Auto pou exo to 05'Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ποιό, το καινούργιο?![]()
![]()
Auto pou exo to 05'Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ποιό, το καινούργιο?![]()
![]()
Μαλλον θα πρεπει να αρχισεις να κανεις παρεα με εταιρο γιαμαχακια ο οποιος περναει οτι κινειται σε 2 ροδες με το FZR 600RRRRRRRRRRRRR που εχει...Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
Αν θυμάστε καλά 170 άλογα είχαν τα SBK το 2000!!!!!!!
και τώρα δεν σας φτάνουν? από ότι φαίνεται οι περισσότεροι με τα 1000 νομίζετε ότι θα τρέξετε στα SBK!!!!!!!! εδώ και 4 χρόνια τα μόνα 1000άρια που με έχουν περάσει είναι λίγα και
αυτά στην αρχή που έστρωνα το R6 μου !!!!!!!" ΑΘΗΝΑ- ΤΡΙΠΟΛΗ"
τώρα θα στρώνω το R6 '07 οπότε θα έχετε άλλη μία ευκαιρία![]()
![]()
![]()
φιλικά πάντα![]()
Σοβαρα τωρα,πρεπει να εχετε σοβαρο προβλημα εσεις με τα Υamaha...
Φιλε likos600 το κανονιζουμε ευκολα αν πιστευεις οτι περνας τα 1000αρια....
+1 likos600Αν θυμάστε καλά 170 άλογα είχαν τα SBK το 2000!!!!!!!
δεν...και τώρα δεν σας φτάνουν?
τους...
ΦΤΑΝΟΥΝ !!!![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Φιλαράκι T.R.E. μερικοί έχουν πάρει 1000 για την καύλα τους, άλλοι για να καλύψουν τις ικανότητές τους και οι περισσότεροι για να κάνουν τους γρήγορους στα 600!!! άν είσαι ένας από τους γρήγορους μήν βιάζεσαι ΄κάτι θα κάνω και για σένα![]()
![]()
AOYYYY
Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
Φιλαράκι T.R.E. μερικοί έχουν πάρει 1000 για την καύλα τους, άλλοι για να καλύψουν τις ικανότητές τους και οι περισσότεροι για να κάνουν τους γρήγορους στα 600!!! άν είσαι ένας από τους γρήγορους μήν βιάζεσαι ΄κάτι θα κάνω και για σένα![]()
![]()
Re likos xalarose re c... dld ti ta bgalane ta 1000 gia na ta pernane ta 600??
grigogr .. τα 120.000χλμ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ με 600 αυτό το συμπέρασμα έβγαλαν!!!!!!
AOYYYY
grigori διάβασε καλά τι έγραψα γιατί μου φαίνεται ότι δεν το έπιασες!
Μπας και οδηγάς χωρίς κράνος ??![]()
AOYYYY
Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
![]()
Likos δεν εχω προβλημα με την παρτη κανενος...και εγω πριν παρω το gsxr,kawasaki 636 ειχα...
Δεν πηρα 1000 για να τη λεω σε κανενα,ουτε με 600 ουτε με τιποτα...Αλλα μερικες φορες μερικοι ανθρωποι ειναι προκλητικοι και μερικοι αλλοι κομπλεξικοι...
Καποιοι απ'αυτους παιρνουν 600αρια για να περνανε κουλους σαν και του λογου μου με 1000αρια και μετα να χαιρονται και να λενε περναω τα ταδε τα δεινα...
Αν λοιπον νομιζεις οτι περνας,κανονιζουμε μια ψιλη και αν με περασεις,πινω το γαλατακι μου και παω σπιτι...Απο λογια του αερα χορτασα...
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Marinos-GSXR
......και κοντα να ημουν δεν εχεις δουλεια φιλε λυκεμην το παιρνεις προσωπικα φιλε biker
, αλλα μην ψαχνεσε κιολας γιατι παντα θα υπαρχει κανενας wanna be valentino και να σε περασει απο πανω σε καμια στροφη μεCBR400RR του '95 και θα βαλεις φωτια στο πανεμορφο R6 σου.........οποτε καλα να 'μαστε και παντα ορθιοι φιλε λυκε!!!!!!!!Υ.Γ κοντρες μονο στο .......ξυρισμα to remember.........![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Τ.R.E+10000000000....
.......και προσεχετε παλικαρια γιατι αυτος ο λυκος.......@αμαει οτι κινειτε!!!!!!!!!ΑΟΟΥΥ![]()
![]()
![]()
που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....
Τι έγινε βρε παιδιά όλοι από την επαρχία είστε?Δλδ τί ψιλή ¨? ΑΝΩ ΠΑΝΑΓΙΑ μέχρι ΚΑΤΩ ΠΑΝΑΓΙΑ
Μπα!!!!!!!δεν θα πάρω@
Άμα γουσταρετε σας περιμένω ΑΘΉΝΑ ΤΡΊΠΟΛΗ θα εχω βγάλει και την μανέτα του φρένου!![]()
![]()
AOYYYY
kontra myrizwmai![]()
a8hna-tripolh????????egw proteinw na pate kontra kozanh-lozanh:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν γουσταρεις και εχεις και.... της "ροδες" (με 110?τροχο που πας ρε καραμητρο!!!) να κατεβεις στο νησι να παμε μια 'ψλη' Χανια-Ρεθυμνο (60km) α!!!και θα παρω το 600 μου για να μη πεις μετα οτι ειχα 50ps παραπανω με το 1000μου!!!!!αντε πρωτευουσιανε σε περιμενω στην ΑΝΩ ΠΑΝΑΓΙΑ!!!! Υ.Γ Α!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ..... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ..... ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ!!!!!!!!εσυ μυαλο δεν βαζεις!!!!να σαι καλα και παντα ορθιος φιλε λυκε!!!!!!!τη τσικουδια θα τη βαλω εγω!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
Τι έγινε βρε παιδιά όλοι από την επαρχία είστε?Δλδ τί ψιλή ¨? ΑΝΩ ΠΑΝΑΓΙΑ μέχρι ΚΑΤΩ ΠΑΝΑΓΙΑ
Μπα!!!!!!!δεν θα πάρω@
Άμα γουσταρετε σας περιμένω ΑΘΉΝΑ ΤΡΊΠΟΛΗ θα εχω βγάλει και την μανέτα του φρένου!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θες μηπως να κανουμε το γυρο της Ελλαδας??? Κοντριτσα κανονιζουμε οχι Κανονμπολ...Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
Μπα!!!!!!!δεν θα πάρω@
![]()
Ρε likos,το να μαθαινεις μια διαδρομη απ'εξω και να την πας κομματια δεν ειναι και τιποτα το σπουδαιο if you know what i mean...
Αλλα μιας και το πιασαμε το θεμα,Αθηνα εσυ Καρδιτσα εγω...
Ας μοιρασουμε την αποσταση και τα βρισκουμε στα περιξ της Λαμιας...εχει κατι ωραιες διαδρομες εκει γυρω....
Εκτος και αν θες να ερθεις Σαντορινη,σε παω μια Οια-Περισσα και θα βγαλω και το λεβιε ταχυτητων..
Α και ξεχασα GSXR's rulzzzzzzzzzzzzzzzzz
GSXR 1000 rulzzzzzzzzzzz more...![]()
![]()
![]()
![]()
Α και ξεχασα GSXR's rulzzzzzzzzzzzzzzzzz
GSXR 1000 rulzzzzzzzzzzz more...![]()
![]()
![]()
[/B][/QUOTE]
.....................and more more more more.............GSXR POWER BABY EVER N' FOR EVER:a19:.................
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
kontra myrizwmai![]()
a8hna-tripolh????????egw proteinw na pate kontra kozanh-lozanh:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΘΗΝΑ - ΜΑΧΟΥ σου λέει κάτι?
![]()
AOYYYY