Υπεροχη λιακαδα, ζεστη κ η υποσχεση για καφε που ειχαμε δωσει χθες θα γινοταν πραγματικοτητα....
"το νεο θυμα του Μολλωχ της ασφαλτου..." ξεκινησε να λεει το ραδιοφωνο στο αυτοκινητο κ ανοιξα λιγο την ενταση.. Το ονομα ηταν περιεργα γνωστο, κ η συνεχεια της ειδησης δεν τα εκανε καλυτερα...
Στο σπιτι που πηγαινα για καφε ειχε χτυπησει το κακο...
Αντι για καφε κ χαζοκουβεντα... υγρα ματια, πονος...
23 χρονων ησουνα, τη γλυτωσες μια... τη γλυτωσες δυο....
σε ετρωγε λενε ολοι πια. το κυνηγαγες.
5 σπιτια τωρα ειναι κλειστα. Τα εκλεισες με την ξεροκεφαλια σου, με την χαζομαρα σου.
Ηπιες κ εκανες τον μαγκα. Ουτε ζωνη φοραγες. "Τουλαχιστον ηταν μονος του" ειπαν διαφοροι. "δεν πηρε κανεναν αλλο μαζι του.."
ΜΑΛΑΚΙΕΣ
Ο πατερας σου που πηγε να αναγνωρισει ενα λιωμενο κεφαλι, δεν ζει πια. Η ζωη του σταματησε την ωρα που χτυπησε το τηλεφωνο
Η μανα σου εχει παρει αγκαλια μια φωτογραφια κ κοιταει την πορτα μηπως κ σε δει να μπαινεις
Οι αδερφες σου ειναι μικρες αλλα καταλαβαινουν οτι κατι δεν παει καλα
ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ;
Δεν ειχες κανενα δικαιωμα να κανεις τα ξαδερφια σου να κοιτανε μια ανοιχτη ντουλαπα με κενο βλεμμα....
Δεν ειχες κανενα δικαιωμα να κανεις τον φιλο σου που δεν προλαβε να σου παρει τα κλειδια να κοιταει τους τοιχους κ να κλαιει
ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΣΑ ΜΩΡΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ..
Ποιος ειπε οτι "κ τι εγινε; αν γινει κατι, εγω θα την πατησω, εγω θα πεθανω.."
Οποιος το λεει, να παρει αγκαλια τον παππου να τον κραταει οσο κλαιει σαν μωρο ρε πουστη μου...
θελεις να πιεις; πιες γινε λιωμα, σκασιλα μου. Μην τολμησεις να οδηγησεις μετα