Εγώ είμαι στη φάση της τσίχλας κανα μήνα ίσως και δύο δεν μετράω.
Αλλά θα το κόψω σίγουρα.
Βάζω και κανα τσιρότο αμα δεν αντέχω άλλο μάσημα.![]()
Εγώ είμαι στη φάση της τσίχλας κανα μήνα ίσως και δύο δεν μετράω.
Αλλά θα το κόψω σίγουρα.
Βάζω και κανα τσιρότο αμα δεν αντέχω άλλο μάσημα.![]()
μετα απο 20 χρονια τσιγαρο, κ αφου εχω δοκιμασει τα παντα [εκτος απο σοβαρη προσπαθεια να το κοψω], εχω να δηλωσω το εξης...
με τα στριφτα δεν βγαζεις ακρη, κ εγω αρχισα στριφτα για να το μειωσω κ στριβω πιο γρηγορα κ απο μηχανη.. ασε που κανω τη μαλακια κ στριβω αρκετα για να τα εχω ετοιμα στην ταμπακιερα...
τους τελευταιους μηνες, βρηκα αλλο κολπο κ τελικα το εκοψα το κωλοτσιγαρο...
αρχισα τις πιπες...εννοω τις κανονικες...
ρε οπως κ να το πω, περιεργα ακουγεται...
εννοω οτι ειμαι σαν τον γερο καπετανιο με το τσιμπουκι... αλλα δεν ειναι αυτο γιατρεια. Χειροτερα ειναι...
Πιστευω οτι μονο μαχαιρι κοβεται τα ατιμο. εχω δοκιμασει πολλα κολπα, τσιροτα, αυτοκολλητα, τσιχλες, βελονισμο.... τελικα, αν δεν το θελεις, δεν το κοβεις.
Υπαρχει κ μια αλλη μεθοδος, αργη.... Μετρας ποσο τσιγαρα καπνισες μια κανονικη μερα. Απο την επομενη κ καθε μερα κοβεις κ ενα τσιγαρο, μεχρι να φτασεις στο μηδεν κ να δειξεις στον εαυτο σου οτι τι να καπνιζεις 2-3 τσιγαρα τι τιποτα
εγω εφτασα μεχρι τα 10, κ μετα ανεβασα παλι στροφες.... τελικα εφτασα να καπνιζω πιο πολλα απο οσα πριν αρχισει το πειραμα
![]()
![]()
Πωπω ρε παιδια σαν πρεζακι νιωθω.....πραγματικα δηλαδη......Αλλα διαβαζω και τα δικα σας και περνω κουραγιο....
ΕΙΜΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
:rotflmao::rotflmao:
το εκοψα πριν απο 2 χρονια με τσιχλες nicorette. δεν ειναι πανακεα ουτε υποκαταστατο αλλα ειναι για να σου φυγει η επιθυμια εκεινη την στιγμη μετα το γευμα ή τον καφε που νοιωθεις την μεγαλυτερη αναγκη και ολο και καποιος 'καλος' φιλος ειναι ετοιμος να σου προσφερει τσιγαρο...
εχει αποδειχτει οτι η χρηση υποκαταστατων νικοτινης ειναι πιο αποτελεσματικη για επιτυχημενο κοψιμο αλλα η επιτυχια και των δυο μεθοδων ειναι μικρη (η αποχη στους 6-12 μηνες ειναι 14-20% με νικοτινη, 8-12% χωρις - http://www.jr2.ox.ac.uk/bandolier/ba....html#Heading3 )
βεβαια, απο προσωπικη εμπειρια, αποφυγη καταστασεων μπαρ - ποτου κτλ τουλαχιστον για τον πρωτο καιρο επισης βοηθαει πολυ
καλη τυχη!![]()
ασχετος...
Ακου να δεις πως το εκοψα εγω πριν μερικες μερες μαχαιρι και δεν το αρχισα ουτε χτες που λαχταρισα με την μικρη μου μοτο...
Παρε μια Bandit400 και προσπαθησε να την βαλεις σκαστη μπροστα ενω την σμπροχνεις 300 μετρα,στο καπακι αρχιζεις να βαρας καψουρα με ενα γουρουνι και ξες οτι θελει τρελη φισικη κατασταση για να το βαλεις σε αγωνες
Ε δεν ξανακαπνιζεις με τιποτα
Ο πυργος της Βαβελ
![]()
δηλώνω αδυναμία ψυχολογική στο να το κόψω...
![]()
![]()
εδω η ψυχολογικη υποστηριξη του moto.gr , ολοι μαζι με μηχανες χωρις νικοτινηΑρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
![]()
δηλώνω αδυναμία ψυχολογική στο να το κόψω...
![]()
![]()
![]()
Λοιπον ακου πως το κοβεις μαχαιρι...Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Λοιπον παιδες προσπαθω μετα απο 10+ χρονια καπνιστης να το κοψω...Απο την Πεμπτη και δωθε εχω καπνισει αντι για 8-10 πακετα περιπου 1 αλλα μαχαιρι δεν εχω καταφερει το κοψω...Εχει κανενας καμμια ιδεα![]()
Δεν μου λειπει πολυ αλλα ωρες ωρες τρελαινομαι (ειδικα μετα το φαι και το πρωι που ξυπναω)...
![]()
Μετρας πιεσεις μεγαλη και μικρη και βλεπεις 23+12 αντιστοιχα..
Ο λαστιχας (γιατρος) σου λεει η το κοβεις η σε κοβει...
...και ετσι το κοψα..
υγ περα για περα αληθεια..
Οταν αποφασισα να κανω ενα χειρουργειο πριν 6 χρονια, ο χειρουργος μου ειπε οτι επρεπε να το κοψω 1 μηνα τουλαχιστον πριν την επεμβαση. Το εκοψα λοιπον...τις πρωτες 2 εβδομαδες καπνιζα 2-3 την ημερα, τις τελευταες 2 η εκανα 1 η κανενα. Περιττο να πω οτι με βοηθησε τρομερα το οτι το εκοψα τον μηνα εκεινο στην μετεγχειρητικη ( πως γραφεται η ρημαδα η λεξη δεν ειμαι σιγουρη) πορεια . Οποιος εκανε χειρουργειο ενω καπνιστης ισως ξερει για τι μιλαω..εκεινο τον κωλοβηχα που εμφανιζεται απο το πουθενα και παραμενει για καμμια βδομαδα.
Τεσπα..το ξαναρχισα...στο καπακι..δηλ. 2 εβδομαδες αφου βγηκα απο το νοσοκομειο.
Δεν ξερω αν μπορω να το κοψω μονιμα..αντεχω αρκετες ωρες χωρις τσιγαρο...αλλωστε στην δουλεια δεν καπνιζω και αυτα που αναβω στο διαλλειμα μισα μενουν. Αυτο ομως που ΔΕΝ παλευεται για εμενα..ειναι η ωρα του καφε και του PC. Βασικα..αν δεν εχω τσιγαρα δεν καθομαι καν στο PC..δεν μπορω, δεν το αντεχω..ειναι βασανο.
Αν ο Ντανιελ αποφασισει να το κοψουμε μαζι..ισως κατι γινει. Αλλα το θεωρω δυσκολο να το κοψω μονη μου οταν αυτος καπνιζει σα φουγαρο.
Τα ιατρεια διακοπης καπνισματος..τα δοκιμασε κανεις?
τι ειπες τωρα?!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
Λοιπον ακου πως το κοβεις μαχαιρι...
Μετρας πιεσεις μεγαλη και μικρη και βλεπεις 23+12 αντιστοιχα..
:a011:
![]()
ασχετος...
καπνιζα 8-9 χρονια περιπου ενα πακετο την ημερα...
ξυπνησα ενα πρωι πριν 2 χρονια και δεν ξανακαπνισα....
ειχα νιωσει ενα μπουχτισμα...ειδα και ενα ντοκυματερ περι καπνισματος και το σιχαθηκα....![]()
ολα ειναι μεσα στο μυαλο....:a24:
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Το δοκίμασα εγώ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και σίγουρα βοήθησε.Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Τα ιατρεια διακοπης καπνισματος..τα δοκιμασε κανεις?
Σίγουρα όμως ΕΣΥ πρέπει πρώτα να το αποφασίσεις !!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Βρε κουτο ξαναρχισε το παλι, παρε το μηχανακι που θες και ξανα κοψε το..Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
To έκοψα πριν 3 περίπου χρόνια, και κάπνιζα από το '83.
Απλά έβαλα σαν σκέψη ότι τα λεφτά που πλήρωνα στα τσιγάρα θα μου πλήρωναν την δόση για το Fazer που τόσο ήθελα ...........
Έτσι και υγειέστερος είμαι και το fazer αγόρασα !!!![]()
![]()
![]()
Τώρα που θέλω Hayabusa δεν βρίσκω τι να κόψω ...............![]()
![]()
![]()
Εκανα τις προαλλες τσεκ απ γενικο και με ξεσκονισανε.
Ο καρδιολογος μετα που τελειωσε το τεστ κοπωσεως δε μπορουσε να το πιστεψει οτι καπνιζω πανω απο 20 χρονια.Και λιγα του ειπα (εναμισο πακετο),γιατι ηταν και μπροστα ο πατερας μου.
Γνωμη μου ειναι οτι αυτοι που το δοκιμασαν και δε κολλανε ειναι απλα οργανισμοι που δεν ''το πανε'' το τσιγαρο.
Για μας τους αλλους που καπνιζουμε ''το παει ο οργανισμος μας''
Εχω δοκιμασει τα παντα,δεν τα καταφερα ποτε πανω απο 2 βδομαδες.
Γνωμη μου οτι ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΟΒΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΧΑΙΡΙ
Αμα θέλεις κόψτο μαχαίρι...
...διαφορετικά νά χω την υγειά μου να καπνίζω...
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
μετα απο 14 χρονια σοβαρης ενασχολησης με το τσιγαρο ( περιπου 50 στριφτα την ημερα ), το εκοψα μαχαιρι προν απο ενα χρονο ( 24 μαρτιου ). Νομιζω οτι ειχα βαρεθει να καπνιζω. Πρεπει να πω με κινδυνο να με κραξετε οτι μου φανηκε εξαιρετικα ευκολο