Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 38

Θέμα: Αγγελία.... Αναζήτηση ικανών ποδοσφαιριστών για Α Εθνική...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm

Αγγελία.... Αναζήτηση ικανών ποδοσφαιριστών για Α Εθνική...

η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως....

Αναζητεί ποδοσφαιριστή , ανεξαρτήτου θέσης, με ικανότητες χειρισμού και εμπειρία (οχι απαραίτητη) για την πλήρωση θέσεων στην 18αδα της πρώτης ομάδος της στην SuperLeague.

===================

Κάπως έτσι θα έπρεπε να βγεί η αγγελία για την ΑΕΚ, μετά τις θλάσεις Σέζαρ και Καφέ, χθές και σήμερα αντίστοιχα.

Καλά ποιόν μαλάκα έχουν για αποθεραπευτή εκεί;... Ακόμα και αν θεωρήσουμε οτι ήταν πουσαρισμένοι για το CH.L και τα προκριματικά του και τώρα φαίνονται οι παρενέργειες του "καψίματος" τους, τι μπορούμε να πούμε για τον Καφέ που ήρθε πριν 2-3 εβδομάδες και είναι και αυτός τραυματίας σήμερα;

Κάποιος δεν ξέρει την δουλειά του στο τεχνικό team και το καλύτερο είναι να φύγει άμεσα...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μη σκας ρε Μάγε...

τώρα που θα γίνετε και branch της Μanchester United ποιος σας πιάνει

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Δεν φταίει ακνένας αποθεραπευτής..Το χωράφι που ονομάζουν γήπεδο και κάνουν προπόνηση φταίει..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

ουτε το χορταρι φταιει

ο μλκς που εχει τη καντινα απο εξω κ ψηνει μετα την προπονηση!!!

γιατι ΠΑΝΤΑ καποιος πρεπει να φταιει????
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Μη σκας ρε Μάγε...

τώρα που θα γίνετε και branch της Μanchester United ποιος σας πιάνει

Arsenal???

fantacid...

Για την συγκεκριμένη περίπτωση των τραυματισμών...σίγουρα κάποιος θα φταίει....

Δεν είναι λογικό , ειδικά μετά τον πρώτο γύρο, η ομάδα να μοιάζει με τον θάλαμο του ΚΑΤ. Οι θλάσεις συνήθως προέρχονται απο υπερβολική κούραση ή από λάθος διεντατικές στο στάδιο της αποθεραπείας..

Και όπως είπα στην αρχή... εντάξει η δεκάδα της ΑΕΚ που είναι απο την αρχή του χρόνου... Ο Καφές πως γίνεται να είναι τραυματίας και αυτός, ακόμα δεν ξεκίνησε στην ομάδα; Ούτε το ίδιο ζόρι τράβηξε , ούτε προετοιμασία μαζί με την ΑΕΚ έκανε...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Arsenal???
    Ναι σόρυ, μαλακία έγραψα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    32 τραυματισμοι ΜΟΝΟ απο θλασεις... καποιοι με ασπρα τον παιζουν μαγε....

δεν εχει ουτε παιχτες για διπλο στη προπονηση ο φερερ... πανω απο 10 στη λιστα με τους τραυματιες καθε μερα....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    fantacid...

Για την συγκεκριμένη περίπτωση των τραυματισμών...σίγουρα κάποιος θα φταίει....

Δεν είναι λογικό , ειδικά μετά τον πρώτο γύρο, η ομάδα να μοιάζει με τον θάλαμο του ΚΑΤ. Οι θλάσεις συνήθως προέρχονται απο υπερβολική κούραση ή από λάθος διεντατικές στο στάδιο της αποθεραπείας..

Και όπως είπα στην αρχή... εντάξει η δεκάδα της ΑΕΚ που είναι απο την αρχή του χρόνου... Ο Καφές πως γίνεται να είναι τραυματίας και αυτός, ακόμα δεν ξεκίνησε στην ομάδα; Ούτε το ίδιο ζόρι τράβηξε , ούτε προετοιμασία μαζί με την ΑΕΚ έκανε...

Gandalf
    ρε Γκανταλφ...μπας εγινες και γιατρος τωρα και φυσικοθεραπευτης και κατεχεις και απο τετοια θεματα?
    μαλλον ο φερερ πρεπει να φυγει που τους βγαζει τη παναγια στη προπονηση.

βασικα να φυγουν ολοι να παμε εμεις που ξερουμε΄.

DUCASII...

Αθλητής σε υψηλό επίπεδο υπήρξα... τόσο στο άθλημα του basket μέχρι τα 19 μου... όσο και στο TKD WTF μέχρι τα 25 μου...

Και στα δύο, όποτε είχα θλάσεις/τραβήγματα/αιματώματα κτλ... είτε απο κούραση και υπερπροσπάθεια δική μου ήταν ή απο λανθασμένη αποθεραπεία απο την ένταση της προπόνησης.

Ο Φερέρ καλά κάνει και τους βγάζει το λάδι... το θέμα είναι πως μάλλον είτε κουρασμένοι είναι (δεν έχουν μάθει σε διπλές τριπλές προπονήσεις) ή δεν υπάρχει σωστή αποθεραπεία.

Αν μη τι άλλο , τόσα πράγματα μετά απο τόσους τραυματισμούς στο ιστορικό μου, τα κατέχω καλά.
    Απο οδυνηρές προσωπικές εμπειρίες.

Gandalf

DUCASII...

Αθλητής σε υψηλό επίπεδο υπήρξα... τόσο στο άθλημα του basket μέχρι τα 19 μου... όσο και στο TKD WTF μέχρι τα 25 μου...

Και στα δύο, όποτε είχα θλάσεις/τραβήγματα/αιματώματα κτλ... είτε απο κούραση και υπερπροσπάθεια δική μου ήταν ή απο λανθασμένη αποθεραπεία απο την ένταση της προπόνησης.

Ο Φερέρ καλά κάνει και τους βγάζει το λάδι... το θέμα είναι πως μάλλον είτε κουρασμένοι είναι (δεν έχουν μάθει σε διπλές τριπλές προπονήσεις) ή δεν υπάρχει σωστή αποθεραπεία.

Αν μη τι άλλο , τόσα πράγματα μετά απο τόσους τραυματισμούς στο ιστορικό μου, τα κατέχω καλά.

Gandalf
    το μονο σιγουρο ειναι οτι τους βγαζει το λαδι.ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟ ΛΑΔΙ.

DUCASII...

Gandalf
    α και www.aek-fc.gr στειλε βιογραφικο ... :rotflmao: :rotflmao:

το θέμα είναι πως μάλλον είτε κουρασμένοι είναι (δεν έχουν μάθει σε διπλές τριπλές προπονήσεις) ή δεν υπάρχει σωστή αποθεραπεία....
    και δε νομίζω οτι είναι η μονη περίπτωση ξένου προπονητη σε ελληνική ομάδα που διαπιστώνει οτι έχει να κάνει με "τεμπέληδες" παίκτες

και στον Παο και στον Οσφπ είχαμε αντίστοιχα παραδείγματα, μάλιστα εκεί οι προπονητές "έφυγαν"
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Να σου πω...

Ξέρω να κλωτσώ καλα... .και σίγουρα με τον Chirillo, θα κάνουμε ενα killer duo πίσω... τι τάκλιν και μαλακίες... ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ , η κλωτσιά...χαχαχαχαχαχα

Gandalf

μηπως καποιες ¨βρωμες¨που ειχαν κυκλοφορησει για το rotation (οτι ντοπαρονται οι παιχτες απο τον γιουβεντινο πρωην , αεκτζη νυν γιατρο) ηταν τελικα αληθινες;;;
    Οτι καποια στιγμη οι παιχτες θα καιγοντουσαν;;; Και γιαυτο γινοταν συνεχει rotation απο τον φερερ; (μιας και ηταν ο μονος τροπος να σωθουν)

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αναζήτηση κωδικού χρώματος για V-Strom 650
    από makis206 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2009, 09:59
  2. αναζητηση Service Manual για R6 2007
    από angels_gr στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2007, 08:32
  3. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΨΗΛΗΣ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ ΓΙΑ Freewind
    από tazakos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2007, 22:36
  4. τραγούδι για την εθνική μπάσκετ
    από cityfly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2005, 09:50
  5. Για Την Εθνικη Μασ...... Ρε Γαμωτο!!!!
    από LINA στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2004, 15:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF