Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: moto gp italy

Νέο μέλος

moto gp italy

αποφασα να παω ενα ταξιδακι εκτος ελλαδας κ βρηκα αφορμη το gp που γινεται στην ιταλια.ειναι η πρωτη φορα που βγαινω με την καλη μου εκτος κ θα ηθελα να μαθω οποιαδηποτε πληροφορια οπως χαρτια που χρειαζονται κακοτοπιες που δεν χρειαζονται κ οτιδηποτε μπορει να ειναι χρησιμο

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Φετος ειναι ευκαιρια για Ιταλια,επειδη υπαρχει και ο αγωνας στο Misano αρχες Σεπτεμβρη
    Η πιστα ειναι πολυ κοντα(20 χλμ απο Ανκονα)
    Καλα καλα,μπορει να μη χρειαστει και μηχανακι μαζι για να παμε να το δουμε

Ως προς τον αγωνα στο Mugello,ειναι 350 χλμ απο Ανκονα και διοργανωνονται εκδρομες απο ΜΟΤΟ,0-300 κλπ
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Ένα μικρό group από εμάς πήγε πέρσυ Ιταλία....δεν χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο..... μόνο Πράσινη Κάρτα που την ζητάς απο την ασφαλιστική σου....κατά τα άλλα είναι όπως τα ξέρεις και εδώ.....αν ψάξεις λίγο θα βρείς post με χρήσιμες συμβουλές για ταξίδια στο εξωτερικό.....

Και μια που ήρθε η κουβέντα για να ξυπνησούν λίγο ο juan_pablo και ο integrale.....

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
    Ένα μικρό group από εμάς πήγε πέρσυ Ιταλία....δεν χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο..... μόνο Πράσινη Κάρτα που την ζητάς απο την ασφαλιστική σου....κατά τα άλλα είναι όπως τα ξέρεις και εδώ.....αν ψάξεις λίγο θα βρείς post με χρήσιμες συμβουλές για ταξίδια στο εξωτερικό.....

Και μια που ήρθε η κουβέντα για να ξυπνησούν λίγο ο juan_pablo και ο integrale.....
    με το θεμα κλοπης ειναι οπως τα λενε γιατι εχω ενα ανχος

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Κοίτα, απο ancona και κάτω δεν είναι και πολύ καλά τα πράγματα.... απλά βρες ξενοδοχείο με parking..... Πολλά ακούς για Ιταλία αλλά δεν νομίζο να έχει συμβεί σε πολλούς.

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades
    Καλησπερα, εχω κανονισει με ενα φιλαρακι να παμε Mugello, φευγουμε παρασκευη 1/6 απο πατρα και επιστρεφουμε 4/6 απο ανκονα. Θα μεινουμε Φλωρεντια και λεμε την αποσταση απο Ανκονα να μην την κανουμε μεσω εθνικης αλλα απο assisi-perugia που και πιο ομορφη θα ειναι και θα γλυτωσουμε αρκετα διοδια.

Εχουμε κανονισει πλοιο-διαμονη-εισιτηρια (πηραμε στο χορταρι) αλλα υπαρχουν 1-2 ακομα αποριες που θα παιξουν σημαντικο ρολο στο "ζουμι" της υποθεσης, στο ποσο θα ευχαριστηθουμε το gp δηλαδη:

Βρηκα σε περσινο ποστ του γιαγια αρκουδα πως καλυτερα να παρκαρουμε τις μηχανες καπου κοντα στην πιστα για ασφαλεια και ευκολια προσβασης, αυτο ισχυει; Ξερει καποιος κατι πιο συγκεκριμενο; Διαφορετικα θα παμε ντουγρου μαζι με αλλους χχ.000!

Το ζεσταμα των 125 αρχιζει στις 8:30, εμεις τι ωρα να ειμαστε εκει ωστε να πιασουμε θεση εκει που θελουμε; 8:30 ειναι λογικη ωρα ή θα εχει ηδη πολυ κοσμο;

Σε πιο κομματι της πιστας προτεινετε να καθησουμε; Απο σχεδιαγραμματα και φωτο που εχω κατεβασει, μου φαινονται καλα τα σημεια μεταξυ poggio secco - Materassi - Casanova - savelli, απο εκει μου φαινεται θα βλεπεις 2 εσακια και 1-2 ευθειες , καθως και την μεγαλη ευθεια απο μακρια. Επισης καποιες εχουν και video wall μπροστα τους. Και το εσωτερικο της bucine καλο φαινεται. Τις arrabiata τις αποκλειω γιατι βλεπεις μονο αυτες τις 2 και τιποτε αλλο.

Τελικα θα παει και κανεις αλλος απο εδω; Οποιος το σκεφτεται παντως τελειωνει ο χρονος, το μεγαλυτερο προβλημα ειναι το πλοιο που πρεπει να εχει σχεδον γεμισει....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mugello map mugello.gif 
Προβολές:	149 
Μέγεθος:	90,8 KB 
ID:	86669

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Μπορεί να πάω για 3 ημέρες αεροπορικός και να μείνω και εγώ Φλωρεντία .
    αν γίνει έτσι θα μιλήσουμε...

Παρόμοια θέματα

1. Polite Zxr-250 Moto Gp!!!
    από DrkAngel στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2005, 22:03
  2. Mugello Moto GP Ιούνιο 2005
    από Nik0s στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2005, 21:53
  3. Moto Gp
    από Valentino_Ptossi στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 12:30
  4. Moto-Gp (Qatar)...Σάββατο και όχι Κυριακή ο αγώνας...
    από Stomu Yamashta στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2004, 01:48
  5. Moto GP 2
    από Omni στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2004, 13:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας