Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 66

Θέμα: Μακαρι να ηταν ολοι ετσι..

Δεν υπαρχουν λογια για τον πατερα αυτον . Απλα τον βλεπεις και κανεις τις δικες σου σκεψεις.

Τωρα το ποσο μπορει το χαμογελο απο ενα τετοιο παιδι να σε κανει ποιο δυνατο το καταλαβαινεις μονο αν το ζησεις.

Συμετεχω ως εθελοντης στην ΜΕΡΙΜΝΑ και εχω προσωπικη εμπειρια.
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS
    Οταν για πέντε περίπου χρόνια δούλευα το ταξί του πατέρα μου, συνεργαζόμασταν με την ΕΛΕΠΑΠ, που πιστεύω όλοι ξέρετε ποιά είναι.

Η δουλειά μας ήταν να μεταφέρουμε τα παιδιά από το σπίτι τους στην ΕΛΕΠΑΠ και αντίστροφα, όπως επίσης και να τα επιβιβάσουμε και να τα αποβιβάσουμε από τα αυτοκίνητα.

Εμαθα λοιπόν ότι κάνουμε ένα τεράστιο λάθος, ακούσια βέβαια αλλά λάθος : βλέπουμε τον κόσμο από θέση ισχύος σε σχέση με ένα τέτοιο παιδί. Κάτι που για μας είναι μικρό, για αυτά τα παιδιά είναι τεράστιο.

Αν μπορούσαμε να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά τους μάτια......

Σίγουρα αυτός ο πατέρας προσπαθεί για τους δικούς του λόγους.
    Τι μετράει όμως περισσότερο, το να αγωνιστείς έστω και αν ξέρεις ότι είναι μάταιο σαν αποτέλεσμα ή να παρατήσεις ένα τέτοιο παιδί στο ίδρυμα;
    Και στο κάτω κάτω ποιός είναι ο στόχος, και ποιο το αποτέλεσμα;
    LIBYKOS

Τι θέμα είναι οτι τα παιδιά αυτά ουτως ή άλλως θα καταλήξουν σε ένα ίδρυμα... Οι γονείς πεθαίνουν κάποτε...

Άρα;

Μήπως η "ανθρωπιά" έχει και άλλες όψεις;

Μήπως υπάρχουν και άλλες "λύσεις" (σκληρές μεν, πιο ανθρώπινες - κατ' εμέ - δε)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Ίσως ακουστώ κακός και εριστικός...Αλλά μέσα στο νετ όλα καλά τα λέμε.Στην πραγματικότητα όμως ποιος κάνει κάτι?Είναι ότι πιο εύκολο να λέμε "Ναι" "Μπράβο" κλπ..Η αλήθεια άλλα λέει όμως..Δεν το λέω προσωπικά για κανέναν εννοείτε.Αλλά κοιτάχτε λίγο γύρω σας.Πόσοι ΔΕΝ στραβοκοιτάνε όταν συνοδέυεις παιδί με ειδικές ανάγκες.Πόσοι δεν ψιθιρίζουν..ουφ έχω πολλά νεύρα για αυτό το ζήτημα βλέποντας την αντιμετώπιση δυστυχώς του πιο πολύ κόσμου για αυτό..
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Ειδα το βιντεακι τωρα και εχω,δακρυσει(τρεχει και η μυτη μου)!!Με κοιτανε οι συναδελφοι και δεν ξερουν γιατι!Θα το στειλω σε καποιους απο αυτους για να καταλαβουν μονοι τους οτι ειναι δακρυα χαρας,θλιψης και αγαπης μαζι!!Δεν περιγραφεται με λογια αυτο το συναισθημα!!

Ενα μεγαλο μπραβο σε αυτον τον πατερα που προσπαθει οσο μπορει να μεταδωσει εστω και λιγη απο την ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ που εχει για τον γιο του!!!Οτι και να εχει ειναι και θα ειναι παντα ο γιος του!!Το το καμαρι του,το παληκαρι του!!

Μακαρι να μπορεσω και γω οταν κανω με το καλο παιδια να μπορεσω να μεταφερω την ΑΓΑΠΗ που θα νιωθω γι'αυτα καθε ωρα και στιγμη που θα ειμαι μαζι τους!!

(Δακρυσα παλι ρε φουστη μου,συγκινηθηκα μεσημεριατικα,ειμαι ψυχουλα ,το ξερω! )

Keep spamming!!!:a13:

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Τι θέμα είναι οτι τα παιδιά αυτά ουτως ή άλλως θα καταλήξουν σε ένα ίδρυμα... Οι γονείς πεθαίνουν κάποτε...

Άρα;

επειδη νομιζω οτι καταλαβα τι εννοεις... δεν ειναι υπερβολικη αυτη η σκεψη/λυση;

δεν νομιζω οτι η ευθανασια [αν εννοεις αυτο η κατι τετοιο] ειναι λυση σε αυτη την περιπτωση. Ειδικα οταν μπορεις αντι γι' αυτο να προσφερεις αγαπη.

Μιλαμε για ανθρωπους που εχουν καποια κινητικα η/και νοητικα προβληματα, μεγαλα ισως αλλα μπορουν κ χαιρονται τη ζωη. Φτανει καποιος να μπορεσει να τους προσφερει λιγη... Επειδη δεν μπορουμε να τους την προσφερουμε, δεν σημαινει οτι μπορουμε να την αφαιρεσουμε.[κ βαζω τον εαυτο μου μεσα σε αυτο. δεν αντεχω ρε γμτ*, αντιθετα με τη γυναικα μου που ειναι η ζωη της κ τρεχει σε ιδρυματα σαν εθελοντρια]

* δεν εχω το κουραγιο να κρατησω το επιπεδο που απαιτειται. Αισθανομαι πολυ ασχημα που αντιμετωπιζουν αυτα τα προβληματα, ενω εγω ειμαι μια χαρα [κ δεν θελω σχολια πανω σε αυτο].

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    ..

και όλοι μας, σε μεγάλο ή μικρό βαθμό ασχολούμαστε και χαλάμε τις καρδιές μας για μαλακίες, προτεραιότητες, οι περισσότεροι τις έχουμε σε λάθος σειρά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS
    Και για να συμπληρώσω κάτι στο προηγούμενο post μου :

Αν μου συμβεί κάτι τέτοιο, δεν ξέρω αν θα έχω τη δύναμη να κάνω το ίδιο με τον πατέρα του παιδιού.
    LIBYKOS

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    προσεξε μη δωσεις μεγαλυτερη αγαπη στην μηχανη σου gixxerakia και αντι να ταιζεις τα μωρα σου βαζεις κανα μπιμπερο στο ρεζερβουαρ :rotflmao: :rotflmao:
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    επειδη νομιζω οτι καταλαβα τι εννοεις... δεν ειναι υπερβολικη αυτη η σκεψη/λυση;
    δεν νομιζω οτι η ευθανασια [αν εννοεις αυτο η κατι τετοιο] ειναι λυση σε αυτη την περιπτωση. Ειδικα οταν μπορεις αντι γι' αυτο να προσφερεις αγαπη.
    Το "υπερβολική" είναι σχετικό.... και είναι και θέμα οπτικής γωνιάς.

Στο σκυλί μας, που κι αυτό τόσα μας προσφέρει, τόσο το αγαπάμε, δίνουμε πολύ εύκολα μια αξιοπρεπή λύση της ζωής του, όταν η κατάστασή του είναι τέτοια.

Γιατί αυτή τη ζωή την αφαιρουμε με τόση ευκολία;

Και μη μου πείτε άλλο σκύλος, άλλο άνθρωπος, μιλάμε για ΕΜΒΙΟ ΟΝ και δεν ξέρουμε ακριβώς τι νιώθει μια και δεν μπορεί να εκφραστεί...

.... όπως συμβαίνει με πολλές περιπτώσεις τέτοιων παιδιών
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

κ κατι αλλο.. τα ποσοστα θνησιμοτητας αλλα κ το προσδοκιμο ζωης σε ανθρωπους με τετοια προβληματα/ιδιαιτεροτητες [πειτε το οπως θελετε] ειναι σε πολυ ασχημα επιπεδα.

Αν ειναι λοιπον να γινω λιγο κυνικος... ας μπορεσει να χαρει οσο το δυνατον περ/ρες εμπειριες κ ας μαζεψει οσο πιο πολλα χαμογελα μπορει. Μαλλον δεν θα μπορεσει δυστυχως να χαρει πολλα πραγματα ακομα

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    προσεξε μη δωσεις μεγαλυτερη αγαπη στην μηχανη σου gixxerakia και αντι να ταιζεις τα μωρα σου βαζεις κανα μπιμπερο στο ρεζερβουαρ :rotflmao: :rotflmao:
    Φιλε μου η μηχανη ειναι μηχανη οτι και να τις κανω(εξατμισεις κτλ) καποια στιγμη θα αλλαχτει με καποια αλλη,τα παιδια μου ομως δεν θα μπορεσουν ποτε να αντικατασταθουν απο κατι αψυχο,οτι και αν ειναι αυτο,οπως ειπα και πιο πανω,μακαρι να μπορεσω να φανω ανταξιος στο να τα μεγαλωσω σωστα και κανω μια οικογενεια που θα εχει κατι να προσφερει σε αυτον τον ματαιο τουτο κοσμο(τι λεω παλι ο ανθρωπας )!Παντως οσα εγραψα πιο πανω βγηκαν απο μεσα μου οχι γιατι απλα τα ειπα,ελπιζω να τα καταφερω,λιγοι μπορουν να καταφερουν να εχουν μια ισσοροπια σε ολα,θελω να ειμαι μεσα σε αυτους!
    Keep spamming!!!:a13:

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Και ποιος θα κάνει τον αλάθητο κριτή, ρε Ηλία..???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Στο σκυλί μας, που κι αυτό τόσα μας προσφέρει, τόσο το αγαπάμε, δίνουμε πολύ εύκολα μια αξιοπρεπή λύση της ζωής του, όταν η κατάστασή του είναι τέτοια.

Και μη μου πείτε άλλο σκύλος, άλλο άνθρωπος, μιλάμε για ΕΜΒΙΟ ΟΝ και δεν ξέρουμε ακριβώς τι νιώθει μια και δεν μπορεί να εκφραστεί...

εχω αναγκαστει να κανω ευθανασια σε 2 σκυλια. Κ δεν ηταν καθολου ευκολο. ηταν ομως μια αναγκαστικη λυση. Το ενα το ειχαν δηλητηριασει το αλλο επαθε ζαχαρο [μεγαλη ιστορια]. Αν δεν ηταν η κατασταση τοσο οδυνηρη δεν θα το εκανα. Αν ειχαν απλα προβλημα κινησεων τοτε δεν θα το εκανα. ακομα κ αν το εβγαζα σε καροτσακι βολτα.

Επαναλαμβανω. ειμαι υπερ της ευθανασιας σε περιπτωσεις που καποιος υποφερει [τεραστια κουβεντα] αλλα οχι σε ανθρωπους, ζωα κτλ που εχουν κινητικα προβληματα η προβληματα ευκολιας επικοινωνιας

Δεν θα ηθελα να ΜΗΝ υπαρχει ο Χωκινς

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli

Αυτό που εσύ μπορεί να θεωρείς αξιοπρέπεια άλλος το λέει έγκλημα

Αυτό που άλλος βλέπει χαμόγελο εσύ μπορεί να το βλέπεις πόνο, μπορεί να μην το

Θέλεις, να μην το μπορείς, να μην το αντέχεις, να το θεωρείς άδικο, άσκοπο χωρίς νόημα

Ο καθένας αντέχει ή δεν αντέχει αντιμετωπίζει και λειτουργεί με τον δικό του τρόπο

Είναι να μην σου συμβεί
    ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποιός βλάκας να ήταν;
    από NLS στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 181
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2013, 10:00
  2. Μακάρι να τα βλέπαμε ολα έτσι...
    από noble στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2007, 20:06
  3. Προσοχή στα όρια για να είμαστε όλοι καλά !!!
    από nikoskkk στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2005, 15:31
  4. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2004, 09:08
  5. Να Παρετε Ολοι
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2003, 10:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε