Νίκος
Open Horizons
Μιλάμε για πολύ ξύσιμο ρε παιδάκι μου!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Για μισο λεπτο ομως, γιατι ερχονται τα ......twisties!! :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Τι θα κανει εδω ο ηρωας μας;;
.
.
.
.
.
.
.
Θαυμαστε τον Διαστημικο Πρωταθλητη που παιρνει τις στροφες ΟΡΘΙΟΣ με την Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η ταχυτητα των ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!!
![]()
![]()
Οπως θα παρατηρησετε το ταχυμετρο ειναι ΑΝΑΜΕΣΑ και ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ στα 2 χιλιομετρικα κοντερ. (Δειτε και μεγενθυνση).
Οπως μπορει οποιοσδηποτε να διαπιστωσει απο την πρωτη φωτο του κοντερ του ...αστροπλοιου, η ταχυτητα αναλογει σε 120 χαω!![]()
.....κι έχω και μια φαγούρα εδώ από κάτω....:rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
- ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΟΟΟΟ!!!,ανεκραξεν ο ηρωας μας!
- Αλλα, ΩΠ! Για μισο λεπτο! Τι βλεπω....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ;;;![]()
ΠΑΛΙ τα ρημαδια τα ....twisties;;;![]()
![]()
- Πως θα τα παμε αυτη τη φορα;;; 130 ολοκληρα χιλιομετρααααα!!!! Ααααα!!!! ΟΟΟ!!! ΠΠσσσσσσ!!!!![]()
ΑΛΛΑ! ΠΩΣ γινεται ο αλλος να ειναι ακομα μπροστα μου;;;![]()
Πως αντεχει σε τετοιους ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟΥΣ ρυθμους;;;"
![]()
![]()
ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΤΣ! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΩ;;;
![]()
Νίκος
Open Horizons
Ι rest my case!![]()
Παρακαλω πολυ τον κκ. Ρομπα-κατ-εξακολουθησιν ΦΖΡ να απαντησει για να γελασουμε λιγο ακομα!![]()
ΥΓ1. Στην ΧΑΛΑΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ που καναμε ολο το φορουμ τον Οκτωβριο στην Πελοποννησο, στην Εθνικη οδο οι ταχυτητες (στο μπροστα group) κυμαινονταν απο 170 μεχρι 240 χαω και αυτο κανοντας ΒΟΛΤΑ -με καποιους δικαβαλους κιολας...
ΥΓ2. Στο Ζ ΚΟΝΤΕΡΙΣΙΑ (μιας και για τετοια μιλαμε) εχω πολλες φορες δει 255-260 ΧΩΡΙΣ να το εχω τελικιασει. (και ειναι γυμνο)(Ενα SS βλεπει πολλα περισσοτερα στο κοντερ του...)
ΥΓ3. Στις ...στροφες (ο Θεος να τις κανει, αλλα λεμε τωρα) τα 130 δεν ειναι αρκετα για να προσπερασεις ουτε Seat Ibiza (οπως ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ φαινεται στο βιντεο)!![]()
ΥΓ4. Στην ευθεια ολοι μαγκες ειναι! (Αλλα και παλι... 225; Με απογοητευσες ρε παιδι μου!)![]()
Νίκος
Open Horizons
Eλα να τα στησουμε μπουγατσοκεφαλε Ταξιδιαρη να δουμε πως πας στην κινηση. Τοσες αναλυσεις που εκανες θα τα ειχαμε στησει κιολας. Ελα να γινεις ρεζιλι μια και καλη.
Δε το χωραει ο νους σου ε, μπουρδιελιαρη, ελα ρε μορτη να τα στησουμε...παω και πολυ πιο γρηγορα αμα λαχει... ελα να δεις, να γινεις ταξιδευτης μια και καλη... το Z το'χω για την πλακα λεμε!
Δε την χωνευεις τη νικη ε? Χαχαχαα...225 σε μια μικρη ευθειουλα επιασε το θηριο... οσο για τα 130 ειχε κινηση ρε αναρπαστε...ελα ομως να σου ραψω ενα κουστουμι με camera on.
Αφου τα πιανεις τα 250, δε φοβασαι ετσι? Ελα να δεις το Z πως θα το ξεσκονισω πατ-κιουτ.
Και αμα εχεις ακομη ανησυχιες δες τις δηλωσεις πριν την "βολτα"... τι κοινο βλεπεις?
Σιγουρια!
Μαλλον πρεπει να το γνωρισεις απο κοντα το FZR αλλιως μοκο, τουμπεκα.
Εχεις γραψει δεκαδες αρθρα αλλα ουτε ενα γαμημενο video δεν εχεις για να δουμε τι καπνο μασουλας. Σηκω απο το θρανιο και ελα στον πινακα τωρα!
Ρε τελικα εισαι Ρεζιλευτης οχι Ταξιδευτης, μπες και αλλαξε το! Σβηστο...τωρα!
ΚαραγκιοΖη
Εσυ σε πιο group ησουν?ΥΓ1. Στην ΧΑΛΑΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ που καναμε ολο το φορουμ τον Οκτωβριο στην Πελοποννησο, στην Εθνικη οδο οι ταχυτητες (στο μπροστα group) κυμαινονταν απο 170 μεχρι 240 χαω και αυτο κανοντας ΒΟΛΤΑ -με καποιους δικαβαλους κιολας...
Ρε παρτο γραμμη, οι πιλοτοι δε μιλαν αλλα ΓΡΑΦΟΥΝ, οχι υστερογραφα ετσι?
Εσυ πρεπει να εχεις πολλα απωθημενα, κουλαρε, εχασε ο φιλος σου στην κονιστρα, παρατα τα η ελα να σε καταγραψουμε, μη χτυπιεσαι ρε, ηρεμησε, θα εχουμε και #2 καποια μερα...
Εχεις καρφωθει ρε...σε πηραν πρεφα.
Η το στηνεις η τουμπεκιαζεις - διαλεξε.
Αρκετα με τον Ρεζιλευτη... εχω και πιο σπουδαια πραγματα να κανω.
Αν αποφασισεις για αναμετρηση, θα σου απαντησω, να'σαι σιγουρος.
Τωρα χτυπησου οσο θες.
FZR600R won.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τη σινεμα και μαλακιες . εδω ειμαστε![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
το μονο γρηγορο στοιχειο στο ιστορικο αυτο βιντεο ειναι η μουσικη υποκρουση..
φουζουαρ με απογοητευσες!
:ZZZ: :rotflmao: