ψαχνω μαγαζι στην αθηνα που να αναλαμβανει βελτιωσεις σε παπια..με ειδικευση σε διχρονα
παραδειγμα εχουμε ενα yamahaz 125 στη γειτονια και θελουμε να του βαλουμε κινητηρα απο WR 200..
υπαρχει μαγαζι που να κανει τετοια?
ψαχνω μαγαζι στην αθηνα που να αναλαμβανει βελτιωσεις σε παπια..με ειδικευση σε διχρονα
παραδειγμα εχουμε ενα yamahaz 125 στη γειτονια και θελουμε να του βαλουμε κινητηρα απο WR 200..
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Exeis lefta gia petama ??? tetoies doulies h pou ths kaneis monos sou h pou kaneis tous mastoraious plousioterous ...pare kana mixanaki ths prokophs na teleiwneis ....
![]()
Modenas Kriss 125
Eμενα μου φαινεται φανταστικη ιδεα να σου σηκωνεται ακριβως εκει που δε το περιμενεις.
Θα την εκανα αυτη την τροποποιηση.
Eγω παλι καταλαβαινω αυτο που θες να κανεις και υπαρχουν μαγαζια να το κανεις αρκει να κοιταξεις σε ενα περιοδικο με φτιαγμενα μηχανακια κλπ.
αλλα
Γιατι να πειραξεις ενα μηχανακι που ειναι cult...δεν εχω δει ενα Z μαμα... απο την στιγμη που διατιθεσαι να δωσεις χρημα γιατι να κανεις ενα γρηγορο (παντα θα υπαρχουν πολυ πιο γρηγορα παπια..για μηχανακια γενικα δεν μιλαμε) αντι να κανεις ενα μοναδικο ή απο τα ελαχιστα Ζ...λεω εγω τωρα...
veveos kai iparxoun magazia pou kanoun PARANOMES kai sxetika EPIKINDINES allages se mixanakia kai ta dinoun se ANILIKOUS...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
episeis iparxoun kai kapoioi pou (an thes kai an den thes) se dernoun kai sou pernoun ta leuta sou....
legode kleftes
alla oi deuteroi exoun vgalei kako anoma giati borei telika kai na min pethaneis apo to apotelesma twn prajewn tous...
me tous prwtous ise poio sigouros...
![]()
![]()
![]()
telika or eseis grafete asxeta teleutaia...
or egw exw ginei poli pikroxolos...![]()
απο οτι ξερω απο ενα τυπο εθνικη προς λαμια επομενη εξοδο απο αυτη που παει για σκλαβενιτη χαλκηδονας.μολις σχεδον φτασεις απανω στην γεφυρα της εξοδου στο δεξι σου χερι υπαρχη μια yamaha. για δες εκει. τουλαχιστον για εκει ξερω
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
Εσύ έχεις πρόβλημα στύσης..Είναι φανερό..Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Eμενα μου φαινεται φανταστικη ιδεα να σου σηκωνεται ακριβως εκει που δε το περιμενεις![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εγω εχω μονο hyperstisi/Εσύ έχεις πρόβλημα στύσης..Είναι φανερό
ειστε εντελως ανωριμοι..τετοια λογοπαιγνια ουτε στο γυμνασιο δεν καναμε![]()
:a31: :a31:
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Σε ποιό ακριβώς σημείο;Γιατί εγώ,ενα V Strom είχα και το πούλησα.Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
εγω εχω μονο hyperstisi/
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Καλα εκανες. Εγω θα το ξαναπουλουσα στη θεση σου.Γιατί εγώ,ενα V Strom είχα και το πούλησα.
Και σ' ό,τι αφορά το πρώτο σκέλος τής ερώτησης;Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Καλα εκανες. Εγω θα το ξαναπουλουσα στη θεση σου.
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]