Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: ΚΙΝΙΤΗΡΑΣ Yamaha ΣΕ Husqvarna

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    Κοιτα αν φοραει μοτερ απο DT τοτε οτι και να του κανεις...DT θα μεινει..προφανως ο φιλος μου το ξερει τι κινητηρα φοραει αλλα......τοτε δε θα φτασει ποτε σε επιδοσεις κοντα σε κινητηρα ενος exc..
    Τελος παντων αν φοραει κινητηρα DT ισως παρει πανω κανενα κινητηρα απο DT200wr..αλλα ειναι μεγαααααλη διαδικασια και τα λεφτα δικα του..με τον μανισιο κινητηρα πανω απο 22 αλογα με εξατμησεις και φιλτρα δεν το κοβω να φτανει αλλα δικο του ειναι ας κανει οτι θελει
    Επειδη τον ιουνιο θα παρω κι εγω νεο μηχανακι και σκεφτομουνα το husky ή το exc 125 λετε να παω κατα...Αυστριακο μοντελο μερια; Αρκει κ αν μου βρειτε τροπο να φτασει το husky σε επιδοσεις το ΚΤΜ οποτε.....θα προτιμησω τοτε..αλλα δεν το κοβω γι αυτο θα εμπιστευτω το συνθηματακι που λεει: ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΝΑ ΤΑΝ ΤΩΡΑ ΟΛΗ Η ΓΗ, ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΤΜ ΚΑΙ ΠΙΣΩ FMF

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ktm125exc 2007.jpg 
Προβολές:	113 
Μέγεθος:	49,0 KB 
ID:	79730

Πριν πολλα χρονια ειχα το ιδιο μηχανακι. Ειναι σχεδον 100% σιγουρο πως το μηχανακι του φιλου σου ειναι κλειστο!Και μενα τοτε το 1998 ηταν κλειστο. Η πρωτη αλλαγη που εκανα τοτε ηταν να παω σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο και να του πω να το ανοιξει. Η αλλαγη ηταν κατι ζιγκλερ και ενα φιλτρο, τιποτα αλλο!Μετα το μηχανακι εγινε αγνωριστο!
    Στις δυναμομετρησεις της εποχης τοτε στα περιοδικα εβγαζε ανοικτο 28-30 αλογα ,τα οποια τα θεωρω υπεραρκετα για μηχανακι 125 κυβικων. Aργοτερα εβαλα και ενα τελικο Procircuit αλλα την μεγαλη διαφορα την εκανε το ανοιγμα και οχι η εξατμιση.
    Μην ασχολειστε με βλακειες οπως αλλαγμα κινητηρα.Δεν αξιζει.
    Ας το παει να το ανοιξει ο φιλος σου και μετα θα δουμε αν το θεωρει αδυναμο.
    Οσο για τα ΚΤΜ :αντιστοιχο μοντελο δεν ειναι ουτε το EXC 125 ουτε το SX 125. Aντιστοιχο μοντελο ηταν τοτε τουλαχιστον το 125 EXE(με αντλια λαδιου οπως και το συγκεκριμενο HUSKY) το οποιο φορουσε πραγματι κινητηρα DT.Mην προσπαθεις ομως να συγκρινεις το συγκεκριμενο μοντελο με τα καθαρα. Ειναι μηχανακι καθημερινης χρησης που σε μενα με ανοικτο κινητηρα εβγαλε το 1998-99 10000 απροβληματιστα χιλιομετρα πολης:rotflmao:
    Μετα αρχισαν οι ............ μικροζημιουλες (μπιελα,πιστονι κοκ.).

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    ελεινες καταστασεις.. το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν μου απαντησατε αν ειναι φιμωμενο και βγαζει 15 αλογα και αν ναι που ειναι οι περιοριστες-κοφτες του για να αφαιρεθουν..
    Πραγματικά ελεεινές καταστάσεις !!

Φαίνεται οτι δεν διάβασες καν τις απαντήσεις που σου δόθηκαν.....και μας την λές κι από πάνω!!

Μου τη δινει η γκρίνια....
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Λοιπόν άκου μήπως και σε βοηθήσω!

Πρώτα απ'όλα αν το μηχανάκι φοράει τον ίδιο κινητήρα με το 01 που δεν νομίζω να τον έχουν αλλάξει άκουσέ με...:

Το μηχανάκι αυτό το είχα στο παρελθόν...

Λοιπον το μηχανάκι αυτό είναι φιμωμένο στην φούσκα της εξάτμισης.

Μόλις αλλάξεις την εξάτμηση με μία αγωνιστική ολόσωμη το μηχανάκι θα πλησιάσει τα 28 άλογα περίπου!

Αλλά μην σταματήσεις εκεί βρές το κολλάρο απο WR 125 και βάλε ένα μεγαλύτερο καρμυρατέρ κατα προτίμηση απο 32 και πάνω εγώ είχα βάλει 35 με σωστά ζιγκλέρ!

Το μηχανάκι θα πλησιάσει τα 31-32 άλογα και θα ρίχνεις σε πολλά 200άρια!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. προβλημα σε husqvarna te 610 2001
    από yamahistis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 93
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2016, 10:47
  2. προβλημα σε husqvarna sm610 2000
    από nikos-sm610 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2010, 20:39
  3. Μίζα σε Husqvarna
    από pulsewidth στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2010, 13:19
  4. ΚΙΝΙΤΗΡΑΣ Yamaha ΣΕ Husqvarna
    από OzZzZzY στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2007, 12:31
  5. Ξέρει κανείς αν γίνεται σε Yamaha Diversion 1996
    από BILLY FILTH στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2006, 05:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF