χρειάζομαι κάποια βοήθεια...ο αδερφός του αρραβωνιαστικού μου έφερε σήμερα 2 μπουφάν της Dainese από αθήνα..(ιχθυόσκαλα)λέει.Ξέρει κάνεις κάτι?Πόσο καλά είναι αυτά?![]()
![]()
![]()
χρειάζομαι κάποια βοήθεια...ο αδερφός του αρραβωνιαστικού μου έφερε σήμερα 2 μπουφάν της Dainese από αθήνα..(ιχθυόσκαλα)λέει.Ξέρει κάνεις κάτι?Πόσο καλά είναι αυτά?![]()
![]()
![]()
...............
100 το ένα και τα δερμάτινα 150
...............
Βάλτους κοντά ένα τσαμπί με μπανάνες και να δεις που θα αρχίσουν να χοροπηδούν
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Βάλτους κοντά ένα τσαμπί με μπανάνες και να δεις που θα αρχίσουν να χοροπηδούν
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Τέλειο!!!
Οι μαιμούδες δίνουν και παίρνουν.Είναι προστατευτικός εξοπλισμός και θέλει προσοχή.Αν ήταν για ομορφία και μόνο κάτι παιζόταν..Αλλά και πάλι απο το να φοράς απλό μπουφανάκι στην μηχανή καλύτερα μαιμού.![]()
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Οπότε καλύτερα να ακούς το Summertime από την Θώδη, παρά να μην το ακούς καθόλου ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
..Αλλά και πάλι απο το να φοράς απλό μπουφανάκι στην μηχανή καλύτερα μαιμού.![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Οπότε καλύτερα να ακούς το Summertime από την Θώδη, παρά να μην το ακούς καθόλου ...!!!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Λάθος συλλογισμός.Καλυτερα να βουλώνεις τα αυτία σου με σιλικονόστοκο και να βάλεις Θώδη..Αλλά ρε γαμώτο έτσι περνάνε και οι μπάσσες συχνότητες..χμμ...μηπως να βάλουμε σιλικονόστοκο στο στόμα της Θώδη?:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Οπότε καλύτερα να ακούς το Summertime από την Θώδη, παρά να μην το ακούς καθόλου ...!!!![]()
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
To πιο πιθανό είναι να είναι μαϊμού. Αν θες οπωσδήποτε να μάθεις www.dainese.com και πήγαινε στο εξοπλισμό μηχανών και δες τα μοντέλα.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αν δεν παίζει χρήμα για άλλο, είναι να αλλάξεις τα προστατευτικά όπως και να χει. Πήγαινε σε κάποιο μαγαζί dainese, έχει στη Μιχαλακοπούλου και στην Καλλιρόης.
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spireta
.... έφερε σήμερα 2 μπουφάν της Dainese από αθήνα..(ιχθυόσκαλα)λέει........
Έχει η Αθήνα ιχθυόσκαλα;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Φυσικά και έχει στην Αθήνα, όπως η Dainese έχει γνήσια μπουφάν των 100€ και 150€Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Έχει η Αθήνα ιχθυόσκαλα;![]()
Δεν ήθελα να γίνω κακός άνθρωπας, αλλά σήμερα έχω τις κακές μου![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
κερατσινη θα εννοει και για πολλους ειναι αθηνα δε μενουν ολοι εδω
οπως και να εχει ακομα και στην νταινεσε να πας μειντ ιν μαλεσια θα γραφει πανω
η φορμα μου που ΠΑΝΤΟΥ λεει μειντ ιν ιταλια εινια πολλαααααα χρονιαααα πισω ........μην την ψαχνεις μπορει να ιεναι αυθεντικα (φτιαγμενα λογο εργατικων αλλου -βλεπε χοντα που εχει βραζιλια πακισταν κλπ κλκπ) η ακομα και κλεμμενα δεν αναφερεις μαγαζι λες ιχθυοσχαλα
που?
στα πλοια? η στα καικια?
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Λέει πώς εκεί έχει και πολλά μαγαζιά,με κράνη?!:
...............
Μην παλαβωνεται ρε σεις.
Και της BMW τα μπουφαν απο μεσα γραφουν made China.
Πληρωνε εσυ προπελα λακαμα.
Οξω ουστη απ' την παραγκα........![]()
![]()
Οσο για ιχθυοσκαλα εχει και η Αθηνα, αμε, εκει ψηλα προς την δεξαμενη Κολωνακιου. :rotflmao: :rotflmao:
Μηχανίστα μου - Riding is a way of thinking...
Yamaha XT500 '80, Kawasaki Z1R 1000 '81
BMW R100GS '87, BMW F650 Funduro '94
BMW R1150GS '99, BMW R1150GS Adv '03
BMW R1200GS '05, BMW K1200GT SE '08