Θα βλέπανε GSXR και θα λέγανε πάλι αποχυμωτή κάνουνε δώρο ρε γμτ?Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Ama to kanane me to Gsxr kanenas de tha estelne tha nomizane oti einai kana palio mixanaki stock hahah.Eno R1 den iparxi atomo pou na mi kseri
Θα βλέπανε GSXR και θα λέγανε πάλι αποχυμωτή κάνουνε δώρο ρε γμτ?Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Ama to kanane me to Gsxr kanenas de tha estelne tha nomizane oti einai kana palio mixanaki stock hahah.Eno R1 den iparxi atomo pou na mi kseri
Ναι ρε σύ κάνε καμία βόλτα με R1 θα σου περάσει και ο φόβος σου για τις στροφές!Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
TRE de mou apantises se mia erotisi pou sou ekana pio prin exeis kanei pote kamia kali bolta R1?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Nαι,εχω γραψει περιπου 500-600 χλμ με R1,το εχει 1ος μου ξαδερφος,σαν το δικο σου απλα ηταν '04 που ειναι ιδιο ουσιαστικα...Το εχω οδηγησει παντου εκτος απο πιστα...Που θες να καταληξεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
TRE de mou apantises se mia erotisi pou sou ekana pio prin exeis kanei pote kamia kali bolta R1?
Αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα,τωρα που ανοιγει ο καιρος να ανηφορισουμε να δουμε ποιος φοβαται τα Κ περισσοτερο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Ναι ρε σύ κάνε καμία βόλτα με R1 θα σου περάσει και ο φόβος σου για τις στροφές!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οτι μάλλον δεν έχεις οδηγήσει... Θα ήταν κάτι άλλο με αυτοκόλλητα R1 ίσως κανένα παπί.. Γιατί άμα είχες οδγήσει R1 θα το είχες πουλήσει την επόμενη ημέρα το Κ6Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Nαι,εχω γραψει περιπου 500-600 χλμ με R1,το εχει 1ος μου ξαδερφος,σαν το δικο σου απλα ηταν '04 που ειναι ιδιο ουσιαστικα...Το εχω οδηγησει παντου εκτος απο πιστα...Που θες να καταληξεις?
Για να είναι δίκαιο απο αύριο ξεκινάω προσπάθειες να οδηγώ ανάποδα πάνω στο μηχανάκι...Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα,τωρα που ανοιγει ο καιρος να ανηφορισουμε να δουμε ποιος φοβαται τα Κ περισσοτερο...
Τωρα που το σκέφτομαι καλό θα είναι γιατί θα μπορώ να σε κοιτάζω στα μάτια στις στροφές!:hypnotize![]()
![]()
![]()
Ναι,για να το λες εσυ,που εχεις φαει τη ζωη σου πανω στα Gixxer και τελικα κατεληξες στα R1,κατι θα ξερεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Οτι μάλλον δεν έχεις οδηγήσει... Θα ήταν κάτι άλλο με αυτοκόλλητα R1 ίσως κανένα παπί.. Γιατί άμα είχες οδγήσει R1 θα το είχες πουλήσει την επόμενη ημέρα το Κ6
Ειναι και δυσευρετα παναθεμα τα....![]()
![]()
![]()
Re TRE to exeis paramamisi to thema akoma dld epimenis kai les oti to k sou exei terastia diafora apo to r1?Ta tria gaidouria pou exei parapano ?
Pio apo ta 2 sou fanike oti exei kaliteri simperifora? to k6 i to r1?kala gia ti strofes de milao
Με ρωτησες κατι και μαλλον δεν πηρες την απαντηση που περιμενες και τωρα κανεις τον τον Αλεκο?Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Re TRE to exeis paramamisi to thema akoma dld epimenis kai les oti to k sou exei terastia diafora apo to r1?Ta tria gaidouria pou exei parapano ?
Καλος εισαι και εσυ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Με ρωτησες κατι και μαλλον δεν πηρες την απαντηση που περιμενες και τωρα κανεις τον τον Αλεκο?
Καλος εισαι και εσυ...
Afou lalakies les esi eprepe na paris kalitera kana busa na to dinis 340 stia euthia kai na xerese
Τα Busa πλεον δεν πανε 340 στην ευθεια και σε επιταχυνσεις ειναι πισω...Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Afou lalakies les esi eprepe na paris kalitera kana busa na to dinis 340 stia euthia kai na xerese
Που μου γινατε ολοι στριφτεροι...πριν απο μια βδομαδα ακομα εστρωνες το μηχανακι και ξαφνικα τωρα το στραμπουλας κι'ολας...
Που ουτε καν φορμα δεν εχεις φορεσει ποτε στην ζωη σου και θες να μου το παιξεις και στροφακιας...
Ελα grigoris συγνωμη δεν θα σου ξαναφωναξω,δεν ηξερα οτι εισαι τοσο ευαισθητο αγορι...
Απλα βρε κουτο,πηγες και πηρες την μπουρουχα το R1,και γι'αυτο στα ειπα ολα αυτα...
Αν ειχες παρει Κ7,τωρα μαζι θα χυναμε τα R1 και θα τους ελεγες ποσο καλυτερα ειναι τα gixxer απο το παλιοR1 που ειχες πριν,οτι γ@μαει και δερνει κτλ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Truly yours,
R 1
E masculator
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Τα Busa πλεον δεν πανε 340 στην ευθεια και σε επιταχυνσεις ειναι πισω...
Που μου γινατε ολοι στριφτεροι...πριν απο μια βδομαδα ακομα εστρωνες το μηχανακι και ξαφνικα τωρα το στραμπουλας κι'ολας...
Που ουτε καν φορμα δεν εχεις φορεσει ποτε στην ζωη σου και θες να μου το παιξεις και στροφακιας...
Ego de sto epeksa pote magas kai oute ksino maspiedes i se eipa oti to k5 sou einai mapa esi arxises na les malakies ego exo pari bolta k5 poles fores kai den exei ti idia kali simperifora me to r1 kai de mou aresei oute san omorfia oute san stisimo ala ego de eipa tpt
ESI ARXISES kai eleges oti ta r1 de pane bima einai malakia kai kai kai..
Mην αγχωνεσαι εσυ και εχω καμερα στην ουρα για να σε γραφω να βλεπεις τα λαθη σου και να διορθωνεσαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Για να είναι δίκαιο απο αύριο ξεκινάω προσπάθειες να οδηγώ ανάποδα πάνω στο μηχανάκι...
Τωρα που το σκέφτομαι καλό θα είναι γιατί θα μπορώ να σε κοιτάζω στα μάτια στις στροφές!:hypnotize![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ESI ARXISES kai eleges oti ta r1 de pane bima einai malakia kai kai kai..
Εγω αυτο που ειπα ηταν οτι εκανες μαλακια που πηρες R1γιατι τωρα δεν προκειται ποτε να γνωρισεις την απολαυση που μονο ενα GIXXER μπορει να σου προσφερει...
![]()
![]()
![]()