16-31 Μαρτιου το αεροδρομιο της Ανδραβιδας θα φιλοξενησει το ακροβατικο σμηνος Red Arrows για εκπαιδευτικη ασκηση.
Ευκαιρια στους πολιτες να τους απολαυσουν.
Αρχαγγελος φετος![]()
16-31 Μαρτιου το αεροδρομιο της Ανδραβιδας θα φιλοξενησει το ακροβατικο σμηνος Red Arrows για εκπαιδευτικη ασκηση.
Αρχαγγελος φετος![]()
In Thrust We Trust
Turn To Burn
Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12
Αρχαγγελος φετος![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Και όμως εχθές έμαθα ότι θα γίνει κανονικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12
Αρχαγγελος φετος![]()
Θα το ξανατσεκάρω με την «πηγή»![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
ισως να εχουν πιο σημαντικα πραγματα να κανουνε απο το να διασκεδαζουν το κοινο και να προωθουν την αεροπορια μεσω τετοιων (ανουσιων)εκδηλώσεων.
εκπαιδευση,περιπολιες,ασκησεις,ξεκουραση πιλοτων.λεω γω τωρα
Ουτος η αλλως οποιος ασχολειται με τα της αεροποριας δεν χρειαζεται να δει μια επιδειξη για να καταλαβει τη εστι ελληνικη Π.Α.
τα φρουφρου και τα αρωματα μας ελειπαν.
In Thrust We Trust
Turn To Burn
Εχεις και δικιο και αδικο.
Δικιο διοτι με τους γειτονες να μν μας αφηνουν σε ηρεμια,πρεπει να ριξουμε ολο το βαρος μας εκει.
Αδικο διοτι το αεροπορικο ιδεωδες,πρεπει να αρχισει να εξαπλωνεται,για να παει και περισσοτερος κοσμος στην Πολεμικη Αεροπορια αλλα και να μην πιστευει ο απλος κοσμακης τις π@π@ριες που βγαινοθν και λενε κατι δημοσιογραφοι.(ονοματα δεν λεμε)
Μπαινω στο merge...
Μπαινω στο merge...
Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12
ισως να εχουν πιο σημαντικα πραγματα να κανουνε απο το να διασκεδαζουν το κοινο και να προωθουν την αεροπορια μεσω τετοιων (ανουσιων)εκδηλώσεων.
εκπαιδευση,περιπολιες,ασκησεις,ξεκουραση πιλοτων.λεω γω τωρα
Ουτος η αλλως οποιος ασχολειται με τα της αεροποριας δεν χρειαζεται να δει μια επιδειξη για να καταλαβει τη εστι ελληνικη Π.Α.
τα φρουφρου και τα αρωματα μας ελειπαν.![]()
Τώρα κάνεις πλάκα; Το ΜΟΝΟ που κάνουν είναι εκπαίδευση, περιπολίες, και ένα ακήρυχτο πόλεμο εδω και κάτι δεκαετίες. Στον Αρχάγγελο οι επισκέπτες ήταν πάνω από 100.000 άτομα που πήγαν για θαυμάσουν ΚΑΙ τους Έλληνες πιλότους.
Η συμμετοχή της ΠΑ στο πτητικό πρόγραμμα θα έλεγα οτι ήταν μικρή. Το 80% της επίδειξης έγινε από ξένους. Τι σε ενοχλει δεν καταλαβαίνω.
Μην μιζεριάζουμε ρε παιδιά. Οσοι αγαπουν την αεροπορία, μόνο από τέτοιες εκδηλώσεις μπορούν να θαυμάσουν αεροπλάνα, πιλότους, ακροβατικά σμήνη κλπ.
οποιος θελει να μαθει το ψαχνει το θεμα.
και να κανω εναν παραλληλισμο με τους μοτοσυκλετιστες.
Οι περισσοτεροι αγοραζουν μηχανη επειδη τους αρεσει η ιδεα να κινουνται και να ταξιδευουν με ενα μεσο με το οποιο αισθανονται περισσοτερη ελευθερια.
Ασχολουνται ακομα περισσοτερο με μηχανες επειδη βλεπουν τους αναβατες των GP και θελουν και οι ιδιοι να μαθουν τα μυστικα ασφαλους χειρισμου.
Δεν νομιζω πως οι λιγοι που αγοραζουν μηχανες επειδη βλεπουν βιντεακια με καγκουριες να ζησουν και πολυ.
Αμα σε ρωτησουν γιατι παιδακι μου ηρθες στην Σχολη Ικαρων και τους πεις επειδη θελω να κανω loops kai fly-bys, θα σε πεταξουν ωξω με τις κλωτσιες
In Thrust We Trust
Turn To Burn
Αυτο που ισως δεν ξερεις ειναι οτι περυσι στο παρατσακ απετραπη ατυχημα μεταξυ ελληνων πιλοτων στις ασκησεις λογω υπερκοπωσης.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
![]()
Τώρα κάνεις πλάκα; Το ΜΟΝΟ που κάνουν είναι εκπαίδευση, περιπολίες, και ένα ακήρυχτο πόλεμο εδω και κάτι δεκαετίες. Στον Αρχάγγελο οι επισκέπτες ήταν πάνω από 100.000 άτομα που πήγαν για θαυμάσουν ΚΑΙ τους Έλληνες πιλότους.
Η συμμετοχή της ΠΑ στο πτητικό πρόγραμμα θα έλεγα οτι ήταν μικρή. Το 80% της επίδειξης έγινε από ξένους. Τι σε ενοχλει δεν καταλαβαίνω.
Μην μιζεριάζουμε ρε παιδιά. Οσοι αγαπουν την αεροπορία, μόνο από τέτοιες εκδηλώσεις μπορούν να θαυμάσουν αεροπλάνα, πιλότους, ακροβατικά σμήνη κλπ.
Αυτο που με ενοχλει ειναι ο συγκεκριμενος τροπος που προσπαθουν να προωθησουν το αεροπορικο ιδεωδες.
In Thrust We Trust
Turn To Burn
To kerato mou....8a ta xaso pali!![]()
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Αδικο διοτι το αεροπορικο ιδεωδες,πρεπει να αρχισει να εξαπλωνεται,για να παει και περισσοτερος κοσμος στην Πολεμικη Αεροπορια
Αρκει να μην πηγαινουν ολοι αυτοι που το βλεπουν ως σταθερο μισθο και σιγουρο επαγγελμα
Γ@μω τη μυωπια μας γ@μω ...![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Αγγελε το εμαθες?Αυξησανε το οριο την μυωπιας φιλε...
Φτιαχνω τα χαρτια μου για να ξαναδωσω.
Μπαινω στο merge...
Με συγχωρεις αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κατακριτεο αυτο σαν νοοτροπια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Αρκει να μην πηγαινουν ολοι αυτοι που το βλεπουν ως σταθερο μισθο και σιγουρο επαγγελμα
Ολοι αυτο κυνηγαμε .
Και βεβαια απο την στιγμη που περνανε στις σχολες με βαθμολογια πανελληνιων (σχετικα υψηλη) ,και εφ'οσον το τσιμπουκι που θα φανε κατα την διαρκεια της καριερας τους ειναι δεδομενο (στην πλειοψηφια των περιπτωσεων) .
Οταν ο αλλος μου περναει με 7,5 μεσο ορο στην σχολη του κωλου πινει τρεις φραπεδες την μερα μεχρι να του χαρισουν το πτυχιο, και μου βγαινει εξω και μου γκρινιαζει για την ανεργια, ο αλλος 19 χρονων με 16,5 βαθμολογια τρωει ΠΟΛΥ ξυλο στην σχολη.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?