Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 117

Θέμα: Ποσα δινεται για να πλυνεται την μηχανη σας;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Τα δικα σου 40 λεπτα+ αλλα 20 λεπτα το γυαλισμα με την αλοιφη μας κανει 1 ωριτσα απο εμενα(μπορει και παραπανω)
    Έχω ενά παπού απέναντι και το καλοκαίρι μου "κόλαγε" λεγοντάς μου, πως αν συνεχίσω έτσι στο τέλος θα της βγάλω το χρώμα..
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    3 ώρες +......
    'Ενα Jameson με πάγο...

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    7 ευρουλακια σε βενζινάδικο στην Ιπποκράτους μια φορά το μήνα να φεύγει η πολύ λαδίλα .Εννοείτε πως αν υπήρχε η δυνατότητα να την πλυνώ μόνος θα το προτιμούσα αλλά βλέπεται πλέον στα Εξάρχεια δεν βρίσκω χαραμάδα να την παρκάρω όχι λάστιχο για πλύσιμο . Αραιά και που δοκιμάζω ανεβοκατέβαζωντας κουβάδες αλλά είναι σπαστικό

Άσχετο αλλά στην Κέρκυρα ένα βενζινάδικο έχει αυτόματο πλυστικό μηχάνημα που λειτουργεί με μάρκες και κανείς πλύσιμο όπως το θες εσύ , με ζεστό νερό , σαπουνάδα και κέρωμα . Εγώ κουβαλάω σε μια τσάντα και τα καθαριστικολιπαντικα μου και πλακώνω στα καπάκια αλυσίδες και ότι άλλο χρειάζεται .

Κάτι τέτοιο στην Αθήνα ξέρουμε ???

:rotflmao:
    Modenas Kriss 125

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Dirty Moto Wash (Φιλολάου και Αρσινόης στην Καισαριανή) (που 'σαι ρε Τανας' )
    που ειναι? εκει παντως δεν πρεπει να ειναι!
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeoGlx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    7 ευρουλακια σε βενζινάδικο στην Ιπποκράτους μια φορά το μήνα να φεύγει η πολύ λαδίλα .Εννοείτε πως αν υπήρχε η δυνατότητα να την πλυνώ μόνος θα το προτιμούσα αλλά βλέπεται πλέον στα Εξάρχεια δεν βρίσκω χαραμάδα να την παρκάρω όχι λάστιχο για πλύσιμο . Αραιά και που δοκιμάζω ανεβοκατέβαζωντας κουβάδες αλλά είναι σπαστικό

Άσχετο αλλά στην Κέρκυρα ένα βενζινάδικο έχει αυτόματο πλυστικό μηχάνημα που λειτουργεί με μάρκες και κανείς πλύσιμο όπως το θες εσύ , με ζεστό νερό , σαπουνάδα και κέρωμα . Εγώ κουβαλάω σε μια τσάντα και τα καθαριστικολιπαντικα μου και πλακώνω στα καπάκια αλυσίδες και ότι άλλο χρειάζεται .

Κάτι τέτοιο στην Αθήνα ξέρουμε ???

:rotflmao:
    Άλιμο στην κάθοδο της Αλίμου, πρέπει να έχω πετύχει κάτι τέτοιο...

Ευτυχως εχω κηπο και το πλενω μονος μου,ουτε κραταω ωρα ουτε τιποτα,σιγα μην αφησω ξενο χερι να ακουμπησει το Husqvarna ΜΟΥ!!!

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    πλυσιμο σε πληντυριο? απαπα
    κυριακη,πεταω λαστιχο απο τον 4ο στον αδειο κυριακατικο δρομο και το πλενω οπως θελω εγω..
    με πετρελαιο στα λαδωμενα σημεια κλπ κλπ..
    τωρα αμα δεν εχεις αυτη την ευχαιρεια θα σου προτεινα να γινεις λιγο "σπαστικος" με αυτους που σου πλενουν την μηχανη..
    παλιοτερα καθομουν μπροστα τους και τους εκανα υποδειξεις τι ακριβως ηθελα..ας νευριαζουν..10 ευρω για 5 λεπτα καθαρισμα ξοδευοντας για νερο-απορρυπαντικο ουτε μισο ευρω

εμπορικη αρχη: ο πελατης εχει παντα δικιο

Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

15 euro στην πλατεία υπποδαμίας πειραιά πλύσιμο καθαριστικά στην αλυσίδα(σαν καινούργια) κάθε σημείο που θα κοιτάξεις μετά λάμπει,+ κέρι.MOTO WASH πολύ καλός αλλά και τα 15 καλά είναι!τουλάχιστον αραία και που το θέλει το πιεστικό του(για λάδια και άλλους λιπαρούς λεκέδες) και το κερί για τα χρώματα!
    Όσο η πέτρα θέλει να κυλάει ποτέ δεν χορταριάζει!

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΛΟΜΕΝΟ KLR 650

Που ειμαι; Τι κανω εδω; Το avatar του/της Pitsakos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    [salonika mode]

βγαινοντας για χαλκιδικη στο δεξι χερι ειναι ο καλπακης,
    εχει πιεστικα,σεσουαρ,σκουπακια οτι θα χρειαστεις για να τη κανεις να λαμπει!

ειναι με μαρκα δε ξερω ποσο την εχει, οταν πηγαινα εκει ηταν στο κατοσταρικο!

Την πλενεις μονος δλδ αν καταλαβα καλα; Ντουγρου την εγνατια δλδ προς χαλκιδικη; βγαινεις σε καμια εξοδο; Παντως αν την πλενω μονος μου ακομη καλυτερα γιατι για να το κανω σπιτι θα πρεπει να τραβηξω 25 μετρα λαστιχο
    Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι ασχημη...

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CHRISTINE
    αααααααααα!!!! πάει χαζεψα! μΕ έχει πάρει ο έρως τα μυαλά!!!:rotflmao:

..καλέ αφού μου έδωσε κάρτα ο άνθρωπΑς!!!

....έχεις δίκιο: είναι Θεοφιλοπούλου 6 και τηλ 210 9212055.
    Αυτός που σου είπα είναι, ο Σταύρος! Τον ξέρω καλά είναι πολύ καλός και στην δουλειά του αλλά και πάρα πολύ καλός άνθρωπος, εκεί πάω και εγώ την μηχανή μου! Νοικιάζει και θέσεις για moto και το γκαράζ είναι πάρα πολύ προσεγμένο!
    ΤΕΛΟΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
    Αυτός που σου είπα είναι, ο Σταύρος! Τον ξέρω καλά είναι πολύ καλός και στην δουλειά του αλλά και πάρα πολύ καλός άνθρωπος, εκεί πάω και εγώ την μηχανή μου! Νοικιάζει και θέσεις για moto και το γκαράζ είναι πάρα πολύ προσεγμένο!
    την πήγα το Σάββατο πρώτη φορά
    το κακό είναι ότι πήρα ένα τηλ και μίλησα με την κοπέλα που έχει εκεί και μου είπε "φερ' το" αλλά μάλλον δεν είχε συνεννοηθεί και τον Σταύρο
    οπότε είπε να μου κάνει τη χάρη και να τη βάλει σφήνα
    τελικά έγινε (λίγο) βιαστικά η δουλειά αλλά ΟΚ ξεβρώμισε (είχα μήνες να την πλύνω)
    μου είπε να προσπαθήσω να πάω μια καθημερινή για να ασχοληθεί όπως πρέπει
    και 7? δεν είναι πολλά

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    την πήγα το Σάββατο πρώτη φορά
    το κακό είναι ότι πήρα ένα τηλ και μίλησα με την κοπέλα που έχει εκεί και μου είπε "φερ' το" αλλά μάλλον δεν είχε συνεννοηθεί και τον Σταύρο
    οπότε είπε να μου κάνει τη χάρη και να τη βάλει σφήνα
    τελικά έγινε (λίγο) βιαστικά η δουλειά αλλά ΟΚ ξεβρώμισε (είχα μήνες να την πλύνω)
    μου είπε να προσπαθήσω να πάω μια καθημερινή για να ασχοληθεί όπως πρέπει
    και 7? δεν είναι πολλά
    Ναι είναι πολύ ξηγημένος! Τώρα πήρε την επιχείρηση τέλος Ιανουαρίου περίπου!
    ΤΕΛΟΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
    Ναι είναι πολύ ξηγημένος! Τώρα πήρε την επιχείρηση τέλος Ιανουαρίου περίπου!
    μου φάνηκε όμως ότι έριξε αρκετή πίεση (βέβαια μ' αυτά που είχε μαζέψει πάνω ... napalm ήθελε... αλλά )

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY

κυριακη,πεταω λαστιχο απο τον 4ο
    Εισαι θεος

Και εγω μονος πλενω την μηχανη.
    Ενα 2ωρακι σιγουρα.
    In Thrust We Trust

Turn To Burn

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros

και πλυντήριο έχομεν....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    μου φάνηκε όμως ότι έριξε αρκετή πίεση (βέβαια μ' αυτά που είχε μαζέψει πάνω ... napalm ήθελε... αλλά )
    8 ευρώπουλα για πλύσιμο-κερί αν χρειάζεται-και λίπανση αλυσίδας...αν δε βιάζεστε φυσικά,διότι η δουλειά γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο (στη φυσιολογική βρωμιά) τώρα αν έχει χτίσει η βρώμα σπίτι μεζονέτα με πισίνα και βουνό,ε,κάτι θα κάνουμε με ολίγη πίεση....
    Τώρα αν θέλετε μόνιμη θέση +βδομαδιάτικο πλύσιμο στο πάρκιν (Ν.Κόσμος)θααα κάνουμε κάτι καλύτερο.
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως να πακετάρετε την μοτοσυκλέτα σας για ταξίδι!!!
    από SeNNinhA στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2008, 12:05
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2005, 13:47
  3. Για Να Δω Την Σκεψη Σας!!!!!
    από zoropatra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 19:14
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2004, 14:51

Κανόνες δημοσιεύσεων