Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

kalhspera se olous.thelw na kanw mia erwtish!skeftomai na metaferw thn mhxanh apo thn krthi sthn thesallonikh alla den kserw pos!me karabi den ginetai giati den exei,odigontas den ginete giati exw kai to amaksi pou prepei na parw.auto pou sekftika einai me metaforikh!kserei kanenas kamia metaforikh pou na mou metaferei thn mhxanh me asfaleia kai poso auto tha kostisei?

τρομοκρατης .... Το avatar του/της babishondakias
    To μονο σιγουρο ειναι οτι θα κοστισει πολλα.

Με το καραβι μεχρι αθηνα και απο κει με τρενο ισως. κανα 50 ρικο στο τρενο.

mporis na tin metaferis psakse gia metaforiki tsimenidis exei edra stin rodo athina kai thesaloniki,aplos na kseris oti tha exeis kapia spasimata apo tin metafora
    :wacko:

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Το καλοκαιρι εχει σιγουρα καραβι!Θεσ/Συρο/Χανια
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Οι μεταφορικες δεν δεχονται πραγματα που δεν ειναι πακεταρισμενα.Θα πρεπει να μπει η μηχανη μεσα σε κουτα(οπως οταν ηρθε Ελλαδα).Αν καποιος δεχτει να ξερεις πως θα εχεις ζημιες.Πλοιο εχει αλλα μονο καλοκαιρια(αν θυμαμαι καλα).
    Η καλυτερη λυση ειναι οπωε σου ειπαν παραπανω με πλοιο και μετα τρενο.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

den xriazete kouti aplos tha tin fortosoun sto fortigo kai tha tin ksefortosoune ston teliko proorizmo

exei to ierapetra kai to vitsesno kornaro kapos etsi legete kateveni kriti,aplos sou lene paketarismeno gia na min efthinonte gia tis zimies pou tha kanoun stin metafora the kai tin metaforiki sealand tou m@l@k@ tou mixakou einai sto iraklio

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    πλοιο και μετα τρενο.
    +1

Αλλά νομίζω υπάρχει πλοίο που ξεκινάει από Ηράκλειο και φτάνει Θεσσαλονίκη ... ίσως μόνο το καλοκαίρι

to kalokairi eisxei afto to kentery nomizo kani to dromologio

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Marinos-GSXR

Re: ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakismip
    kalhspera se olous.thelw na kanw mia erwtish!skeftomai na metaferw thn mhxanh apo thn krthi sthn thesallonikh alla den kserw pos!me karabi den ginetai giati den exei,odigontas den ginete giati exw kai to amaksi pou prepei na parw.auto pou sekftika einai me metaforikh!kserei kanenas kamia metaforikh pou na mou metaferei thn mhxanh me asfaleia kai poso auto tha kostisei?
    αν καταλαβα απο κρητη-θεσσαλονικη θες να τη μεταφερεις?αν ναι, φευγει καραβι απο Ηρακλειο κατευθειαν θεσσαλονικη και το στελνεις το μηχανακι σαν ασυνοδευτο και το παραλαμβανεις εσυ κανονικα με κοστος αν θυμαμαι καλα γυρω 30-40 ευρω.αν θελεις μπορω να ρωτησω!
    που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας

Αλλά νομίζω υπάρχει πλοίο που ξεκινάει από Ηράκλειο και φτάνει Θεσσαλονίκη ... ίσως μόνο το καλοκαίρι
    Οταν ημουν Σαλονικα ειχε.Αλλα αν θυμαμαι καλα ηταν το καλοκαιρι μονο.
    Αν εχει πλοιο τοτε βγαζεις εισητηριο,δενεις και την μηχανη να μην φαει καμια σαβουρα μεσα στο γκαραζ και ολα μια χαρα.

Ακου και κατι να γελασεις.Ενας φιλος ηθελε να παει την μηχανη απο Μυτιληνη -Αθηνα αλλα του ζητησαν 80 ευρα.Παει λοιπον το παλικαρι στο λιμανι 2 ωρες νωριτερα και πιανει εναν εναν ολους τους νταλικεριδες:
    -Φορτωμενος ταξιδευεις?
    -ναι

-Φορτωμενος ταξιδευεις?
    -ναι
    ..........
    ..........
    -Φορτωμενος ταξιδευεις?
    -Οχι,δεν εχω φορτιο.
    -λοιπον φιλε,θα σου δωσω 40 ευρα αλλα θα φορτωσουμε την μηχανη στο φορτηγο και μολις φτασουμε πειραια την κατεβαζουμε.
    -αμεεε!

Ετσι λοιπον πηγε με 40 ευρο την μηχανη του στην αθηνα.(εγω παντως δεν θα το εκανα)!!
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Λοιπόν φίλε σάκη,

υπάρχει μεταφορική που κάνει τη δουλειά και μάλιστα πολύ καλά. Αλλά... δεν ξέρω αν κάνει στάση σαλονίκη. Το λέω αυτό γιατι έχει έδρα Σερρες, και από εκει τον ξέρω.
    Λέγεται Σάκης Κιοσές και ο τύπος μας μεταφέρει τις μοτο όταν ανεβαίνουμε από αθηνα προς σέρρες για την πίστα. Ο τύπος ξέρει απο μηχανές, τις προσέχει πάρα πολύ, να σκεφτείς ότι έχει κάνει μεταφορές και για τις μοτο γνωστού περιοδικού... Κόστος 50 Ε.

Το θέμα είναι αν σε βολεύει να πας να αφήσεις την μηχανή σου στην Αθήνα, εκεί από όπου φορτώνει, και μετα να δείς αν κάνει στάση σαλονίκη.

...δεν έχω το τηλ του εύκαιρο τωρα...

Άρχισαν οι Βροχές πάλι!!! Το avatar του/της xanoutas
    Σάκη είχα μεταφέρει την μηχανή μου από Αθήνα στα Γιάννενα. Την πας στην μεταφορική και στην φορτώνουν όπως είναι σε φορτηγό. Την περνάνε και δυο γύρες από το πλαστικό με τις φούσκαλες για να μην γρατσουνιστεί. Το τελικό κόστος ήταν 60 ευρώ και ήρθε σε άψογη κατάσταση. Από Αθήνα για Θεσσαλονίκη μπορείς να την μεταφέρεις και με το τρένο νομίζω.
    Όλα είναι δρόμος...
    Το Βlog μου

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    sas euxaristw olous gia tis apantiseis sas.karabi paidia ypeirxe gia thess alla to exoun stamatisei.den kserw to logo alla rotisa se taksidiotika grafeia kai pou eipan oti oute fetos to kalokairi tha exei

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Re: Re: ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Marinos-GSXR
    αν καταλαβα απο κρητη-θεσσαλονικη θες να τη μεταφερεις?αν ναι, φευγει καραβι απο Ηρακλειο κατευθειαν θεσσαλονικη και το στελνεις το μηχανακι σαν ασυνοδευτο και το παραλαμβανεις εσυ κανονικα με κοστος αν θυμαμαι καλα γυρω 30-40 ευρω.αν θελεις μπορω να ρωτησω!

mpwreis na rwtiseis marino an yparxei sigoura!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΓΙΑ ΣΕΡΡΕΣ
    από tony otis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2008, 01:45
  2. Αναζητηση Καινουργιασ ΜηΧανησ
    από zephyrxristos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2005, 11:47
  3. Αγορα ΜηΧανησ
    από noble στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2004, 00:11
  4. Αγορα ΜηΧανησ
    από noble στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2004, 16:00
  5. μεταφορα απο τις γενικες
    από illuminatios στο forum Αντιπαραθέσεις