Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: Ελληνοπουλα της εθνικης τζουντο...

εκονομικ ιμιγκραντ Το avatar του/της mrklyk

Ελληνοπουλα της εθνικης τζουντο...

gamatoi eimaste, parτe onomata ellinon pou katebazoume os ethniki omada. note oti oloi oi iliadides (ektos apo ton ena) einai georgianoi pou exei iothetisei o proponitis

Κριτήριο για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τζούντο της Σερβίας (6-8 Απριλίου), αποτελεί για τους Έλληνες αθλητές το προπονητικό καμπ που θα πραγματοποιηθεί 12-16 Μαρτίου στο Νίμπουργκ της Τσεχίας. Η ευχάριστη είδηση που έρχεται πάντως από το στρατόπεδο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, έχει να κάνει με τον Ταριέλ Ζιντιρίδη (-66κ.), ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης, από την πρόσφατη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο δεξί γόνατο και αναμένεται τεθεί κανονικά στη διάθεση του Νίκου Ηλιάδη μετά από απουσία τεσσάρων μηνών.
    Οι υπόλοιποι τζουντόκα που επέλεξε στην αποστολή ο ομοσπονδιακός προπονητής, είναι οι Αλέξανδρος Γκορντέεφ, Ρεβάζ Ζιντιρίδης (-60κ.), Γκεβόργκ Γιανκανίδης (-66κ.), Πάβελ Ντάνκο, Δαϋίδ Τσοκούρι , ’ρης Κοτανίδης (-73κ.), Βάζα Ζιντιρίδης, Γρηγόρης Βότικας, Ηλίας Ηλιάδης του Μιρμάν (-81κ.), Ηλίας Ηλιάδης του Νίκου, Θεόδωρος Μασμανίδης (-90κ.), Μιχάλης Αλεξιάδης και Χρήστος Κελετζιάν (+100κ.).

Αντίθετα θα απουσιάσουν οι Διονύσης και Βασίλης Ηλιάδης αλλά και ο Λαυρέντης Αλεξανίδης, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, με τη συμμετοχή του δεύτερου πάντως να θεωρείται σίγουρη για το Βελιγράδι.
    ασχετος...

Αν αυτοί δουλεύαν σε οικοδομή θα ήταν οι "αλβανοί" οι "ρωσοπόντιοι", θα δουλεύαν πιθανόν ανασφάλιστοι, θα ήταν στο τρέξιμο για άδειες παραμονής κλπ κλπ

τώρα, εν μια νυκτί τακτποιούνται όλα

2 μέτρα και 2 σταθμά, ανάλογα το πως μας βολεύει σαν χώρα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Εννοείται Ηλία! Όταν δουλεύουν είναι απλώς "καλοί" αλλοδαποί (Αλβανοί Ρώσοι κλπ). οι οποίοι προσπαθούν να είναι τίμιοι και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της πατρίδας μας!
    Όταν όμως συνεισφέρουν σε θριάμβους τότε γίνονται μέχρι και Έλληνες!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    έχουμε καταντήσει σαν τους Γάλλους στο Basket της δεκαετίας του 90, που βάφτιζαν τους μαυρούκους απο τις αποικίες , Γάλλους υπήκοους , για να τους έχουν στην Εθνική.

Τι να λέμε τώρα...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

οπως λεει κ ενα παλιο ανεκδοτο......

τι θα ηταν ο πυρος δημας εαν ΔΕΝ ηταν ολυμπιονικης????

αλβανος!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Κάποιοι από αυτούς στις Χώρες τους που έμεναν τους έλεγαν Έλληνες για να τους κοροϊδέψουν και να τους εξεφτελίσουν επειδή δεν ήταν Αλβανοί, Ρώσοι και τα ρέστα.

Εδώ που ήρθαν τώρα τους βλέπουμε από την άλλη μεριά του καθρέπτη. Τους λέμε Αλβανούς και Ρωσοπόντιους.

Σίγουρα ήρθαν και κατακάθια, αλλά κάποιοι έχουν όντως ελληνικές ρίζες.

Τώρα αν είναι σωστή η όλη συμπεριφορά του κράτους, σίγουρα δεν είναι. Και υπάρχουν πολλά περιστατικά.

Το θέμα είναι η καταγωγή τους ή ότι έχουμε χάσει την συνείδησή μας ως Έλληνες και κατά συνέπεια τους αφήνουμε να κάνουν αφού βρίσκουν πρόσφορο έδαφος?

Έχουμε αποχαυνωθεί ως κοινωνία και χάθηκαν οι συμπαγής αξίες μας ώστε να μην μπορεί κανένας να τις αμφισβητήσει. Δεν φταίει κανένας ρωσοπόντιος, ούτε και αλβανός.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Ντροπή ούτε μια λέξη Ελληνική δε μπορούν να προφέρουν,οι περισότεροι από αυτούς.
    Για πιό λόγο αντιπροσωπεύουν την Ελλάδα?
    Ποιά συμφέροντα εξυπηρετούν αυτές οι Ελληνοποιήσεις?
    Γιατί αυτές οι θέσεις στην εθνική ομάδα δεν καλύπτονται από Ελληνόπουλα?
    Γιατί δεν δίνουν ευκαιρίες σε Ελληνόπουλα παρα μόνο υιοθετούν ξένους αθλητές?

Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να βλέπω έναν Έλληνα να παλεύει στη θέση τους και
    ας μη φέρνει διάκρισεις.

Και επειδή αυτό το κακό με το "Ρωσοπόντιος" έχει παραγίνει και επειδή η καταγωγή μου είναι ποντιακή σας λέω για να ξέρετε πως δεν υπάρχει Ρωσοπόντιος,υπάρχουν Πόντιοι και Ρώσοι και για να γίνομαι και πιο συγκεκριμένος οι Πόντιοι είναι Σπαρτιάτες οι οποίοι διώχτηκαν από την Σπάρτη για κάποιο λόγο και μετοίκησαν στην Ρωσία.Για περισσότερες λεπτομέρειες θα ρωτήσω τον παππού μου
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Και επειδή αυτό το κακό με το "Ρωσοπόντιος" έχει παραγίνει και επειδή η καταγωγή μου είναι ποντιακή σας λέω για να ξέρετε πως δεν υπάρχει Ρωσοπόντιος,υπάρχουν Πόντιοι και Ρώσοι και για να γίνομαι και πιο συγκεκριμένος οι Πόντιοι είναι Σπαρτιάτες οι οποίοι διώχτηκαν από την Σπάρτη για κάποιο λόγο και μετοίκησαν στην Ρωσία.Για περισσότερες λεπτομέρειες θα ρωτήσω τον παππού μου
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σορυ ρε συ αλλα αυτά ούτε ο Λιακόπουλος δεν τα λέει

:rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Όχι ρε! Τί διώχτηκαν! Αποικίες ήταν όλα αυτά τα μέρη για να εξυπηρετούν το εμπόριο.

Καλώς ή κακώς η Ελλάδα έχει γεμίσει με ξένους και καλό θα ήταν να αρχίσουμε να συνηθίζουμε στην ιδέα ότι όλο και περισσότεροι θα αρχίσουν να ανεβαίνουν κοινωνικά και να φαίνονται περισσότερο (γιατί προς το παρόν οι ομάδες αυτές μας είναι γνωστές για τη μαφία, τις κλοπές κλπ)... Όπως ο Σχορτσιανίτης, που είναι 100% Έλληνας με Έλληνα πατέρα και μητέρα μαύρη, έτσι θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Δηλαδή από πότε στην Αγγλία, Γαλλία, Σουηδία, Γερμανία κλπ κλπ υπήρχαν μαύροι; Απόγονοι σκλάβων είναι όλοι αυτοί και τώρα έχουν γεμίζει τον τόπο. Στην εθνική Γαλλίας πχ υπάρχουν 1-2 λευκοί. Να μη μιλήσουμε για το μπάσκετ (ΝΒΑ) τί γίνεται.

Και το ανάποδο... ο Πέτζα που ήρθε από τη Σερβία όταν ήταν 14-15 και τώρα παίζει ΝΒΑ γιατί να μην είναι Έλληνας; Έχει σπίτι στη Θεσαλλονίκη, η γυναίκα του είναι Ελληνίδα και όποτε δίνει συνέντευξη μιλάει για την Ελλάδα και πόσο την αγαπά... Μακάρι να γινόταν να τον έβλεπα στη δική μας Εθνική...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σορυ ρε συ αλλα αυτά ούτε ο Λιακόπουλος δεν τα λέει

:rotflmao: :rotflmao:

Λυπάμαι που με συγκρίνεις με έναν νεοφασίστα,ρατσιστή και ξενόφοβο αλλά δεν νομίζω πως έχω καμμία σχέση.Από το emoticon στο τέλος θα έπρεπε να καταλάβεις πως το post ήταν με καθαρά χιουμοριστική διάθεση την οποία άλλωστε έχω πάντα όταν αναφέρω ιστορίες και μαρτυρίες του παππού μου...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Λυπάμαι που με συγκρίνεις με έναν νεοφασίστα,ρατσιστή και ξενόφοβο αλλά δεν νομίζω πως έχω καμμία σχέση.Από το emoticon στο τέλος θα έπρεπε να καταλάβεις πως το post ήταν με καθαρά χιουμοριστική διάθεση την οποία άλλωστε έχω πάντα όταν αναφέρω ιστορίες και μαρτυρίες του παππού μου...
    καλά, άκυρο

:wacko:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    καλά, άκυρο

:wacko:

Θα σε καταγγείλω στον Master of the Universe,ξέρεις ποιόν...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Όχι ρε! Τί διώχτηκαν! Αποικίες ήταν όλα αυτά τα μέρη για να εξυπηρετούν το εμπόριο.

Καλώς ή κακώς η Ελλάδα έχει γεμίσει με ξένους και καλό θα ήταν να αρχίσουμε να συνηθίζουμε στην ιδέα ότι όλο και περισσότεροι θα αρχίσουν να ανεβαίνουν κοινωνικά και να φαίνονται περισσότερο (γιατί προς το παρόν οι ομάδες αυτές μας είναι γνωστές για τη μαφία, τις κλοπές κλπ)... Όπως ο Σχορτσιανίτης, που είναι 100% Έλληνας με Έλληνα πατέρα και μητέρα μαύρη, έτσι θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Δηλαδή από πότε στην Αγγλία, Γαλλία, Σουηδία, Γερμανία κλπ κλπ υπήρχαν μαύροι; Απόγονοι σκλάβων είναι όλοι αυτοί και τώρα έχουν γεμίζει τον τόπο. Στην εθνική Γαλλίας πχ υπάρχουν 1-2 λευκοί. Να μη μιλήσουμε για το μπάσκετ (ΝΒΑ) τί γίνεται.

Και το ανάποδο... ο Πέτζα που ήρθε από τη Σερβία όταν ήταν 14-15 και τώρα παίζει ΝΒΑ γιατί να μην είναι Έλληνας; Έχει σπίτι στη Θεσαλλονίκη, η γυναίκα του είναι Ελληνίδα και όποτε δίνει συνέντευξη μιλάει για την Ελλάδα και πόσο την αγαπά... Μακάρι να γινόταν να τον έβλεπα στη δική μας Εθνική...
    xmmmm antikimenika opoiosdipote me enan gonea ellina, pou megalose stin ellada exei to dikeoma na leei oti einai ellinas...

oso gia tous mavrous se agglia, galia, souidia... nai einai arketoi apo aftous apogonoi sklavwn... alla para ma para poloi einai apogonoi metanastwn... idika stin agglia exei para polous apogonous Tsamaikanwn metanastwn...

Twra oso gia auto pou les peri mafias ktl ktl... ena exw na pw... emis den eimaste kaliteroi... otan irthan pou den vlepan mprosta tous apo tin pina... tous eixame kai doulevan kiriolektika san sklavoi... skavan apo to proi mexri to vradi kai to merokamato tous eftane na paroun 2-3 karvelia psomi na fane...

twra ligdose to anteraki tous... kai arxisan na apodidoun... auto me to na sinithizoume oti tha anevoun kinonika den to polu epiasa... exeis kanei pote sto eksoteriko? ti diafora exei enas alvanos stin ellada, me enan ellina sto unomeno vasilio i' stin ameriki? giati diladi na xairomaste gia tous elines pou diaprepoun sto eksoteriko kai na xaliomaste pou o alvanos ekane fragka stin ellada...

gia mena magkia tou... giati irthe kai ekane doulies pou den tis kanoun oi ellines... pire polu ligotera apo auta pou pernoun oi ellines kai katafere na ftiaksei ti zwi tou...

Opoiosdipote xaliete pou anevenoun oi alvanoi... kalo einai na psaksei ligo pws ksekinisan oi ellines stin ameriki kai tin afstralia, kai pws tous simperiferthikan ekei... kai pws simperiferthikame emis stous alvanous...
    there 10 kind of people, those that can read binary and those that cannot...

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oxidisingDeamon

Opoiosdipote xaliete pou anevenoun oi alvanoi... kalo einai na psaksei ligo pws ksekinisan oi ellines stin ameriki kai tin afstralia, kai pws tous simperiferthikan ekei... kai pws simperiferthikame emis stous alvanous...
    το θεμα ειναι πως συμπεριφερθηκαμε εμεις στις χωρες που μεταναστευσαμε (αμερικη,γερμανια,αυστραλια,κ.λ.π)...και πως συμπεριφερονται καποιοι ξενοι στη χωρα μας....

ναι ειχαμε και εμεις τα καλοπαιδα εκει που πηγαμε ..αλλα εδω εχει παραγινει το κακο με καποιους....

και πριν αρχισουν καποιοι τους χαρακτηρισμους..... απλα θα πω οτι τωρα που φτιαχνω το σπιτι εχω αρκετους μαστορους που ειναι ξενοι (υπαρχουν βεβαια και ελληνες) και ειναι και καλα παληκαρια ....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 15:59
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2008, 01:00
  3. Της φυλακής τα σίδερα.....
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 20:06