Στελνω τα χαιρετισματα μου στην ομαδα του Ηρακλη για την ΄καλη΄ μπαλα που επαιξε![]()
Ελπιζω να μπορεσουν να βρουν τον δρομο τους κ να παιξουν καλυτερη μπαλα στη Β΄ εθνικη
και να θυμουνται την προπερσινη χρονια και περισσοτερο την φετινη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στελνω τα χαιρετισματα μου στην ομαδα του Ηρακλη για την ΄καλη΄ μπαλα που επαιξε![]()
Ελπιζω να μπορεσουν να βρουν τον δρομο τους κ να παιξουν καλυτερη μπαλα στη Β΄ εθνικη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ONE LIFE,
LIVE IT
Ευχαριστούμε πολύ.Αρχικά δημιουργήθηκε από JOHN-XT660R
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με τέτοια μπάλα που παίξαμε φέτος μόνο για εκεί είμαστε.
Μόνο που πρόπερσι να σου θυμήσω ότι μόνοι σας πέσατε με την "εισβολή" των οπαδών σας στο γήπεδο.
Τα λέμε!![]()
πως θα γινει να τα λετε και οι 2 στη Β εθνικη??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παρτε και το ΜπΑΟΚ μαζι να κανετε τριο!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(σσ δεν εχω τιποτα με τη Θεσ/νικη απλα μου τη δινει που εισαστε αντι-ΑΕΚτζιδες... )![]()
Δεν ασχολουμαστε με αλλες ομαδες παρα μονο με την δικια μας!!![]()
Κ αν νομιζεις οτι ειμαστε αντι-αεκτζηδες,ισως να καναμε μια εξαιρεση την προηγουμενη κυριακη και ασχοληθηκαμε με σας,γιατι??????????![]()
![]()
![]()
![]()
ρωτα τον Δαλουκα καλυτερα![]()
![]()
![]()
ONE LIFE,
LIVE IT
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Παρακαλώ οι οπαδοί του ηρακλάκου της Αθήνας να μην μιλάνε......
ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΖΩΗ.ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΣΤΗ ΒΈΘΝΙΚΗ
ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
PLANET EDESSA
Πατριωτακη Dodok εισαι ωραιος!!!!!!!!!!!
ΑΡΗΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ONE LIFE,
LIVE IT
εχεις πολυ πλακα ρε φιλε :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Chemical
[B]Παρακαλώ οι οπαδοί του ηρακλάκου της Αθήνας να μην μιλάνε......
μετα απο 2 φουτσες μεσα-εξω ακομα Ηρακλη μας βλεπεις? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και αντε πες οτι δε βλεπεις πρωταθλημα ελλαδας (καλα κανεις...) ειδες τι εκανε ο Ηρακλης της Αθηνας στας ευρωπας??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
πως θα γινει να τα λετε και οι 2 στη Β εθνικη??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παρτε και το ΜπΑΟΚ μαζι να κανετε τριο!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(σσ δεν εχω τιποτα με τη Θεσ/νικη απλα μου τη δινει που εισαστε αντι-ΑΕΚτζιδες... )![]()
AXAXAXAXAXA
επειδη ειστε λοιμα κ δε τη παλευετε με τους γαυρο-βαζελους, ολοι οι αλλοι ειναι αντι-αεκτζηδες ε???
ε τι να πουν κ γριες που ΟΛΕΣ οι ομαδες ειναι αντι-ηρακληδοις!!!
στο θεμα τωρα, αρε κομπλεξικο σκουλικα, σας ριξαμε εμεις εναν καιρο κ επειδη παλι τα @@ μας θα παρετε ξεσπασατε στη ανημπορη τη γρια το σουργελο της πολης!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
AXAXAXAXAXA
επειδη ειστε λοιμα κ δε τη παλευετε με τους γαυρο-βαζελους, ολοι οι αλλοι ειναι αντι-αεκτζηδες ε???
ε τι να πουν κ γριες που ΟΛΕΣ οι ομαδες ειναι αντι-ηρακληδοις!!!
στο θεμα τωρα, αρε κομπλεξικο σκουλικα, σας ριξαμε εμεις εναν καιρο κ επειδη παλι τα @@ μας θα παρετε ξεσπασατε στη ανημπορη τη γρια το σουργελο της πολης!
μωρη τραβελι οπαδε τι θες πρωι πρωι !!
Εσεις δεν μας ριξατε ...οι γριες μας ριξανε ...εσεις ειχατε πεσει στα τεσσερα στην καλαμαρια ...οπως ξερετε να κανετε παρα πολυ καλα....:rotflmao:
:rotflmao:
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
φανερώσου ρε !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
παλι ο Idi ειμαι αυτη η evi Ποτε δε κανει Log out απο το pc μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:γυναικες δεν βριζω !!!
μπες σαν ιντι να τα πούμε και με σενα .....με τεχνητές αναπνοές επιβιώνετε ...τυφλοί είστε ρε !:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ