Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Τα φώτα σας για f650GS

Το λάδι το εντόπισα κάτω ακριβώς από τον κινητήρα και δε νομίζω να έχει σχέση με την τάπα που λες, δεν ξέρω πάλι αφού η μηχανή ήταν από πλύσιμο και μπορεί να την καθάρισαν καλά στα μέρη που φαίνονταν.
    Να έχει πέσει δεν φαινόταν αφού τα αντίβαρα δεν έμοιαζαν αλλαγμένα (είχε και χούφτες) και ταπλαστικά δεν είχν κάτι εμφανές, όμως δε μπορώ να είμαι σίγουρη.
    Λέγοντας τελευταίο κλικ... η αδαής, εννοώ τελευταίο ως προς τηναποφόρτιση. Το πιο μαλακό της δηλαδή. Στην ίδια ρύθμιση, σ' ένα καινούργιο μηχανάκι πατάω με το μισό πέλμα και τα δύο πόδια, ενώ σ' αυτή (και σε άλλες μεταχειρισμένες πιο παλιές) με ολόκληρο σχεδόν.'
    Αυτό με το κιβώτιο - παρότι καταλαβαίνω πως είναι θέμα συνήθειας - πολύ μου τη δίνει.
    Έχεις δίκιο που αναφέρεις..."εάν"
    Όπως και να έχει, ευχαριστώ παιδιά! Είναι στα συν της ελικοφόρου φίρμας η ευγένεια και η σωστή αντιμετώπιση μεταξύ των οπαδών της

ΑνΩριμο Μελος Το avatar του/της pimenas

Lightbulb

Λοιπόν. όσον αφορά το λάδι στο συγκεκριμένο σημείο αυτό μπορεί να είναι και λάδι αλυσίδας, μου είχε συμβεί και εμένα. Βέβαια είναι λιγο περίεργο μετα απο πλύσιμο να έχει εκεί λάδι, εκτός κιαν ξέχασαν να το πλύνουν εκεί.

Για την ανάρτηση τώρα, είσαι σίγουρη οτι δεν ήταν μοντέλο με χαμηλές αναρτήσεις? Τσέκαρε το. Πάρε μεζούρα και συγκρινε πλαινό και κεντρικό σταντ, σε σχέση με το καινούριο. Ισως να σε κοιτάνε περίεργα, αλλα μην δώσεις σημασία.

Τώρα για το κιβώτιο, μπορώ να πω ότι είναι λίγο δύστροπο, ΑΛΛΑ πρόβλημα να βρω την νεκρά δεν είχα ΠΟΤΕ! Το μόνο πρόβλημα που είχα και χρειαστηκε να συνηθίσω, ήταν να κουμπώνει καλά η 1η, και η 2α στο ανέβασμα απο 1η σε 2α.

Και μην εμπιστεύεσαι κανέναν πωλητη!

Pimena ΔΕΝ ηταν λάδι αλυσίδας. Ήταν λάδι "λάδι"! Λεπτόρευστο.
    Ήταν το κανονικό μοντέλο, με την κανοική σέλα και χωρίς προσαρμογείς στους συνδέσμους. Το κοντό - πίστεψέ με - το αναγνωρίζεις από χιλιόμετρα ... Σαν custom μετατροπή σε εντούρο είναι Το έχω δει σε αντιπροσωπεία καινούργιο για παράδοση.
    Τώρα για το κιβώτιο... τι να πω... Μπερδεύτηκα.

....Γενικώς μπερδεύτηκα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harrysvr
    Πες μας και την τιμή που ζητάνε...
    ΑΕΚ

6.700 και κατεβαίνει ως τα 6.500. Σημείωσε πως 8.050 έχει του κουτιού.

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Τι χρονολογίας και με πόσα χιλίομετρα? Μόνο εαν είναι 0,5 χρόνου μοντέλο εως 5000χλμ και σε άριστη κατάσταση θα το έπαιρνα σε αυτή την τιμή. Με το που αγοράζεις οτιδήποτε, την άλλη στιγμή χάνεις στην μεταπώληση 1000-1500 Ε. Στην κατάσταση που το παρουσιάζεις δεν νομίζω να σε συμφέρει.

Βρίσκεις πολλά F650GS το πολύ με 5000Ε σε πολύ καλή κατάσταση. Ψάξτο και αλλού. Κάπου ειδα και εδώ μέσα αγγελίες.

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Αρχικά δημιουργήθηκε από funmoto

"Στις 650 είναι ολόκληρη διαδικασία να ελέγχεις τη στάθμη, οπότε πολλοί απλά συμπληρώνουν λάδι, αυτό κάνει υπερχείλιση και από κάπου πρέπει να το πετάει η μηχανή." Για μοντέλο 5000 χλμ μιλάμε έτσι???

Άσχετα με όλα αυτά και επειδή το δοκίμασα και με ...τον κινητήρα αναμένο, ήταν αδύνατον να βρώ τη νεκρά, όσο και αν προσπάθησα (και μάλιστα με γυναικείο μαλακό πόδι ). Ο πωλητής με διαβεβαίωσε πως ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ είναι όλες οι 650 και αυτό οφείλεται στη διαμόρφωση των γραναζιών του κιβωτίου. Έχει κόλπο και θα το συνηθίσω - είπε - όταν ξεχάσω το κιβώτιο honda.
    Μια χαρά εύκολα ελέγχεις τα λάδια, απλά πέρνεις το μπουζόκλειδο και ξεβιδώνεις την τάπα του λαδιού στα αριστερά-στην θέση που οι υπόλοιπες έχουν το τεπόζιτο! Τι πιο εύκολο?

Όσο για το κιβώτιο με την χρείση θα μαλακώσει! 5,000 χλμ είναι λίγα!

(Για την διαρροή λαδιού ψάξτο λίγο γιατί το συγκεκριμένο μηχανάκι όχι απλά δεν χάνει αλλά ούτε καν καίει λάδια)
    ΤΕΛΟΣ

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. τα φωτα σας για rf 400rv
    από motoexelixis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2010, 09:18
  2. τα φωτα σας για αυτο
    από nik7119 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2009, 06:55
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2008, 08:09
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 10:00
  5. Θέλω τα φώτα σας για Pinnacle Studio!
    από powerphot στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 08:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF