Καλα τι να λεμε τωρα
το οτι ειναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ μηχανακι
το σουλουπι του (so sexy)
το γλυκο δουλεμα του
ο ηχος του μπασος και αγριος (οχι σαν υστερικη αδερφη)
η φιλικοτητα του (ειμαι και λιγο κουλαδι)
η ιστορια που κουβαλαει (RC 30 λεμε)
ο ροπατος κινητηρας του
ποιοτικο σε ολα του
η ιδανικη θεση οδηγησης του
λεει ναι σε ΟΛΑ
ΤΟ ΜΑΜΑΤΟ ΜΟΝΟΜΠΡΑΤΣΟ
το VTEC που οταν μπαινει αφηνιαζει και λες μα καλα που πηγε το μαλακο και υπακουο μηχανακι μου?
Υγ το dual cbs αν και καλο γενικα οταν μπαινεις στις στροφες δεν αφηνει το μηχανακι να συμπιεσει πολυ το μπροστινο
Ηρεμη δυναμη...και αρχοντικη κυλιση και αισθηση...θα συμπληρωνα.![]()
Το ότι το βάζω στο σαλόνι και ταιριάζει μια χαρά...(σοβαρά μιλάω)
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
φωτο????Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
hxos-hxos-hxos-hxos
roph-roph-roph-roph
kai autoi pou den goustaroun ta vfr kai aftoi pou mhsoun ta v4 auta ta dyo ta paradexontai,hxos kai ropph den anthgrafonai me tipota!paidia sunxoreste me den exoume edw vfr800 kai den kserw gia to poso fhlika einai,alla kati vfr750 tou 88 kai kati 400+ta dhka mou,einai apolutos ex8rika!![]()
aaa!!!kai h ''sygeneia'' me to nr750
kai oi agonisthkes epituxeies tou parel8ontos!
Να γράφαμε και ΕΛΛΗΝΙΚΑ...θα διαβάζαμε κιολας...δεν θα ΣΤΡΑΒΩΝΟΜΑΣΤΑΝ...ε;:hypnotize :hypnotize Παντα φιλικα...![]()
Απολυτως εχθρικα???????????????????????????Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
hxos-hxos-hxos-hxos
roph-roph-roph-roph
kai autoi pou den goustaroun ta vfr kai aftoi pou mhsoun ta v4 auta ta dyo ta paradexontai,hxos kai ropph den anthgrafonai me tipota!paidia sunxoreste me den exoume edw vfr800 kai den kserw gia to poso fhlika einai,alla kati vfr750 tou 88 kai kati 400+ta dhka mou,einai apolutos ex8rika!![]()
εισαι σιγουρος οτι ειναι VFR???????????????????????
η Βεφα ειναι ο ορισμος της φιλικοτητας![]()
νομιζω οτι δεν χρειαζεται να το φανταστω.........Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
![]()
Πανελλήνια Μαζωξη= https://www.youtube.com/watch?v=E7br3lG6b9M
για sport touring?ειναι πιο νευρικα απο τα cbr-f (τα παλαιοτερα μοντ.τουλαχιστον)βλ.rc-nc 30Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Απολυτως εχθρικα???????????????????????????
εισαι σιγουρος οτι ειναι VFR???????????????????????
η Βεφα ειναι ο ορισμος της φιλικοτητας![]()
(ειπα για τα καινουρια μοντ.δεν ξερω τι παιζει γιατι δεν εχουμε εδω)
VFR???????????εεε????αα....ναι αυτο εχω![]()
![]()
Σύντομα...φωτο????
Γιατί ? θέλετε να δείτε εάν θα ταιριάζει και στο σαλόνι σας?
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Μου την σπανε τα κλιπ ον και μου πιανετε η μεση μετα απο καμια ωρα,
κουλαδι δεν θα πεις τιποτα...................![]()
Φιλοι μου αγαπητοι μεχρι εδω καλα οσα ειπατε και χαιρομαι που ακουω τοσο καλα λογια για αυτο το υπεροχο μηχανακι που σε λυγο καιρο θα αποκτησω και γω .Το μονο ομως που με ανυσηχει καπως ειναι αυτα που διαβασα σε καποιες προηγουμενες συζητησεις για το ποσα χλμ. βλεπει αυτο μηχανακι για παραδειγμα οτι με δυσκολεια βλεπανε 230.Θα στεναχωρηθω ειλικρινα αν το επαιρνα και με περναγε καποιος στην κατιφορια στο Σειριο με το παλιομου μηχανακι Fazer FZ6 και αυτο το λεω γιατι εγω προσωπικα στο συγκεκριμενο σημειο ειχα δει 255 με το εξακοσαρακι και δυπλα οι φιλοι μου με τα χιλια να με περνανε σαν σταματημενο δεν θαθελα να το ξανανιωσω αυτο τοσο εντονα. Ελπιζω την επομενη φορα που θα μπω να βρω μια απαντηση με περισοτερα χλμ. απο αυτα που αναφερθηκανε
isido