα που πέφτει μέσα στη στροφή, την πρόσφυσή του σε βρεγμένη ελληνική άσφαλτο.... Τι να σΕ πω, για μένα η συμπεριφορά ενός ελαστικού είναι πολύ δύσκολο να δοθεί ολοκληρωτικά με νούμερα...
    Βλέπω έχεις Africa, οπότε φοράς 140/80-17 πίσω και 90/90-21 μπροστά. Εγώ το Anakee το έχω δοκιμάσει σε 130/80-17 πίσω και 100/90-19 μπροστά. Το πίσω, κατά τη γνώμη μου, είναι αισχρό, το μπροστά ήταν OK. Πριν πεις ότι έπεσα σε ελαττωματικό πισινό, να σε ενημερώσω ότι άλλαξα 6 (!), γιατί τα 5 πρώτα είχαν στραβό σκελετό.
    Ίσως στη διάστασή σου τα πράγματα να είναι διαφορετικά και γι' αυτό σ' αρέσει, ίσως όμως τα λάστιχα να είναι όντως θέμα γούστου. Ένα μόνο πράγμα αναγνωρίζω στο Anakee, ότι επειδή είναι υπερβολικά μαλακό, ζεσταίνεται γρήγορα.

Στην Αφρικα μου εχω 19αρα ζαντα μπροστα (για την ιστορια και μονο).

Εχω παει με τα Anakee, στην ΤΕΛΙΚΗ της Αφρικα σε στροφιλικι, ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ!
    Ακομα και σε βρεγμενο, ενεπνεαν τοση εμπιστοσυνη, οση και στο στεγνο.

Εχω βγαλει ζευγαρι που ηταν με 0 χιλιοστα πελμα στο κεντρο και ΑΚΡΙΒΩΣ το ΙΔΙΟ και στο πλαϊνο τελειωμα του ελαστικου!
    Τοσο στο μπροστινο, οσο και στο πισω.
    Ο λαστιχας (το ονομα του στην διαθεση σου, αν θες) πιστευε οτι τα πηρα με το γυαλοχαρτο για να του κανω πλακα ...

Αυτα λοιπον (με το δικο μου μηχανακι) ΔΕΝ μπορεσα να τα κανω με ΚΑΝΕΝΑ αλλο ελαστικο ...

Αυτο θεωρω εγω "μετρηση" ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Στην Αφρικα μου εχω 19αρα ζαντα μπροστα (για την ιστορια και μονο).
    Αυτα λοιπον (με το δικο μου μηχανακι) ΔΕΝ μπορεσα να τα κανω με ΚΑΝΕΝΑ αλλο ελαστικο ...
    Η δικιά σου έχει 19'' ή όλες (απλή απορία);
    Επειδή μπορώ να σου παραθέσω ανάλογα παραδείγματα κατά των Anakee, αλλά δεν έχει νόημα, καταλήγουμε στο εξής: Είτε το πισινό Anakee είναι μάπα ΕΙΔΙΚΑ στη διάσταση 130/80-17 που το έχω δοκιμάσει, είτε είναι θέμα "γούστου", δηλαδή προσωπικών προτιμήσεων!

Η δικιά σου έχει 19'' ή όλες (απλή απορία);
    Επειδή μπορώ να σου παραθέσω ανάλογα παραδείγματα κατά των Anakee, αλλά δεν έχει νόημα, καταλήγουμε στο εξής: Είτε το πισινό Anakee είναι μάπα ΕΙΔΙΚΑ στη διάσταση 130/80-17 που το έχω δοκιμάσει, είτε είναι θέμα "γούστου", δηλαδή προσωπικών προτιμήσεων!

Η Αφρικα εχει 21" μπροστα κανονικα. Εγω εχω 19".

Αν καποιος ΔΕΝ μπορει να "τερματισει" με Anakee (τα "αναλογα" παραδειγματα που λες), ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να το κανει και με ΚΑΝΕΝΑ αλλο ελαστικο του εμποριου ...

Δεν ειναι λοιπον, κατα την γνωμη μου, θεμα "γουστου", αλλα θεμα "κουλαμαρας" !

Οσο για τις ειμαι ΠΑΝΤΑ "μεσα"! :smilea:

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2010, 20:57
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2004, 03:40
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 14:53
  4. Θα μπορούσε και να μην είναι ανέκδοτο
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ