Σελίδα 37 από 67 ΠρώτοΠρώτο ... 27323334353637383940414247 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 541 έως 555 από 1005

Θέμα: R1 2007 h k7??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    De mporo na katalabo ti kolimata einai auta o enas brizi ton alon epidh o alos exei yamaha o alos suzuki o alos kawasaki anti na einai oloi mia parea.O enas brizi to alon

Μια χαρα παρεα κανω και με αυτους που εχουν Υamaha και Honda και απ'ολα...

Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι πιο γρηγοροι ομως....

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    A,λαθος καταλαβες,δεν το εγραψα για σενα αυτο...

Για εταιρο γιαμαχακια με 600 ο οποιος ειναι κοσμικος αρχοντας...

Εκεινος εχει ξεφυγει εντελως....
    To ksero oti auto de to egrapses gia mena ego sou apanto gia pio prin pou eleges oti tzampa benzina tha kapso ama ta dokimaso me ena k5.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Σωστός ο μικρός!

Κ5 κίτρινο VS K5 κόκκινο....!!!!
    Ποιό είναι το καλύτερο?
    Μόνο η πίστα θα μας απαντήσει!
    Ειπαμε,το ΜΑΥΡΟ!!!!!:a5:

To ksero oti auto de to egrapses gia mena ego sou apanto gia pio prin pou eleges oti tzampa benzina tha kapso ama ta dokimaso me ena k5.....
    Ρε Γρηγορη,κοιτα ποιον εχω κανει παραθεση σ'αυτο που γραφω...

Στον likos600 αναφερομουνα οταν ελεγα οτι δεν το'γραψα για σενα...

Οσο γι'αυτο που λες,θα σου πω ενα πραγμα...Κοιτα λιγο απο Dragster μερια στην Ελλαδα και πες μου τι μηχανακια βλεπεις???

Αν δεις πουθενα R1 να βγαινει πρωτο πες το μου και εμενα...

Ρε Γρηγορη,κοιτα ποιον εχω κανει παραθεση σ'αυτο που γραφω...

Στον likos600 αναφερομουνα οταν ελεγα οτι δεν το'γραψα για σενα...

Οσο γι'αυτο που λες,θα σου πω ενα πραγμα...Κοιτα λιγο απο Dragster μερια στην Ελλαδα και πες μου τι μηχανακια βλεπεις???

Αν δεις πουθενα R1 να βγαινει πρωτο πες το μου και εμενα...
    Kai ti paei na pei auto ?Ta dragster den einai manisia mixanakia ti sigkrinis tora
    Kai ama to pas etsi KOITA MOTO GP KAI PES MOU AMA BLEPIS KANA SUZUKI

Ante ksekola tora me ti suzuki kai ta k... ola kala mixanakia einai kai r1 kai k5 kai zx-10

De mporo na katalabo ti kolimata einai auta o enas brizi ton alon epidh o alos exei yamaha o alos suzuki o alos kawasaki anti na einai oloi mia parea.O enas brizi to alon
    Αστο ρε junior εδώ είναι η πλάκα! Βλάκα πήγες και πήρες ΥΑΜΑΗΑ που δεν πάει μία!!!

Kai T.R.E file mou ta dokimasa me ena k5 stamatimena kai ta 2 kai ton efiga 1.5 mixanaki sta 500m dld ti prepi na po ego tora oti to r1 einai to kalitero kai to k5 axristo?
    Έλα να το πουμε μαζί R1 RULEZZZZZZZZZZZZZZZz

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Λοιπόν εγώ όλα αυτά τα είπα για να ανάψουν τα αιματα και να γελάσουμε και πράγματι έχω λοιώσει στο γέλιο!

κ5 vs R1
    -------------

Το συμπέρασμα τα Κ5 είναι πιο γρήγορα στις ευθείες αλλά μόλις φτασουν στη στροφή το R1 μαζεύει τη διαφορά και το περνάει το Κ5 αλλά μολις τελειώσει η ευθεια το κ5 περνάει μπροστα...
    (Σας θυμιζει λίγο σαββατιανό MOTOGP αυτό?)

@ TRE: τη μιά λές πως το κ5 είναι το πιο γρήγορο 1000αρι και μετά λες αν ηθελα πιο πολύ δυναμη θα έπαιρνα ΖΧ10 που ειναι και πιο δυνατό! Αποφάσισε!

Συμπέρασμα Νο2 : Αν θέλετε μηχανάκι για dragster παρτε Κ5 ή ΖΧ10, δε ξέρω μπερδεύτηκα, αν θέλετε μηχανάκι να το περνάνε τα dragster αλλά να τα περνάτε στη στροφή πάρτε R1 (η CBR γιατί όλο στην απ'έξω σας έχουμε!)

Ο ΟΔΗΓΟΣ
    ---------------

Θα μιλήσω με προσωπικές εμπειρίες και αληθινά γεγονότα όπως κάναν πολλοί εδώ μέσα.
    Το σάββατο είχα πάει QATAR να δώ απο κοντά MOTOGP μιάς και σηκώθηκα νωρίς!
    Η διαδρομή κουραστική και με πολύ άμμο, η δερμάτινη αγωνιστική φόρμα είχε κολλήσει απο τον ιδρώτα καταλαβαίνετε τώρα!
    Τεσπα κάποια στιγμή φτάνω στη πίστα. Βρίσκω μία καλλίγραμμη κοπέλα με ομπρέλα και της λέω "πού πάω για το πάρκινγκ? " και μου δείχνει προς τα εκεί με ένα βλέμα αβεβαιότητος!
    Και μπαίνω και εγώ σε ένα στενό και βγαίνω σε μία μεγάλη ευθεία με παρκαρισμένα μηχανάκια πίσω απο μικρές άσπρες γραμμές! και λέω θα το παρκάρω εδώ δίπλα στο τελευταίο!

Και έτσι κάνω! Κοιτάω όλα τα μηχανάκια και τα έχουνε κάνει όλα ρέπλικες motogp!!! Γυρνάω δίπλα και κάνω σε ένα τύπο και του λέω "ωραία μηχανάκια έχετε εδώ! πολλά λεφτά το πετρέλαιο! Λές να μας γράψουν εδώ που τα βάλαμε? " και πρίν να μου απαντήσει πλακώνονται όλοι στα γκάζια και φευγουν! Ωπ! λέω " Θα μας την πέσανε απο τη δημοτική αστυνομία και πλακώνομαι να φύγω και εγώ μη με γράψουν! Μετά απο λιγα δευτερα είχα φτασει τον τελευταίο κόβω λιγο και τον ρωτάω πάνω στη στροφή! "τώρα που θα τα βάλουμε?" εκείνος με αγνοεί. Λέω δε πειράζει και πάω στον επόμενο! και εκείνος το ίδιο περναω καμια δεκαριά ακόμη και όλοι με κοιτούσαν σαν χάνο δεν απαντούσε κανείς! Και όλη την ώρα έλεγα "πρέπει να έχω ξαναπεράσει απο εδώ! Λες να κάνουμε γύρους?"

Φτάνω σε κάποιον με το νούμερο 46 αμάν πιά όλοι κόλλημα με αυτό το νούμερο το έχουν κολλήσει σε όλα τα μηχανάκια αλλά αυτουνού όμως δεν ηταν κίτρινο ούτε καν ΥΑΜΑΗΑ... ΦΙΑΤ έγραφε! Τεσπα... Φτάνω δίπλα του που λέτε και τον ρωτάω "ρε φίλε έχει καμία καντίνα εδώ γιατί πείνασα...?" και αυτός με γράφει αλλά είδα στα μάτια του οτι με συμπάθησε και εγώ το ίδιο νοιώθω οτι κάπου τον έχω ξαναδέι! Τον περνάω και αυτόν! Μετά μόνο ένας ήταν αυτος που δεν εφτανα με ένα κόκκινο μηχανάκιμε το νουμερο 27, Κ5 θα ήταν! (TRE μηπως ήσουν εσύ ρε?)

Τεσπα, μετά απο λιγο βγαινει ένας τυπος με καρό σημαία και την κουναει περα-δωθε,( Ποιάς χώρας έιναι αυτη? οπαδός του ΠΑΟΚ θα ήταν) Και μετά απο όλα αυτά έχασα και τον αγώνα! Και νηστικός έμεινα... Πάω και λέω σε αυτόν με το 46 και του λέω πάμε να φαμε ρε φίλε κανα βρώμικο γιατί πεινασα? Και μου λέει "DON'T UNDERSTAND SPEAK ENGLISH OR ITALIAN" μάλλον γι'αυτο δε μου μιλούσαν και οι άλλοι με τα και καλά αγωνιστικά MOTOGP μηχανάκια...ψώνια!
    ΜΕτά είδα αυτόν με τη ρέπλικα φόρμα του 46 που πέρασα πρίν ίδιος ο VALENTINO ROSSI ή ένας φαρμακοποιός στο γαλάτσι, πάντα τους μπερδέυω αυτούς τους 2!

---------------------------------------------------------

Αμα θέλει κανείς τον πάω μία κόντρα ΑΘΗΝΑ - ΜΟΣΧΑ αλλά να ντυθεί καλά γιατί κάνει κρύο είπε ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ το πρωί... Και για να μην σας ρίχνω πολλά άλογα θα έρθω με το ποδήλατο!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Ρε παιδιά οι μηχανές των 600c.c. αλλά και των 1000c.c. (κυρίως για τη δύναμη που εκπέμπουν ακόμη και σταματημένα) είναι καταπληκτικά κατασκευάσματα.

ΑΛΛΑ.....υπάρχουν και κάποια αντικειμενικά στοιχεία που δεν πρέπει να παραβλέπουμε και κυρίως να επιχειρηματολογούμε στο κενό.

1ον Η Yamaha δυστυχώς δεν έχει πάρει ακόμη WorldSBK πρωτάθλημα....αυτό είναι κακό αλλά δεν μειώνει το ότι τα αγωνιστικά δρόμου R6-R1 της είναι καταπληκτικά.

2ον Η Suzuki στα WSBK πρόπερσι πήρε πρωτάθλημα κι αυτή, το 1ο της κι ας έχει υπέρχοχες μηχανές για δρόμο.

3ον Στην Ελλάδα στην κατηγορία των 1000c.c. ατμοσφαιρικά τον ταχύτερο χρόνο στα 0-400μ τον έχει ένα CBR1000. Αλλά στον τελευταίο αγώνα είδα να το περνάει ένα Κ5 ή Κ6 δεν θυμάμαι διότι ο οδηγός μπορούσε να εκμεταλευτεί και ήξερε τον έλεγχο της μηχανής. Τα εν λόγω CBR βέβαια ρίχνει και σε κάτι ΖΧ12 ή Χάγιαμπούσες.

4ον Στα 600c.c. το R6 2006 έχει το ρεκόρ και ούτε 636 μπορεί να το πιάσει. Επίσης το 2005 R6 ήταν πιο γρήγορο από το 636 της ίδιας χρονιά στο 0-400μ εντελώς μαμά, βγαλμένα κατευθείαν από τη βιτρίνα της αντιπροσωπίας. Σε πίστα Dragster sto America από επαγγελματία Dragsterά.

5ον Η Honda έχει τις περισσότερες νίκες στους αγώνες MotoGp και 2 πρωταθλήματα στα WSBK, αλλά στα WSS 600c.c. σαρώνει χρόνια τώρα αλλά στον δρόμο έχει τις πιο αργές μηχανές σε απόλυτες επιδόσεις.

Σε αυτά δεν επιδέχεται καμία αντίρρηση διότι είναι γεγονότα.

Τώρα για κάθε μέρα και το δρόμο, ο καθένας αγοράζει ότι γουστάρει-μπορεί και κυρίως το χρησιμοποιεί όπως γουστάρει και μπορεί.

Αλλά μεταξύ μας η τεράστια πλειοψηφία τις αγοράζει γι'αυτό ακριβώς που είδαμε στο MotoGP την Κυρική. Το γκάζι στην ευθεία και να τον αφήνεις τον άλλον πίσω. Εδώ λοιπόν τα GSXR-ZXR είναι πολύ κοντά, το R1 είναι ελάχιστα πίσω και το CBR το τελευταίο.

Και να σας πω και κάτι, καλύτερα σε μια άδεια Εγνατία κόντρες με τελικές παρά στα στροφιλίκα. Διότι δεν είναι αντικειμενικό μέτρο σύγκρισης ρεαλιστικά μιλώντας. Άλλος ξέρει τις στροφές του Μπράλου καλύτερα, άλλος στην Βόρεια ΕύΒοια το ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ Ή ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ, να δούμε σε σχέση με τον Μπούστα πού είστε τάπερμεν έ τάπερμεν. Και λίγο σέβας στους αγωνιζόμενους ρε παιδιά. Αυτοί είναι οι στριφτεροί μην τρελαθούμε εντελώς. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα.

Το έχω ξαναγράψει αλλά έτσι και η γκάβλα περνάει αλλά και δεν κινδυνεύει τόσο πολύ κόσμος. Απλώς να μην προκαλούμε τους άλλους οδηγούς.

Και κάτι τελευταίο για να κλείσω, όπως θα έχετε δει από τα 600άρια του 2006 με το R6, αλλά και με τα ZX6 και CBR πλέον οι SuperSport αλλά και SuperBike μηχανές είναι ακόμη πιο race replicas οπότε και ακόμη πιο στοχευμένες για πίστα. Κατά την άποψή μου είναι κρίμα να ταλαιπορούντε στο δρόμο και θα έπρεπε να τις έχετε μόνον για track days. Αλλά στην Ελλάδα και τα χρήματα είναι λίγα, αλλά οι πίστες είναι ακόμη λιγότερες.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

A,λαθος καταλαβες,δεν το εγραψα για σενα αυτο...

Για εταιρο γιαμαχακια με 600 ο οποιος ειναι κοσμικος αρχοντας...

Εκεινος εχει ξεφυγει εντελως....

συμπέρασμα
    AOYYYY

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan

κ5 vs R1
    -------------

Το συμπέρασμα τα Κ5 είναι πιο γρήγορα στις ευθείες αλλά μόλις φτασουν στη στροφή το R1 μαζεύει τη διαφορά και το περνάει το Κ5 αλλά μολις τελειώσει η ευθεια το κ5 περνάει μπροστα...
    (Σας θυμιζει λίγο σαββατιανό MOTOGP αυτό?)

@ TRE: τη μιά λές πως το κ5 είναι το πιο γρήγορο 1000αρι και μετά λες αν ηθελα πιο πολύ δυναμη θα έπαιρνα ΖΧ10 που ειναι και πιο δυνατό! Αποφάσισε!

To οτι το R1 πιο γρηγορο στις στροφες,αστο...δεν παιζει...

Δεν ειναι τυχαιο που οποια γκομενα θελει να παρει SS παιρνει R1 η R6,αντε και κανα cbr 600f...ειναι τα πιο "γυναικεια" Supersport....

Οσο για το αλλο που λες,αυτο που ειπα ειναι οτι αν ψωνιζα μηχανακι με βαση ποιο ειναι πιο δυνατο στα χαρτια,δεν θα επαιρνα Κ6 αλλα ZX10R '06 που ειναι κατα 4-5 ιππους πιο δυνατο...
    Τετοια δεν κυκλοφορουν πολλα και ετσι δεν μπορω να εκφερω γνωμη για το αν ειναι πιο γρηγορα η οχι...

Δεν ειναι τυχαιο που οποια γκομενα θελει να παρει SS παιρνει R1 η R6,αντε και κανα cbr 600f...ειναι τα πιο "γυναικεια" Supersport....

Οσο για το αλλο που λες,αυτο που ειπα ειναι οτι αν ψωνιζα μηχανακι με βαση ποιο ειναι πιο δυνατο στα χαρτια,δεν θα επαιρνα Κ6 αλλα ZX10R '06 που ειναι κατα 4-5 ιππους πιο δυνατο...
    Τετοια δεν κυκλοφορουν πολλα και ετσι δεν μπορω να εκφερω γνωμη για το αν ειναι πιο γρηγορα η οχι...

Dld ta r1 einai gia gkomenitses e? kai esi o andras kai o mamias pires k6 ?

Dld ta r1 einai gia gkomenitses e? kai esi o andras kai o mamias pires k6 ?
    Mεσα στο μυαλο μου εισαι....

Οι γυναίκες πάντα τους άρεσε η ταχύτητα... και είχαν καλό γούστο!!!!
    γι αυτό παίρνουν YAMAHA που είναι όμορφα μικρά και γρήγορα
    AOYYYY

Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
    Οι γυναίκες πάντα τους άρεσε η ταχύτητα... και είχαν καλό γούστο!!!!
    γι αυτό παίρνουν YAMAHA που είναι όμορφα μικρά και γρήγορα

Mπορει σε οτι αφορα τα μηχανακια να μην εχεις γουστο,

μπορει (υποθετικη περιπτωση που δεν παιζει ουσιαστικα),να με περνας στον δρομο (ξαναλεμε τωρα)

αλλα μαλλον μας βλεπω για μπυρες στην Κρητη παρα για κοντρες...

GSXR rulzzzzzzzzz....Ta R1 τα'χω με 5η και ειστε ολοι κοτς....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Marinos-GSXR
    αντεστε κοπελια γιατι αρχησαν να ζεστενονται τα μπυρονιααααααααααα....... και εχω βαλει και την τσικουδια στο ψυγειο μαγκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ερε γλεντια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Marinos-GSXR
    αντεστε κοπελια γιατι αρχησαν να ζεστενονται τα μπυρονιααααααααααα....... και εχω βαλει και την τσικουδια στο ψυγειο μαγκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ερε γλεντια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειδες,κατι ηξερα εγω και εβαλα GSXR rulzzzzz sto τελος.....

Παρόμοια θέματα

1. Rossi - R1 2007
    από sapila racing στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2007, 22:53
  2. ΤΕΡΜΑ Τ AΣΤΕΙΑ--- R1 2007
    από 675 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2007, 07:42
  3. Νέο R1 (2007)
    από agrotemaxios στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2007, 15:28
  4. video R1 2007 Qatar
    από sapila racing στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2006, 17:52
  5. R1 2007
    από stratdevel στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2006, 17:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF