συγχαρητηρια...
στους γονεις...
στους δασκαλους σου...
σε σενα το ιδιο...
θελει πολυ θρασσος για να το κανεις αυτο...ειδικα αφου εγινες τσακωτος την πρωτη φορα...
εχε το νου σου ομως μικρε...ολα εδω πληρωνονται...κ εγω μενω στην γωνια , να το θυμασαι...
κ αν αρχισες απο τοσο νωρις να ανοιγεις λογαριασμους , τουλαχιστον καποια στιγμη θα μαθεις κ να προσεχεις τα νωτα σου.
οσο για τους γονεις σου...βιον ανθοσπαρτον σας ετοιμαζει το καμαρι σας...
ο εκτωρακος θα βρεθει ... κ μολις βρεθει , θα εκπαιδευτει οχι να ειναι κοινωνικος κ αγαπητος αλλα να ορμαει σε κατι τσογλανια σαν κ σενα...
γιατι του φερθηκες πολυ που...κα. οσο ηταν καλος κ επαιζες μαζι του ηταν καλα.. ε τωρα ηρθε η ωρα να σου παει το σκατο στην καλτσα...τσογλανι.
............... ..................... .............................
προχτες γυρναω με τον αδερφο μου απο δουλεια σπιτι κ βλεπω τον σκυλο εξω κ να παιζει με ενα πιτσιρικα που τον τραβαγε με τροπο μακρια απο τη βαση του ..
ο εκτωρακος μολις ακουει το αυτο κινητο κ εμας ( 10 μετρα υποθεση λεμε ) ερχεται σε εμας , βαζω τις φωνες στο μικρο " εσυ ανοιξες την πορτα, μην τολμησεις κ το ξανακανει κλπ " ο μικρος χεσμενος την εκανε με ελαφρα.
την αλλη μερα ,χτες δηλαδη ερχομαι σπιτι η πορτα παλι ανοιχτη ο σκυλος πουθενα..λεω θα τον εβγαλε βολτα ο αδερφος μου ...μετα εμαθα ο ο αδερφος μου κοιμοταν ...
αυτα..