Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 98

Θέμα: prosfores LIDL 12/3

Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η μάρκα και το αν είναι απο κατάστημα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας ή απο super market.
    Αυτό που θέλω να ρωτήσω τους κατόχους μαγνητικού tankbag και στην προκειμένη περίπτωση για το προιόν του lidl είναι αν γδέρνει καθόλου το τεπόζιτο.
    Έχω ακούσει οτι προκαλούνται φθορές στα μεταλλικά μέρη με τα οποία έρχονται σε επαφή αυτού του είδους τα tankbag και γιαυτό παρόλο που το σκέφτομαι καιρό τώρα να προμηθευτώ ένα, διστάζω. Από την άλλη, η λύση του δέρματος της bagster που μένει μόνιμα πάνω στην μηχανή δεν μου αρέσει καθόλου!!!Θέλω κάτι που να το χρησιμοποιώ μόνο στα ταξιδάκια μου και μετά να το βγάζω εύκολα.
    Πάσα βοήθεια δεκτή!!!

Take care guys...!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure
    Ναι ρε παιδια ας πει καποιος που εχει αγορασει ηδη tank bag απο εκει,χρειαζεται bagster για να μη

σου κανει το τεποζιτο χαλια?Γιατι αν ειναι να γρατζουνιστουμε,ταξιδευουμε και μονο με την

οδοντοβουρτσα μας.Ας πει καποιος που ξερει,η Δευτερα ειναι κοντα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
    Ναι ρε παιδια ας πει καποιος που εχει αγορασει ηδη tank bag απο εκει,χρειαζεται bagster για να μη

σου κανει το τεποζιτο χαλια?Γιατι αν ειναι να γρατζουνιστουμε,ταξιδευουμε και μονο με την

οδοντοβουρτσα μας.Ας πει καποιος που ξερει,η Δευτερα ειναι κοντα
    το πολύ πολύ βάζεις ένα λεπτό πανάκι εκεί που πιανουν οι μαγνήτες....

ανεπαίσθητες γρατσουνιές πιστεύω κάνουν όλα τα μαγνητικά tang bang....το βλέπεις με τον καιρό...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Η ενδοεπικοινωνία, ΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ είναι άψογη!!
    σε εθνική, σταματάς να καταλαβαίνεις τον συνεπιβάτη, μετά τα 120-130, και συνεχίζεις να τον ακούς ακόμα και στα 170.
    μιλάω απο προσωπική πείρα, καθώς την είχα πάρει πέρυσι, και ακόμα την έχω σχεδόν σαν καινούργια, οπότε μάλλον και απο ποιότητα κατασκευής είναι άψογη..

.

Εγω με το τανκ-μπακ ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!
    2χρονια περιπου δεν εχει παθει το παραμικρο.
    Απο μπουφαν εχω το revit(x-ray) και Σκεφτομαι αυτη την φορα να αγοραζω το παντελονι απο τα lidl.
    Θα παω πρωτα βεβαια να τσεκαρω το υλικο του γιατι πρωτη φορα πρεπει να το βγαζει κ δεν εχει ξαναδοκιμαστει.Παντως για τα μπουφαν που ειχε βγαλει παλιοτερα ακουσα αρκετα καλα λογια
    ONE LIFE,
    LIVE IT

"Ο,ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ"

Το μέγιστο λάθος. Δεν ισχύει πουθενά , γιατί να ισχύει στη μοτοσυκλέτα;
    Το χειρότερο μπουφάν μου είναι ένα Dainese των 700 ευρώ. 5 κιλά βάρος και θέλεις 10 λεπτά για να το κουμπώσεις. Το καλλίτερο που είχα ποτέ ήταν colori.
    Λοιπόν, φάκελος LIDL :::::

Έχω το ανοικτό κράνος εδώ και δυο χρόνια και είναι πολλές σκάλες ανώτερο από το Driver των 150 ευρώ.
    Το tank bag είναι ΑΠΑΙΚΤΟ. Πριν δυο χρόνια που το πρωτοέφεραν έκανε 10 ευρώ. Τώρα το ανέβασαν στα 20; Πάντως δεν μου φαίνεται ίδιο με το παλιό, με την ενσωματωμένη κουκούλα.

Τα κράνη του γενικά δεν είναι top, αλλά κυκλοφορούν στο εμπόριο ολόϊδια με υπερδιπλάσια τιμή και διαφέρουν μόνο στη μάρκα και τα αυτοκόλλητα.
    Η ζώνη είναι καλή για διάφορες δουλειές, έχει μπανέλες και φοηθάει όσους έχουν πρόβλημα, αλλά δεν προστατεύει από πτώση.

getting used to pain... Το avatar του/της kakofonixx
    Κλειδαριά δισκόφρενου με ?5,99!
    Αιντε παιδια πεταξτε τις Abus!

Το να δωσεις ?10000 για ενα μηχανακι και να το εμπιστευεσαι σε μια κλειδαρια (?) των ?6...
    wasting space via Architecture

Προσωπικα.

Εχω μπουφαν παντελονι μποτες ζωνη καλτσες κουκουλα τα οποια ειναι αψογα .

Ταξιδι Σερρες Ορεστιαδα πριν ενα μηνα περιπου η μηχανη χωρις φεριγκ βροχη φουλ ταχητητα 160 με 200 ουτε υγρασια δεν εβαλαν.

Κοστος ολα μαζι οσο το μπουβαν του υιου μου - μπεριγκ- το οποιο εβαλε λιγο απο τις ραφες.

Τα συστηνω ανεπιφυλακτα.

Καλες αγορες
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

Ασφαλτινος ιμιβροχινος Το avatar του/της KivraZ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΟΤΕΣ???

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΣΚΕΥΤΩΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑΝΚ BAG ΚΑΙ ΜΠΟΤΟΥΛΕΣ..........
    ΓΙΑ ΤΟΝ TANK BAG ΕΧΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΒΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΙΔΙ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΡΕΣ ΓΡΑΤΝΖΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ.
    ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΧΕΡΩ ΤΙ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΤΕΣ.
    Kapoios na mou thimisei na kopso tis malakies

Eγώ πάντως είχα αγοράσει το tank bag τότε που το είχε με 10 ευρώ. Πολύ καλό κανένα πρόβλημα. Τώρα καλοβλέπω την κουκούλα αλλά δεν ξέρω ποιά είναι καλύτερη η μπλέ με το λάστιχο (ποιά η αντοχή του λάστιχου) ή η άλλη που έχει τρύπες για να δένει; Επίσης καλοβλέπω και τα αδιάβροχα. Ποιά είναι καλύτερα τα ολόσωμα ή τα άλλα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    κρανος 39,99!!!!!!

στο διαφημιστικό φυλλάδιο που διάβασα στην εφημερίδα δίπλα στο κράνος έχει εμφανώς το σήμα της πιστοποίησης ΕCE 22.05

γεγονός που σημαίνει δύο πράγματα:
    α) το κράνος δεν έχει πιστοποπιηση κ η επιχείρηση παραπλανά τους καταναλωτές
    ή
    β) η ευρωπαική πιστοποίηση δεν σημαίνει και πολλά πράγματα μιας κ αν κράνη με τιμή 40 ευρώ (άρα κόστος κανα 10ευρω) περνάνε την πιστοποίηση , τότε πρέπει όλοι να ανησυχούμε για τα κράνη μας έστω κ αν ειναι πολύ ακριβότερα....

το δεύτερο ενδεχόμενο το θεωρώ πολύ ανησυχητικό....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ego pantos pira ena poufan kai aksize ta 89 euro oute krio perna oute nero den exo pesi giana do ean antexi stis trives me tin asfalto i to xoma

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αυριο θα χτυπισω σιγουρα το τανγκ μπαγκ και την κουκουλα.

Θα ριξω και μια ματια στο μπουφαν και αναλογως θα κρινω .

Πιστευω παντως οτι εχει μια χαρα προιοντα το λιντλ σε σχεσι παντα ποιοτητας τιμης .

Δε μιλαμε για το κρανος. Αλιμονο να εμπιστευτεις το κεφαλι σου σε 40 ευρω (εκτος και αν δινεις τετοια αξια στο ιδιο σου το κεφαλι :a24: ) αλλα για το τανγκ βαγκ πιστευω ειναι αναλωγο με αλλα πολυ ακριβοτερα που πληρωνουμε τη μαρκα. .

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
    Αυριο θα χτυπισω σιγουρα το τανγκ μπαγκ και την κουκουλα.

Θα ριξω και μια ματια στο μπουφαν και αναλογως θα κρινω .

Πιστευω παντως οτι εχει μια χαρα προιοντα το λιντλ σε σχεσι παντα ποιοτητας τιμης .

Δε μιλαμε για το κρανος. Αλιμονο να εμπιστευτεις το κεφαλι σου σε 40 ευρω (εκτος και αν δινεις τετοια αξια στο ιδιο σου το κεφαλι :a24: ) αλλα για το τανγκ βαγκ πιστευω ειναι αναλωγο με αλλα πολυ ακριβοτερα που πληρωνουμε τη μαρκα. .
    Μια χαρα ειναι

το ειχα αγορασει οταν εκανε 9,90?

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Για το τανγκ μπαγκ μιλας? Εκανε το ιδιο 9.90 ????? :a53: :a53: :a53: :a53:

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Prosfores LIDL
    από dio650gs στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2006, 21:56
  2. TRAIL RIDE 0-300 στα Κιούρκα 14/12
    από SeNNinhA στο forum Συναντήσεις & βόλτες