Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Με έρίξε .......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Δεν κατάλαβα πως θα τον κυνηγήσεις φίλε.
    Κάλεσες τροχαία; Πήρες στοιχεία; Σου υπέγραψε κάποια δήλωση; Αν δεν ε΄χουν γίνει αυτά δεν βλέπω να κερδίζεις τίποτα.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ωπα ρε κωστα...τωρα το ειδα!

περαστικα ρε φιλε!!!!!φτανει που εισαι καλα.

και να σου πω και εγω 2 μαλακιες....

επειδη ειμαι και εγω φυσικοθεραπευτης, μην ακους τον φιλο σου!ανθρωποι ειμαστε και οχι ακτινολογικα μηχανηματα!!!πηγαινε να κανεις μια ακτινογραφια να εισαι σιγουρος!!!μπορει να υπαρχει ζημια που δεν φαινεται και δεν φανταζεται κανεις!!!

τωρα κατα τα αλλα απο τη στιγμη που δεν φωναξες τροχαια,δεν εχεις κοπανησει ποτε με τον αλλο.δεν εχει καταγραφει καπου αρα δεν υπαρχει συμβαν.πολυ περισσοτερο δεν υπαρχει τραυματισμος.με βαση αυτα λοιπον...μαλλον θα στεναξει λιγο η τσεπη σου εκτος αν εκει κατω επικρατησει ο νομος των καλαζνικωφ!

και παλι περαστικα ρε κωστη και αγυριστα !!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Πήγα τελικά σήμερα στο νοσοκομείο. Παιδιά τελικά 1 σπάσιμο και 2 ραγίσματα στα κόκκαλα του μεταταρσίου. 20 μέρες γύψος μέχρι το γόνατο ...........
    Αν δεν φορούσα μπότες (Oxtar) το πόδι μου θα είχε γίνει θρύψαλα από ότι είπε ο γιατρός.
    Για την μηχανή δεν ξέρω ακόμα αλλά τα εμφανή είναι πολύ λίγα .....
    Όσο για την τροχαία έχετε δίκιο αλλά απλά πόναγα πάρα πολύ και είχα την έγνοια μην παγώσει το πόδι και δεν μπορέσω να γυρίσω την μηχανή στο σπίτι σπίτι. (5 χλμ μακριά και ερhμιά)
    Πάντως εαν δεν ξηγηθεί καλά ο τύπος απλά θα βρω που μενει και η εκδίκηση είναι όπως ξέρετε γλυκιά ........ (αν και δεν είναι του χαρακτήρα μου)

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Περαστικά σου ρε φίλε.

Θυμώνω πάρα πολύ,ακούγοντας περιστατικά σαν το δικό σου!Τόσο που ο πειρασμός τής εκδίκησης με κυριεύει και μένα να κάνω πράγματα που δεν θέλω.

Εύχομαι να κάνεις το σωστό και,κυρίως,να ανέβεις πάλι στο μηχανάκι υγιής.

moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Πήγα τελικά σήμερα στο νοσοκομείο. Παιδιά τελικά 1 σπάσιμο και 2 ραγίσματα στα κόκκαλα του μεταταρσίου. 20 μέρες γύψος μέχρι το γόνατο ...........
    Αν δεν φορούσα μπότες (Oxtar) το πόδι μου θα είχε γίνει θρύψαλα από ότι είπε ο γιατρός.
    Για την μηχανή δεν ξέρω ακόμα αλλά τα εμφανή είναι πολύ λίγα .....
    Όσο για την τροχαία έχετε δίκιο αλλά απλά πόναγα πάρα πολύ και είχα την έγνοια μην παγώσει το πόδι και δεν μπορέσω να γυρίσω την μηχανή στο σπίτι σπίτι. (5 χλμ μακριά και ερειμιά)
    Πάντως εαν δεν ξηγηθεί καλά ο τύπος απλά θα βρω που μενει και η εκδίκηση είναι όπως ξέρετε γλυκιά ........ (αν και δεν είναι του χαρακτήρα μου)
    δεν καταπινα καλυτερα τη γλωσσα μου...

περαστικα ρε κωστη και γρηγορα ορθιος !!!!!!!!

τι αλλο να πω...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

REVENGE kill the bastards

περαστικα και γινε χουλιγκανος

ΖΗΤΩ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ....

Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
    We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Κυνήγα αν και όσο μπορείς τον καργιόλη..

Περαστικά και υπομονή..

(και κανά μανιταράκι όταν καβαλήσεις ξανά..)

[size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Τζον Φιστικηs! Το avatar του/της DRUMMES!
    To arxidi!!!!!!!!!!!!!Ego to kalokairi odigousa stin periferiaki naupaktou k se mia teza anifora
    kathws epairna thesi gia na stripsw stin aristeri petalo aniforikh strofi me 40-60 klm to poly xwris kanenan mprws mou.......blepw ena amaksi akinitopoihmeno panw sthn strofh(pateras pou eixe dwsei to amaksi sto malaka to gio tou gia na mathei na odhgei mias k eixe 2 vdomades to diplwma....k mou zhthsan k ta resta...) .....Frenara gia na mhn pesw panw tou,mlokarei o mprostinos.....mou kleidwnei to timoni deksia k fevgw eksw se kati vraxia eytyxws swos!ti eixe symvei ???????O PITSIRIKAS prospathwdas na anevei....tou sveise k ton peire pisw.......!
    Apotelesma na trexw akoma na vrw to dikio mou me dikastiria k arxidia.................

NA PANE NA GAMITHOUNE OLA TA ARXIDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:a31: :a31: :a31: :a31: :a31:

Auta ta wraia.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Περαστικά φίλε μου....

Αλλά ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕΣ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ;

1) Καταρχάς αν είχες χτυπήσει θα σε έπαιρνε ασθενοφόρο σίγουρα
    2) Αν έφευγε ο τύπος θα καταγραφόταν και εγκατάλειψη και θα τον γαμούσαν πατώκορφα τώρα.
    3) Θα είχες αποδεικτικό οτι σε έκλεισε απο την αριστερή χωρίς ένδειξη και θα σου πλήρωνε , ιατρικά, ασφάλεια, έξοδα νοσοκομείου μέχρι και μεροκάματο... αν τον πήγαινες με νομική προστασία θα τον έσκιζαν ακόμη.

Το σπάσιμο ζεστό ή κρύο, δεν διορθώνεται.. και το νιώθεις έντονα, όπως το ένιωσε και εσύ.

Προσοχή ρε παιδιά... φτηνά την γλύτωσες πάντως... αφού δεν σε είδε και το έκοψε έτσι...

Να δείς τι μπινέλικια άκουσε ενας στην Εκάλη που θεώρησε οτι πάνω στην Ελ.Βενιζέλου (συνέχεια Κηφησίας) έκανε αναστροφή σε τυφλό σημείο. Ευτυχώς που πήγαινα σαν το σαλιγκάρι (βαριόμουν απελπιστικά χθες!) και δεν τον έκοψα στην μέση , όπως ήρθα...

Το ωραίο της υπόθεσης, είναι οτι πήγε να βγεί έξω να ζητήσει τον λόγο , και μόλις έκανα να κατέβω και έβγαλα το stick ελατηρίου.... έχετε δεί πως τρέχουν τα cartoon και μένει η σκιά πίσω;... έτσι ακριβώς έγινε και αυτός.... τα μισά του λάστιχα έμειναν στην άσφαλτο φεύγοντας .Ετυχε βλέπεις να το έχω στο τσαντάκι μαζί μου το stick...κακώς... ΚΑΚΙΣΤΑ... αλλά το είχα απο μια είσπραξη επιταγής πολύ μεγάλου ποσού που είχα κάνει σε τράπεζα! (Οχι ληστεία ρε τομάρια... επιταγή είπαμε!)

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Περαστικά φίλε μου....

Αλλά ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕΣ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ;

1) Καταρχάς αν είχες χτυπήσει θα σε έπαιρνε ασθενοφόρο σίγουρα
    2) Αν έφευγε ο τύπος θα καταγραφόταν και εγκατάλειψη και θα τον γαμούσαν πατώκορφα τώρα.
    3) Θα είχες αποδεικτικό οτι σε έκλεισε απο την αριστερή χωρίς ένδειξη και θα σου πλήρωνε , ιατρικά, ασφάλεια, έξοδα νοσοκομείου μέχρι και μεροκάματο... αν τον πήγαινες με νομική προστασία θα τον έσκιζαν ακόμη.

Το σπάσιμο ζεστό ή κρύο, δεν διορθώνεται.. και το νιώθεις έντονα, όπως το ένιωσε και εσύ.

Προσοχή ρε παιδιά... φτηνά την γλύτωσες πάντως... αφού δεν σε είδε και το έκοψε έτσι...

Να δείς τι μπινέλικια άκουσε ενας στην Εκάλη που θεώρησε οτι πάνω στην Ελ.Βενιζέλου (συνέχεια Κηφησίας) έκανε αναστροφή σε τυφλό σημείο. Ευτυχώς που πήγαινα σαν το σαλιγκάρι (βαριόμουν απελπιστικά χθες!) και δεν τον έκοψα στην μέση , όπως ήρθα...

Το ωραίο της υπόθεσης, είναι οτι πήγε να βγεί έξω να ζητήσει τον λόγο , και μόλις έκανα να κατέβω και έβγαλα το stick ελατηρίου.... έχετε δεί πως τρέχουν τα cartoon και μένει η σκιά πίσω;... έτσι ακριβώς έγινε και αυτός.... τα μισά του λάστιχα έμειναν στην άσφαλτο φεύγοντας .Ετυχε βλέπεις να το έχω στο τσαντάκι μαζί μου το stick...κακώς... ΚΑΚΙΣΤΑ... αλλά το είχα απο μια είσπραξη επιταγής πολύ μεγάλου ποσού που είχα κάνει σε τράπεζα! (Οχι ληστεία ρε τομάρια... επιταγή είπαμε!)

Gandalf
    Μάγε έχεις δίκιο μεν αλλά ................
    Αν για οποιονδήποτε λόγο έμενε η μηχανή εκεί που έγινε το ατύχημα θα την έκαναν φύλλο και φτερό !!!!!
    Η μεγαλύτερη έγνοια μου ήταν να την γυρίσω σπίτι ........

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Περαστικά φίλε.Αλλά...ΠΑΝΤΑ φωνάζουμε αστυνομία.Ότι και αν έχει γίνει
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    γιατί να μείνει εκεί ρε Κώστα;... παίρνεις τηλέφωνο γνωστό και οδική βοήθεια... έρχεται ο γνωστός και αναλαμβάνει τα υπόλοιπα με την οδική βοήθεια και την μεταφορά της μηχανής σου , στο σπίτι ή στο συνεργείο.

Θα μου πείς οτι εκείνη την στιγμή που να το σκεφτείς. Για αυτό λοιπόν φωνάζεις την τροχαία ... έρχεται .. και μαζί έρχεται και ο φίλος/γνωστός/συγγενής που είναι και πιο νηφάλιος και σε βοηθάει στην όλη διαδικασία. Σε ορισμένες ασφάλειες μάλιστα (π.χ. Interamerikan που είμαι) έχει και ειδική βοήθεια για τέτοιες περιπτώσεις ατυχήματος...

Tespa... τώρα κοίτα να γίνεις καλά και να κερδίσεις οτι μπορείς απο το ατύχημα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  2. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 10:17
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα