Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 81

Θέμα: Σωληνάκια Υψηλής

Απο Μηχανής Θεός Το avatar του/της zeremefico
    http://cgi.ebay.co.uk/Goodridge-Stai...QQcmdZViewItem
    Αυτό το σέτ είναι ειδικά για το V-Strom.
    Το να αλλάξεις τα σωληνάκια πάντως είναι επίπονη δουλειά,θέλει δυο άτομα και πολύ τρομπάρισμα.Σκέφτομαι να τα αλλάξω όταν έρθει η στιγμή αλλαγής υγρών φρένων(πάνω στη διετία).
    Οταν στρίβω, ξύνω σαγιονάρα...

Το έχετε δοκιμάσει;;;

Re: Σωληνάκια υψηλής....

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    [B]Σήμερα που λέτε φόρεσα στο 1000άρι το σετ της HEL, μπρός-πίσω, κρατώντας την μαμά διάταξη των σωληνώσεων.

Πρώτη εντύπωση λοιπόν....Πολύ καλή !

Συμφωνώ και επαυξάνω με τον THEOD και ότι αρχικά είχε γράψει. Έχω τοποθετήσει εδώ και 3 μέρες το σετ της HEL, εμπρός και πίσω σε ένα VSTROM 650.
    Κόστος : 96€ τα σωληνάκια υψηλής σε χρώμα μαύρο (έχει και αλλά χρώματα) + κόστος τοποθέτησης (30€ - 50€).
    Χρειάζεται λίγο προσοχή στα υγρά των φρένων γιατί είναι ιδιαίτερα διαβρωτικά αλλά πέρα από αυτό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην τοποθέτηση.
    Εντυπώσεις : Πάρα πολύ καλές. Η μηχανή έχει αποκτήσει πλέον άμεσα και δυνατά φρένα με πολύ καλό έλεγχο από την μανέττα. Έκανα και εγώ ότι και THEOD. Φρέναρα συνέχεια για να το ευχαριστηθώ και να βγάλω τα απωθημένα 2 χρόνων που πρόσεχα ιδιαίτερα το εμπρός φρένο.

Αξίζει πραγματικά να κάνετε την συγκεκριμένη μετατροπή γιατί τα φρένα είναι από τα πιο βασικά στοιχεία ασφάλειας σε μια μοτοσικλέτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zeremefico
    Το να αλλάξεις τα σωληνάκια πάντως είναι επίπονη δουλειά,θέλει δυο άτομα και πολύ τρομπάρισμα.Σκέφτομαι να τα αλλάξω όταν έρθει η στιγμή αλλαγής υγρών φρένων(πάνω στη διετία).
    MHN το αναβάλεις....Όταν θα το κάνεις, θα λες τι μαλάκας που ήμουνα που τόσο καιρό δεν το είχα κάνει...

Έχει βάλει κανείς τα Goodridge από το ebay; Από ότι είδα βγαίνουν στα 110? περίπου με μεταφορικά. Και υπολογίζω κ καμιά 30άρα στα περαστικά. Αν είναι έτσι καλύτερα της HEL εκτός αν τα άλλα είναι καλύτερης ποιότητας.

Έχει βάλει κανείς σωληνάκια υψηλής σε μοντέλο 2006 με ABS;
    Μου τρακάρανε το Z και με αναγκάσανε να αγοράσω V-Strom

Παιδιά αυτά της Goodridge στο Ε-ΒΑΥ, όπως είπα και προηγουμένως στοιχίζουν μαζί με τα μεταφορικά 75?

http://cgi.ebay.co.uk/Goodridge-Brai...QQcmdZViewItem

Τα άλλα που λέτε και είναι ποιό ακριβά, είναι διότι μπορείς να διαλέξεις ότι χρώμα θέλεις..

Το λέει καθαρά: "This kit comes with STAINLESS STEEL FITTINGS and your choice of protective sleeve. Colours available are: clear, carbon, black, orange, yellow, electric blue, green clear, red, suzuki blue, (Please state colour choice when ordering)."

http://cgi.ebay.co.uk/Goodridge-Stai...QQcmdZViewItem

Προσωπικά δεν δίνω 30 ευρά παραπάνω απλά για το χρώμα..

Δε νομιζω πως η μόνη διαφορά είναι στην επιλογή του χρώματος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmavros
    Δε νομιζω πως η μόνη διαφορά είναι στην επιλογή του χρώματος...
    Τι; Να είναι και διαφορετική η ποιότητα; Εγώ πάντως ρώτησα και σε καναδυό ακόμα συνεργεία και η τιμή που μου δίνουν για έτοιμο σετ, η χειροποίητα, είναι στα 110€ και λέω να πάω να τα βάλω. Βέβαια αυτό που με προβληματίζει είναι ο βρεγμένος δρόμος.. εκεί τι γίνεται με τα υψηλής; Σε περίπτωση απροσεξίας;.."σουπίτσα;"
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Βασικά αυτά : http://cgi.ebay.co.uk/Goodridge-Stai...QQcmdZViewItem που βγαίνουν στα 110? τα ονομάζουν Stainless Steel Lines
    ενώ αυτά http://cgi.ebay.co.uk/Goodridge-Brai...QQcmdZViewItem που είναι πιο φτηνά τα ονομάζει Braided Hoses Kit...
    Υποθέτω ότι είναι φτιαγμένα από διαφορετικό υλικό... Από απόδοση δεν ξέρω...

Αλλά γενικά δεν ξέρω ακόμη κατά πόσο είναι χρήσιμα τα σωληνάκια υψηλής... Και μιλάω πάντα για την Vstrom με τα ABS.
    Από 2 συνεργεία πάντως με αποτρέψανε να βάλω...

Μάλλον θα πρέπει να οδηγήσω πρώτα μία μηχανή που έχει πάνω και μετά να αποφασίσω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Βέβαια αυτό που με προβληματίζει είναι ο βρεγμένος δρόμος.. εκεί τι γίνεται με τα υψηλής; Σε περίπτωση απροσεξίας;.."σουπίτσα;"

Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί. Αυτό όμως που είναι σημαντικό και στο βρεγμένο και στο στεγνό είναι η αίσθηση. Και αυτή σίγουρα είναι βελτιωμένη.

Όσο αφορά τα μοντέλα με ABS δεν ξέρω αν έχουν την ίδια συνδεσμολογία στο εμπρός φρένο. Το πιθανότερο όμως είναι να έχουν την ίδια οπότε και εκεί θα υπάρχει βελτίωση στην αίσθηση.

Πρέπει πάντως να δοκιμάσεις κάποια μετατροπή για να δεις αν σου ταιριάζει η όχι. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε όσοι έχουμε δοκιμάσει διάφορα είναι να γράψουμε τις προσωπικές μας απόψεις. Αν τώρα συμφωνούμε και σε κάποιες τόσο λιγότερο το ρίσκο για τους υπόλοιπους.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmavros
    Βασικά αυτά : http://cgi.ebay.co.uk/Goodridge-Stai...QQcmdZViewItem που βγαίνουν στα 110? τα ονομάζουν Stainless Steel Lines
    ενώ αυτά http://cgi.ebay.co.uk/Goodridge-Brai...QQcmdZViewItem που είναι πιο φτηνά τα ονομάζει Braided Hoses Kit...
    Υποθέτω ότι είναι φτιαγμένα από διαφορετικό υλικό... Από απόδοση δεν ξέρω...
    Αμα κοιτάξεις και τα δυο είναι stainless steel, απλά τα μεν είναι με χρώμα και προφανώς δεν του "φεύγουν"...
    και είναι το replacement kit που σημαίνει ότι μάλλον πατάει στα παλιά ...
    εχω παραγγείλει και εγώ ένα "φθηνό" για το SV που το χτύπησα στα 36? τελικά και το περιμένω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Ιδού και μια πρόχειρη φωτό (....ξέρω-ξέρω θέλει πλύσιμο....)

Με την πρώτη ευκαιρία θα τραβήξω 2-3 από διαφορετικές γωνίες και θα σας τις δείξω...
    THEOD παρατηρώ τα σωληνάκια σου και βλέπω πως από τη δαγκάνα φεύγουν 2. Αυτό πως γίνεται; Ήταν τα σωληνάκια που είχες βάλει τέτοια που για κάποιο λόγo βγαίνουν διπλά από κάθε μεριά; ή αυτή είναι η διάταξη που είχαν από την αρχή;

Εγώ σήμερα πέρασα στη δική μου υψηλής μόνο μπροστά (μια και το πίσω το θεωρώ κουλό έτσι και αλλιώς) μάρκας FREN TUBO Μου βγάζει ένα σωληνάκι σε κάθε πλευρά όπως ήταν και το μαμά και γενικότερα όπως σε άλλες moto που έχει τύχει να δω. Σαφέστατη βελτίωση παρότι τη περπάτησα ελάχιστα από εκείνη τη στιγμή.

Βάζω και 2 φωτογραφίες.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	07-03-19_16-19.jpg 
Προβολές:	241 
Μέγεθος:	48,2 KB 
ID:	81353

Όνομα:	07-03-19_16-18.jpg 
Προβολές:	243 
Μέγεθος:	53,5 KB 
ID:	81354

Και εδώ του ΤHEOD που με μπέρδεψε.

Όνομα:	p1210792.jpg 
Προβολές:	240 
Μέγεθος:	59,6 KB 
ID:	81355

Παιδιά ρωτώ το THEOD με αφορμή τη φωτό του που είδα. Εννοείτε και σχεδόν επιβάλετε για όποιον θέλει και ξέρει κάτι να το πει! :a19:

Από Άλλο Πλανήτη.... Το avatar του/της Vasilis_Strom
    Ρε Δημήτρη, τα έβαλες που τα έβαλες, δώσε και καμιά λεπτομέρεια να ξέρουμε

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σωληνακια υψηλης
    από κουκουρουκου στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2006, 19:22
  2. Σωληνάκια Υψηλής Goodridge
    από sporky στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket