Εχω ένα, μια φορά το δοκίμασα,όχι σε πολύ κρύο αλλά καλά φαινόταν να τα πάει..Μόνο που δεν μου κα΄θοταν πολύ καλά στη μύτη (το βαμβακερό ίσως κάθεται καλύτερα) και θάμπωνε γυαλιά & ζελατίνα το βράδυ..
εγω το φοραω για να καταλαβεις και στο snowboard και χωρις σκουφο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Πήρα αυτό εδώ για μέσα από το κράνος σε ταξίδια. Έχει κανείς άλλος να μου πει εντυπώσεις μια που δε το έχω δοκιμάσει ακόμα και χρειάζεται να πάρω άλλο ένα.
μιλαμε μαμαει....![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Δε κρατήθηκα και πήγα μια ψιλοβολτίτσα καμιά 30km και δε μπορώ να πω.. μια χαρά εντυπώσεις μου άφησε! Αν και το κρύο δεν ήταν και τόσο κρύο.
Αnyway, Thanks a lot παιδάκια!!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Βρε λαμπρο εσυ εισαι?Απαλευτος μιλαμε,θα σε πανε μεσα για τα επεισοδια αν βγεις ετσι εξω ρε φιλε!!:rotflmao: :rotflmao:
Σε εχω προλαβει ομως ε?Για κοιτα στο τελος της σελιδας![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...EA%EB%E1%E2%E1
Keep spamming!!!:a13:
Ρε μλκα δεν έρχεστε με τις μπαλακλάβες να με βοηθήσετε σε μια ζωοκλοπή που σχεδιάζω καιρό τώρα ;Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Μόνο πρόσεχε..με αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό μην ξεχαστείς και βγεις έτσι έξω..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ρε μλκα δεν έρχεστε με τις μπαλακλάβες να με βοηθήσετε σε μια ζωοκλοπή που σχεδιάζω καιρό τώρα ;
βαλε μπεντζινα στο ντατσουν κ ρακι στα ποτηρια κ εαν δεν ερθουμε μη μας ξαναποσταρεις!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Κανονίστε να μ'έχετε όλη νύχτα στο περίμενε κι αν δεν βάλω τη μπεντζίνα στα ποτήρια να μη με λένε Ατερπίδωνα !Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
βαλε μπεντζινα στο ντατσουν κ ρακι στα ποτηρια κ εαν δεν ερθουμε μη μας ξαναποσταρεις!!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Επ!! Σε τσάκωσα και 'σένα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Βρε λαμπρο εσυ εισαι?Απαλευτος μιλαμε,θα σε πανε μεσα για τα επεισοδια αν βγεις ετσι εξω ρε φιλε!!:rotflmao: :rotflmao:
Σε εχω προλαβει ομως ε?Για κοιτα στο τελος της σελιδας![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...EA%EB%E1%E2%E1![]()
![]()
![]()
+1...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
οι καλυτεροι ειναι αυτοι που εχουν το windstoper.ειναι ενα υλικο που δεν παιρναει τιποτα μεσα.εχω οδηγησει με κρυο απο 3 βαθμος απο Λαρισα αθηνα και δεν καταλαβα τιποτα
αυτη εχω και εγω...![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Κι εγώ με windstoper εχω αλλα το μόνο μειωνέκτημά τους είναι ότι είναι σαφώς πιο σκληρές και λίγο πιο παχιές λόγω του εσωτερικού φιλμ
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Επ!! Σε τσάκωσα και 'σένα!!!![]()
![]()
![]()
Ω ρε φιλε .με ειδα και τρομαξα!!Ριξε καμμια προειδοποιηση,βλεπουν και μικρα παιδια(για να φανε:rotflmao: )
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13: