Ετσι να προσκυνας σκουληκι τον cosmic mustard:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
ΠΡΟΕΔΡΕ ......
απλά ......
(δεν το γλυτωνουμε το ΒΑΝ αυριο Κωστα) :rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ετσι να προσκυνας σκουληκι τον cosmic mustard:rotflmao:
(δεν το γλυτωνουμε το ΒΑΝ αυριο Κωστα) :rotflmao:
KALA DE NTREPESTE?
LOIPON SBHSTE TA OLA
KAI MHN ANTIGRAFETE TON KARDASH TON FZR600RRR (MPOUGATSA VERSION)
ANTE FRONHMA!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
[
giati kyrioi den bazetai sthn lista to sv650s????
ti? einai fthno kai lete de 8a einai kalo????
mhpws sas mprizonoun kai kala oi grhgoroi me ta anohta tetrakylindra?
ee?? h mhpws auto pou metraei einai to prestige sas? kai gia auto epibiwnoun ta AKRIBA ducati?
oxi dhladh exw adiko?
monster 620 giati agorazetai kai den agorazetai sv650 e?
raptor650 giati den agorazetai? einai sxedon agnosto? gi auto?
hyonsung giati den agorazetai? einai asxhmo? oxi panemorfo einai.
kala de 8elete na ksexwrizetai ligo?
oloi fazer dhladh?
ts ts ts me exete bgalei apo ta rouxa mou!
+1000 :rotflmao: :rotflmao:
Antres den einai aytoi pou forane pantelonia,einai aytoi pou forane adiavroxa(aprilia)
XARH??? DE MOU ARESE H EIKONA SOU
GIA ALLAKSE THN...
DEN EXEIS KATALABEI TOSH WRA TI SYMBAINEI EDW MESA?
ANTE KAI PROSPA8W NA TOUS SYMAZEPSW OSO MPORW
Τα SV είναι πολύ καλές μηχανές πέρα του ότι είναι και εμφανίσημες.........και ειδικά του πρόεδρά σας είναι πολύ τούμπανο το άτιμο. Έτσι έπρεπε να το πουλάνε εξαρχής.
Κρίμα που στο Ellada δεν πούλησαν. Ίσως να φταίει κι η αντιπροσωπία διότι ο λόγος που δεν ασχολήθηκα με suzuki γενικά ήταν η αντιπροσωπία και δεν ήθελα να τρέχω σε άλλες πόλεις για την συντήρηση.
Αλλά μην χάνουμε την ουσία......τα χονδα κράζουμε όχι τα Fazer.......![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
aaaa nai nai OKSW TA HONDAΑλλά μην χάνουμε την ουσία......τα χονδα κράζουμε όχι τα Fazer.......
OKSW!!!!
ZHTW TA FAZER!!!!:a44:
Έ μα τι τώρα.....παιδιά είμαστε.......Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
aaaa nai nai OKSW TA HONDA
OKSW!!!!
ZHTW TA FAZER!!!!:a44:![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Ποιος ειναι ο Προεδρος;Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Τα SV είναι πολύ καλές μηχανές πέρα του ότι είναι και εμφανίσημες.........και ειδικά του πρόεδρά σας είναι πολύ τούμπανο το άτιμο. Έτσι έπρεπε να το πουλάνε εξαρχής.
Μην μου πειτε αυτο το Σαλονικιο σκουληκι![]()
Εγω ειμαι ο Προεδρος.
Εγω εχω το πιο μοντιφαρισμενο ομορφο μοναδικο στριφτερο σαν ξυραφι SV στην Ελλαδα.
Και επισης μονο εγω πρωτοτυπησα και το εχω να δουλευει με ΕΝΑΝ μαλιστα με ΕΝΑΝ κυλινδρο![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Έ εεε εντάξει....εεεεεε μια κουβέντα είπα......μην την παίρνεις και τοις μετρητοίς....είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω ωρέ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ.......Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ποιος ειναι ο Προεδρος;
Μην μου πειτε αυτο το Σαλονικιο σκουληκι![]()
Εγω ειμαι ο Προεδρος.
Εγω εχω το πιο μοντιφαρισμενο ομορφο μοναδικο στριφτερο σαν ξυραφι SV στην Ελλαδα.
Και επισης μονο εγω πρωτοτυπησα και το εχω να δουλευει με ΕΝΑΝ μαλιστα με ΕΝΑΝ κυλινδρο![]()
τελικά θα μας πείτε ποιός είναι ο σωστός ο Πρόεδρας.....:rotflmao:
eee krooki?
na er8w a8hna na se dagwsw
egw eimai o proedras!
kai 8a parameinw gia polla xronia akoma.
esy crooky den exeis sv bides einai akoma!
ALWSTE H IERARXIA YPARXEI STO SITE...
KANENAS DE THN DIABASE?
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=36254
OLOI 8ELETE THN 8ESH MOY ALLA DE 8A AFHSW KANENAN SAS NA MOU THN PAREI...
παρε το νεο hornet με την εξωτικη εμφανηση :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: να γελαει το χειλακι μας και να μας φτιαχνεις τη μερα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: