Το Wild Thing δε νομιζω οτι ειναι ιδανικο ...
εγω το γουσταρω πολυ σα μαγαζι και παω τακτικα
αλλα τωρα θελουμε κατι πιο "ζεστο" νομιζω...
Το Wild Thing δε νομιζω οτι ειναι ιδανικο ...
εγω το γουσταρω πολυ σα μαγαζι και παω τακτικα
αλλα τωρα θελουμε κατι πιο "ζεστο" νομιζω...
Είπα κι εγώ στο άλλο ποστ ένα που μου ήρθε... ας τα ξαναγράψω λοιπόν.
Skippers..
Αν και δεν πολυπηγαίνω, συγκεντρώνει τις προδιαγραφές...
-είναι σε κεντρικό σημείο, δίπλα στην παραλιακή...
-εύκολη πρόσβαση στην εθνική για τους βόρειους...
-χώρος για παρκινγκ καλός
-κόσμος... καλύτερος
-μουσική ακούγεται...
-έπαιζε σε συναντήσεις παλιότερα... (αν θυμάμαι καλά...)
-δίπλα στη θάλασσα
-ωραίο το "μέσα" για το χειμώνα
Αυτό με τα μπιλιάρδα που άκουσα μου κάνει!!
Δεν έχει μπιλιάρδο όμως...![]()
Θάνος..
emena edo pou ta leo :rotflmao:
8a mou arese kapou paraliaka
ston alimo exi merika anousia magazia pou 8a mporousame na tous dosoume zoi ke na ta kanoume dika mas
ine ena dipla se parkaki me kounies an to kseri kanis as to perigrapsi kalitera ego exo pai mia fora ke den to 8imame
episis to skiper sto limanaki tou alimou ine kali periptosi dipla sti 8alasa ke sta giot
ke gia tous a8ineous mia sigrou ine na katevoun
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
AN KAI BEBAIA ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ (ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ),ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ. Ο ΑΝCOGSXR ΑΝΕΦΕΡΕ ΑΛΣΟΣ ΒΕΪΚΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟ ΥΑΡΔΕΣ.ΠΟΛΥΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΚΑΛΗ ΘΕΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΠΩΣ.
Never ride faster than your angel can fly!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
.............
Skippers..
.............
Απο την περιγραφη σου και μονο, μιας και δεν πηγαινω παραλιακα, καταλαβαινω οτι πρεπει να 'ναι ακριβουτσικο και με μουσικη που μαλλον θα "ακουγεται" (δυνατα εννοω) ...
Χωρια που η παραλια ειναι πολυ μακρυα γι' αυτους που ερχονται απο Ιλιο, απο Καισαριανη, απο Μαρουσι, κλπ
Σε μια τετοια μαζωξη, ξαναλεω, το θεμα ειναι να μπορουμε να επικοινωνησουμε και οχι να πιουμε το ποτο μας και να χαζευουμε ενα γυρο ...
Γι' αυτο παρτε το υπ' οψιν στις προτασεις σας ...![]()
ΥΑΔΕΣ στον περειφεριακο Πολυγωνου ειναι καλο αλλα οι τιμες ειναι οντως καπως.
Το ιδιο και στο Zeppelin.
Στην Βεικου εχει και καποιες καφετεριες μαζεμενες.
Ε δεν είπα "βαράει"... "ακούγεται" είπα... να μην είναι και νεκροταφείο...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Απο την περιγραφη σου και μονο, μιας και δεν πηγαινω παραλιακα, καταλαβαινω οτι πρεπει να 'ναι ακριβουτσικο και με μουσικη που μαλλον θα "ακουγεται" (δυνατα εννοω) ...
Χωρια που η παραλια ειναι πολυ μακρυα γι' αυτους που ερχονται απο Ιλιο, απο Καισαριανη, απο Μαρουσι, κλπ
Σε μια τετοια μαζωξη, ξαναλεω, το θεμα ειναι να μπορουμε να επικοινωνησουμε και οχι να πιουμε το ποτο μας και να χαζευουμε ενα γυρο ...
Γι' αυτο παρτε το υπ' οψιν στις προτασεις σας ...![]()
Όσο για την απόσταση... μηχανές έχουμε, στην κίνηση δεν κολλάμε, δεν το βλέπω να είναι πρόβλημα. Από εθνική είναι το πολύ ένα 20λεπτο και δύο ευθείες!
Άμα δεν είναι βουνό, ας είναι θάλασσα. Το κέντρο είναι άχρωμο και το τρώμε στο κεφάλι όλη μέρα με τη δουλειά...
Το ακριβούτσικο δεν το ξέρω... για όλα όμως όσα λέμε και για να μη μένουμε στη θεωρία, μία δοκιμή θα μας πείσει...
Θάνος..
Αρχικά δημιουργήθηκε από ancogsxr
ΥΑΔΕΣ στον περειφεριακο Πολυγωνου ειναι καλο αλλα οι τιμες ειναι οντως καπως.
Το ιδιο και στο Zeppelin.
Στην Βεικου εχει και καποιες καφετεριες μαζεμενες.
Οι τιμες και στις Υαδες και στο Ζεππελιν ειναι "αρπαγμενες" οχι απλως τσιμπημενες ...![]()
Οταν το ποτηρι την μπυρα το πληρωνα στο καφενειο (πριν 3-4 χρονια) 300 δρχ εκει ειχε 1500 !!!
Τωρα δεν ξερω πρεπει να εχουν χειροτερεψει τα πραγματα ...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δεν το ξερω το μαγαζι, αλλα δεν εχω προβλημα να δοκιμασω οτιδηποτε ...![]()
οτιδηποτε;![]()
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
τι λετε για Ισθμο να μοιραστει την αποσταση;
γιατι εμεις στην απεξω;
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
......................
Όσο για την απόσταση... μηχανές έχουμε, στην κίνηση δεν κολλάμε, δεν το βλέπω να είναι πρόβλημα. Από εθνική είναι το πολύ ένα 20λεπτο και δύο ευθείες!
..........................
μία δοκιμή θα μας πείσει...
Η αποσταση ειναι ενα προβλημα για αρκετους. Ειδικα οταν ειναι ξεκωλιασμενοι απο την δουλεια ειναι αλλο πραγμα να εχουν 10-15 λεπτα οδηγηση κι αλλο μιση ωρα ...
Καποιοι απο την αλλη ερχονται για διαφορους λογους με αυτοκινητο, οποτε οι χρονοι αυτοι διπλασιαζονται τουλαχιστον.
Μεχρι τωρα παντως πιο πολυ με πειθει το Οστρια στα εξαρχεια, που ειπε ο Jul, αλλα οπως ξαναπα δοκιμαζω τα παντα!![]()
Ααααα ...
Και που 'στε ....
ΟΧΙ μπιλιαρδα και τηλεορασεις και αλλες μαλακιες, γιατι θα πιαστουμε στο μπιλιαρδο ή να χαζευουμε πιπινια στο fashion TV και το χεσαμε το θεμα μετα ...![]()
Χμμμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Η αποσταση ειναι ενα προβλημα για αρκετους. Ειδικα οταν ειναι ξεκωλιασμενοι απο την δουλεια ειναι αλλο πραγμα να εχουν 10-15 λεπτα οδηγηση κι αλλο μιση ωρα ...
Καποιοι απο την αλλη ερχονται για διαφορους λογους με αυτοκινητο, οποτε οι χρονοι αυτοι διπλασιαζονται τουλαχιστον.
Μεχρι τωρα παντως πιο πολυ με πειθει το Οστρια στα εξαρχεια, που ειπε ο Jul, αλλα οπως ξαναπα δοκιμαζω τα παντα!![]()
Ααααα ...
Και που 'στε ....
ΟΧΙ μπιλιαρδα και τηλεορασεις και αλλες μαλακιες, γιατι θα πιαστουμε στο μπιλιαρδο ή να χαζευουμε πιπινια στο fashion TV και το χεσαμε το θεμα μετα ...![]()
χμμμμμμ...........
δηλαδή το Δέλεαρ στο κέντρο της Αθήνας με αυτοκίνητο θεωρείται προσβάσιμο; Στην παραλία από το Ίλιον μέσω εθνικής φτάνεις πιο γρήγορα απ'ό,τι στο Δέλαρ...
Τέλος πάντων... δεν επιμένω... έτσι κι αλλιώς δεν είμαι και τακτικός...
Και τι κακό έχει το μπιλιάρδο; όλο μπλα μπλα μπλα και μπλα...
Πάλι θα διαφωνίσουμε![]()
Θάνος..