FZR, ξερω οτι τσαμπα καιει η λαμπα, αλλα θα τα πω για αλλη μια φορα:
1. Εισαι ΚΟΥΛΟΣ
2. Αν νομιζεις οτι αυτα ειναι στροφιλικια, εγω ειμαι ο Παππας της Ρωμης! :a31:
3. Εισαι ΚΟΥΛΟΣ
4. Lean Angle = ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ!
Το παιδι οπως ΒΛΕΠΩ στο βιντεο ΔΕΝ πλαγιαζει την μηχανη, με αλλα λογια, ΔΕΝ εχει στροφες αξιολογες αλλα και οτι εχει θα μπορουσε να τις παρει με μεγαλυτερη ταχυτητα ΑΝ ηθελε.
5. Εισαι ΚΟΥΛΟΣ
6. Το οτι ΔΕΝ το κανει, ΔΕΝ σημαινει οτι δεν μπορει, απλα σημαινει οτι σεβεται τη ζωη του και το οτι βρισκεται σε δημοσιο δρομο.
7. Εισαι ΚΟΥΛΟΣ
8. Εγω ΒΛΕΠΩ μια χαλαρη βολτιτσα.
9. Εισαι ΚΟΥΛΟΣ
10. Αν εχεις φαγωθει με ανοιχτες παρατεταμενες καμπες σε Εθνικη Οδο, ελα κατω στο Αρτεμισιο, και θα γινεις ρομπα κατα συρροη. Για περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να απευθυνθεις στην 117 Πτερυγα Μαχης του Φορουμ και να ζητησεις την Τινα!![]()
11. Εισαι ΚΟΥΛΟΣ
12. ΕΠΙΣΗΣ στο βιντεο βλεπω το αλλο παλικαρι με δερματα, ενω εσενα με το κλασσικο flight μπουφανακι. (Καλο το κεβλαρ πουπουλο χηνας;; ) :a31:
Επειδη επιμενεις να ΜΗΝ φορας εξοπλισμο ενω ΚΑΝΕΙΣ τις λαμακιες σου, ευχομαι να μην βρεθουμε στην ασχημη θεση μια μερα να σε στειλουμε σε τευχη στην κακομοιρα την μανα σου, αν και πολυ φοβαμαι οτι αυτο ειναι θεμα χρονου...![]()
13. Α! Που σαι; Μην χασεις τον χρονο σου να προκαλεσεις κανεναν απο εδω σε ..."κοντρα" για τους εξης λογους:
- Δεν κλεβουμε εκκλησιες.
- Δεν εχουμε τιποτα να αποδειξουμε σε κανεναν, ποσο μαλλον κοντραροντας ενα χρεπι 12ετιας με ενα ατομο με (ΠΟΛΥ) ειδικες αναγκες στο τιμονι του.
- Γρηγορη οδηγηση = Πιστα, και ΟΛΟΙ ξερουμε τις αποψεις σου για αυτο...![]()
- Θα χαναμε γιατι θα ειχαμε λιωσει στα γελια με τους αγγλικους υποτιτλους του υπερπαγκοσμιου και για τις προσπαθειες σου να παρεις τις στροφες με ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΚΛΙΣΗ!!! :a31: 70χρονοι συνταξιουχοι με Βεσπες το πλαγιαζουν περισσοτερο απο εσενα.
- Αγαπαμε τις ζωες μας και σκεφτομαστε και οσους αφηνουμε καθε φορα που καβαλαμε πισω...
- Ειμαστε ολοι κοτες και φοβομαστε στην τελικη! (κατι ακουσα οτι ο Ροσσι θα παραιτηθει του Πρωταθληματος φετος γιατι φοβαται μην πας και τον ξεφτυλισεις)
14. Α, δεν ξερω αν σου το ειπα, αλλα....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Εισαι ΚΟΥΛΟΣ!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
ΥΓ. ΚΑΝΕ μου την χαρη και απαντησε μου! Αντε γιατι το φορουμ τωρα τελευταια εχει πεσει τελειως...![]()