Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
φυγοκεντρικο συμπλεκτη
Χρήστοοοοοοοοο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
φυγοκεντρικο συμπλεκτη
Χρήστοοοοοοοοο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Η παλιά ομπρέλα της κόρης του Βρωμιάρη !!
(και καινούρια δικιά μου...)![]()
Κάτι μου θυμίζει το μαγαζί από πίσω, όπως και οι πινακίδες που ξεκινάνε από ΜΙ....
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Το πριόνι στο χέρι τι το θέλεις;
Προς απάντησιν αμφοτέρων...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Κάτι μου θυμίζει το μαγαζί από πίσω
Ήθελε ο Πανουργιάς να κάνουμε τσόπερ ένα CB750K (αν θυμάμαι καλά...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
η αληθεια ειναι οτι σπανε, οταν ολα τα αλλα εχουν γινει μπιελες, βιδες, κομματια...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Γ@μησε τα ρε φίλε...Μα και εσύ πίστεψες ότι τα Ηονδα δεν σπάνε ;;;;
![]()
![]()
Δεν σας είδαμε χθες φίλτατε στην πίστα....Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Γ@μησε τα ρε φίλε...Μα και εσύ πίστεψες ότι τα Ηονδα δεν σπάνε ;;;;
![]()
Πι πι το παπί;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ανευ πλάκας πριν λίγο διάβαζα το ποστ σου με την χθεσινή σας εξόρμηση. Ούτε κάν το πήρα χαμπάρι. Θα ερχόμουν εύκολα, μια και με βολεύουν οι καθημερινές.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν σας είδαμε χθες φίλτατε στην πίστα....
Πι πι το παπί;![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
η αληθεια ειναι οτι σπανε, οταν ολα τα αλλα εχουν γινει μπιελες, βιδες, κομματια...![]()
Έτσι είναι...... Ενώ το Africa..... βράχος αντοχής. Και απλούστατου service απ΄ότι ξέρω. Η χαρα του μηχανικού......
Το μοτεράκι γιατί το κατεβάσατε ρε Bart; Για τα γνωστά; Βαλβίδες, μπουζί, λάδια;;;![]()
πολυ καλα τα ξερεις Βυρωνα μου: ΚΑΙ βραχος αντοχης ΚΑΙ ΚΑΡΑαπλο service, οχι σαν κατι ιταλικα που εχουν ΘΕΜΑΤΑΡΑ με αντοχες και serviceΑρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Έτσι είναι...... Ενώ το Africa..... βράχος αντοχής. Και απλούστατου service απ΄ότι ξέρω. Η χαρα του μηχανικού......
Το μοτεράκι γιατί το κατεβάσατε ρε Bart; Για τα γνωστά; Βαλβίδες, μπουζί, λάδια;;;![]()
![]()
η φωτο ειναι ασχετη παντως, για να ψαρωσει κανεις. βεβαια, απο αλλου το περιμενα.
![]()
Δεν μας λές ρε Γιώργο την ΘΕΜΑΤΑΡΑ με τις αντοχές και τα service; Για τα Aprilia μιλάω, εεε;Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
πολυ καλα τα ξερεις Βυρωνα μου: ΚΑΙ βραχος αντοχης ΚΑΙ ΚΑΡΑαπλο service, οχι σαν κατι ιταλικα που εχουν ΘΕΜΑΤΑΡΑ με αντοχες και service![]()
Και μην πεταχτεί κανείς σαν π@υτσα να μιλήσει για τα ανταλλακτικά, γιατί έτοιμο το έχω το ποστάκι με την «διαθεσιμότητα ανταλλακτικών σε περτικαλί εταιρίες»![]()
αχτι τα χεις τα πορτοκαλι ε?ΠΟΙΟ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ?Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Δεν μας λές ρε Γιώργο την ΘΕΜΑΤΑΡΑ με τις αντοχές και τα service; Για τα Aprilia μιλάω, εεε;
Και μην πεταχτεί κανείς σαν π@υτσα να μιλήσει για τα ανταλλακτικά, γιατί έτοιμο το έχω το ποστάκι με την «διαθεσιμότητα ανταλλακτικών σε περτικαλί εταιρίες»![]()
15 μερες και ενας μηνας και το κανουμε θεμα..ναι ειχαμε μαθει να τα χουμε την ιδια στιγμη που τα θελαμε.
φαντασου εσυ αμα τα παρεις τα ανταλακτικα σου στο 6 μηνο εισαι και χαρουμενος λεμε.
ε, ποτε δεν ειχε την αξιοπιστια και το ασπαστο της Honda η aprilia βρε συ. και δεν ειναι μονο τα ανταλλακτικα, αλλα να.... πως να το πω.... ποτέ δεν ετυχε αυτη η εταιρια να εχει service στην ελλαδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Δεν μας λές ρε Γιώργο την ΘΕΜΑΤΑΡΑ με τις αντοχές και τα service; Για τα Aprilia μιλάω, εεε;
οσο για τις αντοχες, οκ, δεν ειπα οτι ειναι σαν τα SV, αλλα Honda ΔΕΝ ειναι...![]()
![]()
ΥΓ: δεν βαζεις καλυτερα τιποτα tips για την ΔΕΠΡΟ? καλυτερα τα πας εκει!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: γουστάρω !!! Mε την μία τσίμπησε :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
αχτι τα χεις τα πορτοκαλι ε?ΠΟΙΟ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ?
φαντασου εσυ αμα τα παρεις τα ανταλακτικα σου στο 6 μηνο εισαι και χαρουμενος λεμε.
Το 6μηνο ξέχνα το !!! ¨οτι έχω ζητήσει (σε αναλώσιμα, γιατί μην ξεχνάμε ότι ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ) το είχα αμέσως.
Πάντως κάτι έχει αλλάξει στην aprilia. Τα νέα που μαθαίνω μιλάνε για διαθεσιμότητα ανταλλακτικών σε 6 ημέρες. Θα δείξει.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
:rotflmao: :rotflmao: γουστάρω !!! Mε την μία τσίμπησε :rotflmao:
Το 6μηνο ξέχνα το !!! ¨οτι έχω ζητήσει (σε αναλώσιμα, γιατί μην ξεχνάμε ότι ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ) το είχα αμέσως.
Πάντως κάτι έχει αλλάξει στην aprilia. Τα νέα που μαθαίνω μιλάνε για διαθεσιμότητα ανταλλακτικών σε 6 ημέρες. Θα δείξει.....![]()
re poysthdes tha to paro to kainoyrio kai tha sas parei kai tha sas sikosei...