φιλαρακι καλοριζικο το εργαλειο σου και καλοταξιδο.να το χαρεις οσο πιο καλα μπορεις.καλοσ ηρθες στο κλαμπ!!!
φιλαρακι καλοριζικο το εργαλειο σου και καλοταξιδο.να το χαρεις οσο πιο καλα μπορεις.καλοσ ηρθες στο κλαμπ!!!
Για να λογαριάζετε κι εμένα στο Team![]()
I had a dream ...
Έχουμε σύρραξη ή μου φαίνεται;![]()
![]()
kati ginete...etsi??ante na mazeyomaste oi patrinoi....
Ναι καλά.. σε καμιά Λαμπρινή μας βλέπω πάλι.. :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vstromholik
kati ginete...etsi??ante na mazeyomaste oi patrinoi....
paides gia sas kai pali.exo to ergaleio 2 meres kai epiase vroxi.anagastika kathomai kai to koitao.tha ithela na sas zitiso kati.diavazo to manual kai vlepo 5 pragmata pou prepei na ksero alla tha ithela kai apo esas merika tips opos,strosimo-1o servise+poso kostizei kai alla
auta
φιλαρακι μην στεναχωριεσαι.και εγω οταν πηρα το εργαλειο ηταν μεσημερι γυρω στις 2.μετα απο λιγη ωρα εβρεχε ο θεος με τον θεο.δεν θα το ξεχασω.ημουν πανω στο μκωρο μου ομωσ και δεν χαμπαριαζα τιποτα.το σερβις το πρωτο ειναι στα 1000χλμ.αλλαγη λαδιων και φιλτρο λαδιου.βασικα δεν σου χρεωνεται η εργασια.οποτε παει περιπου στα 40-50 ευρωπουλακια αναλογα τον εκαστοτε τεχνικο.οσο για το στρωσιμο,σαν μηχανη δεν μασαει αλλα επειδη ειναι καινουρια για τα πρωτα χλμακια καλο ειναι να μην ζοριζεται.αυτα και στο επανειδην....
![]()
![]()
file vstromholik to pas stin suzuki gia ta sxetika i exeis kanena allon texniko kalo?oson afora to allo ki ego pano sto moro eimai alla ena mikro meros tou mualou mou einai sto 2troxo
auta
Άντε λοιπόν με τη σειρά μου να ευχηθώ καλορίζικο, καλοτάξιδο και πάντα όρθιο το vstromάκι σου!!!
Όσο για τη βροχή καταλαβαίνω απόλυτα πόσο σπαστικό είναι...αλλά σκέψου οτι απο Κυριακή αλλάζει η ώρα...που σημαίνει οτι το καλοκαίρι έφτασε και θα έχεις όλο το χρόνο για βόλτες και εκδρομές!!!
Για το στρώσιμο και εγώ ακολούθησα πιστά θα έλεγα τις οδηγίες του manual...δηλαδή μέχρι τα 1000 km μέχρι 5000-5500rpm.
Το πρώτο service το έκανα στην αντιπροσωπεία...λόγω του οτι το πήρα και απο εκεί...και μου έφτασε 50ευρά.
Αυτά....!!!![]()
Καλορίζικο και τα σχετικά εδώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από grenouig
paides gia sas kai pali.exo to ergaleio 2 meres kai epiase vroxi.anagastika kathomai kai to koitao.tha ithela na sas zitiso kati.diavazo to manual kai vlepo 5 pragmata pou prepei na ksero alla tha ithela kai apo esas merika tips opos,strosimo-1o servise+poso kostizei kai alla![]()
filaraki grenouig,to..moro to pigeno gia servis se idiotiko synergeio poy synergazetai me to magazi poy thn agorasa.einai kalos mastoras kai ajiopisro synergeio(θεοδωροπουλος,νοταρα και αμερικης,Αγυια).Na skefteis oti pernei kai mhxanes suzuki apo zhtades gia ftiaksimo.se liges meres tha to pav gia to 12000klm.oso gia timh....sto epomeno episodio.kales boltes...kai na organothoyme gia kamia eksormish afoy prota gnvristoyme.![]()
![]()
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΨΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ
auta
Τι σας έλεγα;..![]()
:rotflmao: