Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 55

Θέμα: Απολλων-η εταιρια απατη

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    τον νομο στα χερια μας δηλαδη για να βρουμε το δικιο μας

απο αυριο θα παιζει cd στο μαγαζι
    Γιώργη είναι παγκόσμια η συνομωσία.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δες μεγέθη και θα καταλάβεις.

------------------------------------------------------

H AΕΠΙ σε αριθμούς

Ως μέλος της CISAC και του BIEM η ΑΕΠΙ από το 1930 εκπροσωπεί, προστατεύει και διαχειρίζεται το σύνολο σχεδόν του Ελληνικού και του παγκόσμιου μουσικού ρεπερτορίου.

*Εκπροσωπούμενα Μέλη
    9.200 Έλληνες συνθέτες - στιχουργοί - κληρονόμοι - εκδότες μουσικής.
    2.000.000 ξένοι συνθέτες - στιχουργοί - εκδότες μουσικής

* Συμβάσεις Αλληλοεκπροσωπήσεως
    Με 207 ομόλογες εταιρείες από 109 χώρες

*Έμψυχο δυναμικό
    200 εργαζόμενοι εκ των οποίων:
    - 115 στα κεντρικά γραφεία της ΑΕΠΙ στο Μαρούσι
    - 85 τοπικούς αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα.

*Σύνδεση με Διεθνή Αρχεία
    Η ΑΕΠΙ στα πλαίσια του κοινού πληροφοριακού συστήματος CIS υπό την αιγίδα της CISAC, συνδέεται με διεθνή αρχεία όπως:
    - WWL (World Works List)- WID (musical Works Information Database), παγκόσμιο αρχείο τεκμηρίωσης έργων, με έδρα τις ΗΠΑ
    - ΙPI (Interest Party Information) SYSTEM, παγκόσμιο αρχείο δημιουργών / δικαιούχων, με έδρα την Ελβετία -
    AV (Audio Visual) Index, παγκόσμιος κατάλογος οπτικοακουστικών έργων, με έδρα τη Μ. Βρετανία

-----------------------------------------------------------

Θα σου πω από κοντά πως έτυχε και ασχολήθηκα με το θέμα ΑΕΠΙ...........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    τον νομο στα χερια μας δηλαδη για να βρουμε το δικιο μας

απο αυριο θα παιζει cd στο μαγαζι

Προσωπικά το ξαναλέω...

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ, μήν είστε όμως τόσο επιθετικοί!

Άλλωστε έχω την εντύπωση πως και με CD τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν άν και αυτό που λέτε ότι έχει αγοραστεί άρα και έχει πληρωθεί είναι σωστό, δεν είμαι όμως βέβαιος!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Και θα μεινει τελικα ο κακετσης που μπροστα στην τηλεοραση λεει:ελα μωρη κοτα να με γραψεις,αυτοι την παπια και μετα μενουμε ολοι εμεις! για αλλη μια φορα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    αυτές οι εταιρίες είναι η ίδια απατεωνιά όπως είναι και η ΑΕΠΙ...νόμιμοι νταβατζήδες...
    έχει αναλογιστεί κανείς αν πληρώνονται ποτέ οι καλλιτέχνες τα διακαιώματα που εισπράτει η ΑΕΠΙ..???
    αναλογικά με αυτά που πέρνει η ΑΕΠΙ οι καλλιτέχνες πένρουν τα π@@@ρια μου....

έτσι μυρίστηκαν το λεφτό και άλλοι και πέσανε με τα μούτρα....
    η νέα εταιρία εκπροσωπεί υποτίθεται όλους όσους εργάστηκαν για την δημιουργία ενός cd..πχ στιχουργοί κτλ...και δεν πέρνουν λεφτά από την ΑΕΠΙ....

το θέμα είναι ότι η ΑΕΠΙ ζητάει λεφτά ακόμα κ αν παίζεις συγκροτήματα που δεν ανήκουν στην ΑΕΠΙ (τα συγκροτήματα πληρώνουν λεφτά στην ΑΕΠΙ για να προστατεύει τα διακαιώματά τους υποτίθεται)

στο εξωτερικό τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.....
    φίλος που διοργανώνει underground συναυλίες πλήρωσε στην αντίστοιχη ΑΕΠΙ της Ιταλίας λεφτά για ένα συγκρότημα που δεν έχει αναθέσει στην ΑΕΠΙ να προστατεύει τα δικαιώματά του....
    κανονικοί νταβατζήδες....
    οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού όταν διαμαρτηρήθηκε του έξηγησαν ότι έτσι γίνεται κ δεν μπορεί να κάνει τίποτα....

όσο για αυτούς που λένε ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους....
    αντίστοιχη διαμάχη υπάρχει για εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της ΑΘήνας.....ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε να πληρώσει κ του στείλανε μπράβους....

τι νομίζεται ότι είναι φλώροι???
    πέζονται τρελά οικονομικά συμφέροντα απο πίσω....
    θα το φάνε κ αυτό στο κ@@@λο οι μαγαζάτορες....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Προσωπικά το ξαναλέω...

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ, μήν είστε όμως τόσο επιθετικοί!

Άλλωστε έχω την εντύπωση πως και με CD τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν άν και αυτό που λέτε ότι έχει αγοραστεί άρα και έχει πληρωθεί είναι σωστό, δεν είμαι όμως βέβαιος!
    ξερεις ποσοι απο εχτες εχουν σβησει τα ραδιοφωνα στα μαγαζια τους που ξερω?
    Αν ειναι δυνατον!!

Τι δουλεια εχω να πληρωνω εγω δικαιωματα τραγουδιων?
    Ακουω εναν σταθμο?Ας πληρωνει αυτος για την εκπομπη των τραγουδιων

Δινουν το δικαιωμα με ελευθερη μεταδοση, να τα ακουει οποιος θελει?

Ας κανουν το ραδιοφωνο cable να ακουνε οσοι αγοραζουν

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, πληρωνε με το ζορι

Καλα λεει ο φιλος, στο τελος θα πληρωνουμε και για να αναπνεουμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Να μιλήσω?

Thanks!

O φίλος stako παραπάνω κάλυψε νομίζω πολλούς από εσάς!

Η "Απόλλων" λοιπόν έχει σχέση με την ΑΕΠΙ και επικαλέιται τα "συγγενικά δικαιώματα" τα οποία είμαστε εμείς οι μουσικοί-συνθέτες!

Σημ. Άλλο "καλλιτέχνες" (που ονομάζουμε/νε -τρομάρα τους- τους τραγουδιστές) και άλλο "μουσικοί"!

Καταλαβαίνω όλους εσάς που είστε στην πλευρά αυτών που γ@μιούνται να πληρώνουν δήμους, έργα, ΔΕΗ και λοιπές μαλακίες! Η "Απόλλων" λοιπόν είναι μία ακόμη για εσάς, κάποιος όμως μπορεί να έρθει στην "απέναντι όχθη"?

καμια αντιρηση να πληρωσει καποια καφετερια ,κ κλαμπ,η ταβερνα που οταν θα πας εκει,θα πας και με σκοπο τι μουσικη παιζει ωστε να κατσεις η οχι,θα χρησιμοποιηθει δηλαδη η μουσικη για να κονομησει καποιος λεφτα.
    αυτο το καταλαβαινω.
    το να ερθουν τα λαμογια ομως και να ζητανε να τους πληρωσω λεφτα επειδη στο μαγαζι που πουλαω ντοματες ακουω μουσικη για παρτυ μου,και δεν υπαρχει περιπτωση ναβγαλω λεφτα απο την μουσικη γιατι ο πελτης που θα ερθει δεν θα ερθει για να ακουσει μουσικη,αρα να μεινει ευχαριστημενος αρα θα ξαναερθει και θα μου δωσει τα λεφτα του...θα ερθει να παρει ντοματες και σε 3 λεπτα θα εχει φυγει οποτε χεστηκε αν εχω μουσικη και τι ειδος μουσικη εχω...
    απλα πεσαν τα εσοδα τους τωρα γιατι δεν αγοραζει κανεις σιντι και βρηκαν τροπο να παρουν λεφτα.

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    αυτές οι εταιρίες είναι η ίδια απατεωνιά όπως είναι και η ΑΕΠΙ...νόμιμοι νταβατζήδες...
    έχει αναλογιστεί κανείς αν πληρώνονται ποτέ οι καλλιτέχνες τα διακαιώματα που εισπράτει η ΑΕΠΙ..???

έτσι μυρίστηκαν το λεφτό και άλλοι και πέσανε με τα μούτρα....
    η νέα εταιρία εκπροσωπεί υποτίθεται όλους όσους εργάστηκαν για την δημιουργία ενός cd..πχ στιχουργοί κτλ...και δεν πέρνουν λεφτά από την ΑΕΠΙ....

το θέμα είναι ότι η ΑΕΠΙ ζητάει λεφτά ακόμα κ αν παίζεις συγκροτήματα που δεν ανήκουν στην ΑΕΠΙ (τα συγκροτήματα πληρώνουν λεφτά στην ΑΕΠΙ για να προστατεύει τα διακαιώματά τους υποτίθεται)

στο εξωτερικό τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.....
    φίλος που διοργανώνει underground συναυλίες πλήρωσε στην αντίστοιχη ΑΕΠΙ της Ιταλίας λεφτά για ένα συγκρότημα που δεν έχει αναθέσει στην ΑΕΠΙ να προστατεύει τα δικαιώματά του....
    κανονικοί νταβατζήδες....
    οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού όταν διαμαρτηρήθηκε του έξηγησαν ότι έτσι γίνεται κ δεν μπορεί να κάνει τίποτα....

όσο για αυτούς που λένε ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους....
    αντίστοιχη διαμάχη υπάρχει για εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της ΑΘήνας.....ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε να πληρώσει κ του στείλανε μπράβους....

τι νομίζεται ότι είναι φλώροι???
    πέζονται τρελά οικονομικά συμφέροντα απο πίσω....
    θα το φάνε κ αυτό στο κ@@@λο οι μαγαζάτορες....

ΖΟΥΓΚΛΑ!!!

Μηπως πρεπει να ξαναβγουμε στα βουνα σαν τους κλεφτες του 21?
    Καθηστε να δειτε που θα παει τα επομενα χρονια.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    καμια αντιρηση να πληρωσει καποια καφετερια ,κ κλαμπ,η ταβερνα που οταν θα πας εκει,θα πας και με σκοπο τι μουσικη παιζει ωστε να κατσεις η οχι,θα χρησιμοποιηθει δηλαδη η μουσικη για να κονομησει καποιος λεφτα.
    αυτο το καταλαβαινω.
    το να ερθουν τα λαμογια ομως και να ζητανε να τους πληρωσω λεφτα επειδη στο μαγαζι που πουλαω ντοματες ακουω μουσικη για παρτυ μου,και δεν υπαρχει περιπτωση ναβγαλω λεφτα απο την μουσικη γιατι ο πελτης που θα ερθει δεν θα ερθει για να ακουσει μουσικη,αρα να μεινει ευχαριστημενος αρα θα ξαναερθει και θα μου δωσει τα λεφτα του...θα ερθει να παρει ντοματες και σε 3 λεπτα θα εχει φυγει οποτε χεστηκε αν εχω μουσικη και τι ειδος μουσικη εχω...
    απλα πεσαν τα εσοδα τους τωρα γιατι δεν αγοραζει κανεις σιντι και βρηκαν τροπο να παρουν λεφτα.
    σου λέει ότι η μουσική εντάσσεται στο ευχάριστο περιβάλλον του καταστήματος
    κατ επέκταση είναι ένα είδος marketing
    άρα σε βοηθάει να πουλήσεις....
    αλλιώς άκου σε walkman....
    αστα νταβατζήδες κανονικά....

όσο για τον φίλο που λέει για το ράδιο ...πληρώνει κ το ράδιο και εσύ....
    η λογική είναι ότι το ράδιο βγάζει λεφτά απο αυτό άρα πληρώνει αλλά και εσύ μπορεί να βγάζεις λεφτά απο αυτό άρα πληρώνεις....

το θέμα είναι άλλο....
    γιατί να πληρώσει στην ΑΕΠΙ λεφτά ένα μαγαζί που πέζει punk και συγκροτήματα που δεν ανήκουν στην ΑΕΠΙ????
    και όμως πληρώνουν με τις ευλογίες του κτάτους....

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ: ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Κ ΑΕΠΙ.....
    ΑΜΑ ΘΕΣ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    σου λέει ότι η μουσική εντάσσεται στο ευχάριστο περιβάλλον του καταστήματος
    κατ επέκταση είναι ένα είδος marketing
    άρα σε βοηθάει να πουλήσεις....
    αλλιώς άκου σε walkman....
    αστα νταβατζήδες κανονικά....

όσο για τον φίλο που λέει για το ράδιο ...πληρώνει κ το ράδιο και εσύ....
    η λογική είναι ότι το ράδιο βγάζει λεφτά απο αυτό άρα πληρώνει αλλά και εσύ μπορεί να βγάζεις λεφτά απο αυτό άρα πληρώνεις....

το θέμα είναι άλλο....
    γιατί να πληρώσει στην ΑΕΠΙ λεφτά ένα μαγαζί που πέζει punk και συγκροτήματα που δεν ανήκουν στην ΑΕΠΙ????
    και όμως πληρώνουν με τις ευλογίες του κτάτους....

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ: ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Κ ΑΕΠΙ.....
    ΑΜΑ ΘΕΣ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ....
    αυτος με τους μπατσους ισχυει στα κενταρ διασκεδασης και οχι στα εμπορικα καταστηματα....
    καλα εχει παει κανεις απο εσας να αγορασει ντοματες και ευχαριστηθηκε απο την μουσικη που αγουγε?
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    αυτος με τους μπατσους ισχυει στα κενταρ διασκεδασης και οχι στα εμπορικα καταστηματα....
    καλα εχει παει κανεις απο εσας να αγορασει ντοματες και ευχαριστηθηκε απο την μουσικη που αγουγε?
    αυτό ειναι το νομικό έρισμα από την πλευρά τους....
    και όποιος έχει τα α@@@δια ας τους αντιπαρατεθεί νομικά....

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΕΕΕ???
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    [B]έχει αναλογιστεί κανείς αν πληρώνονται ποτέ οι καλλιτέχνες τα διακαιώματα που εισπράτει η ΑΕΠΙ..???
    Χαχαχαχαχα, πλάκα μΕ κάνεις φιλαράκι, αυτό δεν είναι κριτήριο για να πεις αν είναι απατεώνες ή όχι.......

Και εξηγούμαι:

Ξέρετε πόσα παίρνουν οι καλλιτέχνες για κάθε πώληση CD που πωλείται από 15? μέχρι 20???? 0,50?, ναι, ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ!!! Και αυτό ΜΟΝΟ οι πολύ μα ΠΟΛΥ φτασμένοι καλλιτέχνες, οι άλλοι............βράστα!!!

Αν αυτό δεν είναι όχι κλεψιά αλλά κατέβασμα σώβρακων και βιασμός από πίσω κατά συροή κτλ τότε ΠΟΙΟ είναι?

Με τις υγείες μας. Βρείτε όλοι μια τρύπα να χωθείτε και να εκμεταλευτείτε το σύστημα αλλιώς μια ζωή στα σκατά θα είμαστε.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Εγώ πάλι θα έλεγα το εξής:
    Όταν εγώ παίζω μουσική στο μαγαζί μου π.χ. Ρέμο και μπαινοβγαίνει κόσμος να ψωνίσει, μήπως του κάνω ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ;;;;;;
    Άρα αυτοί θα έπρεπε να πληρώνουν και όχι το αντίθετο....
    Αν κλείσουν όλα τα ραδιόφωνα, να δω από που οι μ@Λ@κες θα κάνουν γνωστά τα τραγούδια τους !!!!!!!!!!!
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Εγώ πάλι θα έλεγα το εξής:
    Όταν εγώ παίζω μουσική στο μαγαζί μου π.χ. Ρέμο και μπαινοβγαίνει κόσμος να ψωνίσει, μήπως του κάνω ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ;;;;;;
    Άρα αυτοί θα έπρεπε να πληρώνουν και όχι το αντίθετο....
    Αν κλείσουν όλα τα ραδιόφωνα, να δω από που οι μ@Λ@κες θα κάνουν γνωστά τα τραγούδια τους !!!!!!!!!!!
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!
    μα δεν κατάλαβες...
    στην ουσία δεν εκπροσωπούν τα συμφέροντα των καλλιτεχνών...
    χεστήκανε για τους καλλιτέχνες...αυτό είναι η βιτρίνα
    βρήκαν την κότα που κάνει το χρυσό αυγό....έτσι απλά...
    αυτοί τα χοντρά λεφτά τα πέρνουν απο τα κέντρα διασκέδασης....
    απο εκεί και πέρα αφού μπορούν να τα παρουν κ απο άλλους , γιατί όχι???
    αλλα δεν θα πέσουν κ έξω αν δεν πληρώσουν τα εμπορικά καταστήματα....

και επαναλαμβάνω ακόμα και ΤΑΜ-ΤΑΜ να πέζεις σε ένα μαγαζί απο τους ΖΟΥΛΟΥ η ΑΕΠΙ θα στα πάρει ...
    θα σου πει οτι εκπροσωπει τους ΖΟΥΛΟΥ και του ΜΑΣΑΙ...όλα αυτα με τις ευλογίες φυσικά του μεγάλου νταβατζή ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεν ξέρω τι γίνεται με το ραδιόφωνο και τα καταστήματα αλλά ειδικά στα DRM (Digital Rights Management) η ΑΕΠΙ , δεν έχει λόγο!!!!

Τα δικαιώματα πληρώνονται μέσω του φόρου που πληρώνεις στο κράτος (!!!!) διά του ΦΠΑ και της τιμής του οπτικού δίσκου. Εκτότε αποκτάς την νόμιμη κατοχή του καθώς έχεις αγοράσει το εν λόγω έργο πληρώνοντας το..
    Το μόνο που δεν μπορείς να κάνεις είναι να το ενοικιάσεις ή να το αντιγράψεις προς διάθεση για τρίτους.

παραθέτω τον σχετικό νόμο για τα ψηφιακά δικαιώματα.

7. Μέχρι ποίου σημείου μπορώ να χρησιμοποιήσω το έργο κάποιου άλλου δημιουργού χωρίς την άδεια του;
    Σύμφωνα με τους περισσότερους εθνικούς νόμους (και τον αντίστοιχο ελληνικό Ν.2121/93) για την πνευματική ιδιοκτησία μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολύ περιορισμένα το έργο κάποιου άλλου δημιουργού Παράδειγμα: Στην αναμετάδοση ειδήσεων με την αναφορά της πηγής (Δημόσιο συμφέρον) αλλά και για αυστηρά προσωπική χρήση (αυστηρά όχι εμπορική). ( Ν. 2121/1993 Α18 - 28)

Απο την στιγμή λοιπόν που μετά την αγορά το cd το έχω για προσωπική χρήση και οχι για εμπορική (δεν το πουλώ, δεν το ενοικιάζω... δεν αναγράφεται στην άδεια λειτουργίας μου , οτι έχω ψυχαγωγικό μέσο στο κατάστημα μου)...δεν μπορούν να σε ακουμπήσουν.

Το παραπάνω όμως , είναι στην διάταξη μόνο για τα ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΕΣΑ, οπότε κάπου αλλού πατάνε για το ραδιοφωνάκι. Μάλλον στο οτι είναι μέσο ψυχαγωγίας που δεν είναι αγορασμένο απο τον ακροατή , εξού και πρέπει να πληρωθεί η "συνδρομή" αν αυτό ακούγεται σε ιδιωτικό κατάστημα....ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.... οχι γραφείο...οχι διαμέρισμα...

Για τις "μαγκιές" τώρα... δεν πάνε να τα κάνουν ρε παληκάρια στον Κακέτση και τον κάθε Κακέτση... σιγά μην μπλέξουν... μπορεί να είναι Πολυεθνική οργάνωση , αλλά οι άνθρωποι έχουν και οικογένειες.... στον κάθε κακομοίρογλου θα το κάνουν...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Δεν ξέρω τι γίνεται με το ραδιόφωνο και τα καταστήματα αλλά ειδικά στα DRM (Digital Rights Management) η ΑΕΠΙ , δεν έχει λόγο!!!!

Τα δικαιώματα πληρώνονται μέσω του φόρου που πληρώνεις στο κράτος (!!!!) διά του ΦΠΑ και της τιμής του οπτικού δίσκου. Εκτότε αποκτάς την νόμιμη κατοχή του καθώς έχεις αγοράσει το εν λόγω έργο πληρώνοντας το..
    Το μόνο που δεν μπορείς να κάνεις είναι να το ενοικιάσεις ή να το αντιγράψεις προς διάθεση για τρίτους.

παραθέτω τον σχετικό νόμο για τα ψηφιακά δικαιώματα.

Απο την στιγμή λοιπόν που μετά την αγορά το cd το έχω για προσωπική χρήση και οχι για εμπορική (δεν το πουλώ, δεν το ενοικιάζω... δεν αναγράφεται στην άδεια λειτουργίας μου , οτι έχω ψυχαγωγικό μέσο στο κατάστημα μου)...δεν μπορούν να σε ακουμπήσουν.

Το παραπάνω όμως , είναι στην διάταξη μόνο για τα ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΕΣΑ, οπότε κάπου αλλού πατάνε για το ραδιοφωνάκι. Μάλλον στο οτι είναι μέσο ψυχαγωγίας που δεν είναι αγορασμένο απο τον ακροατή , εξού και πρέπει να πληρωθεί η "συνδρομή" αν αυτό ακούγεται σε ιδιωτικό κατάστημα....ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.... οχι γραφείο...οχι διαμέρισμα...

Για τις "μαγκιές" τώρα... δεν πάνε να τα κάνουν ρε παληκάρια στον Κακέτση και τον κάθε Κακέτση... σιγά μην μπλέξουν... μπορεί να είναι Πολυεθνική οργάνωση , αλλά οι άνθρωποι έχουν και οικογένειες.... στον κάθε κακομοίρογλου θα το κάνουν...

Gandalf
    ο νόμος λέει ότι πληρώνουν όσοι έχουν σταθερή ηχητική εγκατάσταση.....αν εχεις ενα φορητό ραδιόφωνο δεν σε πιάνει ....αλλά που να βγάλεις άκρη με τους νταβατζήδες...

όσο για τους Κακέτσηδες κτλ??
    αυτοί νομίζεις δεν πληρώνουν ΑΕΠΙ???
    φυσικά κ πληρώνουν
    αφου πληρώνουν ΑΕΠΙ θα έρθει ο καιρός να πληρώσουν κ τους άλλους....
    δηλαδή τι θα κάνει ο Κακέτσης???
    θα βάλει να δείρουν τον Νταλάρα κ τα μεγάλα ονόματα που κρύβονται πίσω απο την εκμετάλευση των πνευματικών δικαιωμάτων???
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΠΟΛΛΩΝ Κ. - ΠΑΟ... ήταν τελικά ή δεν ήταν;...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2006, 00:36
  2. ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (recycle ΠΡΟΚΛΗΣΗ)
    από BILLY FILTH στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2006, 15:49
  3. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ Web Banking
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2006, 17:12
  4. Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2005, 09:11
  5. Δυναμομετρησεις Απατη Α.ε
    από CREμμυδια στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15