Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 42

Θέμα: Τι Κουτι ΕΧετε ???

μμμμμμμμμμμμμμ!!!!! Το avatar του/της petridist

..

εγώ δεν έχω κουτί γιατί είμαι σκληρός άντρας μηχανόβιος και όχι σαν τις κρυφές εδώ μέσα που άρχισαν να αποκαλύπτονται μέσα απο το πολύ έξυπνο αυτό ποστάκι!!!

και τώρα η αλήθεια!!

δεν έχω όντως τετράποδο διότι είμαι φοιτητής = φτωχός (μια αιωνιότητα τώρα) και δεν μπορώ να συντηρήσω δύο οχήματα.. και φυσικά προτιμώ να βρέχομαι (που δεν βρέχομαι γιατί είμαι αδιάβροχος) απο το να μην έχω μοτό!

βέβαια οι γονείς μου ακόμα με παρακαλάνε να πάρω τετράποδο και να δώσω τη μοτό (απο τα 16 μου αυτή η δουλειά)... μερικοί άνθρωποι δε χωνεύουν ποτέ κάποια πράματα ρε παιδάκι μου!!!!!

Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

Εγω εχω το "γαλλο" (renault 19)

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΟΥΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΩΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΑΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΒΑΛΑΩ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΠΕΡΝΑΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΑΜΑΞΙ ΝΙΩΘΩ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ,ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΒΕΒΑΙΑ.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    .................
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΒΕΒΑΙΑ.
    Ή αναγκων ...

Μιας και γυναικα και δυο παιδια μαζι με τα πραγματα τους, μαλλον ΔΕΝ θα μπορεις να τα πηγαινεις βολτα με την μηχανη ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Ένα almera 1400 που όλο μένει από μπαταρία, γιατί ξεχνάω να το βάλω μπροστά.
    ΥΓ αν θυμάμαι καλά, γιατί δεν φαίνεται, πρέπει να είναι μπλε

.
    Eχω αγορασει πριν 11 μηνες το MX-5 (miata) και ακομη το στρωνω.... (εχω κανει 2.300km)

Χειμωνα / καλοκαιρι σκεπασμενο στο γκαραζ με ενα φορτιστη μπαταριας της Bosch να δινει "ζωη" καθε 2 εβδομαδες....

Iσως το μονο "κουτι" που πλησιαζει την αισθηση της moto....

ενοειται παει με τις πορτες....

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    ενα διθεσιο ανοικτο χρωματος ερυθρου.......

οχι αυτο της φωτιας που λενε......
    ενα ξεβαμενο.....
    ετσι ειναι τα φορτηγακια, της δουλειας βλεπετε. και αυτο για της πολυ δισκολες μερες.

το εχω αποφιγει το μικροβιο για την ωρα.....

οταν θα ερθουν τα παιδια, θα με κανει η αναγκη οπως λεει και ο crs-k αλλα για τιν ωρα περιμενω την γυναικα ακομα.......
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

τσιου τσιου Το avatar του/της Vivoula
    Lancia Y φυσικα - ταιριαζει και με το μαλλι...!

www.gixxergirl.com

Ένα golf 4 που απλά με προστατεύει από την βροχή και φορτώνει καμία ξενέρωτη γκόμενα που δεν θέλει να της χαλάσει το μακιγιάζ από τον αέρα της μηχανής.

Tamis o Fazerakias Το avatar του/της tamis

hahahah koutess to allo me to toto to xerete????

pou lete paidia opws kai o filos petridist foititis kai gw ftwxopaido pou ithelan na me paroun oi dikoi OPWS KAI DIPOTE auto kinito... nomizw einai ekeina ta ta.... ta.... tetragwno elafros makrostena me tesseris rodes pou me empodizoun apo to na pigaino grigora.... kano lathos paidia auto den einai? mallon nai... Telospanton egw epemena thelw mixani.... e den mou epernan mou peiran ena gilera runner 125cc tetraxrono to opoio to eskisa kanonika 48.000km se ena xrono kai kati.... mexri pou tous eipa paidia den paei allo to miixanaki thelei GENIKO servide ta eftise... e ti les twra ta klasika mine me auto kai siga ti exei panto sto mastora na doume... Mastoras: paidia to scooteraki einai me ta duo podia sto tafo kai kratiete me ta xeria allla me arketa lefta tha pigainei opws pigania siga ti thelei 1000 + eurw + ergatika ktl ktl Father: asto file tha doume ti kanoume kai mou peiran to fazer meta apo priximo kai polla polla 18wra douleias to kalokairi!!!!!!!! tespa ithela na pw pws den exw autokinito!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

YG: H filosofia mou einai:

Ena autokinito prepei na kostizei toso.... etsi wste na exeis panta tin dinatotita na agorazeis tin mixani pou goustareis kai agapas...
    Με μια λέξη... Ταξιδιώτης των 2 τροχών

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    όχι ένα αλλά 2 κουτιά παρακαλώ...

Το οικογενειακό FIAT MAREA 1,6 που αναλαμβάνει τις οικογενειακές μετακινήσεις και ένα HUNDAI ATOS που συνήθως το κυκλοφορεί η γυναίκα μου αλλά και εγώ όταν πρέπει να πεταχτώ κάπου.

Ρε γαμώτο κάθε χρόνο τέτοια εποχή μαζί με το Φειζερ και το παπί πληρώνω 4 τέλη κυκλοφορίας και 4 ασφάλειες μαζεμένες...Πάει το δώρο όπως καταλαβαίνετε...

Μετά τις μότο η μεγάλη αγάπη είναι μόνο μια εταιρία στην Αυτοκίνηση .Αlfa romeo.
    Aυτήν την στιγμή Alfa 146 2000,απλα πυραυλάκι !

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	147 μουρη και ποδι.jpg 
Προβολές:	163 
Μέγεθος:	71,8 KB 
ID:	6762
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    Εκτος απο το vstrom η αλλη μου αγαπη ειναι ενα peugeot 106 RALLYE 16V.To opoiο το χρησιμοποιο στις βροχες και σε ορισμενες περιπτωσεις που παω με το club του 106 σε πιστα και σε στροφιλικια εκτος θεσσαλονικης..
    Αλλα τωρα ειναι σε κατασταση υπνου το θηριο..

Ford Focus 1.6 που χρησιμοποιω για να πηγαινοερχομαι δουλεια μονο, αντε και κανενα supermarket (εχει να πλυθει 3 μηνες+ )

Audi 90 2.0 lt που καθεται στο γκαραζ και δεν χρησιμοποιειται γενικως πια

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot

ZASTAVA....

....YUGO 1200
    με καταλλύτη
    μοντ. 92
    Μπλέ σκούρο,
    χλμ δεν θυμάμαι,
    τσουλάει ακόμα,
    δεν το πουλάω ακόμα,
    αλλά ποιός θα το 'παιρνε,

με όλα τα αξεσουάρ του και το καλύτερο;
    ένα μπίπερ, που αμα δεν κλείσεις καλά την πόρτα, κάνει....ντόϊνγκ...ντόϊνγκ...ντόϊνγκ...
    ντόϊνγκ...ντόϊνγκ...ντόϊνγκ...ντόϊνγκ...ντόϊνγκ...
    ντόϊνγκ...μέχρι να την κλείσεις
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2006, 11:51
  2. Τι γνώμη έχετε................
    από powerphot στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 08:41
  3. Τι γνώμη έχετε για το νέο Anti-XT της HONDA?
    από Julius στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 126
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2004, 15:54
  4. Ρε παιδιά τι γνώμη έχετε για αυτό;
    από NLS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2004, 03:55
  5. Τι Γνωμη ΕΧετε...
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 23:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα