Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
Παιδιά...οι Ducati έχουν γκάζια....Και δυστυχός όπως και πέρσι...καμια σχέση δεν εχουν με τις παραγωγής....ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ!!
!
:a31: :a24:
ειχες ποτε και σου χαλασε ?![]()
Παιδιά...οι Ducati έχουν γκάζια....Και δυστυχός όπως και πέρσι...καμια σχέση δεν εχουν με τις παραγωγής....ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ!!
!
:a31: :a24:
ειχες ποτε και σου χαλασε ?![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
εγω προσωπικά κι ευτυχώς δλδ ΟΧΙ!
Αλλά εχω φίλων και γνωστών που ΕΧΟΥΝ!!!
Τωρα θα μας πεις οτι ειναι και τα ΥΠΕΡαξιόπιστα μηχανάκια!!!!
Όντως τότε:a24: το άλλο που εβαλες δεν το αναφέρω (το μεσαίο)
Καμια σχέση....πάρσι τα ίδια....μονο εξω ξέρουν να κάνουν ιστορίες....μέσα στα GP...τπτ!!
Τεσπά....φέτος νέα σεζόν, νέες μοτο.....όλα νέα!
Απο γκάζια πάντως καλά πάνε...ΚΑΙ φέτος....![]()
CALCULATOR ISLAND
εγω προσωπικά κι ευτυχώς δλδ ΟΧΙ!
Αλλά εχω φίλων και γνωστών που ΕΧΟΥΝ!!!
Τωρα θα μας πεις οτι ειναι και τα ΥΠΕΡαξιόπιστα μηχανάκια!!!!
Όντως τότε:a24: το άλλο που εβαλες δεν το αναφέρω (το μεσαίο)
Καμια σχέση....πάρσι τα ίδια....μονο εξω ξέρουν να κάνουν ιστορίες....μέσα στα GP...τπτ!!
Τεσπά....φέτος νέα σεζόν, νέες μοτο.....όλα νέα!
Απο γκάζια πάντως καλά πάνε...ΚΑΙ φέτος....![]()
ααααα !!! ετσι πες μου ντε !
ο ξαδερφος του κουμπαρου του φιλου ,της ξαδερφης της γιαγιας του θειου σου ειχε ....μαλλον ειχε δικιο !:smilea:
![]()
και το καλο ειναι οτι σχεδον παντα θα ειναι ιταλικο μπροστα ....
Ή ducati ή Fiat:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
Ή ducati ή Fiat:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οντως...
...ωχ , ωχ , ωχ ...το βλεπω το θεμα να δημιουργειτε !!
Ποιο ειναι το πιο αξιοπιστο μηχανακι στα gp....
![]()
ελεος ρεεεεε....![]()
-οχι φίλε μου στα GP αλλά έξω απο τα GP!!
-Και δεν αναφέρομαι στον μπατζανάκη της ξαδέρφης του θείου του κουμπάρου του φίλου μου ΔΥΣΤΥΧΟΣ για σένα!!!
-η αλήθεια ειναι οτι οταν ειδα το Yamaha FIAT......ξενέεεερααααα!!!!
Γιατι δεν εγινε Ducati FIAT να ξεμπερδεύουμε....να ηταν Yamaha FORD έστω...μιας κι εχουν εξελίξει μοτέρ για την Ford....να το καταλάβω!!
CALCULATOR ISLAND
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
ναι αλλα ο ενας ειχει bridgestone και π αλλος michelin.... ΔΕΝ ειναι τα ιδια!Αρχικά δημιουργήθηκε από xastoukopsaro
ta idia lastixa forousan oloi.. metria gomosh. mono o pedrosa eixe malaka kai an eides kapoia stigmh tou bgalan kai thn tampella mode pou shmainei.... kopse megale giati me ayton ton rytmo den thn vgazei to oxhma
Καλό τώρα....τέλος παντων....όμορφο ναι....καλό......!!!!
Αν βέβαια αναφέρεσαι σε Q4 και GTA......σωμφωνΆΩ!!
CALCULATOR ISLAND
-οχι φίλε μου στα GP αλλά έξω απο τα GP!!
-Και δεν αναφέρομαι στον μπατζανάκη της ξαδέρφης του θείου του κουμπάρου του φίλου μου ΔΥΣΤΥΧΟΣ για σένα!!!
-η αλήθεια ειναι οτι οταν ειδα το Yamaha FIAT......ξενέεεερααααα!!!!
Γιατι δεν εγινε Ducati FIAT να ξεμπερδεύουμε....να ηταν Yamaha FORD έστω...μιας κι εχουν εξελίξει μοτέρ για την Ford....να το καταλάβω!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλυτερα που δεν εγινε Ducati FIAT .
Ο τυπος της (μεγαλομετοχος) FIAT ειναι κοκακιας και περισυ τον επιασαν με ενα τραβελι που ειχε πεσει σε κωμα στο σπιτι του...θα ηταν δυσφημιση για την Ducati.
Ducati Ferrari θα γινει....
Ειναι το χρωμα τετοιο...
Τωρα αν βαψουν ορισμενοι τα ΧΟΝΔΑ κοκκινα δεν νομιζω να γινουν πιο γρηγορα..![]()
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Λεγωντας ΧΟΝΔΑ περαν της πλακας θυμηθηκα οτι (ο Διατσιδης εκεινη την ωρα μαλλον μετραγε τα ποδια των θεατων) 10 γυρους πριν το τελος εβγαλαν στον Πεδροζα ενα πλακ-ατ που εγραφε MODE και ενα γυρω μετα ενα αλλο που εγραφε G4.
Αυτες ηταν οδηγιες για να αλλαξει την ηλεκτρονικη πατωντας ενα κουμπακι στην μηχανη...
Μιλαμε για φοβερες εξελιξεις![]()
Δειτε τα ΧΟΝΔΑ πως ανεβηκαν μετα...εχει να κανει και με την καταναλωση βενζινης.
Ο Διατσιδης φανταζομαι θα τα αναλυσε πολυ περισσοτερο.....:rotflmao: :rotflmao:
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
τα μπροστινά ή τα πισινά??
ναι, το ειδα κι εγω....αααα ρε πΟτάνα τεχνολογία!!!
CALCULATOR ISLAND
Οντως τα Ducati ειναι φοβερα αναξιόπιστα....,τοσο που στα superbikes(που ειναι οτι πιο κοντινο στα μηχανακια παραγωγής) εχουν να εγκαταλήψουν (απο μηχανική βλαβη) απο την εποχη που χασαν το προτευλευο πρωταθλημα αν θυμαμαι καλα το 97...Και στα ΜotoGp μονο ο sete εχει εγκαταλήψει
Κοιτα gian_nykt αν γνώστοι σου εχουν σοβαρα μηχανικα προβλήματα με ducati θα ειναι γιατι δεν ξερουν να τα συντηρουν σωστα.Καλοσυντηριμένο ducati δεν σου δημιουργει κανενα προβλήμα ,και δεν μου το ειπε ο ξαδερφος του κολλητου της κορης του...αλλα ο πατερας μου που εχει 2 απο δαυτα και ξερει να τα συντηρει σωστα
ο πατερας σου ηλεκτρολογος πρεπει να ειναι ....ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Οντως τα Ducati ειναι φοβερα αναξιόπιστα....,τοσο που στα superbikes(που ειναι οτι πιο κοντινο στα μηχανακια παραγωγής) εχουν να εγκαταλήψουν (απο μηχανική βλαβη) απο την εποχη που χασαν το προτευλευο πρωταθλημα αν θυμαμαι καλα το 97...Και στα ΜotoGp μονο ο sete εχει εγκαταλήψει
Κοιτα gian_nykt αν γνώστοι σου εχουν σοβαρα μηχανικα προβλήματα με ducati θα ειναι γιατι δεν ξερουν να τα συντηρουν σωστα.Καλοσυντηριμένο ducati δεν σου δημιουργει κανενα προβλήμα ,και δεν μου το ειπε ο ξαδερφος του κολλητου της κορης του...αλλα ο πατερας μου που εχει 2 απο δαυτα και ξερει να τα συντηρει σωστα
![]()
ασε τα ανταλακτικα,σερβις,δυκτιο....
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
καλα, τον χαβά σας εσείς......ο ξαδερφος του μπατζανάκη της θειας του φιλου μου...
ΔΗΛΑΔΗ τι θέλετε, να παρω μια για να δω αν διαλύσει ή οχι για να αποκτίσω άποψη στο θέμα?? Μαζόχα είμαι?
Θα έπερνα κάποια στιγμή βέβαια μιας και εμφανησιακά μου αρέσουν όπως μου αρέσει και η διαφορετικότητα τους ΑΛΛΑ άσχετα απο αυτο αμα ακούω και κοροϊδεύουν λες και τα είδα ολα αυτα στον ύπνο μου και κάνω τον ξερόλα ή νομίζουν οτι ειμαι προκατηλημένος......
Και το οτι πρέπει ολα να κάνουν την συντήρηση στην ωρα τους γιατι αλλως......άλλο θέμα κι αυτο...και καλά, εγω ειμαι σωστος γενικα στην συντήρησή των οχημάτων μου...ο Χ ή ο Ψ που δεν ειναι? Τι θα γίνει? Πρέπει να σκορπίζουν???
Και δεν τα βγάζω άχρηστα κυριοι Ducatisti.....απλά βγάζουν τα προβληματάκια τους.....αλλά σε μεγαλύτερη συχνότητα απο άλλες!
CALCULATOR ISLAND