Eχεις δικιο Θεσπιεις ηταν με αρχηγο τον Δημοφιλο ΔιαδρομουΑρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Θεσπιείς ήταν το σωστό
![]()
![]()
![]()
![]()
Eχεις δικιο Θεσπιεις ηταν με αρχηγο τον Δημοφιλο ΔιαδρομουΑρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Θεσπιείς ήταν το σωστό
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!
Κύπριος ήταν;Αρχικά δημιουργήθηκε από AFROPANTELOS
με αρχηγο τον Δημοφιλο Διαδρομου
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Θεσπιείς... Από το χωριό Θεσπιές (ή Ερημόκαστρο για τους ντόπιους) κοντά στην ΘήβαΑρχικά δημιουργήθηκε από AFROPANTELOS
Νομιζω Θεστιεις και οχι Θεσπιεις.![]()
![]()
Μην φοράτε κράνος αν δεν έχετε να προστατέψετε κάτι! (16η Π.Σ.Μ.)
en sidomia...
ME JENA ARX@d@a DEN GAMAS ADERFE!!!!
akoma kai an einai tou gigado-arx@d@ papou sou...
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
en sidomia...
ME JENA ARX@d@a DEN GAMAS ADERFE!!!!
akoma kai an einai tou gigado-arx@d@ papou sou...
![]()
![]()
![]()
![]()
εμενα γαμαγε και ο παππούς μου και συνεχιζω το εργο του με περηφάνια και τιμη
εσυ που δεν εχεις ουτε παρελθόν δεν εχεις και παρόν και μέλλον
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλή η ταινια,καλυτερη η ιστορία, μα
ηρωικότερη όλων η μαχη του Μαραθωνα...
μπορει να την ξαναδω...
τα εθνικια
να κοιταξουν το ι5 στο απολυτηριο του στρατου
και να απολαυσουν το poc-corn...μακρυα...
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
den jerw an o kirios Sniper exei na prosthesei kati epi thou thematos...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εμενα γαμαγε και ο παππούς μου και συνεχιζω το εργο του με περηφάνια και τιμη
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
den jerw an o kirios Sniper exei na prosthesei kati epi thou thematos...
![]()
Δεν ξέρω ρε sonic22...
Δεν ζουσα τότε εγώ.... αλλά και να ζούσα σίγουρα δεν θα έβλεπα τι έκανε ο παπούς του Idi....
Θά 'πρεπε βέβαια να κάνει κάτι με τον εγγνό του.... Μια λύση θα ήταν να τον πετάξει στον Καιάδα.... ένα Kawasaki λιγότερο...![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Χωρις να θελω να μπω στην διαμαχη σας θα αναφερω μονο κατι .
Ο θεος πρωτα εφτιαξε εναν τουρκο.
Ο τουρκος μονος του βαριοτανε και παει στο θεο και του λεει οτι βαριετε και θελει κατι ακομα .
Τοτε ο θεος εφτιαξε και εναν Ελληνα.
Αρχισε λοιπον ο Ελληνας να πειραζει τον τουρκο και να του κανει τη ζωη δυσκολη.
Τοτε ο τουρκος ξαναπηγε στον θεο και του λεει.
Τι μου τον εφτιαξες αυτον ,μαυρισε η ζωη μου καλυτερα ημουν μονος μου.
Τοτε ο θεος εφτιαξε εναν Ελληνα ακομη και ετσι ησυχασε ο τουρκος.
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!
Γεια σας ρε Νεοελληνάρες όλοι. Έκανε μια ταινια με βια κάποιος και όλοι θυμηθήκατε την λαμπρή καταγωγή σας. Δέν είδα κανέναν να ανοίγει post και να λέει, πως σας φάνηκε ο Ηρόδοτος σε σχέση με το Διόδωρο το Σικελιώτη, πάνω στην περιγραφή της μάχης των Θερμοπυλών. Άν περιμένετε απο τον αμερικάνο που κάνει ταινίες για να κονομάει, να μας μάθει ιστορία τότε γ@ματα.
Η ταινία σαν ταινία είναι τρομερή παραγωγή και σίγουρα όσοι αρέσκεστε σε ταινίες με εφέ και βία θα περάσετε 2 ευχάριστες ώρες.
Εγώ δεν μπορω να καταλάβω το εξής απλό. Αφού ισχυρίζονται οτι δεν κανουν ιστορικές ταινίες (μιλάω για Τροία - Μ Αλέξανδρο κτλ) γιατί δεν χρησιμοποιούν κάποιο τυχαιο όνομα , καποια φανταστική χωρα, κάτι ρε αδερφέ στιλ -Κοναν ο Βαρβαρος- που δεν ενοχλεί κανέναν? Γιατι εμένα αυτο με ενοχλεί. Μάλλον έχουν καταλάβει οτι είμαστε πιο αμερικανάκια και απο τους Τεξανούς. Γιατι δεν εξηγείται οι Σκοπιανοι να παίρνουν επίσημη θέση, με επιστολές προς κάθε αρμόδιο για για να προασπίσουν την τιμή του Μ Αλεξάνδρου και εμείς να :a13:
Προσοχή παντως γιατί η hμιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
και στη τελικη ρε δε μας χεζετε ρε νεο-διανοημένοι.... μια ταινια βγηκε και επειδή μας αρέσει
πρεπει να μας τη βγαλετε ξινή ??
αμαν πια!!! αμα δε γουσταρετε μη τη δείτε...
πω πω σα παρατημένες γκόμενες κανετε.... βγαινει ο καθενας και λεει το πονο του και του φταινε τα παντα.....
γιατι ετσι γουσταρουμε και ετσι μας καπνιζει... και λεμε οτι ειμαστε απογονοι των 300.
αμα λαχει και αμα δε το πιστευετε παλι στα απαυτα μας!
Αντε γεια τωρα παω να τη κατεβάσω απο το Internet να τη ξαναδω!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
εχεις πολυ δικιο ... οι ''νεοελληναρες'' οπως λες ομως , περιλαμβανουν οχι μονο το συνηθες <<οταν φτιαχναμε εμεις Παρθενωνες , οι αλλοι τρωγαν βελλανιδια>> συνολο του πληθυσμου , αλλα και ενα αλλο εξ ισου ενοχλητικο συνολο ατομων , που εκφραζουν επιτηδευμενη αμφισβητηση και ιδεολογικες μπαλαφαρες μονο για εντυπωσιασμο....Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Γεια σας ρε Νεοελληνάρες όλοι. Έκανε μια ταινια με βια κάποιος και όλοι θυμηθήκατε την λαμπρή καταγωγή σας. Δέν είδα κανέναν να ανοίγει post και να λέει, πως σας φάνηκε ο Ηρόδοτος σε σχέση με το Διόδωρο το Σικελιώτη, πάνω στην περιγραφή της μάχης των Θερμοπυλών. Άν περιμένετε απο τον αμερικάνο που κάνει ταινίες για να κονομάει, να μας μάθει ιστορία τότε γ@ματα.
Η ταινία σαν ταινία είναι τρομερή παραγωγή και σίγουρα όσοι αρέσκεστε σε ταινίες με εφέ και βία θα περάσετε 2 ευχάριστες ώρες.
Εγώ δεν μπορω να καταλάβω το εξής απλό. Αφού ισχυρίζονται οτι δεν κανουν ιστορικές ταινίες (μιλάω για Τροία - Μ Αλέξανδρο κτλ) γιατί δεν χρησιμοποιούν κάποιο τυχαιο όνομα , καποια φανταστική χωρα, κάτι ρε αδερφέ στιλ -Κοναν ο Βαρβαρος- που δεν ενοχλεί κανέναν? Γιατι εμένα αυτο με ενοχλεί. Μάλλον έχουν καταλάβει οτι είμαστε πιο αμερικανάκια και απο τους Τεξανούς. Γιατι δεν εξηγείται οι Σκοπιανοι να παίρνουν επίσημη θέση, με επιστολές προς κάθε αρμόδιο για για να προασπίσουν την τιμή του Μ Αλεξάνδρου και εμείς να :a13:
Προσοχή παντως γιατί η υμιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια![]()
...ειναι μονο μια ταινια ..οκ.
Για κάποια στιγμή νόμιζα οτι θα έλεγες οτι πας να ανοίξεις κανα βιβλίοΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
Αντε γεια τωρα παω να τη κατεβάσω απο το Internet να τη ξαναδω!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Προσοχή παντως γιατί η υμιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια![]()
Μην τρελαθουμε τωρα
δεν περιμεναμε κανεναν να μας μαθει ιστορια
απλα μεσα στην σημερινη καταπτωση και ισοπεδωση των παντων
και με αφορμη την ταινια θυμηθηκαμε το μεγαλειο αυτων που ειμαστε αναξιοι απογονοι