Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Σφαγές δελφινιών.......

Σφαγές δελφινιών.......

Θυμόμαστε την αντίστοιχη θηριωδία εναντίον των φαλαινών. Οι φάλαινες και τα δελφίνια στην Ιαπωνία, οι φώκιες στον Καναδά και η λίστα αντί να περιορίζεται, μεγαλώνει!

Προειδοποίηση: το σχετικό video είναι σοκαριστικό και βίαιο.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται στην Ιαπωνία για τη μαζική σφαγή δελφινιών, θυμίζουν άλλες εποχές.

Και όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, καμία σχέση δεν έχουν με το παραδοσιακό, man-to-animal κυνήγι, αφού καταστρατηγούν κάθε έννοια σεβασμού στη φύση.

Αν δεν αντέχετε να δείτε το video, υπογράψτε την αίτηση. Αξίζει τον κόπο.

H αίτηση
    www.petitiononline.com/golfinho
    Το video
    www.glumbert.com/media/dolphin
    Όσο η πέτρα θέλει να κυλάει ποτέ δεν χορταριάζει!

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΛΟΜΕΝΟ KLR 650

Μπορεί η Ιαπωνία να θεωρείτε εξελιγμένη τεχνολογικά φίλε, αλλα απο το βίντεο που είδα μάλλον στον μεσαίωνα βρίσκονται οι μπάστ@#$δοι!!
    :a45: :a45: :a45:

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    εχει ξαναμπει φιλε

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    KAI NA ΞΑΝΑΜΠΕΙ

Αυτο ειναι καλο spamming

Το οτι οι Γιαπωνεζοι ειναι καλοι στο να κατασκευαζουν,αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και συνειδητοποιημενοι περιβαλλοντικα.
    Εξαλλου μην ξεχναμε τι ειναι η πλειοψηφια των Γιαπωνεζων...σκλαβακια με παροπιδες που μενουν σε κουτακια και εχουν μαλλι με ανταυγειες.
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

εκονομικ ιμιγκραντ Το avatar του/της mrklyk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Το οτι οι Γιαπωνεζοι ειναι καλοι στο να κατασκευαζουν,αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και συνειδητοποιημενοι περιβαλλοντικα.
    Εξαλλου μην ξεχναμε τι ειναι η πλειοψηφια των Γιαπωνεζων...σκλαβακια με παροπιδες που μενουν σε κουτακια και εχουν μαλλι με ανταυγειες.

γαματη κοινωνιολογικη αναληση...

για πες μας και αλλα ρε φιλε για τους γιαπωνεζους

(τουτος πρεπει να ξερει πολλους ή να εχει ζησει εκει για πολλα χρονια για να κανει τετοιες γενικευσεις...)

γ@μω τον ρατσισμο μας...
    ασχετος...

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Οχι ρε φιλε.Δεν εχω ζησει ουτε μια μερα στην ιαπωνια.Ουτε ξερω κανεναν Γιαπωνεζο (Εκτος και αν ο Σφακιανακης θεωρειται Γιαπωνεζος )

Αλλα αυτη η εικονα υπαρχει στο κουφιο κεφαλι μου για τους Γιαπωνεζους

Εσυ δηλαδη τωρα με ποιους εισαι ?Με τα δελφινια ή με τους Γιαπωνεζους ''αλιεις''

Και ναι...ειμαι ρατσιστης
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Το θέμα δεν εχει να κάνει με ρατσισμό
    μην τα μπερδεύουμε τελείως.
    εχει να κάνει με την συμπεριφορά των Γιαπωνέζων απέναντι στην φύση, στα Ζωα, και σε όλους εμάς τους υπόλοιπους, διάβασα πρόσφατα οτι μετρήθηκαν μικροσωματίδια στον αέρα (απο τα βλαβερά, τα ύποπτα για καρκίνο..) τα οποία έχουν προέλευση χώρες της Ασίας.
    Εαν ο Aggelos_SV είναι ρατσιστής, τότε και είμαι και εγω, γιατί δεν γουστάρω και τον τρόπο ζωής των κινέζων, των Ισραηλινών, των Αμερικάνων, κτλ
    επίσης είμαστε όλοι μας, επειδή δεν γουστάρουμε τους ΙΧδες, τους Ζητάδες (οχι Ζ750άδες..) τους φορτηγατζήδες, κτλ

εκονομικ ιμιγκραντ Το avatar του/της mrklyk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Draculas-GR
    Το θέμα δεν εχει να κάνει με ρατσισμό
    μην τα μπερδεύουμε τελείως.
    εχει να κάνει με την συμπεριφορά των Γιαπωνέζων απέναντι στην φύση, στα Ζωα, και σε όλους εμάς τους υπόλοιπους, διάβασα πρόσφατα οτι μετρήθηκαν μικροσωματίδια στον αέρα (απο τα βλαβερά, τα ύποπτα για καρκίνο..) τα οποία έχουν προέλευση χώρες της Ασίας.
    Εαν ο Aggelos_SV είναι ρατσιστής, τότε και είμαι και εγω, γιατί δεν γουστάρω και τον τρόπο ζωής των κινέζων, των Ισραηλινών, των Αμερικάνων, κτλ
    επίσης είμαστε όλοι μας, επειδή δεν γουστάρουμε τους ΙΧδες, τους Ζητάδες (οχι Ζ750άδες..) τους φορτηγατζήδες, κτλ
    συμφωνω - εισαι ρατσιστης...
    ασχετος...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ